Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szasztok manusok!!!!!!
----
Brofi a zöld árnyék egy bug van amikor nekem is elõjön de ált egy 20 perc és átvált feketére....
a kedvenc árnyékos bugom idáig az volt hogy sétálok a herceggel a kertben erre lenézek a földre és az árnyékom pár lépéssel lemaradva követ...
----
Ki tudja hogy eggyáltalán hány doboz van????
----
Az animáciokat nem lehet sajnos átugran :S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hát ööö
nem nagyon tudok mit mondani, próbálkozzál, vaaagy:
az a baj hogy nem tudom milyen nagy az a hely, de próbáld meg átverni a gépet, mondjuk rugaszkodjál el a másik oldalra, azt esetleg van olyan ügyes a Herceg hogy megakad a közelebbi falon és akkor onnan ugorjál át, szal érted mit mondok?
hogy na jobbra-balra ugrálj, hanem elõre-hátra, vagyis szembe-háttal 😄
vagy ilyeneket, vagy próbáld meg hogy többször ugrálsz jobbra-balra, és akkor feljebb megy egy kicsit és akkor talán eléri, vagy ilyeneket
ha sehogyan se megy vagy kezd elõrõl, vagy vedd meg eredetiben 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
úgy látom hogy nagyon kevés színt használsz!
rakd fel a legjobbra, aztán max kiakad, de akkor majd visszaállítod ha nem bírná a géped
tudod, mint a valóságban, árnyék <#wink>#wink>
valaki már megtalálta az ÖSSZES dobozt?
és történik akkor esetleg valami ha megvan az összes?
elképzelhetõ hogy ugrani kell, már nem emlékszem, de asszem igen
de lehet hogy csak fel kell lépned egy kis szírtre, mind1, arra felé tudsz feljutni...

lehet hogy bugos
sajnos nincsen nekem feltelepítve most a game, szal nem tom megnézni
tõr be a tartóba, aztán fussál a egy rövid ideig a falon balra (asszem) és aztán ugorjál át a másik tõr tartóhoz
ennyi
Egy nagy kocka formájú kõre fel kell mászni, felfutni a falra és beleszúrni a Dagger Plate-be a kardokat. Onnan balra kell futni a falon és mielõtt elérek a szemben lévõ falig, el kell ugraszkodni a Herceg mögött lévõ fal felé, ahol szintén van egy Dagger Plate, de semmi kincsért sem tudok olyan magasan átugrani ide, hogy beleszúrjam a kardomat, ezért mindig leesem.
Angol nyelvû leírás alapján csinálom, azért írok Dagger Plateket. Hogy kellene ezt megcsinálnom?
õ a Herceg 😄
õ repülni is tud ha nagyon akar 😛
lesznek durvábbak is, úgyhogy...
@
1, az animációkat nem lehet kihagyni (javaslat, animáció után mentsél)
2, késõbb lesznek benne dolgok, de mivel még egyenlõre nem tudsz uralkodni az idõhomok erején, ezért még nincsen...
gl, hf
aztán meg, kezdésnél egy ajtó alatt kell átgurulni, aztán meg balre felugrasz arra a kis kõtömbre, aztán feljebb lépsz, aztán átugrod a hézagot, aztán megint ugrasz, aztán meg vízszintesen futsz a falon, aztán felkapaszkodsz...
végigmondhatom így az egész játékot 😛
de így most, nem tom hol akadtál el, kb ez az eleje (képet róla!!)
A pályán lévõ széttörhetõ dobozokban meg csuprokban van valami hasznos (életerõ,stb)?
Most kezdtem el.A prince a fal elõtt áll egy valami tetején.Azt írja fussak a falnak és nyomjam a jobb egérgombot de mindig nekifut a falnak és hátraszaltót csinál de nem jut fel a falra.
nekem pont azért nem volt unalmas mert érdekelt a történet mert ez végülis egy nagy storynak a 3dik részlete... ha csak külön ezze jáccottam volna akkor 99% helyett csak 85%-t adtam volna rá... mert számomra ez a gém mondjuk ha 99% nem is de 90+%! egyik fav gém.
én a játékokatr ugy értékelem hogy:
Történet, játékélmény, hangulat (majdnem ugyanazok) és számomra legyen végigvihetõ... (a nehezeket általában abbahagyom vagy elkezdek cheattelni de az már nem az igazi DE EZT CSAK SINGLEBE!...) ezek a legfontosabbak.
Ami nagyon sokat dob még egy játékon számomra az a grafika! ha szebb egy játék könnyebben beleélem magam és sokkal jobb lesz HANGULATA!
@
Különben úgy, hogy nem ez az elsõ POP játék, amivel játszom, így kicsit unalmas már ez a rész, pedig még csak a fele körül járok. Persze azért gyorsan kipörgetem...
Ezt a POP sorozatot kontrollerhez tervezték!
mindenki fent van akadva ezen ..sztem nem nagy gond...szvsz.
Én nemtok segiteni mert Eredetim van... de ha te megtudnál valahogyan vmi megoldást akkor azt beirhatnád ide.
@
A képernyõ széle elhomályosul és egy különleges hangeffektet lehet hallani. Ekkor PC-n E-t kell nyomni. (XBOXon nemtom de eddig eljutottál sztem.) Ilyenkor megindul a Speedkill. A herceg ráugrik az ellenségre, (itt Klompára) és mikor bevillan a tõr és az egész kép kifakul (talán kicsit homokszínû lesz + itt is van hangeffekt is) te megnyomod a támadás gombot. EZUTÁN SEMMIT NEM NYOMSZ! addig amig megint nem jelez a tõr.
Klompánál (Arénában) van olyan hogy megragad téged meg felédnyul meg ilyenek... DE EZ NE ÉRDEKELJEN! csak a tõrt figyeld meg amik jelzik a Speedkillt! 2 oldalrol csinálsz SK-t utána lekaszabolod a lábát, Õ térdre esik és a hátánál még egy utolsó SK kell. Remélem érthetõ volt.
@
Xboxon játszom ezzel, de mivel olyan problémám akadt, amiben biztos tudnak pc-sek is segíteni, ezért írok ide is (meg a konzolos topicját senki sem olvassa).
Ez a Speed Kill már az eleje óta nem megy, de enélkül is elevickéltem az elsõ fõellenségig, ami az arénában zajlik. Ráugrom, aztán idõben belecsapok, de aztán sosem villan a képernyõ, nem is tudom többé megsebezni, mindig ledob magáról. Többször kell nyomni a gombot egymás után vagy csak akkor egyszer, amikor fel kéne villania?
Jó lenne, ha privátban írnátok meg a választ, mert akkor tuti nem feledkezem meg róla! Köszi!
Amúgy meg alul van keresõ, beírod hogy ikrek és szerintem rájösz a megoldásra.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Hát, mi a kisfiammal még nem jöttünk rá (2 napja majd megöl...), vki segítene mondjuk priviben?
fõleg aki élteti Constantint 1!
2, hogy ha már tudod a "titkot" akkor miért nem mondod el?
3, meg jöjjél rá, nem olyan nagy ördöngõsség...
Ez asszem eredeti CD kulcs... ha nme jó akkor elõveszem a DVDt és megadom azt. de sztem ez original.
@
Valaki tudna nekem írni a POP3-hoz egy CD-Key-t?
azota nem irt semmit szal nagy kamu volt az egész
ennyi