Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
Ennek pff.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ja mert eredetid van.LOÁL.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Black Hawk
Nagy cucc nekem is.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

constantin
Persze hogy átverés.Mindegy nekem enélkül is megy.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

nekem az installer el sem indult. ez is megint csak átverés - pár év múlva csak lemegy az ára az eredeti játéknak...
constantin
De ha valaki tudja hogy kell vele elindítani akkor az írja be.

constantin
Nem fog mûködni a.

gamerboy91
Akkor vírusirtó kikapcs!

wesker24
nálam meg mikor befejezte a letöltést a NOD 32 egybõl riasztott hoppá trójai virus !!!! <#falbav><#falbav><#falbav>
constantin
Nem nagyon mûködik a crack.

gamerboy91
gamerboy91
Én találtam egy olyan cracket ahol két fálj van installer.exe és POP3.exe
Ez sztem már mükszik!
1 óra és írm a tapasztalatokat.

constantin
Van crack!Kell a link?

Black Hawk
Tudod mit kell csinálni vagy meséljek?

reger
És honnan lehet leszedni?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

<#wink>
de van crack én úgy installáûltam fel
kész szivatás<#falbav><#falbav>mindig meghalok a fõgonosznál<#rinya><#rinya>
😊

Black Hawk
Te már tudsz valamit XD.

sztem nics is crack..csak mondják.

Mikor lessz már crack? Vagy lessz egyáltalán? Egysazerû amúgy. Megfogod a DVD/CD-t majd erõsen meghajlítod. Ha jól csinálod máris hallod hogy "crack".
Black Hawk
Csak magadnak köszönheted...

Looooser
Átoka a nevem,
mert ezt teszem veled,
te elveszett lélek,
látom most a képed,
Benne a remény,
melyet viccem képez!!!!!
Digidi digidi
Yeah! Yeah!
---------- milyen jól reppel a rocker srác wéééééóóóóóó wééééé
LÁMÁK!!! <#lama> LÁMA!!! <#lama> TE IS!!! <#lama> MEG TE!!! <#lama> ÉS TE!!! <#lama> MINDENKI!!! <#lama>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

gamerboy91
Ne legyé már gonosz!

gamerboy91
Akkor PM-be légyszi!

constantin
Adjak linket?Senkinek?(crack-hez).Ti tudjátok.Senkit sem érdekel?Pedig itt a link a vágólapon de........

gamerboy91
hol van a crack?

constantin
Hy.Visszatértem.Hamarosan leírom a könnyebbik módszert csak nem érek rá.Majd parasztkodok még eggyet-kettõt.Black Hawk........na mindegy hátha elkezdesz pityeregni.Éledjen egy kicsit a topic!!Császtok.

Csirke 013
crack???D?D?D?
Losser írd le a linkjéééééétttt
plííííííííííííííízzzzzzzzzzz

In Flames and Star Wars forever!

Looooser
szvsz. nemtörtént este semmi még totál tisztavoltam vagyok
csak fáradt voltam, mint azt a hsz hozzáadásának idõpontjából kielmélkedve

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
<#unalmas>...
szvsz. tisztisd meg az elméd és pihend ki az alkohol hatását. vagy nmetom mit kell azzal csinálni <#nyes>

@

Looooser
<#vigyor2><#nyes><#wilting><#lama><#kuss>

Looooser
a krekk készen van jelentem és mûködik!!!!!
-----
az arénában könnyü azt a mancit megölni a kétoldalt használod a degör holdokat aztán speed kill a végén a lábát kaszabolod aztán ujjab utolsó speed kil (ne örülj nem az utolsó a játékban) azt megmurdál
-----
a speed kill az amikor besunyul a herci és megattakolja a mancit attakolni ugy atakolod meg hogy ha besunyultál mögéje akkor elkezd furcsa hangot hallatni a hangszóró és virágmindtában a képernyõ széle villog na akkor nyomsz egy jobb klikket és vársz amikor belassul a tájm és a degör felvilan nyomsz egy jobb egér gombot aztán vársz nem nyomsz semmit aztán amikor ugyan ez történi ujra jobb egér gomb figyelj mindig mert van olyan enemi akinél elég 1 vágás, van amelyiknél 3 van van amelyiknél hat, és a dupla spídkil is hatdarab...

armageddon666
ok 😛 de most késõ van szal inkább nem...
na ne offojjá plz! megannyi értelmes kérdésnek kéne az utolsó kb. 20 hsz helyett!
pl.: van már krekk? meg: arénában hogyan kell megölni a dagit? aztán: mi az a speedkill?
szal plz ezt itt hagyjuk abba emberek... ez nem googli fan tápig senem assassin kreed tápig... 😛 😄

@

Broafka
gúnyolódj csak 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
😛 ki a ... gondolta hogy "a barátom" ilyen tehetséges hogy mindent tud 😄 azt tudom hogy van benne számológép, mozilla az megnyit egy ollyan google oldalt ami leforditja az adott másik oldalt angolra meg hogy keresni is lehet vel, de hogy szotár... meg megmondom neked googleben még nme is néztem hogy van-e mert ott van startlapon ami tökéletesen megfelel 😛

@

Broafka
😛
google --> szótár, elsõ találat, és ott
ennyi kreativitást azért kinéztem volna belõled 😛

armageddon666
google is fordít? 😄 én startlapon hasznáálom a szótárat 😄

@

Broafka
assassin = bérgyilkos (gúgli a barátod)

sztem ezt mindenki tudta😊 bár kitudja:S midenesete folytassuk a beszélgetést az Assassin Creed topicban..

Looooser
mellesleg az assassinok nem toom menyire vagytok ott a fantasy világokban de az utolso fantasy könyv amit olvastam abban volt szó az assassinokról tömören: az assassinok egy bérgyilkosokból és tolvajokból állóó népcsoport akik az ölés legtöbb formájára kivannak képezve...

armageddon666
szvsz jól döntöttek 😊 de ha ilyen választós akkor 2szer biztos végigviszem 😄 (már ha fog tecceni)

@

Hát úgy lesz, hogy vagy megmented a Szentföldet... vagy elpuszítod. Szal lehetsz jó vagy gonosz. Trailerben mondták.

Érdekesség (interjúból):

"The idea of Assassin's Creed came about when the PoP Team was thinking about the next Gen Prince of Persia. In the early phases the team decided that it would be better to it to become a seperate game instead of making a next gen Prince of Persia game, thus the Assassin's Franchise was born."

Röviden: Next gen PoP lett volna az AC, csak úgy döntöttek, hogy jobb lenne egy különbözõ játék.

armageddon666
AZ A BAJ HOGY KIABÁLSZ AMUGY BOCSI DE NEM TUDOM!

@

AZ EGYIK GÉPEN SIKERÜLT FELRAKNI A JÁTÉKOT A MÁSIKON NEM A LEMEZELLENÖRZÉS MEGAKAD NEM EREDETI JÁTÉK .A KÉT GÉP EGYFORMA.MI A BAJ?
persze hogy nincs semmi köze a Pop-hoz..de ez lesz a princeof útoda,szinte ugyan az rengetek kombólesz bent..+ lehet lõni is..csak korban tér el..szal hasonló lesz.princeof3 meg thief keverék

armageddon666
+ azoknak a szerzeteseknek tök más ruhájuk van. csak a szin hasonlit.

@

armageddon666
nme szerzetes 😊 szvsz csak direkt ugy öltözött föl... abban a gémben profi orgyilkosok leszünk. profin megtervezte az akcioját... amugy sztem se gonoszak leszünk... bár ez mindig relativ 😄

@

Broafka
just like in the old music...