13392
-
#9993 na ne mondd hogy Perzsa, én most igazából arra aakrtam utalni ezzel az arab világgal, hogy a feelingje, meg a zenéje az hasonlít hozzá, ilyen törökös, PERZSÁS!
nah, lehet, egy kicsit rosszul fogalmaztam na! -
#9992 az cd-s verzsön már megvan... de próbáltam egyszer kiírni és nem hibásan irta ki:S -
#9991 Most akkor a #9990 is ték nek számít? -
#9990 patchelni kell a képfájlokat, ez benne van a letöltésben, és a patchelt képfiléket felírod 3db SONY CD-re. Csak én azt nem tudom, hogy torrenten kívül honnan lehet leszedni? Mert a wanadoot nem tom mennyit kell fizetni xD -
#9989 De ez nem arab világ Brofi!!!!!! Hanem Perzsa te Übi...
És nállam első helyen van a SoT és a WW más-más világ de szeretem... a T2T-t meg elcseszték... könnyű lett és rövid... -
#9988 nekem cd-s verzsönöm van... és mi a szart csináljak vele, hogy elinduljon:P? -
Dzsiti999 #9987 vagy CD-s verzió-t használj vagy vedd meg XD -
#9986 hy all! az lenne a kérdés hogy hogy lehet megcsinálni hoyg ne kelljen állandóan kihuzogatni a dvd-t? lécci komoly választ irjatok ne über scissors-t:D ja és még annyi h iso-val is meg lehet csinálni? -
#9985 a WW a király és kész xD -
Prince007 #9984 (Nem 478 hanem 754 bár lehet, hogy mindegy) -
Prince007 #9983 Hi!
Olyan problémám van a játékkal hogy telepítéskor (a borítókép után) a csík végigmegy és kilép a gép a telepítőből. Régen jó volt, de mostanában vettem egy új AMD-s foglalatú(Socket 478(?)) alaplapot és új processzort(AMD 3000+) azóta nem megy.
Valamilyen ötlet? -
#9982 nem mindig járok világosban, nem azért tetszik, hanem mert nekem a SoT-ban inkább visszajön az az arabos hangulat, meg a mese világ mint a másik kettőben, a WW-ben inkább egy 20. századi, korban eltévedt emberrel kell menni, a TTT-ben meg megint egy kicsit visszacsöppenünk a 20. század, és az akkori perzsa világ közé... -
#9981 nekem is megvan mind2 end :D csináltam egy mentés még mielőtt felvettem volna Water Swordot és akkro válaszhatok hogy felveszem, vagy nem :D -
bundee #9980 ww-ben az volt a kedvenc futkosasos jelenetem, amikor a tengeren levo hajoroncs arbocain, vagy miken kellett ugralni, aztan meg szalandi a sziklafalon, stb... Es egy pillanatra sem lehetett megallni, kulonben kampec. Na, ilyen jellegu reszt egyaltalan nem tapasztaltam a ttt-ben... -
bundee #9979 Speciel en szenvedtem a speedkill-el - a homokkapu oroket nem birtam speedkillel megolni, egyszeruen nem vette az eger az utasitast - a nagy buzoganyos csavot, akinek kellett 4 vagy 5 speedkill, azt siman oltem igy. Meg a foellen-t se birtam speedkillezni, egyszeruen ha akkor nyomtam meg a gombot, amikor vilagitott a tor, az nem volt jo neki... Szoptam rendesen :) -
Lipták Róbert #9978 A SOT-ban kár hogy kevés a mozdulat ami persze érthető hiszen még fiatal,de hangulatában nagyon jó! Viszont a TTT azért jön be nekem jobban, mert ott a prince már egy igazi harcos (habár a WW-es prince is, de ezt most hagyjuk) tele mozgásokkal, és bárkit elintéz egy tőrrel.A helyszínek meg tök frankón el vannak találva. Meg azért szeretem, mert a Speed kill csak egy lehetőség a harcban(kivéve amikor muszáj használni), pl.: volt olyan, hogy kifejezetten nem a speed killel öltem meg az ellent hanem a izé hogy hívják? freeformfight (vagy valami ilyesminek hívják) de gondolom tudjátok... -
#9977 Azé mert te világosban jársz :)
nálam WW a favorit pont a Sötétsége miatt. Életszerű a karater : Bármeddig képes elmenni hogy magát mentse. -
#9976 nálam még mindig a SOT a best, aztán jön a TTT majd végül a WW
a WW hangulatilag nagyon sötét nekem, az nem tetszett annyira túlzottan...
a TTT meg rövid, és a speedkill miatt gyakorlatilag másra már nincs is szükség, az egész játék egy speedkill :(
véleményem szerint a TTT se sikerült sokkal jobbra megcsinálni, SoT a bestest -
Lipták Róbert #9975 Én kétszer vittem végig a WW-t, az alternatív befejezés miatt, de nem nagyon csípem mert a hangulata nekem egy kicsit..sötét és véres, (meg azt nem szerettem a WW-ben hogyha egy ellenség mellett akartam elmenni csak úgy, kicsit nehéz, mert a prince folyton felé fordul) . De a TTT-t imádom!!! Hangulatilag SOT, mozgásilag WW, de talán még több ezeknél, szóval szerintem nagyon eltalálták ezt a 3.részt, na meg a speed kill nagyon király! Csak jót tudok mondani róla!!! :D -
#9974 ha ez az a funvideó ami bennevan a gémben nagyfelbontásban akkor szal meg sem nézem inkább :D
bundee: tényleg sokkelta könnyebb a TTT és én is ugy gondolom hogy néhol tul nehéz volt a WW... (éés utáltam Dahaka elől futni... azért vittem csak 1szer végig :C) -
bundee #9973 Sziasztok!
Vegigvittem. Egesz jo kis jatek, de mintha a fejlesztoknel sokan panaszkodtak volna, hogy a ww milyen nehez volt, meg bonyolult :) Vagy csak en latom igy? A titkos helyek elerese, egy-egy helyszin bonyolultsaga, vagy pld. az "eszeveszett" rohangalos helyszinek mintha mind joval konnyebb lenne, mint a ww-ben. A Dahaka eloli menekulesek szintjehez kepest itt alig volt valami... Szerintem. -
#9972 itt még uj vok de naon ajnálom XD:
http://videa.hu/play.php?v=v0tZG9Jcq6787Ab7 -
#9971 tényleg ha már így kitévedtünk a különjátékokra 1kérdés a WW-s és a T2T work in Progresses vaszást lelehet szedni vhonnan???Vagy meg van valakinek? -
#9970 majdnem... Duble Screen /nemtoom arma neklem a ds jobban bejött/
a battles ből csak 1 képet láttam idáig hát kb olyan mint GT Two Szarvash Ember játékal szal RPG (ha jól toom) De a Revelationban is vvan átvezetés. mert a boritóján a Father's Sword van melles leg vannak olyan pályák is benne ami a ww-ben és a T2T-ban sincs benne... -
#9969 a Battles of az átvezetés. a többi az egyszerű klón... amugy kipróbáltam már 1 DSt :D jópofa :D de aszondják a lite sokkal jobb. -
#9968 milyen a DS, Dumbledore Serege? xD xD xD xD xD xD -
#9967 jáccottál már DS-el? naon brutál kütyü
-
#9966 pontosan azok. LoooooooOOOOoooooooooL NINTENDO xD xD xD xD xD -
#9965 jaj mostmár vágom melyik... asszem nintendóra jöttki. de azok a játékok csak az átvezetések a főjátékok közt nem? -
#9964 Sands of Time! < Battles of PoP*! < Warrior Within! = Revelations*$ < The Two Thrones! = Rival Blades*$
*handheld konzolra
!a lényeg, ezek foglalják magukban a storyt.
$Klónok. szinte teljes mértékben lemásolt változatok. -
#9963 de az nem egy és ugyan az mint a Kindred Blades és a Two Thrones -
#9962 jha szerintem is tök felesleges reklámoznod, inkább megveszi ka boltban, mert abban jobban bíznak, de ha ingyen ideadod, akkor kell xD -
#9961 akár villoghat is a szöveg meg flash bannert is csinálhatsz neki ugysem veszik meg -.- -
sanyi150 #9960 Eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5 000 forint az ára.
-
#9959 nem. a Battles of-ra... -
#9958 A REVELATIONS-RA GONDOLSZ? -
#9957 úgy se lesz a battles of POP-ot se adták ki PCre -
#9956 sajnos csak psp-re de remélem azért reménykedhetünk :) -
#9955 csak PSP-re -
#9954 Multinak multi csak kérdés PsP-re?