13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    ember palánta nem gondolkozol mielött beírsz hülyeséget, ja és nem csak memo kártya van ps-hez hanem lehet winchestert is venni...
    ---
    Arma: figyusz szólok herci csajának (aki még herci elött az enyém volt) hogy szedje le a térképről a dakádat oszt lesel mint városi gyerek a parasztkolbászra....
  • Picar77
    Az egyik szemét amikor a kezéből felugrik azt simán kivájom de mikor a másik oldalról ráugrok és átszalad a másik vállára várom hogy villanjon a tör de az nem villan ő meg simán ledob a francba. Itt egyáltalán van speddkill?
  • Looooser
    Memory card... az hogy hogy nézki az konzoltól függő a ps2-é egy téglalap 8 megás és 5000 forint... arra menthetsz de ha olyan ubi vagy hogy a konzol mellé nem veszel memo kártyát akkor úgy van leülsz egyik nap játszani, elviszed egy bizonyos pontig aztán másnap kezdheted előröl
  • Lipták Róbert
    És mentés sincs? Vagy az most, hogy van leülök egyik nap játszani, elviszem egy bizonyos pontig aztán másnap kezdhetem előröl? vagy hová menti a cuccot??
  • szoli91
    a videok a playstationnél, csak akkor érhető el ha végigvitted a játékot, mert akkor unlockolja őket. Ha PC-n akarod megnézni játékon kívül, akkor letöltöd a Bink Player nevű lejáccót.
  • armageddon666
    a PCsen is eléggé megvan a konzol feeling szal nemtom mit vársz konzoltól... nincs kurzor meg talán profil.
  • Lipták Róbert
    Valaki mesélje már el nekem: A PlayStation 2-s meg az XBOX-os verziónál, hogy van? Ott is van menürendszer, mentés, profilt lehet csinálni meg minden, szal ugyan úgy mint a pc-s verziónál?
    Meg pl.:a videók is elérhetők a menüből? Ja és ha így van ahogy írtam, akkor ezeket honnan tölti be? Valaki lécci világosítson már fel ezekről a dolgokról... előre is köszi...
  • armageddon666
    öcséém... megtudsz nekem bocsátani? dahaka meg amúgyis mellettem szal kitépem hercid kezéből a wóter swördt oztán majd a hercid fog pislogni...
  • Looooser
    Nekkkem te itten ne fiamozzá jóva? me asztá ráduszítom a hercit azt pislogsz mint a szemafor érted?
  • armageddon666
    vagy töltsd le őket aviban poplegacyról.
  • szoli91
    Bink Player
  • Lipták Róbert
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a TTT-könyvtárban lévő bik formátumú videókat(vagyis az átvezetők), hogy lehet lejátszani? Melyik média lejátszóval? Vagy át kell konvertálni?...
  • armageddon666
    Gúny fiam... GÚNY... az első fele... a ()-ben lévő volt ironikus.
  • Picar77
    Köszi majd megnézem csak nem tudtam mi a neve annak a nagy állatnak.:D
  • Looooser
    Ez nem irónia te!!! az fikázás XDXDXDXD
  • armageddon666
    ilyenkor "öcsém" csak magad égeted, de nc...

Picar! ez az a kérdés amit már olyan rég nem tettek fel. azthittük már eltűntek a Klompuszkulusz-lamuszpidkillusz -ban szenvedők. de te egy élő alany vagy!!! woáááh!!! amugy erre az szokott a válasz lenni hogy:
    KERESŐ!!!! KLOMPA DAGI ARÉNA, EZEKKÖZÜL ÍRD BE VALAMELYIKET BEÍROD ÉS MEGTOD MAJD OLDANI!
    szoli de newreg vagy még... ilyenre nem szoktunk válaszolni mi ennél köcsögebbek vagyunk

(pekka ezt olyannyira végesen komolyan goldolom)

húúú most vettük az iróniát suliban
  • mike0013
    xDDDD
  • Looooser
    tényleg az a speed killl? és hogy kell irányítani? én olyan szerencsétlen vagyok
  • Picar77
    ő is tudja csak szorakozik
  • pekka2
    Hú öcsém, te Qrvára le vagy maradva. A TTT a 3. rész, és a Speed Kill az nem bug..
    Vazzeg, ilyenek vannak?...
  • Lyan Kyj
    eh
  • Picar77
    az nem bug hanem az a spedkill:D
  • Looooser
    nem vagy érthető bocsi... új vagyok még és nem toom hogy mi az a speed kill, de van egy olyan izé a játékban hogy néha lelassul az idő pedig nem is nyumtam meg az 'r' gombot és körbe el kezd viklágítani a kéernyő és bebarnul a kép és a tőröm világit... ez valami bug? mert egy hónap alatt sikerült felraknom a játékot, és elindítanom plz help ha van valami megoldás erre a bugra az ujra rakáson kívül lécci seggítsetek... ja és egy kérdés ugye ez az elsőrész? nem nagyon tudok angolul és néha nem értem a cselekményeket sem...
  • szoli91
    remélem érthető voltam xD
  • szoli91
    hasznbáljátok ti az eszeteket, vagy a szemeteket? mert ahogy elnézem, nem. Az aréna falában vannak Daggerholdok (bele tudjátok vágni a tőrt). Két helyen is van ilyen. Ezeken fel kell ügyeskedni, vigyázz nehogy eltaláljon és amikor felérsz egy gerendára elkezd villogni a képernyő széle, kezded a speed kill-t. ha az első megvan mész a másodikhoz. Amikor már mindkét szemét kivájtad, akkor elkell menni a lábához és azt csapkodni, amikor elkezd hadonászni a kardjával folyamatosan gurulj, mert úgy nem tod eltalálni, és folyamatosan maradj a lábánál, mert amikor csapkod nem tud eltalálni.
  • Picar77
    Na ott járok hogy egy nagy arénában vagyok és ott bent van valami nagy izé azt hogy kell megölni ? Meg se tudtam ütni ha közel mentem hozzás egyszerüen eldobott.
    please help
  • Looooser
    tutkó hogy rá megy
  • szoli91
    úgy annyi? bocs ezt nem tudtam, akkor írdd fel simán. biztos rá megy
  • Hellsing47
    "pöcsölve" akarom kiirni...vagy nem ugy kell??:D
  • szoli91
    szerintem nem 800 megás, mert ahogy megnéztem torrenten egyik cd sem 800 mega.
  • Looooser
    eccerüen írd ki és kész
  • Hellsing47
    lehet láma kérdés de hogy a fenébe irjak ki egy 800megás fájlt egy 750(700)MB-os CD-re??:D
  • Looooser
    th-val kell írni :)
  • Picar77
    :D
  • Black Hawk
    eddig azt hittem valami paca van a logódon de most feltünt hogy az a sandwrait :D (reméli jól írta)
  • gamerboy91
    Jah.
  • Picar77
    Láttam mert megvettem:D de nem a tokot kell nézni hanem ami benne van az a lényeg
  • Looooser
    Igen megér de az a kurva tok!!!! láttad már hogy hogy néz ki???? tényleg PS" Platina verzió az mennyi???
  • szoli91
    A cd-re úgy kell felírni a játékot, hogy elsőnek visszalakítod a patchelt képfájlt rendes cd tartalommá, mert mountolással, mint tapasztaétad nem fog működni
  • Picar77
    Vedd meg eredetiben 3000 megér simán a játék