13392
-
Hellsing47 #9953
tessék screenshot, de ha igyse jo akkor mondj le rola :D -
#9952 basszus így se akarja feladom
én ezt a cikket nem fogom már elolvasni... -
Hellsing47 #9951
tessék ha igy jó :)
töltsd le :D -
#9950 na jó valaki legyen szíves mentse le nekem az oldalt egy .htm fáljba és küldje át e-mailon vagy msn-en
[email protected] -
#9949 nem jön be az a kuuuhhhuuuurvaaa oldal :'( -
#9948 én azért nem vezsek egy PSP-t hogy rajta jáccam a PoP-ot xD xD -
#9947 A rwvelations PsP-re nagyon jó.Ezt is kibróbálom. -
#9946 na végre megcsinálják a multit ;) Azt úgy kéne, hogy mindhárom rész helyszínein leehtne gémelni. nem úgy hogy csak a two thrones részekben, -
Dzsiti999 #9945 "Today Ubisoft announced the development of POP Rival Blades for the PSP. It's a remake of The Two Thrones for the PSP so we will not be missing out on anything." = "Ma az Ubisoft bejelentette a POP Rival Blades fejlesztését a PSP-re. Ez a The Two Thrones remake-je" (több infó a cikkben)
Forrás: http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3153527
jól olvasom??? MULTIPLAYER????? -
#9944 itt a legnyílvánvalóak az életerősítők :P -
#9943 a plusz életekre gondolsz? akkor a csatorna után balra 1 függöny mögött az arena elött nem a pacákhoz mész hanem a másik ajtón aztán a templom ban a víz leeresztős résznél függöny mögött akkor a stone guardian után a lift elött és az upper towernél egy gerenda alatt
-
#9942 a a dahakateamen már nem találhatótk csak a tördelt zenék.
az összeset letöltheted a www.prince.extra.hu n
bundee: a a végigjáccás van a www.dahakateam.uw.hu n ;) -
#9941 Dahakateamen van végigjáccás. asszem zene is... de mivel OSTben van csak TTTs ezért nem biztos. -
#9940 A zenéit honnan lehet letölteni? köszi -
bundee #9939 sziasztok - van valahol vegigjatszas? a ww-nel a kezdo logobol elerheto volt, itt nem :( igazibol a titkos reszek erdekelnenek -
#9938 a menüt hogy helyezzem el? átlósan mert máshogy nem nagyon tom. Meg amúgy nincs teljesen kész. Még teszek bele képeket, mert nagyon pucér még az oldal. Meg frontpage-dzsel lehet animációt betteni az oldalra?
Én még azt nem tudom megcsinálni, hogy két részre osztani az ablakot és görgetősávot betenni bele. Mert ha ezt megmondanátok hogy kell, nagyon hálás lennék.
Armageddon: én a PS-hez nem értek főleg az angol verzióhoz XD -
#9937 azt nem tom hogy kellXD -
#9936 jah és az oldal tetejére gombokat te úgy használtad hogy az oldalt ujból megnyitja. célszerűbb lenne egy anchort használnod. és egy top hivatkozást az oldal tetejében elhelyezni. -
#9935 annyira nem rossz... az elején alakítanod kéne. az elképzelés nem rossz, a Dreamweaveres rózsaszínnek láccó piros gombot lecserélhetnéd. www.tutorial.hu. beszerzel e PS-t és a tutorialok valamelyikje alapján csinálsz egy kiálló gombot és egy benyomott gombot. ouseon meg nemtom milyen paranccsal meglehet csinálni hogy ha ráviszed az egeret akkor benyomódik, fény lesz körülötte -> megváltozik a gomb képe. végülis jobb sokkal mint az előző. az előzőben a gombok ilyen boltíves elrendezése jó lett volna csak mind2 egy irányba ívelődött igy elég randa volt. a mostani stílusban nem tudnád alkalmazni. sok sikert hozzá. -
#9934 bocs, hogy ezt mondom, de nekem nagyon nem tetszik! dreamweaver-ös button-ok, rosszul elhelyezett menü, és ízléstelen -
Hellsing47 #9933 uhh...nem mondod :D -
#9932 amúgy felujítottam az oldalam, igaz van benne néhány hiba, de nem tom kijavítani őket. Egy interaktív gomb helyett más jelenik meg pedig kitröltem a régieket. Na, akit érdekel az menjen fel a www.sandguard.atw.hu ra. Majd mondjatok véleményt -
#9931 szerintem ezt csak armageddon találta ki XD -
Dzsiti999 #9930 honnan veszed? lefizetted őket? XD -
#9929 neked nem lesz semmi hasznod XD XD -
#9928 na és abból nekem mi a haszon? egy kábel árából a 10% nem sok.... minden Hardver gyártó vállalattal szerződésem van, hogyha a Use-da-olló® módszer alkalmazásából eredendő kár miatt ami a PCben keletkezett valaki vesz náluk hardver elemet, annka az árának megkapom 10%-t... -
#9927 vegyél egy új kábelt -
#9926 Az általad említett hibára nincs megoldás. Szakszerűtlenül alkalmaztad feltehetőleg az eljárást, így a megoldás költséges. Veszel egy új Startconfigurációt. (új gépet) hálózatban összekötöd a régivel. a SecondGépen megosztod a meghajtót és behelyezed a DVDt. hálózati meghajtóról indítod a játékot.... más megoldás nem lehetséges... Amennyiben bizonyítani tudod hogy a Use-da-olló® módszer alkalmazásából eredendő az anyagi károd, akkor sem tudunk semmit tenni ugyanis az ilyenekért felelősséget NEM vállal az Armacorp®™ vállalat. -
#9925 armageddon kösz a tippet megcsináltam el vágtam egy Über-Scissors™ -mel és müködik a game ÉLJEN!!!!!!!!na utána akarok jáccani pl a far cry al de nem érzékeli dvd meghajtot!!valyon mi lehet a hiba??elöre is thx a segitséget:D -
#9924 Arm@geddon dö BO$$ visszavonul.
Zidanebot! Menj és felelj!!!!4
end of plz thx :P :D -
#9923 200szor..... te is büntit kapsz. szoli 2.at kapod.
Arm@geddon dö BO$$ s-zoli91 for
Arm@geddon dö BO$$ looooser for
s-zoli91 has -
#9922 adok én nekd büntit -
#9921 te büntit? lekell írja 100x hogy nem lopM?
-
#9920 .... Arm@geddon dö BO$$ ! nakard hoigy még büntit adjak... -
#9919 Hehehehehe XD XD XD Ezt neked:Arm@geddon -
#9918 ENGEDÉLY NÉLKÜL HASZNÁLTAD AZ Über-Scissors™ KIFEJEZÉST!!44 (és a ™ jelet sem tetted ki...) EZZEL JOGOT SÉRTETTÉL! BÜNTETÉS JÖN!
Arm@geddon dö BO$$ s-zoli91 for -
Hellsing47 #9917 veszel másik kábelt a bóótba:D -
#9916 az Über-Scissors az tulajdonmképpen egy olló? És ha elvágom a kábelt, akkor nem tok dvd-t olvasni. -
#9915 A kábelek húzogatása nem tökéletes eljárás. (Javaslom más húzogatását a feszültség levezetése érdekében.) Megállapítottam türelmetlenségedből, hogy neked az egyszeri megoldást kell használni. Az általam szabadalmaztatott Use-da-olló® módszert alkalmazva minden CD/DVD meghajtóval kapcsolatos gondod elszáll. Ezzel együtt a Prince of Persia - The Two Thrones nevű játék másolt változata is futtatható állapotba kerül. Hagy ismertessem a módszert:
-Először is szükséged lesz a szabadalmaztatott Über-Scissors™ eszközre.
-Baleset elkerülése miatt javaslom a számítógép áramtalanítását. (Az Über-Scissors™ teljesen szigetelt, ám fő a biztonság)
-Tedd hozzáférhetővé az áramtalanított számítógépben lévő kábeleket, melyek a CD/DVD író/olvasóhoz csatlakoznak.
-Miután hozzáférhetővé tetted a CD/DVD meghajtóhoz csatlakozó kábeleket, a csatlakozó résztől 1,5 inchre alkalmazd az Über-Scissors™ nevű eszközt.
-Miután ez megtörtént rakd össze a gépet és kapcsold vissza az áramot, majd a számítógépet.
-Mountold be Daemon4-be a TTT DVD/CD-képfájlt.
-Indítsd a játékot.
-Játsz!
Ól Rájc Fentartva! Minden az enyimé! Ne csórj me' megfejel Zidane!
Minden a Use-da-olló® módszer alkalmazása során, esetlegesen keletkező anyagi és egyéb kárért felelősséget nem vállalok. Use-da-olló® és Über-Scissors™ regisztrált nevek és márkanevei az Armacorp®™ vállalatnak. Engedély nélküli használatukat Arm@geddon dö BO$$ bünteti! -
#9914 NINCS MŰKÖDŐ CRACK. TÖLTSD LE A CD-S VERZIÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!