Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke 013
akrobatikusság nincsen benne?!😄
akkor mi az amikor rá ugrik a csávóra az tisztára olyan mint egy speedkill,meg a a háztetõkön rohangál
Sztem lesz egy kis pop-os beütése
a trailer végén eltünik a szerzetesek között a ruhája is fehér szal lehet hogy vmi szerzetes a csávó aki az igazság ért harcol....
Lehetséges

In Flames and Star Wars forever!

Looooser
bazzeg mióta nem lehet belinkelni képet a kepfeltoltes.hu ról?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
de maga az UBI jelentette ki hogy köze sincs a pop-hoz... és ha pop koppintással akarunk jáccani akkor ott Tomb Raide: The Legend.
az átöltözés jó kérdés
-----
szerintem semmi akrobatikusság nézzétek meg a bemutatoját....

assassin' Creed E3 trailer

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
és ez nem elég hasonloság XD amugy szerintem mivel menekülésnél szükség lesz rá itt is lesznek akrobatikus mozdulatok amik fognak picit popra hasonlitani. megkockáztatom a harcrendszer is ismerõs lesz.

@

Broafka
hitman? 😄
mi az, fellehet öltözni városi polgárnak? visszatér a sims fíling? 😊
mindenesetre egy pár emberbõl az hogy UBISOFT, akkor is az fogja kiváltani hogy ez bizony PoP koppintás 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
ja és a kések és kardok

Looooser
átbaszás nincs crack...
-----
Assassin Creed totál más lesz hitman és thief keverék ezt én is nem rég tudtam meg szal semmi köze nincs a pop hoz max a koppintások: csukja, bõr szerkó, derékra kötött piros kendõ, ujjatlan kesztyû...

O.K., várjuk a crack-et...
ja elég jó lesz,szinte ugyanaz,csak más korszak..de sztem annak is min 1 része lesz

Broafka
ez így van, poontosan ezt akartam mondani
nem lesz folytatás, helyette ott van az Assassin Creed, ami a PoP elrontója 😊

armageddon666
nemkell folytatás... a történet bezárult. max uj játék lehet ami szvsz Assassin'd Creed... annak van picit PoP beütése...

@

Sziasztok! Errõl a verzióról mi a véleményetek?
http://thepiratebay.org/details.php?id=3423136
Azt írja mûxik, a kommentek viszont...
Looooser
megérdemelné de nem fognak ujat csinálni majd pár év múlva...

gyerekek.ne írjunk egy petíciot.hogy legyen folytatása???sztem megérdemli az egyik legsikeresebb játéka.

Looooser
kezdem nem érteni mirõl folyik a szó de folytassátok...

Sajátgép jobbgomb-tulajdonságoknál csak annyi van, hogy Micr. Win. Xp Prof. 2002-es verzió, Szervizcsomag2 - de ettõl még elhiszem Neked, hogy 32-es :-)
armageddon666
hát az op rendszernek bennevan a nevében 😄 Windows XP64 asszem ilyesmi a 64 bites. a vasnál pedig szintén névben van. legalábbis AMDnél. Intelhez nemértek de Celeron nincs asszem 64bitbe.

@

armageddon666
ok de neked egyszerûbb mert mind2 32bites 😛 nekem meg 1ik ilyen másik olyan XD

@

Tényleg, hol tudom megnézni, hogy a vas meg az op.rendsz. hány bites?
Na ugye :-) ...
Azér' kösz!
armageddon666
de errõl az jut eszembe: nekem 64bites vasam van, de az oprendszer csak 32bites... akkor most milyen Drivert szedjek le?

@

armageddon666
hát... Windowsod milyen? 32bites... 1GHzes cerkából nemhiszem hogy csinálnak 64 bitest... meg annak intelnél asszem más is a neve... szal: 32bites

@

O.K., s a 32 vagy 64 bites verzió kell nekem: win xp, 1Ghz Celeron, 512 sdram, 64mb nvidia gforce mx/mx400-hoz?
Fikázók kérem mellõzzenek!
Kösz!
Csirke 013
már nemtom hány mjilliószor mondtuk el a fórumba hogy ez nem chat!!!

In Flames and Star Wars forever!

okké! jól teszed:-D
A többbi résznek talán nem állok neki

A tologatás megy

Mi lesz veled késõbb amikor majd forgatgatni kellesz+szobrot tologatni stb.
CSÁZTOK! ilyet se láttam még aki itt elakadt a pop3-ban:-D
armageddon666
elõbb kapaszkodj meg és utána használd a láncot... de szvsz ha ilyen helyeken elakadsz akkor................. szal nem neked való játék.

@

Ezt a kockát nem lehet kihúzni?Nekem vagy lóbálja prince a láncot vagy ha közelebb megyek akkor leugrik és a peremen kapaszkodik.Ha meg átugrok a ki nem húzott kõre akkor csak kapaszkodik.

Van itt valami trükk amivel gyorsan meglehet ölni a kutyákat?Néha sikerült elsõ szúrásra megölni egyiket de nem tudom hogy sikerült.

Broafka
Gugli a barátod

Broafka
ez már tényleg vicces...
ÖLD MEG ÕKET!!!!!
ha másnak sikerült, várj, jobban fogalmazok, ha MINDENKINEK sikerült, neked is fog!!!

Hi!
Vki belinkelne ide egy megfelelõ daemon 4 letöltési oldalt?
Segítõknek kösz, fikázók kérem mellõzzenek! Kösz!
fernando torres
1 idõ után úgyis rájössz.

Igen.Megölni nem lehetett õket elfutni meg nem tudtam.Nem vicces mindig olyan messzirõl elindulni aztán ugyis megölnek.

Broafka
hát, a két kutya megakar téged ölni 😄
basszus, hallod, jöjjél már rá magad...
az a baj hogy a többieknek olyan (hülye) álldott jó szívük van, hogy mindent elmondanak...

Nem értem itt ahol két kutya van mit akar?

Broafka
nem ugyanoda kell visszamenni ahol a Farah áll(t) 😊
hanem ahogy mondják, harangról balra fussál...

aha ez ismerõs rész mivel végig vittem párszor:-D igaza van az elõttem szólónak! fussssss a falon a kapuig
Arról a harangról fuss a falon a kapuhoz.

Ott vagyok ahol a Vezír betipeg/lebeg valami templomba meg a hercegnõ is megjelenik.Van egy kis duma aztán a prince lemegy a balkonról(?) és láthatatlan ellenségekkel kardozik.Na most hogyan megyek be a kapun amit kinyitottam mert vissza nem tudok ugrani (mert a kapu jó magasan van) ha meg lemegyek a földre és onnan indulok akkor megint nincs idõm a kapuhoz érni.

Árnyék bug? Hmm... Nálam csak olyan volt, hogy a játék elején a Herceg árnyékának a kezén volt lánc, amikor a Herceg kezén nem volt 😄

Foggalmam sincs, hogy hány láda van, de ha jól olvastam anno (és ha jól emléxem) akkor 10

armageddon666
vagy csak neked nem megy -.- nekem semmi bajom nem volt vele és NEM gamepaddal jáccom hanem egér+bill... mindig odaugrott ahova akartam... mindig ott állt meg ahol akartam... nekem tökéletes volt...

@

Ennek nagyon béna az irányítása a kamera meg szintén.

armageddon666
hát ha jól tom válasz viszont nem jött rá 😄 nemhiszem hogy ez hiba lenne... sztem az .mdf-est használd. vagy, hátha vmi okos tud segiteni 😊

@

en daemon tools 4.03he-t hasznalok es nalam sok szenvedes aran elindult (csak kihuzott cd/dvd-rom-okkal), de elofordult, h x-edik inditaskor ismet kerte a kodot es amit eloszor elfogadott azt masodszor nem, ezert kellett keresnem meg kodokat, ez egyiket beirtam es elfogadta. a 3 cd-s valtozat van meg nekem, de az image file-ok kulonbozoek. az elso ketto azonos, "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD1-ENG.bin" es "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD2-ENG".bin, de a harmadikbol ket kulonbozo valtozat is meg van a "TLF-GAME-12.10.05.Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD3-ENG.iso" es a "Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneCD-MiRROR-CD3-ENG.mdf". lehet, h ez okozza a problemat? elnezest, tudom, h sokszor elokerult mar ilyen hiba es koszonom a turelmet. remelem, vki tud segiteni.

armageddon666
mivan????? WWben vmi kövek voltak az órában T2Tben viszont Vizier azt mondta hogy üres volt. jah. erre gondoltál? vagy mit látott Kaileena és mivan?????
amugy mikor megyünk megölni Viziert akkor mondja Kaileena hogy (nem pontosan): megakadályozhattam volna ezt az egészet, de hogy miért nem tettem? mert ez volt a legelõnyösebb idõvonal a többi közül. vagy vmi ilyesmi... már nemnaon emléxem...

@