13392
-
Dzsiti999 #10033 Hmmm...
Key Features:
New multiplayer experience: Versus play in timed races as either the Prince or Dark Prince. Interrupt and impede your opponent’s progress by activating switches in your own level that will trigger traps and obstacles in their level.
Play and master two distinct characters: Wield the powers and weapons of two master warriors with different combat styles, attitudes and histories.
Choose your way to kill: Master the expanded Free-Form Fighting system to destroy enemies in your own style, strangle them from afar with the deadly Daggertail, or surprise them with crafty Speed Kills – the choice is yours.
Battle freely through Babylon: Dominate enemies on perilous rooftops, dodge through chaotic streets and ambush pursuers in dark underground passageways.
Immerse yourself in a dramatic story: Experience unparalleled depth in storytelling as you fight your way through a twisting tale filled with adrenaline, tension and discovery.
Brand-new chariot combat levels: Seize the reins of a chariot and battle through brand-new levels that are immediately available in the Main Menu for a quick adrenaline rush.
Experience a masterful blend of gameplay: True to the Prince of Persia franchise, the game provides a variety of action combat, agility and story-driven puzzles – all masterfully blended into a rich gaming experience.
-
Dzsiti999 #10032 írd azzal XD nekem 8x-os volt a legkisebb, de műxik vele -
#10031 deeeeee, nekem a legkisebb is 12×-es írási sebesség:(
ienkor mi a teendő? -
#10030 sztem próbáld ki (9070) -
Hellsing47 #10029 még egy kérdés...ha az 1. és a 2. CD-t nem irom ki(csak a 3.-at)hanem a gépröl telepitem és csak a 3.at CD-röl akkor is ugyanugy indulna mintha mind3at kiirnám?? -
Dzsiti999 #10028 aha -
#10027 kötelező az alcohol???? -
Hellsing47 #10026 kössz!
-
Dzsiti999 #10025 1 Csomagold ki a mir-popt2tpt.rar-ból a cuccot, és a 3. CD-t is csomagold ki.
2 Nyissad meg a "Patch Tool"-t és tedd a CD image-el 1 mappába, ha nem abba a mappába van akkor tallózd.
3 Válaszd ki, hogy milyen CD-re szeretnéd írni
4 Kattins a patchme-re és várd amig befejezi
5 Amikor kész a patch-elés, akkor kiírja hogy "Patching done", és lesz egy új image aminek a neve "mir-popt2tpt_patched"
6 Most következik az írás
---------------------------------------------------
1 Nyissad meg a felpatchelt image-t az Alcohol 120% v195 Build 3105 változával
2 Nyomj az Image Burning Wizard-ra és tallózd be a FELPATCHELT image-t
3 A SECUROM "NEW"-t válaszd ki a következő képernyőn és NE a SECUROM NEW 4/5-t!! A "write method"-nál nyomd be a Raw Dao-t, és nyomd KI a "rectify subchannel data"-t és a "burn rmps to recordable media"-t.
4 Állítsd be 4x-es sebességet és nyomj a start-ra. Amikor kérdez a TOC-ról, az első opciót válaszd (leave toc unmodified)
5 Írd ki a lemezt! Az 1. és a 2. CD-t úgy és azzal írod ki, amivel akarod...
máskor szótár... -
#10024 amugy igen, ugy oldottuk meg hogy vvagy lehuztuk a meghajtót vagy levettük... sajna csak az angol leírást találtam meg... Dzsitinek meg nincs kedve forditgatni megint :D szal marad a szótár. -
#10023 shimán nem... -
#10022 mivel Ő sem vágja pontosan hogyan kell nem írja be... megfűzöm Dzsitit hogy írja be megint hamár olyan LUSTA vagy hogy keresőbe nem keresel rá valahogy... -
Hellsing47 #10021 azért kemény hogy vagytok olyan lusták hogy ne segitsetek amikor ti már megoldottátok...de mind1 :-//
inkább nem kötöszködöm!! -
#10020 akkor kaparj elő egy angol szótárt, és legyél önálló. -
#10019 stfu, banplz, htxvm... -.-
ezért érdemes volt beírni... te
-
bcrics #10018 gh -
Hellsing47 #10017 haha...
elolvastam..csak az angolom nem a legjobb én meg nem akarok elcseszni cdket (nem mintha ha olyan nagyon drága lenne :D)
inkább lehuztam a rayti meghajtokat azt ugy jáccok xD -
#10016 bazz, ha letöltötted a cd-s verzet, akkor van hozzá egy használati utasítás, azt olvasd el, ilyen egyszerű :P -
Hellsing47 #10015 nekem még mindig nem világos hogyan/mit kell müvelni a cd-s release-el!
mind 3 cd-t bepatchelem vagy csak a 3ikat???
és akkor ebböl jön hogy ki kell irnom mind3at vagy elég az utolsot??
meg csak és kizárolag sony-ra lehet???
vki leirhatná részletesen (pontrol-pontra) hogy mit kell müvelni ezzel..
htx -
#10014 azt cd-re kell kiírni visszalakított cd tartalom formályában :P mert a képfilét mindenképpen be kell mountolni és azt észreveszi az SF :P -
#10013 a tudósok még vitatkoznak rajta :D -
bundee #10012 probald meg egy dvd lemezre rakni az isokat, mint fileokat, es onnet nyisd meg daemonnal -
#10011 figyelj a sot óta eltelt 7 év... ki tuggya lehetz össze nőttek az ujjai. és a lábujjai közt bőrdártya van... sohasem tudhatod -
#10010 szerintem nem foglalkoztak vele, mert szerintem nem farah kezét nézed, hanem gondolkozol xD -
Lipták Róbert #10009 Valaki még észrevette, hogy Faranak olyan a keze, hogy csak a mutatóujja vált el a többitől? ez most hiba vagy csak nem foglalkoztak vele vagy mi? (pedig a grafika fullon van) -
#10008 hát nem tudom 7 hét utazás még az akkori időben és az akkora technikákkal mai szemmel nézve sszinte semmi út szvl az idő szigete még a perzsa vizekhez tartozott /szerintem/ -
#10007 A sot 95%-a török országban játszódik
az első 5% (lehet hogy 10 is van az, de asszem csak 1 mentés van, és az 5 % de ebbe most ne menjünk bele) az játszódik Indiában, hogy pontosak legyünk.
vicces, Persiában egyedül a TTT játszódik :) (az újabb 3 közül) -
Lipták Róbert #10006 Azért tegyük tisztába a dolgokat: ami régen Perzsia volt és ahol a Perzsa birodalom volt, azon a területen most Irán, Irak,(+egy kicsit Szaud-arábia is belenyúlik)van.
Szóval az nem igaz, hogy nem arab világ. Ezt most nem kukacoskodás képpen írtam, csak azért jó tudni...Habár most nem tom hogy a SOT pontosan hol játszódik, de szerintem nem áll messze India az arab világtól... ez az én véleményem. Na mind1 -
#10005 akkor végül is a 10001 is egy ték....
----
Armi kösz de én csináltam ;) légy gyorsabb a 12345 -nél :D ja és nem floodoltam xP
----
monnyuk pl egy 52x-esre csak 4x-es sebességel :) -
#10004 minden 0-ra végződő HSZ az ték illetve visszafele olvasva ugyanaz a szám mint előről pl: 4004 asszem még van más is...:)
ÉS VALAKI VALAMIT AZ ÉN HSZ-EMRE TUD MONDANI/JAVASOLNI (#9996) -
#10003 de mi az a ték? -
#10002 BanPlz... htxvm... telefloodolod a topicot -.-
:D:D:D grat de ezt én akartam... -
Hellsing47 #10001 sejtettem hogy vki visszaszámlálással fog tékelni=/
amugy grat :) xD -
#10000 Gyerekek megéltük a 10000-redik Hsz-t is! még ugyan ennyit!!! Hajrá továbbra is, és jó játékot /ték/ :) -
#9999 egy -
#9998 kettő -
#9997 nem baj elő fordul! /három/ -
#9996 tehát akkor a patchelt 3-ik CD-t kell kiírni alcohollal egy sony 52×-es CD-re? -
#9995 de ha patchelve van alcohollal alkítsd vissza képfilét rendes cd tartalomra -
#9994 milyen cd-re írtad ki? mert attól is függ. SONY-ra írdd ki.