13392
-
#10194 jól van de azért egy linket dobhatnál persze ha nem kamu (de ha nem raksz linket akkor tuti kamu):P
-
#10193 A internyetrü' -
#10192 És honnan lehet letölteni? -
#10191 le avgy maradva -
miki90 #10190 Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED -
#10189 nem hazudik.. Nézz körül, tájékozódj, utánna szólj be valakinek.. -
#10188 LoL. nekem egyáltalán nem elmosódott a textúra és nem is kockás a herceg haja xD
Thug Edge: Minek kell hazudni? -
#10187 azám. Szal install game, és várom a krekket külön :D -
#10186 már rég nem az nforce a mérvadó:) -
#10185 amúgy ezt hol láttad? nforce.nl-n még kinn sincs:S -
#10184 bazeg, pont most kellett megvenni:( -
#10183 ez igen:
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
ha még vki nem tolta volna végig vagy szenved az elindítással -
#10182 ööö... fura dolog történt velem:S
EREDETIBEN VAN MEG A POP:TTT és amikor lemegy a Dark Prince életereje akkor meghal...:S (nem ellenség által)
és egyszer kidobott az asztalra a játék -.- minden hibaüzi nélkül:S
valaki valami segítséget? -
#10181 a boltból;) -
boti1020 #10180 honnan szerezzek crack-et?
-
#10179 melyik videokártya a min?
-
#10178 nyomjá má egy screent és tedd fel... -
#10177 nekem egy picit van jobb gépem és semmi gond! nagyon szép grafika (fullon):) -
Tudatlanka2 #10176 Az Alcoholt azért mondtam mert elvben az bezavarhatja....mert nem minden játékot veszek ám meg:D ......meg a víz is elég randa nem hiszem,hogy ez lenne a rendes kinézete mellesleg egy 2,8-as Intel P 4 ,1 gb dual ram...és a 9600 XT ....szerintem tuti nem így kéne kinéznie vagy ha igen akkor valamit nagyon elbasztak ezzel a játékkal.... -
#10175 csőőő!!! (tégedet ismerlek:D)
nem nagy! -
#10174 mekkora a gépigény?
-
#10173 LOOOL XD a vége teccett XD van fenn Alcohol is XD ha legális akkor az nem kell :D amugy az összes PoPnak ilyen a grafja... -
Tudatlanka2 #10172 Sziasztok!
Nekem lenne egy problémám a játékkal.....teljesen legális...e héten lett megvéve ez az akciós 3000 FT-os példány..,viszont szerintem nem úgy néz ki a játék,ahogy kikéne neki....a textúrák elmosottak a haja a hercegnek kockás és mi egyéb...,annak ellenére,hogy 6x-os élsimítás és full grafon van....egy 9600XT-m van....és van fennt a gépen egy Alcohol is..pls help aki tud mert elég idegesítő a dolog -
simirizsa #10171 akkor játszd végig még 1x mert én is mind 2ön végig toltam és csodálkoztam nézd meg de a WW-be -
#10170 ugyan azok a videók
én tudom biztsra mindkettő eszközön végigjáccottam már nem egyszer... -
#10169 ez most nekem szólt?
-
simirizsa #10168 Ott mások a videok most pontosan nem emlékszem hol milyen + videot kapunk -
simirizsa #10167 Na az is egy kicseszet jo játék
Hell hogy felismerd az az autos játék amiben háztetökön ugratunk -
#10166 miért az milyen különbség ottan? konzolosok többet kaptak vmiből? szétcsapok ám köztük!
-
simirizsa #10165 Kihagytátok hogy nunjakuzni is lehet
De a grafikai butulás annak köszönhetö hogy a PS2 2000-ben jelent meg ahoz képest szerintem ez is kicsit jo de majd ha jön a 3om aszem ösze hugyoza mindenki magát :D
Egyébként a POP trilogiában PC és PS2 közöti különbség csak a WW-ben lelhetö fel az is a végig játszásért kapot videok azt anyi -
#10164 Inverz színek vannak szal a Prince fekete bőrű.... van más játéknál hogy rosszab egyeseknél jobb és van olyan játék ami csak ezekre jelent meg és a PC le van tolva pl Midnight Club3 : dub edition -
#10163 dehogyis, a PS2-es verzióban van katonai sityakunk meg puskánk és lőjük az ellent:) -
Hellsing47 #10162 nem...a PS2-es verzioban amerikában toljok cilinderben meg ballonkabátban
persze hogy ugyanaz!! -
Lipták Róbert #10161 Ja és még annyi, hogy van különbség a játékmenetben a TTT-nál a PC-s és PS2-s verziónál, vagy van valami extra az utóbbiban? Vagy ugyan azokon a helyeken kell menni, ugyan olyan ruhában stb...? -
Lipták Róbert #10160 és más játékoknál is rondább a grafika? -
#10159 de csak a SOT:)
tennap előtt voltam havernál játszottunk TTT-t és sokkal szebb a grafika PC-n.. -
#10158 nem minden esetben pl a sot ezerszer szebb ps-en mint gépen -
#10157 konzolt ne vegyél, mert ott rondább a grafikaennyi a különbség a PC és konzol verziók között. PC-sekenek jobb -
Lipták Róbert #10156 Most miért hülyeség amit beírtam??? Csak érdeklődöm a konzolok után, mert nem vagyok otthon a témában, mert nincs konzolom és nem tudtam, hogy zajlik ez az egész. Ennyi!!! Vagy ez hülyeség? Sztem nem. (Egyébként nekem ez új hogy PS2-be winchester)
Egyébként köszi az infót... -
#10155 ÁH sikerült kinyirtam azt a köcsög klompát