Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor a jelenbe vagytok mennyetek be abba a helyiségbe ahol az óra készül... mit láttok? az órát ami nagy hiba mert amikor a ww-után 7 héttel visszatér a herceg akkor mondja az egyik résznél a magyarázatot a Vezir méghozzá az elött a vidielöttamikor megöli Kaileenát... ott mondja hogy a homok órát üresen találjá megtalálják a tõrt és a botot de ez több éve történt a jelen hez képest amit ugyebár Kaileena látottde nem figyelmeztette a herceget...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
@
de felirat lehetne😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
csak aztán Broafka ne legyen vita 😄 mert az apro dolgokat mindenki máshogyan értelmezi és ez szerintem igy jó 😊
@
és nem is fognak csinálni valszeg!
2 dolog miatt is:
1, ki csinálná meg a szinkron hangokat? hm?
2, felirat? az kicsit komolyabb dolog lenne, ez elég speciális írás a játékban
sajna esély sincsen rá, sry
@
@
@
PoP3 bugos? nekem nemtom... de vhogy 1 sem jött elõ... egyedül amit láttam (de az is csak képeken) hogy zöld az árnyék... bár én elég sok játéknál olvasom hogy ilyen+olyan bugos de én 1t sem veszek észre XD
@
azt mondják hogy valakinek meg,y valakinek nem...
nekem mind3 pop fullon ment... ill WW az még nem mert akkor gagyi volt még a gépem de utána uj gép és más fullon mentem... TTT is full...
Broafka: nekem mind3 rész bejön. mind3nak küln hangulata van. és én amiket itt felsorolál szempontokat mind3 játéknál 5-t adnék mindhez (már ha az a max). irányitással nekem nem volt bajom soha. történetet nemlehet külön pontozni mert ez 1 nagy történet. a hangulat az nekem történet+beleélhetõség(~grafika)... nekem kell egy bizonyos szint grafbol hogy bele tudjam élni magam egy gémbe. nálam azért a TTT a best, mert SoTban a szurd le a homokszörnyet hogy meghaljon + a harcrendszer többi része + a liftnél mikor vigyázzak Farahra meg magamra... ezek szvsz utolag visszanézve rá gázosak voltak... WW-ben pedig nem birtam a Dahakas üldözéseket... megnövekedett a vérnyomásom 😄 ideges lettem és... mint 1 rémálom XD... de persze ez is a hangulatához tartozott... de WWt csak 1szer vittem végig... SoTot 2szer mig TTTt 3szor... meg majd akkor lehet CDssel még1szer 😄
@
a 2-nek a leghosszabb, de szerintem csak azért mert a terület aztán nem egy nagy, viszont lehet bolyongani
az 1-et nagyon élveztem, így fel se tûnt hogy rövid-e vagy nem...
1 forever és kész 😛
sztem túl rövid a játék mondjuk a 2höz képest nem?? a 3 nagyon rövid 1nap alatt simán végig lehet tolni!! és nem lesz folytatás:-(
feltelepítettem és valami kernel debuggert akart deaktiválni, de fingom sincs mi az és hogy hol kéne deaktiválni :-/
emikrisztian hsz-e nyugodtan jöhetett ide, és a POP3 valóban nagyon bugos lett, az más kérdés hogy te kevesebb buggal találkoztál, de véletlenül, és ügyesen is kilehet hozni a bugokat (Herceg a falban, Herceg fut a gerendán, sõt, egyszer ráugrottam az egyik láncra és a lánc belengett, de nagyon durván, olyan irreálisan...) szal vannak bugok
grafika: 5 (gyönyörû hangulatos grafika)
hangulat: 5 (grafika hangulatos 😛 de egyszerûen olyan érzést kelt mintha benne lennél a játékban, remekmû)
irányítás: 4 (kamerát is ide vettem, néha amikor a kamera beakadt a falba, volt egy kis gond kihozni onnan, meg nem mindig jó a kamera nézet, továbbá az hogy elengedni a falat nem tom miért = azzal hogy cancel (c) :-/)
történet: 4 (a történet is jó, de miután kiszabadul a homok utána nincs nagy storyja, ölj, dugd be a tõrt a homokórába, öld meg a vezírt, nagyvonalban)
részemrõl a 3 közül az 1 viszi a prémet!
nekem se ment 3.79-en
aztán miért is bugos a PoP3? mellesleg a WW és TTT szebbek mint SoT. a SoTban kockásabb a karakterek... (1 példa) maximum neked tûnhetett szebbnek mert egészen más környezetben játszódott... a WW nagyon darkos volt... de attól még szebb! legalábbis grafikailag. a TTT pedig a 2 között áll... nekem a favorit a TTT
@
már régóta mondjuk hogy Daemon4 kell... ezzel most nem mondtál ujat... de az Alcohol az író program is... amugy ez az alaplapfüggõ dolog... nem minden nForces ember tudta elinditani... vagy más alaplapra gondoltál?
@
1, jöjjél rá, nem olyan vészes ha már tudod hogyan kell
2, most nem is azért de már mindenki leírta ezerszer
3, a felfedezés öröme, tényleg király dolog az!
a világ egyik legjobb érzése amikor az ember saját maga jön rá a dolgokra, és ez még nem is nehéz, miért kell ezeket elmondani :_(
jah és: velkám nyúreg <#nevetes1>#nevetes1>
@
érted?
nekem cd\dvd rom kihúzása nélkül megy!! ugyanígy megy a TOCA 3 és a KING KONG!!
NEM KELL NEKEM KIHÚZNI!! TÖK JÓ!! NEM KELL CRACK
2 honnan a fenébõl tudjam hogy te miért kérezel ilyen vooááá kérdéseket...
3 jó nem mindegy kilométeres válaszodat szoktam alolvasni (így is hulla vagy most mégjobban fárasszam magam????) XP
ma értem haza görögbõl te brofi én annyit parkouroztem hallod rengeteget úsztam egy csómó a sósviztõ az utcai ivó kutakból ugy ittam mint a Prince kurva jó volt igaz pihizni mentem de most fáradtabb vok de kurva jó volt
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék