Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
de nem nézzétek már meg a Revelations trailerjét tök más pályák...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
gyajj hát te is jáccottál vele nem? XD csak a az álneve hogy WW 😄
(amugy hülye kérdésre hülye válasz jött... ment... valami...)

@

Looooser
gondolpm felmásolták gépre és emulátort készítettek hozá... -.-

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
tényleg?
honnan veszed?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

armageddon666
ezt most komolyan kérdezted? <#wilting>
amugy igen -.-

@

a Revelations pc-re is megjelent?
Broafka
állítólag semmi extra, ugyanazok a pályák mint a WW-ben, csak asszem nem veszted el az elején az Eagle Sword-ot, meg ilyenek...

Looooser
baxie van itt vkinek psp-je vagy játszott már valaki a Revelations-szal

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
az, de attól még Armageddonnak van igaza...

Looooser
Üdv neked is nincs nagy probláémád csupán egy órás feladat
tedd újra a játékot és vidd végig... viccc nélkül

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
azt vágom de nézd meg a borítót amit beraktam
csak nem a ttt father's sword???? húúú

Üdv!
Vóna egy elég hatalmas nagy problémám miszerint ott járok h lower lewel rooftops épp az aréna elõtt. Van a falon 1 olyan rész h két heyl amibe belevéghatom a tõrt. Na mikor lemegyek az alsóhoz a program kivág desktopra. Próbáltam késõbbi mentésekkel amiket letöltöttem is de az arénás mentésnél is kivág és az utánalévõnél is. Segítsetek pls mer egy ekkora részt azér nem szeretnék kihagyni a gémbõl
armageddon666
revelations = WW PSPre.

@

Looooser
Ja és igen kicsit vissza offolva az AC-re tessék 2 háttér hogy mazsizzatok a hasonlóságokból

Looooser
És ilyet mért nem kapni magyar országon?

csak mazsizok az oldalról amit Arma adott

Looooser
1 kérdés a PSP-re készült Revelations az a T2T és a WW egyvelege? vagy külön verzió?

Looooser
kicsit a SoT borítója ott volt japánban

armageddon666
http://poplegacy.planets.gamespy.com/
itt kell böngészni és megtalálható az összes átvezetõ anim. meg WWbõl van még 1-2 ami olyan mint mikor pl. a kardot beleszurjuk a kapcsolo aktiválásához abba a vmibe.

@

Broafka
annó még jó volt, legalábbis nekem vitte a videókat, sõt most is viszi
egyébként RAD TOOLS-t töltsél le ne konkrétan Bink Player, lehet hogy ez a gond, bár lehet hogy a kettõ ugyanaz, pássz

armageddon666
létezik vmi olyan hogy poplegacy.... a címét már nemtom. én onnan leszedtem az összeset aviban és ki is irtam 😄 sajnos nem jáccotta le DVD lejácco codec miatt -.-

@

Looooser
a Bink player egyáltalán nem volt jó

Broafka
RAD TOOLS!!!
és akkor megtudod nézni a videókat anélkül hogy játszanál...

a játék videóit nem lehet leszedni valahonnan?
Black Hawk
Ámen<#worship><#worship>

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

constantin
Senki csak egy srác régóta nem járt erre és tisztelegnek emléke elött.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

xy21
Kihalt meg?

Looooser
köszönöm

Looooser
Egy perces néma csendet kérnék mindenkitõl hogy tiszteletünket nyilvánítsuk Szoli emlékének.

Black Hawk
Béke poraira.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Looooser
szerintem meghalt... SK közben leesett egy tetõrõl és meghalt.
:'( én még fiatal vagyok a halálához

Black Hawk
Pff kedvencem mikor 1 mondantot négy Hszben fogalmazott meg.

constantin
Persze hogy tudom.Régóta nem járt már itt.Pedig nem egy rosszfej emberke.

Black Hawk
semmi sértõt.
Te tudod ki volt a szolika?

megnéztem a videot és már tom hogy kell 😄 akik már elkezdtek azon gondolkodni hogyan segitsenek nekem azoknak köszönöm 😛 😊
hy! elakadtam ott hogy azt a királyt kell tologatni össze-vissza de konkrétan fingom nincs hogy mit kell vele csinálni 😊 vki mondja már el hogy mit csináljak ott.
constantin
Ezzel mit szeretnél mondani?

Picar77
Oksa.

()() (^^)

armageddon666
nem... itt nem... 1 topiccal arrébb 😄

@

Picar77
A Warrior Withinnel kapcsolatban kérdezhetnék valamit?

()() (^^)

Black Hawk
Szoli: na én most offomolom magam egy hétre.
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 06. 23. 13:32
Mai dátum 2006. 07. 24

És azóta is csönd és béke honol.
(kisebb nagyobb megszakításokkal 😉)

constantin
Semmi különös.Kijött megint egy kamu crack és többször napokra kihalt a topic.ennyi

Picar77
Most akkor készül a crack vagy nem?

()() (^^)

semmi kül. mki crackre vár ami nem naon akar jönni!
constantine aztmondta hogy a reloaded -nek van oldala ami nem igaz mert ugye akkor öket le tudnák nyomozni !
PM-be küldtem neki egy levelet hogy ha olyan okos adja meg az oldal címét és azota se jött semmi válasz töle de már vagy 2 hete küldtem a PM-et!!
szal enyi rola!!
gamerboy91
Semmi új<#sniffles>

armageddon666
re all.
Balatonnál voltam 1 hétig. 80 új üzenet (kb.). de elég az offbol. vki összefoglalná hogy történt-e vmi érdekes? Constantin visszatérésétõl.

@

Broafka
az lehet, de nem esnek szét a hullák, akkor nem kell 😄

Vegyetek eredeti játékot! Akciós áron eladó papírtokos Prince Of Persia: The Two Thrones eredeti PC játék. Ázsia feliratú lemez, hibátlanul mûködõ CD kulccsal.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

ja és még annyi hogy honnan tok beszerezni juliusi forráskodot??
csumi all!
megprobálom Hexa-Editorral megcrackelni a gamet de ahhoz kéne egy pop3.exe
mer nekem nincs még letöltve a game.
szal akinek van linkelje má be pls!!
Köszönöm
constantin
Az igaz de egy kis élet kéne bele.