13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Lipták Róbert
    Vagy valaki más is válaszolhat a kérdésekre, ha tud segíteni!
  • Lipták Róbert
    A CD-s verzióval küldöd?? És ha igen akkor mind a három cd-t kiírtad?? Vagy csak elég úgy, hogy a 3-as CD-t kiírod a többit meg alcohollal vagy daemonnal beemulálod???....
  • Looooser
    hát lehet de medált tényleg loptam....
  • armageddon666
    tényleg... :) tiéd jobb, meg hosszabb, meg tiédhez van szöveg meg történet is :D
  • Looooser
    az más volt
  • armageddon666
    szerintem már linkelted nem? :D vagy az más volt és másik képregény? XD
  • Looooser
    gyere msn-re és mutatok egy kezdetleges képregényt még nyár elejéről...
    a címe: Revange of the sand
  • armageddon666
    én elvettem a gyerek ötleted... te a medált meg a materializálódott DPt... szal most jössz 1el :P egyet el kell csornom ugyhogy terits!
  • Black Hawk
    amik úgy kapcsolnak be hogy megrántod a fülét?
  • Looooser
    Igen nem tudtad? és a lovak farában pedig N2O palackok...
  • Picar77
    Tök jó a játék végre tudom játszani és nem kell crackre várnom.
  • Black Hawk
    a kocsira dísztárcsa? A lovakra meg ektraerős patkó?
  • Looooser
    lehet én vagyok a hülye de ezt nem értem... és megint ték
  • armageddon666
    azért megy itt oda vissza az ötlet-ték
  • Looooser
    figy én is utána olvastam nagyon kezdetleges infó de elvileg ezek tutik
  • mike0013
    :O jah bocs ezt nem tudtam:D
  • Looooser
    figyu 4 lóerő abban az időben totál izmos gépezet...
    bár a turbó húzásra plusz kétló bekapcsolása jó 5let
    figyelj Alap ENKEL felnit kap minden szekér és metál-carbon fényezést is :)
  • mike0013
    :DDDDDDDDDDDDDDDDd
    és a turbó hova megy?
    és mi a helyzet a BBS illetve ENKEL felnikkel???:DDDD
  • Looooser
    csak szekérrel kell menni majd, és tuningolhatod a stzekeret... a lovak seggébe N2O palackokat lehet majd dugni
  • Looooser
    de a gyerek ez épp megfertőződött, azért van össze esve..." A medálba beleszáll a homokszem és mint egy utolsó löket ként a homok kiszabadul a medálból és megfertőzi a kis herceget aki elesik de apja oda ugrik még időben a gyermek a karjaiba esik..." végül is ő az új "empress" nincsenek olyan dudái, és segge, dea lényeg az hogy a kisherceg ben jön létre újra a homok (persze a kis herceg tudta-és akarata ellenére) a homok majd kiszabadul valahogy és a hercegetnem meg fertőzi, csak a gonosz énjét kiszakítva azt materizálja és úgy harcolnak újra...
  • mike0013
    xDDDD LoL
  • constantin
    Az új prince grafikus motorja a flatout2-é lesz.Az új prince autós játék lessz.
  • Lipták Róbert
    most itt a végét nem nagyon értem: "Egy ágyra lefektetik, a herceg elveszi a medaliont. meg akarja semmi síteni de egy láthatatlan erő nem engedi mert rá jön hogy még szüksége lessz rá, mert nincs megfertőződve a homoktól." ,mármint most a gyerek nincs megfertőződve vagy ezt, hogy érted ??? mert lenne nekem is ötletem a folytatásra... :D
  • Black Hawk
    ez váán én 40 ik oldal után kifogytam az 5letekből :S meg a laptopot is hazavágta anyám úgyhogy majd valahogy át kell mentenem a P4 re :( :D
  • armageddon666
    nmehiszem hogy megírom :D max nagyjából az elejét meg a végét... int egy játéknál az outro és intro vagy nem is tom :D nemtok jól fogalmazni meg írni sem nagyon azért igy csinálom. ha lenne ebben tehetségem akkor összeírnám a 3 PoP történetét, külön-külön és egy 4. sajátot is írnék... de nincs tehetségem hozzá...
  • Black Hawk
    jeje történetek jönnek mikor lehet olvasni?
  • szoli91
    akkor is jobb lesz xD
  • armageddon666
    de ez még nagyonnagyonnagyon az eleje -.- még a prince nincs is benne... még szép hogy jobb looooseré...
  • szoli91
    ejjj, a Looooseré jobb szerintem
  • armageddon666
    Én storym elejéről:
    A múltból látunk képeket, és hangokat hallunk összekuszálva és foszlányokat belőlük. Dahakat, Kaileenát, Viziert, Faraht, a Herceget a Sötét Herceget és végül azt amint a medált a Herceg a vízbe dobja. A kamera követi a medált amint az süllyed lefelé...ám egy hal bekapja. A kép most követi a halat amint úszik, és egyszercsak kifogja egy halász. Mikor dolgozza fel a halat megtalálja benne a medált. Nem tudja mi az, ezért elviszi az Öreg Emberhez. Mikor bemegy az Öreg Ember kezébe adja medált. "Ó, ne!" Az öregember megérzi, hogy ez az Idő Medálja.
    [...]

Most ennyit írok le mert még MHt is csinálnom kell :D a halászos dolgot lehet hogy átírom, de azt akarom hogy az öregember kapja meg először a medált. És valahogyan tőle eljusson a Hercegig. Aztán folyt köv :D (onnantól nagyjából megvan mit akarok :D) amúgy várom ehhez is az ötleteket :D mármint hogy a halászos dolog helyett mi legyen. hogy kerüljön az old man kezébe a medál. (csak mert ha mondjuk esetleg ezt egy nyitóvideóba kívánnánk tenni az nem lehet túl hosszú)
  • szoli91
    nem is olyan rossz, szerintem egész jó a sztorid ;)
  • armageddon666
    niceul szétbasztad a topicot a rohadt összefüggő geccséggel... grat neked... ezt érdemes volt beartni főleg hogy már írták előtted...
  • mike0013
    cdgalaxis.hu
  • Hellsing47
    hol????
  • mike0013
    jaja:)
  • constantin
    Csak 3000Ft az eredeti game.Csak 3000.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Prof William
    A következő játék főhőse lehnte aMaharadzsa, aki elrabolta az Idő Szigetéről a homokot. Erről szólhana a játék.
  • Hellsing47
  • simirizsa
    Nem a következö rész Princess of Persia lesz és a lányukal kell majd menni és lehet majd kardot meg ilyat is használni :D
  • Hellsing47
    áá..hazudssz :D -_-