Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Mert ez nem cset és nem írkálnak bele feleslegesen?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Looooser
mér hal ki ez a s*** topic folyton

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Topic SFcure...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

hello!a Sfcure programot probálom feltenni,de azt írja ki nem találja a fájlt pedig fenn a gépen.todja valaki a megoldást
constantin
Maybe.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

talán azér mondta hogy peccs mer ugye a peccseken nem szokott védelem lenni és igy gyorsan készithetö crack talán azér....
constantin
Minek peccs?Talán cracket akartál mondani?

bandika64
Mikor adnak már ki egy rohadt peccset?
Beszarás!!!! <#falbav>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

constantin
Vannnak fejlemények.

Looooser
😄 hehe gondolom kb ilyen fejed van: <#zavart2>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

constantin
Kedves jagie.Egyenlõre nincs használható crack.Szal vannak crackek de egyik sem mûködik.Baz le van zsibbadva a pofám.Két szurit kaptam fogorvos nénitõl.

Most mûködik a crack vagy nem? Szívok rendesen ez a sz.r miatt.
Kellene egy normális crack amivel mûködik, tud valaki?
Looooser
én is 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

reménykedek.
constantin
Hy.Reloaded feltörte a toca race driver3-at.Ebben nem lenne semmi különös de ez starforce 3.7-es.Ez az újabb verziója.A prince 3.67-es úgyhogy reménykedhetünk.

Black Hawk
Halgass Sagem my-v 55 😄. jó csere volt XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

csm
MX 440 ha jól tudom? 😄

BMW 325 iX Rallye Car :)

Black Hawk
3 éve az csúcsmodel volt.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
ööö, szart? 😊
neem, amúgy én 90000-ért vettem, aztán az elég gánynak bizonyult, még anno is, és vettem bele jobb vinyót, jobb videókártyát és több memóriát, így most kb az enyém is 150000 körül lehet 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

constantin
Mellesleg gondoljatok bele ma milyen gépet lehetne venni ennyi dohányért.

constantin
A gépet3éve vettük 164000Ft-ért.Celeron p4 256ram 64Mb(kari).Sajna akkor még komolyabban nem értettem a gépekhez,de ha visszamehetnék az idõben akkor félholtra verném magamat hogy ne tudjam megveni a gépet.

Looooser
pfff wehhehheee<#nyes>

Black Hawk
A prince of persia ttt hátuljára ki van írva hogy milyen videokártyákat támogat. Egyetlen egyet emeltek ki hogy mit nem támogat geforce MX seria. Nekem pont az van, de egész türhetõen fut rajta.

Looooser
nem toom én siegelek, warozok a clannal és tökhepi vagyok 😄

Broafka
detto, mindig megunom, játszok, felhúzom magam 78-ig aztán megunom és megint nem játszok vele 1 évig kb 😄

Looooser
hát igen ez tényleg cink 😊

Vazze, ez tényleg röhej... mesélek:
Valaki vagy ért valamennyire a számítógépek felépítéséhez (értem ezalatt azt, hogy vagy tudja, hogy mije van nekije, és értelemszerûen, vagy tényleg csak felhasználó - sztem ez így korrekt "szétválasztás"), vagy olvasgat, aztán vagy elbakja, vagy nem. Tehát adott az absolute "csoda történt", meg a tudom, mi történt. A "tudommitörténtben" vannak a veszélyes önkéntesek, akik elõbb-utóbb visszaminõsülnek 1xû felhasználóvá, és vannak a konkrétan elszántak (az esélyesek), kiknek kb. fele szintén visszaminõsül. A többiek megoldják, és nem olvasnak pl. sg-t.
VAGY VAGY segítenek, VAGY finoman fogalmazva áltatnak.

És most a fentiek miértje:
Adott a "számítógépetszeretnék" vki, "lóvéfüggvényadott" szempontok szerint megoldva. Megveszi. Yó lesz erre, meg erre a célra (játékra), 2 nap múlva az általa megcélzott game "többet kíván"... Yön pl. ide, meg egyéb helyekre.
NOS?
Aki tudna, de nem segít, o.k.
Aki tudna, de nem segít, mert Õ már ANNYIRA, ..., arra nem kell reagálni.
Aki nem tud, nem segít. De nem is ..., ugye?
Black Hawk
Egészjó játék de meguntam.

constantin
Átlagban jó alaplap az MSI de ami nekem van az szar.Mégpedig(kapaszkodj meg mert hanyatt vágódsz a röhögéstõl) nekem nincs rajt agp port.PCI-os van rajt(nem express hanem a régi).Így karit sem lehet bele venni.Ez van.Így jártam.Egy 64Mb-os kari van rajta ami gyengébb egy gf2-nél.De akinek már volt integrált karija az tudja,hogy van egy nagy elõnye.Sok játék nem ismeri fel ezért kurvasok elindul rajta.Pl😄oom3(minimumon minden,játszható sebesség)PoP:ww+t2t(közepesen tükörsima)Far Cry(jól minden)és még egy csomó nagygépes játék(FEAR).Olyan játékok is mennek amiknek kötelezõ a Pixel Shader megléte de nekem az sincs sõt T&L egység sincs rajt(pedig pár játéknak kötelezõen kell mégis megy:SW.Battlefront1-2+punisher.Már van új alaplapom de kártya is kell bele ami holnap lessz ha szerencsém lessz.Ez van

Looooser
mellesleg miért ne akarjak olyat? ennyire tré?

Looooser
nem olyan kötetlen a harc és nem is olyan mint a PoP de a Lineage2 totálisan oké játék (MMORPG)

constantin
Unom magam.Valaki tudna mondani egy jó gémet ami hasonló a princéhez.

constantin
Olvastam pár infót reloaded oldalán és ami azt iletti sok a dolga és lassan haladnak.Mellesleg a reloade nem egy ember hanem csapat mint a HOODLUM meg RAZOR.

constantin
Szerintem te ne akarj ijet.Én is most vettem másikat de még nincs beszerelve.

Looooser
pontos nevét írd le plz
mondjuk nem fogok váltani mert ASUS P4P800S-X em van

constantin
szutyok MSI alaplapom van.Én 1perc alatt elindítom nem kell vele szórakozni.<#vigyor1>

Looooser
én idáig így tudtam az nforce-os alaplapokról de javítsatok ha vmit rosszul tudok... és BIZONYÍTÉKOM AZ LESZ ha reger megcsinálja és menni fog

Black Hawk
Bizonyíték, nem igéret : Looooser XD

Broafka
bizonyíték?
hehe:
bizonyíték, nem ígéret! OLD SPICE 😄

Looooser
elvileg csak lekell tiltani a meghajtóid (CD-DVD) oszt mehet a játék

reger
Nforcos alaplapnál nem kell csinálni semmit csak feltenni és jáccani? Csak azért mer nekem nforce 4-sli alaplapom van

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Looooser
jaj gyerekek annyira isszátok a szavaimat... nem minden arany ami fénylik... a reloaded azt jelentette be még anno hogy készítenek hozzá cracket ne féljetek lasz csak idõ kell neki...
----
constinak nforce-s az alaplapja azért nem huzogat semmit...

Hát ne igazán írok a fórumra de azért követem itt az állást. constantin szépen szopatatja az embereketaztán jól bedõlnek neki
nem igaz nem veszik észre bzd

Már rég rájöhettetek volna, hogy constantin remekül szórakozik a beugrókon :-(
Minõsíteni meg ugyebár nem az én dolgom, majd megteszi a nagybetûs, amikor yónak látja.
gamerboy91
Ezt hol olvastad?
Bizoníték?

constantin
És hol?Azért néha jót tesz egy kis kamu a topknak.Nem eredeti játékom van de nem is húzom a meghajtókat.

Looooser
a reloaded bejelentette hogy nem lesz crack!!!!!!! XD

Looooser
Legalábbis így nem szoktam 😄😄😄

fernando torres
én nem szoktam becézgetni..

Balazs15
CRACK FAASZOM

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit