Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
viszont van egy alpári nagy hiba a ww-ben
amikor a jelenbe vagytok mennyetek be abba a helyiségbe ahol az óra készül... mit láttok? az órát ami nagy hiba mert amikor a ww-után 7 héttel visszatér a herceg akkor mondja az egyik résznél a magyarázatot a Vezir méghozzá az elött a vidielöttamikor megöli Kaileenát... ott mondja hogy a homok órát üresen találjá megtalálják a tõrt és a botot de ez több éve történt a jelen hez képest amit ugyebár Kaileena látottde nem figyelmeztette a herceget...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
hát figy. felirat csak a videok alatt van és csak a WWben. ezt még talán lelehetne forditani. de ez sztem a programba van "beleégetve" szal csak programozoi tudással lehetne megsinálni és akkor is karakter limites lehet :S (értelmetlen lehet a forditás...) azt meg hogy amiben eleve nincs felirat belehelyyezzenek... az már sokkal keményebb dió... max annyit tudnék sinálni hogy megvannak nekem az átvezetõ videók aviban. na azokra már könnyebb feliratot csinálni. csak azért ahhoz is türelem kell hogy jól leyenek idõzítve...

@

a magyarosítással kapcsiban háát........szinkron kizárt
de felirat lehetne😄
armageddon666
naygon nem 😊 de az aprobb részleteket már lehet.

@

kösz mindenkinek!!
Broafka
nagyon nem lehet különbözõen értelmezni, de nem oylan vitákról beszélek, hanem olyan baráti nézeteltérések a játékkal kapcsolatban 😉

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
tessék direktlink hogy ne kelljen keresgélned 😉 csak keress egy szotárat 😄 ha meg nemérted akkor megprobálom leirni hogy mi is történt WWben.
csak aztán Broafka ne legyen vita 😄 mert az apro dolgokat mindenki máshogyan értelmezi és ez szerintem igy jó 😊

@

Broafka
baromság, ha tudsz angolul, akkor értened kell, ha meg úgyis kicsit tudsz csak angolul, akkor hiába nézed azt az oldalt semmit sem fogsz érteni, a WW-ben kevesebbet beszélnek (és érthetõbben)

Broafka
nincsen magyarosítás!
és nem is fognak csinálni valszeg!
2 dolog miatt is:
1, ki csinálná meg a szinkron hangokat? hm?
2, felirat? az kicsit komolyabb dolog lenne, ez elég speciális írás a játékban

sajna esély sincsen rá, sry

armageddon666
hát WWnek a legbonyolultabb... figy tudsz angolul? 😄 wikipedia.org ott "prince of" keresõben és 1. találat. ott aztán leirja mind3 résznek a storyját. meg az ellenségekrõl is meglehet tudni néhány dolgot.

@

hát.....tuok angolul csöppet de a 2be miaz h megölöm és késõbb meg visszajön??
Broafka
jaj ne, ezt most valaki más írja le inkább, most ehez lusta vagyok 😊

armageddon666
jah azok a hajas bugok? XD oolyat én láttam SoTban meg WWben is 😄 a hajuk meg a ruhájukon külön mozgo részek néha átmennek rajtuk 😄

@

mondjatok már honlapcímet ahol van magyarosítás a 3hoz v 2höz! mer nem értem a történetét a 2nek! a 3nak világos😛
Broafka
ha nem tudsz angolul akkor megértem, de ha tudsz, akkor meg azt nem értem hogy miért nem értetted a storyt, mert szerintem világos nagyvonalban, az egyébb vele kapcsolatos apróságok már apróbb viták kérdése csak...

PIROS!!
armageddon666
hát én még nem láttam hozzá :S de melyik csajra gondolsz? a piros rucisra (Kaileena) vagy a fekete rucisra (Shahdee)?

@

vannak bugok sok naon is! pl.prince haja amikor fekszik bele megy aza arcába,a csaj hajával ugyenez történik,ha megölöm az ellenséget beleesik a falba stb. AZÉR SZERETEM A POP-okat ezér viszem át 3x a 3mat:-D
de az 1.részben gyönyörû fény efektek vannak!! és mér nem olyan a POP3 mint amikor mutatja a videót??😛 akkor csúcs lenne!!! A WW a végén nagyon utáltam mer már nem tudtam merre kell menni!! elmenni egy helyre aztán vissza oda!! és megölöm a 2be a csajt és késõbb visszajön?? ezt nem értettem!! valaki nem tud magyarosítás a 2höz??
armageddon666
én nem mondtam hogy nem illett ide a hsze... csak azt hogy kevesebb ! és ? kéne bele. meg hogy egymás után ir 3-4 hszt, de olyanokat amik mehettek volna egybe. de mostmár nem igy ir.
PoP3 bugos? nekem nemtom... de vhogy 1 sem jött elõ... egyedül amit láttam (de az is csak képeken) hogy zöld az árnyék... bár én elég sok játéknál olvasom hogy ilyen+olyan bugos de én 1t sem veszek észre XD

@

Broafka
nem hiszem hogy máshonnan jobb lenne, mert Daemon, az Daemon, mindenhol, és én a hivatalos(abb) oldalról töltöttem le, szal...
azt mondják hogy valakinek meg,y valakinek nem...

armageddon666
-.- Daemon 4... már rég... Daemon 3.x-et nem is láttam még...
nekem mind3 pop fullon ment... ill WW az még nem mert akkor gagyi volt még a gépem de utána uj gép és más fullon mentem... TTT is full...
Broafka: nekem mind3 rész bejön. mind3nak küln hangulata van. és én amiket itt felsorolál szempontokat mind3 játéknál 5-t adnék mindhez (már ha az a max). irányitással nekem nem volt bajom soha. történetet nemlehet külön pontozni mert ez 1 nagy történet. a hangulat az nekem történet+beleélhetõség(~grafika)... nekem kell egy bizonyos szint grafbol hogy bele tudjam élni magam egy gémbe. nálam azért a TTT a best, mert SoTban a szurd le a homokszörnyet hogy meghaljon + a harcrendszer többi része + a liftnél mikor vigyázzak Farahra meg magamra... ezek szvsz utolag visszanézve rá gázosak voltak... WW-ben pedig nem birtam a Dahakas üldözéseket... megnövekedett a vérnyomásom 😄 ideges lettem és... mint 1 rémálom XD... de persze ez is a hangulatához tartozott... de WWt csak 1szer vittem végig... SoTot 2szer mig TTTt 3szor... meg majd akkor lehet CDssel még1szer 😄

@

Broafka
a 3 az nagyon rövidre sikeredett sajnos az tény
a 2-nek a leghosszabb, de szerintem csak azért mert a terület aztán nem egy nagy, viszont lehet bolyongani
az 1-et nagyon élveztem, így fel se tûnt hogy rövid-e vagy nem...
1 forever és kész 😛

aha! én a daemoon tools 4.03at használom ugyanaz mint neked!! és a DT döntõ szerepet játszik abba h megy a game v nem! próbáld letölteni máshonnan
Igazad van Broafka! A története jó a 3nak de amit hiányoltam........
sztem túl rövid a játék mondjuk a 2höz képest nem?? a 3 nagyon rövid 1nap alatt simán végig lehet tolni!! és nem lesz folytatás:-(
Broafka
az a baj hogy nekem meg a 4.03-as nem megy 😄
feltelepítettem és valami kernel debuggert akart deaktiválni, de fingom sincs mi az és hogy hol kéne deaktiválni :-/

Broafka
most sajnos nem tudok igazat adni neked
emikrisztian hsz-e nyugodtan jöhetett ide, és a POP3 valóban nagyon bugos lett, az más kérdés hogy te kevesebb buggal találkoztál, de véletlenül, és ügyesen is kilehet hozni a bugokat (Herceg a falban, Herceg fut a gerendán, sõt, egyszer ráugrottam az egyik láncra és a lánc belengett, de nagyon durván, olyan irreálisan...) szal vannak bugok

Broafka
egyet értek, az elsõ részmég mindig visz mindent!!!
grafika: 5 (gyönyörû hangulatos grafika)
hangulat: 5 (grafika hangulatos 😛 de egyszerûen olyan érzést kelt mintha benne lennél a játékban, remekmû)
irányítás: 4 (kamerát is ide vettem, néha amikor a kamera beakadt a falba, volt egy kis gond kihozni onnan, meg nem mindig jó a kamera nézet, továbbá az hogy elengedni a falat nem tom miért = azzal hogy cancel (c) :-/)
történet: 4 (a történet is jó, de miután kiszabadul a homok utána nincs nagy storyja, ölj, dugd be a tõrt a homokórába, öld meg a vezírt, nagyvonalban)

részemrõl a 3 közül az 1 viszi a prémet!

hát.... a POP2 se a 3 nem izazsztotta meg a gépem!! fel minden fullra és az FPS is jó volt!
Armageddon-> ha van rajta SATA csatlakozó akkor mennie kell!!! Nekem is ASUS van és megy kihúzás nélkül!!! Nézd + a daemoon-toolsod verzióját!! ok?
nekem se ment 3.79-en
armageddon666
na figy: #9066-9067 mehettett volna 1be. hanyagold ezt a spl !-t és ?-t...
aztán miért is bugos a PoP3? mellesleg a WW és TTT szebbek mint SoT. a SoTban kockásabb a karakterek... (1 példa) maximum neked tûnhetett szebbnek mert egészen más környezetben játszódott... a WW nagyon darkos volt... de attól még szebb! legalábbis grafikailag. a TTT pedig a 2 között áll... nekem a favorit a TTT

@

armageddon666
most ASUS A8N5X nForce4-es alaplapom van... akkor most elkéne indulnia crack meg minden nélkül??? na mind1... majd ha vmit letöltök wanadoorol akkor ha lesz még a 24 órámból leszedem ezt is (CDset) és megnézem... annyira nem érdekel mert megvan eredetiben 😄
már régóta mondjuk hogy Daemon4 kell... ezzel most nem mondtál ujat... de az Alcohol az író program is... amugy ez az alaplapfüggõ dolog... nem minden nForces ember tudta elinditani... vagy más alaplapra gondoltál?

@

Télleg errõl jut eszembe hogy a POP3 milyen bugos!!!! Kár érte!! Sztem a legszebb grafikája az 1.résznek volt!!! nem?? 2 gyengus 3gyengus
Broafka
most elõre mondom mindenkinek, és különösen Marcio Mela-nak, nem fogjuk elmondani hogyan kell kinyírni az ikreket!
1, jöjjél rá, nem olyan vészes ha már tudod hogyan kell
2, most nem is azért de már mindenki leírta ezerszer
3, a felfedezés öröme, tényleg király dolog az!

Broafka
ohh my god, komolyan, emberek miért vagyunk ilyenek?
a világ egyik legjobb érzése amikor az ember saját maga jön rá a dolgokra, és ez még nem is nehéz, miért kell ezeket elmondani :_(

Összes haveromnak mondtam ezt a tippet és 30ból 29 jó volt!!! Alcoholt letörölni!! Daemoon Toolsot felrrakni+az img fájlt is!
Armageddon-> csak jóóó alaplap kell+daemoon tools 4.0 ennyi
armageddon666
ez mehetett volna 2hszbe is -.- amugy irtuk párszor hogy van néhány szerencsés akiknek a gépén nem fog az SF...
jah és: velkám nyúreg <#nevetes1>

@

EZ A SPEEDKILL!! sokszor kell alkalmazni!! a lényeg amikor villan a tõr akkor katt! ha késõ nyomod keztheted elõrõl::
érted?
felkell menni ott a falon futni stb!! aztán megnyomod az E betût és amikor bevillan a kard akkkor kattintol
Figyelj Marico
Most egy hatalmas emberrel vagyok egy arénában akinek nincs alsó állkapcsa és megakar ölni.Hogyan kell elintézni?

CSásztok!! olvasom a leveleket és nem értem!! minek crack a pop3hoz??
nekem cd\dvd rom kihúzása nélkül megy!! ugyanígy megy a TOCA 3 és a KING KONG!!
NEM KELL NEKEM KIHÚZNI!! TÖK JÓ!! NEM KELL CRACK
Broafka
hûû, de csípõs vagy ma reggel 😊

jajaja...igen ez kiment a fejembol 😊

armageddon666
jah... vagy a bolt 😄

@

bocsi a kerdesert, tudom, hogy mar sokszor megkerdeztek, de meg mindig nincs hozza crack? maradt a cd/dvd-rom lehuzogatos modszer?

Looooser
1 még lehet XD

2 honnan a fenébõl tudjam hogy te miért kérezel ilyen vooááá kérdéseket...

3 jó nem mindegy kilométeres válaszodat szoktam alolvasni (így is hulla vagy most mégjobban fárasszam magam????) XP

ma értem haza görögbõl te brofi én annyit parkouroztem hallod rengeteget úsztam egy csómó a sósviztõ az utcai ivó kutakból ugy ittam mint a Prince kurva jó volt igaz pihizni mentem de most fáradtabb vok de kurva jó volt

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Az a baj,hogy néha így is beszaggat és váratlanul.Ez a villámtámadásoknál nagyon zavar.

Broafka
1,nálam nem volt ilyen bug 😛

2,talán ezért kérdeztem pont 😊

3,ezt már megválaszoltuk 😛