Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont õ jobban oldotta meg a képek közti váltást, ezzel a fekete halvány résszel...
de utálom ez ilyen csóró szemeteket, olyan mint constantin...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
@
Prince of Persia - The Movie topicba szánták bannernak:
Poptrilogy oldal elején díszeleg:
legalább ne painttel rajzolta volna át...
@
@
@
Az lenne a gondom h elkezdtem a gamet és eljutok addig a részig mikor a falon vannak ilyen nem tom mik ahova belehet szúrni a tört,na és utána van még egy falba beszurom a tört részt(csomó emelet van ha felnézek!) és ott felfutok a falra és else ér odáig és nem tudom beleszúrni! <#violent>#violent><#violent>#violent>
Másnak is van ilyen problémája? Vagy ugy tûnik h én vagyik a bal...<#rolleyes>#rolleyes><#nyes>#nyes>
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
felejtsétek el azt az oldalt, ezt azért még Armageddon is tanusítja és mellettem áll, az egy faszság ami oda van írva, jézusom!!!
a Kindred Blades nem külön PoP játék, az egy agy halott aki ezt kitalálta... váááá
ebbõl lett The Two Thrones és egyéni szerelésben...
@
Igazából nem az ikrekkel volt gondom, hanem az elõtte lévõ szekerezéssel, nem tom nekem qrvára nem ment....Pedig eddig nem volt fennakadás a játék során, az ikrekkel sem! 😉
Mi van akkor ha a kardost nyirbáljuk végig a bárdossal nem tõrõdve (persze eltérve a csapásai elöl) meg lehet úgy csinálni?
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
nem akar vágni (ezt majd belassítva mutatja a kamera), ilyenkor guruljunk el, és
üssük a fejszéset (amíg be van akadva a fejsze a földbe). Ezt ismételjük meg jó
párszor, aztán kapunk engedélyt a Speed Killre.
Így le tudjuk vinni a kardos
életét is felére. Aztán még egyszer ugyanígy! A kardos meghalt, de a fejszés
ránk akar támadni, de Farah lelövi!...
ha ezek után nem tudod...
nem olyan nehéz az...
Tudna vki segíteni? Egy "King's Road" utáni save kellene, mert már tököm tele, hogy nem tudom megcsinálni!
Elõre is köszönöm
@
Why so serious?
én az ugy gondolom hogy a herceg elkezd megfertõzõdni mert nincs védelme (nincs nála a tõr) ám mielõtt átváltozna megszerzi azt. ám hogy miért nem alakul át teljesen azt NEM LEHET tudni. és ezt igy találták ki mert még DP is mondja hogy nem érti miért nem változott át a herceg teljesen. Talán túl sok idõt töltött a homokkal (vmi immunitása lett rá) vagy Kaileenaval volt sokat vagy még volt valami de arra már nem emléxem. a rewind time, time slowing, blablabla azok a tõr képességei.
@
a relikviák megtalálását a TTT-ben mondja a Vezir méghozzám a trónteremben mielött megülik Kaileenat. "Few years ago I journey with the maharadja...." kezdetû szövegben....
2Armageddon nnak igaza volt a homok robbanás tényleg csak a közelben lévõket fertõzte meg, de mivel a vezír szándékosan fertõzte meg magát így hatalma lett a homok felet, de mivel Kaileena szerelmes a hercegbe ezért ad neki egy kis "ajándékot" látta ,hogy Mahasti lánca bele vágódott a karjába a hercegnek. a vágás mentén a homokkal bele tud menni a hercegbe és oda tudja adni nekija az ajándékot (dagger tail, revind time, time slowing blablabla) és az õrõket a Vezir fertõzi meg méghozzá a sand gate-ekkel tudjátok a szürke lapos korongokamibõl szárga fény tõr ki.
ez meg az én elméletem
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
@
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
te kérted hogy szóljunk az opnak, én szóltam 😊
rémes fájdalom látni, hogy hogy rontod itt a levegõt... Kis Herceg...
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Why so serious?
Why so serious?
@
2, Lipták: te TTT-rõl kérdeztél, én arra válaszoltam
3, Kaileena, meg a Sands of Time kicsit külön dolog de mind1
4, a vikipédiában nem mindig minden helyes, szerintem mind a kettõ baromság, egyszerûen nem tudták már jobban kitalálni, és különben is, hogyan oldották volna meg a dolgokat a jó és a rossz kûzdelmét a hercegben ha nem lettek volna ártatlan emberek, akkor sosincsen vita a herceg és a sötét herceg között
5, és végezetül az 5: ha jobban megnézzük a SoT-ban voltak túlélõk rajtunk kívül is (sajnos ezt egy kicsit elrontották) amikor kieengedjük a homokot a videóban, és kiugrunk a terembõl, és újra játékos, grafikus képet kapunk, láthatjuk ahogy a nagy kövér emberke (meg asszem még egy rabszolgacsaj is) fejvesztve menekül a kijárat felé...
@
Szerintem armageddon elméletének nagyobb alapja van, de elõször én is arra gondoltam hogy a gonoszokat fertõzi csak hát a SoT teljesen lerombolja az elméletet...
ezt valami nagyon gagyi ember találhatta ki :-/
@
rögtön megveszi az elsõ szart amit lát a kirakatban, miért nem kérdezel utána mi a jó videókártya? blah
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
szerintem errõl lehetne pár elméletet mondani, az én verzióm:
Miután a (GONOSZ) Vizier leszúrta a (JÓ) Kaileenát, ezért szerintem az idõ homokja csak a (GONOSZ) harcosokat fertõzte meg, a Herceget nem is akarta, de mivel a (GONOSZ) Mahasti lánca belevésõdött a Herceg karjába, ezért a fertõzés oda is átment...
ezért a jókat, Kaileenát, meg az öreget, meg a többi emberkét nem fertõzte meg...