13392
-
#10073 na bazz... megindult a fantáziám ezzel fogok álmodni...áhh ez... ez végül is jó... -
#10072 még 3-om főellenség és a poén.... -
#10071 gecco meg is van hogy hogyan ez a medál dolog... a tenger part még görögben jutott eszembe!!!!! de a medál meg van a forduló pont: "megcsillan egy homok szem sokat sejtetően (1 kis db a SoT ból) " ahogy felébred a herceg azt mondja hogy ez csak álom volt. a kis prince a kezében egy kör alakú "kaviccsal" rohan oda hozzá, de a herceg tudja hogy mi az és épp ahogy szólna a gyermekének szeme mellet a SoT darab amit a kezéből ejtett ki az elöbb elindul a medál felé megállíthatatlanul. A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul a medálból és megfertőzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még időben a gyermek a karjaiba esik... Farah riadtan oda rohan, megijed. a herceg karjaiban viszi visssza fiát a palotába. Egy ágyra lefektetik, a herceg elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erő nem engedi mert rá jön hogy még szüksége lessz rá, mert nincs megfertőződve a homoktól. -
Hellsing47 #10070 vki megtudja mondani hogy a 2. föellenség a lila ruhás csajtol kb még mennyi van a végéig?
vagy kb hányadánál járok a gémnek??
thx:) -
#10069 nekem kereszt rémlik...
Amúgy a gyerek az olyan dolog hogy elengedhetlen. mert egy a herceghez(királyhoz) közel álló személynek meg kell halnia hpogy a Dark Prince ujra feléledhessen, de ez nem lehet a főszereplő, vagyis a hercegen kivul farah. lehet leírom 1-2 oldalbe összefoglalva az elképzelésem. 1-2 dolog: King Princenek fia lesz. A medál elő kerül. Homok van benne. hercegfi meghal. DP feléled. DP testet ölt. Idő szigete, Mask of the Wraith. Kaileena visszatér. A angy összecsapás. És az Unhappy End. -
#10068 a TTT kezdetleges vidiből loptam csak ott nem kereszthez hanem vmi kőtáblához volt... -
#10067 muhahaaa!!!! a láncos rész egy kezdeti videóban volt :PPP -
bundee #10066 nem is rossz, nem is rossz :) foleg a lancos resz jo, tiszta hellraiser :)))) pinhead segit DP-nek :) -
#10065 arra hogy hogyan jön vissza a homok arra meglenne a sztorim :)
monnyuk a TTT-től 6 év telt el (csak egy eccerűgondolat vitel egy bevezető vidire) tenger part anyuka a fiával játszik. az idősebb herceg fexik a parton jáccik a homokkal. megcsillan egy homok szem sokat sejtetően (1 kis db a SoT ból) a hervegnek lecsúkódnak a szemei egy gyórs alagút a szemén keresztúl az álmába.
Hirtelen egy sivatagban találja magát egyedül. elkezd sétálni, egyszercsak megrászkódik a föld. és megjelenik mögötte egy kereszt a végeiből láncok csapnak ki és a herceget felrántják a keresztre (mármint a láncok) a herceg vergődik a kereszten egyszer csak egy ismerős hang szólal meg (DP) amire meg fagy a vér az ereiben.
DP: -Szerbusz herceg, vagy már inkább király? -gonosz kacaj- emléxel még rám?
P: -TE?! Hogyan? Hisz... Te meghaltál!!!!
DP: -Ó dehogyis! Sőt élek és virulok.. benned, mert már mondtam Te én vagyok és Én te vagyok...
P: -Mit akarsz tőlem?
DP: -Azt ami az enyém! Az életemet, amit te elvettél tőlem...
P: -És hogy akarod ezt véghez vinni?
DP: -Nagyon egyszerű! Az idő homokjával...
P: -Az elpusztult!!!!!
DP: -Hehhh! Látom nem teljesen emléxel a múltra, a közös múltunkra. Egyszer már elmagyaráztam neked. Te megfertőződtél a homoktól, ami benned volt és kiírthatatlan belőled, és amit át adtál a fiadnak...
P: -MI??? (a herceg lelki szemei elött megjelenik a parton játszó fiú és az anyja, ekkor derül ki, hogy kik azok /Farah és a kis herceg/) Az lehetetlen!!!! Őt hagyd békén...
DP: -gonosz kacaj- nem fogom, Ő fogja nekem megidézni a homokot, amivel vissza térhetek....
P: -NEEEE!!!!!!!
A herceg felriad a parton körbe pillant, és meglátja az anyát a gyermekkel... a herceg magában motyogja: -csak egy álom volt...
ide mejd valami frappáns fordulópont ami megindítja a cselekményt... -
#10064 na szoli! ezt is megértük! egyet értünk valamiben!!! :D:D:D
amugy nekem van olyan ötletem amivel kilehetne bővíteni a SoTTot SoTQ (Quadrológia, asszem igy irják). A végén megküzdene a materializálódott DP a Princünkkel (mert újból lett homok most nemmondom miért) és a végén meghal prince is meg dark prince is... just bikóz:
You cannot change your fate! No man can! -
#10063 Micsoda???? -
#10062 Én ma vettem veg a CDGALAXIS-ban 3000ft-ért!!!!!!!!!
Azt hittem nem látok jól!!!
Na ez is megvan a eredetiben.,.... -
#10061 ne írjuk le előre... lehet kisül belőle még valami... -
#10060 hát én nem jósolok nagy jövőt a "vizes" prince-nek, mert szerintem a SoT trilógia hírnevét nem fogja elérni, meg a SoT trilógiában minden benne van ami lehetett, úgyhogy szerintem nem kéne tovább folytatni az egészet -
#10059 na most ez is tök jó mint a többi SoTT (Sands of Time Triogy) concept art is... de az új képekből egyedül a logó teccik... a muksót aki szemben áll azt vmi sivatagban játszódó háborúsos, lövöldözősös filmben tudnám elképzelni. a csaj az nem is tudom... a csajról ilyen farmer térdnadrágban levő toppot viselő mai tininek néz ki... aztán az első képről nem nagyon tok mit mondani -.- -
nos ebből lett a ww-s prince
-
#10057 a concepből ítélve a homokról most áttérnek a vízre...
---
arma mingyárt megkersem a képet, hogy miből lett a ww-s prince szal lehet hogy jó lesz... -
#10056 conceptekből ítélve remélem a projectnek close lesz a sorsa....... -
Dzsiti999 #10055 köszi az infót, de... tegnap láttam a hivatalos fórumon 18 óra körül, rögtön a Rival Swords megtalálása után pár perccel... csak nem akartam mondani, mert azt hittem, hogy kamu... úgylátszik nem XD
meg, úgyis kell neki pár év amire megjelenik... -
nutiform #10054 Egy kis érdekesség:
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=24465 -
#10053 meghajlok előtted [itt ilyen hajlongó smiley lenne de nme találtam] ilyet hogy hibázhattam. ezt kihagyni.
Rhapsody fan : mikor álmodott közben jöt ki a szájából. -
#10052 és hol szülte meg? -
#10051 tényleg majdnem ez a történet csak azt elfelejtetted mondani hogy az éliendarkprince a prince száján mászott ki és amikor leesett a földre akkor lett rajta az első dzsuveszfolt.... -
Dzsiti999 #10050 na erre inkább nem mondok semmit :D de amúgy jó XD -
#10049 ennyi loosert... looser Looooser és looser Broafka
A DarkPrincet a Prince szülte meg mert elrabolták az űrlények mikor a WWben a hajón harcolt. (mikor a "vízben" volt az valójában űrhajóbaszippantófénytrutyi volt) és nem az idő szigetén voltunk. és mikor Kaileena the Lordess of Éliens először meghalt (majd klónját hagytuk életben) akkor megfertőzött minket. aztán a TTTben az Area51ből jött az USarmy General Vizierrel és elrabolta tanulmányozni Lordess of Élienst aki sajnos belehalt... ám most meg az USarmy of A51-t és General Viziert fertőzte meg... Aztán megszületett Dark Prince de a nagy eséstől emlékezet kiesésünk lett... (az egész történetet álmodjuk a Vizier megöléséig) és mivel igy nem fürdött a gyorsan növő éliendarkprince tiszta dzsuva lett. és mivel nem foglalkozott vele a papi (prince) ezért lett gonosz... szal semmit nem tudtok -
#10048 Naná!!!!!!! -
#10047 Naná!!!!!!! -
#10046 de azok szórakozás kedvéért voltak, nem tisztálkodásból, hallod, te a strandra mész fürödni? -
#10045 De hülyevagy ember
a ttt az teli van fürdőkkel... pl amikor Farah után futnk mestb helyen is találunk fürdőre utaló helyet...
Viszont nekem teccik a borító
-
#10044 az a homok, gyengébbek kedvéért [komolyan mondja ám] -
#10043 jah de hogy tök fekete legyen... szinte már rohad!!! látod a sárga csikokat? az ott bőrszín lenne csak kontúrosan lett ábrázolva :D az 1cmes dzsuvaréteg megrepedezett rajta!4 [halálosan komolyan gondolja ám... [#papakacsint]] -
#10042 ez fájt ám...
ha már a higéniáról beszélünk, nem hiszem hogy olyan marha gyakran mosakodtak abban az időben, szerintem akkor egy izzadság szag, meg alap testszag, az alap volt! -
#10041 igen de TRben ez pozitív irányú fejlődés - evolúció princnél viszont negatív hatású mutálódás mert el fogja a marhanagy orra takarni a szemét és nem fog látni igy DP lecsapja simán... bár az meg amilyen retkes biztos a szaga is olyan és akkor princenél is ez ilyen evolúció mert a sötétben nem látja ám szagát akkor is megérzi -
#10040 + nőies 1picit, lehet hogy blokkolnám:D -
#10039 hihi, na igen, az orrnövés, ez olyan mint a Tomb Raiderben a csaj melle és a haja, minden részben egyre inkább nő a melle meg a haja.
Itt meg a Herceg orra egyre nagyobb...
a WW-ben is jó nagy orra van! -
#10038 Blokkolnám....ízé nyomnám -
#10037 jah, nemrossz :D de DarkPrince az mindig sunyin szokott mosolyogni. itt túl fapofája van... aztán a Princenek meg egyre nagyobb orra van -.- aztán a olyan üres a tekintetük. meg nem látni erőkifejtést. nem "mozog" a kép. egyszerűen nagyon "álló" és rosszul ábrázolt. mintha csak egymásnak tennék fegyvereiket és kész. szal annyira nem teccik. az elképzelés jó :D -
#10036 a borító kép tetszik :) -
hűűű, kár hogy psp :) -
#10034 PSP+TTTcopy=gagyi -.-