13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Broafka
    na ne mondd hogy Perzsa, én most igazából arra aakrtam utalni ezzel az arab világgal, hogy a feelingje, meg a zenéje az hasonlít hozzá, ilyen törökös, PERZSÁS!
    nah, lehet, egy kicsit rosszul fogalmaztam na!
  • mike0013
    az cd-s verzsön már megvan... de próbáltam egyszer kiírni és nem hibásan irta ki:S
  • Looooser
    Most akkor a #9990 is ték nek számít?
  • szoli91
    patchelni kell a képfájlokat, ez benne van a letöltésben, és a patchelt képfiléket felírod 3db SONY CD-re. Csak én azt nem tudom, hogy torrenten kívül honnan lehet leszedni? Mert a wanadoot nem tom mennyit kell fizetni xD
  • Looooser
    De ez nem arab világ Brofi!!!!!! Hanem Perzsa te Übi...
    És nállam első helyen van a SoT és a WW más-más világ de szeretem... a T2T-t meg elcseszték... könnyű lett és rövid...
  • mike0013
    nekem cd-s verzsönöm van... és mi a szart csináljak vele, hogy elinduljon:P?
  • Dzsiti999
    vagy CD-s verzió-t használj vagy vedd meg XD
  • tomee14
    hy all! az lenne a kérdés hogy hogy lehet megcsinálni hoyg ne kelljen állandóan kihuzogatni a dvd-t? lécci komoly választ irjatok ne über scissors-t:D ja és még annyi h iso-val is meg lehet csinálni?
  • szoli91
    a WW a király és kész xD
  • Prince007
    (Nem 478 hanem 754 bár lehet, hogy mindegy)
  • Prince007
    Hi!
    Olyan problémám van a játékkal hogy telepítéskor (a borítókép után) a csík végigmegy és kilép a gép a telepítőből. Régen jó volt, de mostanában vettem egy új AMD-s foglalatú(Socket 478(?)) alaplapot és új processzort(AMD 3000+) azóta nem megy.
    Valamilyen ötlet?
  • Broafka
    nem mindig járok világosban, nem azért tetszik, hanem mert nekem a SoT-ban inkább visszajön az az arabos hangulat, meg a mese világ mint a másik kettőben, a WW-ben inkább egy 20. századi, korban eltévedt emberrel kell menni, a TTT-ben meg megint egy kicsit visszacsöppenünk a 20. század, és az akkori perzsa világ közé...
  • armageddon666
    nekem is megvan mind2 end :D csináltam egy mentés még mielőtt felvettem volna Water Swordot és akkro válaszhatok hogy felveszem, vagy nem :D
  • bundee
    ww-ben az volt a kedvenc futkosasos jelenetem, amikor a tengeren levo hajoroncs arbocain, vagy miken kellett ugralni, aztan meg szalandi a sziklafalon, stb... Es egy pillanatra sem lehetett megallni, kulonben kampec. Na, ilyen jellegu reszt egyaltalan nem tapasztaltam a ttt-ben...
  • bundee
    Speciel en szenvedtem a speedkill-el - a homokkapu oroket nem birtam speedkillel megolni, egyszeruen nem vette az eger az utasitast - a nagy buzoganyos csavot, akinek kellett 4 vagy 5 speedkill, azt siman oltem igy. Meg a foellen-t se birtam speedkillezni, egyszeruen ha akkor nyomtam meg a gombot, amikor vilagitott a tor, az nem volt jo neki... Szoptam rendesen :)
  • Lipták Róbert
    A SOT-ban kár hogy kevés a mozdulat ami persze érthető hiszen még fiatal,de hangulatában nagyon jó! Viszont a TTT azért jön be nekem jobban, mert ott a prince már egy igazi harcos (habár a WW-es prince is, de ezt most hagyjuk) tele mozgásokkal, és bárkit elintéz egy tőrrel.A helyszínek meg tök frankón el vannak találva. Meg azért szeretem, mert a Speed kill csak egy lehetőség a harcban(kivéve amikor muszáj használni), pl.: volt olyan, hogy kifejezetten nem a speed killel öltem meg az ellent hanem a izé hogy hívják? freeformfight (vagy valami ilyesminek hívják) de gondolom tudjátok...
  • Black Hawk
    Azé mert te világosban jársz :)
    nálam WW a favorit pont a Sötétsége miatt. Életszerű a karater : Bármeddig képes elmenni hogy magát mentse.
  • Broafka
    nálam még mindig a SOT a best, aztán jön a TTT majd végül a WW
    a WW hangulatilag nagyon sötét nekem, az nem tetszett annyira túlzottan...
    a TTT meg rövid, és a speedkill miatt gyakorlatilag másra már nincs is szükség, az egész játék egy speedkill :(
    véleményem szerint a TTT se sikerült sokkal jobbra megcsinálni, SoT a bestest
  • Lipták Róbert
    Én kétszer vittem végig a WW-t, az alternatív befejezés miatt, de nem nagyon csípem mert a hangulata nekem egy kicsit..sötét és véres, (meg azt nem szerettem a WW-ben hogyha egy ellenség mellett akartam elmenni csak úgy, kicsit nehéz, mert a prince folyton felé fordul) . De a TTT-t imádom!!! Hangulatilag SOT, mozgásilag WW, de talán még több ezeknél, szóval szerintem nagyon eltalálták ezt a 3.részt, na meg a speed kill nagyon király! Csak jót tudok mondani róla!!! :D
  • armageddon666
    ha ez az a funvideó ami bennevan a gémben nagyfelbontásban akkor szal meg sem nézem inkább :D
    bundee: tényleg sokkelta könnyebb a TTT és én is ugy gondolom hogy néhol tul nehéz volt a WW... (éés utáltam Dahaka elől futni... azért vittem csak 1szer végig :C)
  • bundee
    Sziasztok!

Vegigvittem. Egesz jo kis jatek, de mintha a fejlesztoknel sokan panaszkodtak volna, hogy a ww milyen nehez volt, meg bonyolult :) Vagy csak en latom igy? A titkos helyek elerese, egy-egy helyszin bonyolultsaga, vagy pld. az "eszeveszett" rohangalos helyszinek mintha mind joval konnyebb lenne, mint a ww-ben. A Dahaka eloli menekulesek szintjehez kepest itt alig volt valami... Szerintem.
  • gertrud
    itt még uj vok de naon ajnálom XD:
    http://videa.hu/play.php?v=v0tZG9Jcq6787Ab7
  • Looooser
    tényleg ha már így kitévedtünk a különjátékokra 1kérdés a WW-s és a T2T work in Progresses vaszást lelehet szedni vhonnan???Vagy meg van valakinek?
  • Looooser
    majdnem... Duble Screen /nemtoom arma neklem a ds jobban bejött/
    a battles ből csak 1 képet láttam idáig hát kb olyan mint GT Two Szarvash Ember játékal szal RPG (ha jól toom) De a Revelationban is vvan átvezetés. mert a boritóján a Father's Sword van melles leg vannak olyan pályák is benne ami a ww-ben és a T2T-ban sincs benne...
  • armageddon666
    a Battles of az átvezetés. a többi az egyszerű klón... amugy kipróbáltam már 1 DSt :D jópofa :D de aszondják a lite sokkal jobb.
  • szoli91
    milyen a DS, Dumbledore Serege? xD xD xD xD xD xD
  • Looooser
    jáccottál már DS-el? naon brutál kütyü
  • szoli91
    pontosan azok. LoooooooOOOOoooooooooL NINTENDO xD xD xD xD xD
  • Looooser
    jaj mostmár vágom melyik... asszem nintendóra jöttki. de azok a játékok csak az átvezetések a főjátékok közt nem?
  • armageddon666
    Sands of Time! < Battles of PoP*! < Warrior Within! = Revelations*$ < The Two Thrones! = Rival Blades*$

*handheld konzolra
    !a lényeg, ezek foglalják magukban a storyt.
    $Klónok. szinte teljes mértékben lemásolt változatok.
  • Looooser
    de az nem egy és ugyan az mint a Kindred Blades és a Two Thrones
  • szoli91
    jha szerintem is tök felesleges reklámoznod, inkább megveszi ka boltban, mert abban jobban bíznak, de ha ingyen ideadod, akkor kell xD
  • armageddon666
    akár villoghat is a szöveg meg flash bannert is csinálhatsz neki ugysem veszik meg -.-
  • sanyi150
    Eredeti Prince of Persia 3: The Two Thrones játék eladó. Papírtokos DVD lemez. Tökéletesen működik, 5 000 forint az ára.
  • armageddon666
    nem. a Battles of-ra...
  • Looooser
    A REVELATIONS-RA GONDOLSZ?
  • szoli91
    úgy se lesz a battles of POP-ot se adták ki PCre
  • Looooser
    sajnos csak psp-re de remélem azért reménykedhetünk :)
  • szoli91
    csak PSP-re
  • ffxi
    Multinak multi csak kérdés PsP-re?