13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    melyik kamu krekket küldjük?
  • Balazs15
    plz akuinek megvan a crack mert má unom huzogatni a szar ide kábeleket az elküldi nekem msn en? vagy emailen? [email protected] ugyan az mind2 cserébe adok egy oldalt ahol a világ összes játékát le lehet tölteni...
  • totyak
    Hopp, bocs. Csak teszteltem a spoilert.
  • totyak
  • Looooser
    ...
  • Looooser
    az már 2 éve halott! azé nem, írok oda...
  • szoli91
    azt én is tudom hogy a maharadzsa farah apja xD. Én összekevertem a M Palotáját meg Azadot
  • Lipták Róbert
    Azt tudom, hogy a SOT AZAD-ban játszódik a WW meg az Idő szigetén, csak a WW-ben lévő párbeszéd zavart meg. Mert nem tudtam, hogy ki az a Maharaja. De így most már értem, hogy nem játszik benne, mert kevertem a Szultánnal.
  • Black Hawk
    muhahaha gezi vagyok (de csak neten ):D
  • armageddon666
    DE TUDATLAN(OK) VAGY(TOK)!!!!!
    A MAHARADZSA AZ FARAH APJA! ÉS NEM A MAHARADZSA PALOTÁJÁBAN VAGYUNK SOTBAN HANEM A SULTÁNÉKNÁL! (illetve az elején ott vagyunk a maharaja palotában... meg a legvégénn :D) amugy a maharadzsa nem szerepelt sehol, ám fontos történelmi elem.
  • szoli91
    a maharadzsa nincs benne az egész játékban, csak említik, és a sotban nem az idő szigetén voltál, hanem a maharadzsa palotájában és a WW főhelyszíne az Idő Szigete. A SOT-ban nem a maharadzsa viszi el a homokórát, hanem a herceg és az apja a maharadzsa palotájából. a maharadzsa már régen ellopta
  • armageddon666
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! FAKK!!!! YOUU!!!! SZÁSA!!! jah az más.... :@ neméééér..... töröltetem :P
  • Beni521
    Nézdd itt: Prince of Persia - The movie igen jó topik ezekre a kérdésekre
  • Black Hawk
    Ték
  • Black Hawk
    Mega
  • Black Hawk
    Off
    Giga
  • Black Hawk
    szerintem nem lesz soha.
  • wesker24
    lehet hogy még a közeljövöben vagy mégse ???

• wesker24
    sajnos nincs tükön ülve várjuk hogy a reloaded mikor lep meg minket egy Pop TTT crack-kel !!!
  • Caleb OoOff
    Hello!Nincs már egyszerűbb megoldás a feltöréshez?
  • Lipták Róbert
    Olvasgattam a WW párbeszédeit és az elején (prince és az old man beszélget) van egy szövegrész:"Az Idő Szigete - A hely, ahonnan a Maharadzsa ellopta a Homokórát.
    Azt mondják, hogy a Maharadzsa talált ott portálokat, ahol egy ember vissza tud lépni az időben." Na már most: A Maharaja az ki??? Látjuk mi a trilógiában valahol?
    Mert először azt hittem, hogy a Maharaja az a dagadt,gazdag emberke a SOT-ból, de az első rész szerint nem is volt az idő szigetén szerintem (mert ugye a videóban ott nézik együtt a vizierrel a homokórát és ott beszélik hogy mire lenne ez jó és utána kinyitjuk stb... és gondolom akkor látja a Dagadt először a homokórát), szal nem értem...
  • Looooser
    DE AZ SZART SE ÉR HOGY LETILTOTTAD-E VAGY SEM!!!!!!! KIKELL HÚZNI!!!!! EZT POFÁZZUK AMIÓTA MEGJELENT EZ A JÁTÉK!!!!!! SŐT MINDENKINEK AKI EZT NEM TUDJA FELFOGNI ARMAGEDDON JAVASLATÁVAL ÉVE: VÁGD EL A KÁBELED ÉS NEM LESZ BAJ!!!!!!!
  • mike0013
    de...ááááá... mondom, hogy letiltottam a meghajtókat!!!!!
  • Looooser
    gyogyi amikor beérsz a főcsarnokba akkor mutat egy vidit hogy merre menj :D
  • szoli91
    először a képfilét msáold fel a gépre (mindkettőt) és utána kikapcs gép, gépház oldala le meghajtót lehúzni megint bekapcs utána gém és megy
  • totyak
    Ok, bocs. Igazad van.
  • mike0013
    ugyanaz a hatás... a gép nem ismeri fel!!!!
  • armageddon666
    nincs papírom :C asszem akkro megveszem sanyi150 DVDjét és install közben arról nézem le a serialt...
    totyak ez a prok TTT topicja nem WW... SoT jöhet ide de WWnek nem halt ki a topicja
  • szoli91
    húzdd le a meghajtódat és menni fog XD
  • szoli91
    ez véresen komolynak láccik XD XD
  • Hellsing47
    *megtalálod
  • Hellsing47
    találd fel magad..igy most meg nem mondom hogy merre kellett menni...nézz körül és akkor megatátlod az irányt,nem nehéz ez :)
  • mike0013
    és valaki tud valamit mondani az én HSZ-emre? (#9876):DDDDDDD
  • totyak
    Erre a kodek dologra nemis gondoltam. Eddig fennt volt a gépen egy nagyon jó kis kodek pakk, de winfos reinstall volt és elfelejtettem feltenni. Valószínűleg az lesz a gond. De a kapcsolóhoz továbbra semértem, hogy kéne feljutnom. Az oszlopokról valahogy, vagy a kiállósziklák segítségével? Egyáltalán merre induljak el?
  • Hellsing47
    ott fel kell ugrálni,mászni,futni egy kapcsolohoz..asszem az video mutatta is:)
    amugy megölöd az ellenfeled és majd kapsz homok tartályokat,de csak idövel...most még idöt tudsz lassitani,minél többször utazol a jelenböl a multba ill. forditva nnál több tartályod és annal több képességed lesz..
    amugy nálam is voltak gonok a videoval..a hang sokkal elöbb jött minthogy az megtörtént volna :D
    pedig amikor elsönek jáccottam akkor jó volt..lehet azért volt mert régi codec pack volt fent a gépen(ugyanis a winfos ujratepitése ota nem raktam fel ujat,csak most vmleiyk nap :D)
  • totyak
    Na, elakadtam a WW-ben. Ott vagyok, hogy valami nő beáll az időhomokba, visszapörög az idő és az épület ismét szép lesz. Utánaeredek és mikor átjutok a csapdákon meg az elleneken egy terembe érek. Középen négy magas oszlop, előttem meg a lezártajtó amin gondolomki kéne jutni. Jobbra és balra is sziklakiemelkedések vannak amiről fel tudok mászni az oszlopra, de onnan hova tovább?

Amúgy lehet, hogy hülyeség amit kérdezek, de hogyan tudok időhomokot szerezni, ha azellenfeleim szétporladnak mikor megölöm őket? Még életükben kell elvenni tőlük, vagy nem is ők adnak?

És az átvezető videókkal másoknak is volt baja? Úgyértem, hogy akadozik a vidik lejátszása pedig a játék nagyon jól fut.
  • sanyi150
    Eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5 500 forint az ára.

Ugyanitt eredeti Titan Quest is eladó 7000 forintos áron. Bundle DVD
  • mike0013
    azt pontosan nem tudom... csak hallottam egy ilyen hírt, hogy csinálnak a PoP-ból filmet... ennyi!!! amúgy meg... letiltottam a meghajtókat (miután feltettem a játékot) be daemonba az image fájl és még így sem megy:((( valaki segítsen:)
  • Looooser
    hubazzeg..ez kemény dió szeintem mielött berakod az installáláshoz írd le egy papírra a cd-kulcsot és úgy fog menni :) de fogsz pár perc és menni fog :)
    ----
    Mike akkor anim filmlesz vagy akció?
  • armageddon666
    LOL?!