Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mi az amikor rá ugrik a csávóra az tisztára olyan mint egy speedkill,meg a a háztetõkön rohangál
Sztem lesz egy kis pop-os beütése
a trailer végén eltünik a szerzetesek között a ruhája is fehér szal lehet hogy vmi szerzetes a csávó aki az igazság ért harcol....
Lehetséges
In Flames and Star Wars forever!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
az átöltözés jó kérdés
-----
szerintem semmi akrobatikusság nézzétek meg a bemutatoját....
assassin' Creed E3 trailer
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
@
mi az, fellehet öltözni városi polgárnak? visszatér a sims fíling? 😊
mindenesetre egy pár emberbõl az hogy UBISOFT, akkor is az fogja kiváltani hogy ez bizony PoP koppintás 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
-----
Assassin Creed totál más lesz hitman és thief keverék ezt én is nem rég tudtam meg szal semmi köze nincs a pop hoz max a koppintások: csukja, bõr szerkó, derékra kötött piros kendõ, ujjatlan kesztyû...
nem lesz folytatás, helyette ott van az Assassin Creed, ami a PoP elrontója 😊
@
http://thepiratebay.org/details.php?id=3423136
Azt írja mûxik, a kommentek viszont...
@
Azér' kösz!
@
@
Fikázók kérem mellõzzenek!
Kösz!
In Flames and Star Wars forever!
@

ÖLD MEG ÕKET!!!!!
ha másnak sikerült, várj, jobban fogalmazok, ha MINDENKINEK sikerült, neked is fog!!!
Vki belinkelne ide egy megfelelõ daemon 4 letöltési oldalt?
Segítõknek kösz, fikázók kérem mellõzzenek! Kösz!
basszus, hallod, jöjjél már rá magad...
az a baj hogy a többieknek olyan (hülye) álldott jó szívük van, hogy mindent elmondanak...

hanem ahogy mondják, harangról balra fussál...

Foggalmam sincs, hogy hány láda van, de ha jól olvastam anno (és ha jól emléxem) akkor 10
@
@
amugy mikor megyünk megölni Viziert akkor mondja Kaileena hogy (nem pontosan): megakadályozhattam volna ezt az egészet, de hogy miért nem tettem? mert ez volt a legelõnyösebb idõvonal a többi közül. vagy vmi ilyesmi... már nemnaon emléxem...
@