Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Ez sztem már mükszik!
1 óra és írm a tapasztalatokat.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
mert ezt teszem veled,
te elveszett lélek,
látom most a képed,
Benne a remény,
melyet viccem képez!!!!!
Digidi digidi
Yeah! Yeah!
---------- milyen jól reppel a rocker srác wéééééóóóóóó wééééé
LÁMÁK!!! <#lama>#lama> LÁMA!!! <#lama>#lama> TE IS!!! <#lama>#lama> MEG TE!!! <#lama>#lama> ÉS TE!!! <#lama>#lama> MINDENKI!!! <#lama>#lama>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Losser írd le a linkjéééééétttt
plííííííííííííííízzzzzzzzzzz
In Flames and Star Wars forever!
csak fáradt voltam, mint azt a hsz hozzáadásának idõpontjából kielmélkedve
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
szvsz. tisztisd meg az elméd és pihend ki az alkohol hatását. vagy nmetom mit kell azzal csinálni <#nyes>#nyes>
@
-----
az arénában könnyü azt a mancit megölni a kétoldalt használod a degör holdokat aztán speed kill a végén a lábát kaszabolod aztán ujjab utolsó speed kil (ne örülj nem az utolsó a játékban) azt megmurdál
-----
a speed kill az amikor besunyul a herci és megattakolja a mancit attakolni ugy atakolod meg hogy ha besunyultál mögéje akkor elkezd furcsa hangot hallatni a hangszóró és virágmindtában a képernyõ széle villog na akkor nyomsz egy jobb klikket és vársz amikor belassul a tájm és a degör felvilan nyomsz egy jobb egér gombot aztán vársz nem nyomsz semmit aztán amikor ugyan ez történi ujra jobb egér gomb figyelj mindig mert van olyan enemi akinél elég 1 vágás, van amelyiknél 3 van van amelyiknél hat, és a dupla spídkil is hatdarab...
na ne offojjá plz! megannyi értelmes kérdésnek kéne az utolsó kb. 20 hsz helyett!
pl.: van már krekk? meg: arénában hogyan kell megölni a dagit? aztán: mi az a speedkill?
szal plz ezt itt hagyjuk abba emberek... ez nem googli fan tápig senem assassin kreed tápig... 😛 😄
@
@
google --> szótár, elsõ találat, és ott
ennyi kreativitást azért kinéztem volna belõled 😛
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
Érdekesség (interjúból):
"The idea of Assassin's Creed came about when the PoP Team was thinking about the next Gen Prince of Persia. In the early phases the team decided that it would be better to it to become a seperate game instead of making a next gen Prince of Persia game, thus the Assassin's Franchise was born."
Röviden: Next gen PoP lett volna az AC, csak úgy döntöttek, hogy jobb lenne egy különbözõ játék.
@