13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Picar77
    jól van de azért egy linket dobhatnál persze ha nem kamu (de ha nem raksz linket akkor tuti kamu):P
  • Maxtreme
    A internyetrü'
  • Picar77
    És honnan lehet letölteni?
  • Maxtreme
    le avgy maradva
  • miki90
    Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
  • Maxtreme
    nem hazudik.. Nézz körül, tájékozódj, utánna szólj be valakinek..
  • szoli91
    LoL. nekem egyáltalán nem elmosódott a textúra és nem is kockás a herceg haja xD

Thug Edge: Minek kell hazudni?
  • Maxtreme
    azám. Szal install game, és várom a krekket külön :D
  • ThugEdge
    már rég nem az nforce a mérvadó:)
  • mike0013
    amúgy ezt hol láttad? nforce.nl-n még kinn sincs:S
  • mike0013
    bazeg, pont most kellett megvenni:(
  • ThugEdge
    ez igen:
    Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
    ha még vki nem tolta volna végig vagy szenved az elindítással
  • mike0013
    ööö... fura dolog történt velem:S
    EREDETIBEN VAN MEG A POP:TTT és amikor lemegy a Dark Prince életereje akkor meghal...:S (nem ellenség által)
    és egyszer kidobott az asztalra a játék -.- minden hibaüzi nélkül:S
    valaki valami segítséget?
  • mike0013
    a boltból;)
  • boti1020
    honnan szerezzek crack-et?
  • LPKENJI
    melyik videokártya a min?
  • armageddon666
    nyomjá má egy screent és tedd fel...
  • mike0013
    nekem egy picit van jobb gépem és semmi gond! nagyon szép grafika (fullon):)
  • Tudatlanka2
    Az Alcoholt azért mondtam mert elvben az bezavarhatja....mert nem minden játékot veszek ám meg:D ......meg a víz is elég randa nem hiszem,hogy ez lenne a rendes kinézete mellesleg egy 2,8-as Intel P 4 ,1 gb dual ram...és a 9600 XT ....szerintem tuti nem így kéne kinéznie vagy ha igen akkor valamit nagyon elbasztak ezzel a játékkal....
  • mike0013
    csőőő!!! (tégedet ismerlek:D)
    nem nagy!
  • LPKENJI
    mekkora a gépigény?
  • armageddon666
    LOOOL XD a vége teccett XD van fenn Alcohol is XD ha legális akkor az nem kell :D amugy az összes PoPnak ilyen a grafja...
  • Tudatlanka2
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy problémám a játékkal.....teljesen legális...e héten lett megvéve ez az akciós 3000 FT-os példány..,viszont szerintem nem úgy néz ki a játék,ahogy kikéne neki....a textúrák elmosottak a haja a hercegnek kockás és mi egyéb...,annak ellenére,hogy 6x-os élsimítás és full grafon van....egy 9600XT-m van....és van fennt a gépen egy Alcohol is..pls help aki tud mert elég idegesítő a dolog
  • simirizsa
    akkor játszd végig még 1x mert én is mind 2ön végig toltam és csodálkoztam nézd meg de a WW-be
  • Looooser
    ugyan azok a videók
    én tudom biztsra mindkettő eszközön végigjáccottam már nem egyszer...
  • Looooser
    ez most nekem szólt?
  • simirizsa
    Ott mások a videok most pontosan nem emlékszem hol milyen + videot kapunk
  • simirizsa
    Na az is egy kicseszet jo játék
    Hell hogy felismerd az az autos játék amiben háztetökön ugratunk
  • armageddon666
    miért az milyen különbség ottan? konzolosok többet kaptak vmiből? szétcsapok ám köztük!
  • simirizsa
    Kihagytátok hogy nunjakuzni is lehet
    De a grafikai butulás annak köszönhetö hogy a PS2 2000-ben jelent meg ahoz képest szerintem ez is kicsit jo de majd ha jön a 3om aszem ösze hugyoza mindenki magát :D
    Egyébként a POP trilogiában PC és PS2 közöti különbség csak a WW-ben lelhetö fel az is a végig játszásért kapot videok azt anyi
  • Looooser
    Inverz színek vannak szal a Prince fekete bőrű.... van más játéknál hogy rosszab egyeseknél jobb és van olyan játék ami csak ezekre jelent meg és a PC le van tolva pl Midnight Club3 : dub edition
  • mike0013
    dehogyis, a PS2-es verzióban van katonai sityakunk meg puskánk és lőjük az ellent:)
  • Hellsing47
    nem...a PS2-es verzioban amerikában toljok cilinderben meg ballonkabátban

persze hogy ugyanaz!!
  • Lipták Róbert
    Ja és még annyi, hogy van különbség a játékmenetben a TTT-nál a PC-s és PS2-s verziónál, vagy van valami extra az utóbbiban? Vagy ugyan azokon a helyeken kell menni, ugyan olyan ruhában stb...?
  • Lipták Róbert
    és más játékoknál is rondább a grafika?
  • mike0013
    de csak a SOT:)
    tennap előtt voltam havernál játszottunk TTT-t és sokkal szebb a grafika PC-n..
  • Looooser
    nem minden esetben pl a sot ezerszer szebb ps-en mint gépen
  • szoli91
    konzolt ne vegyél, mert ott rondább a grafikaennyi a különbség a PC és konzol verziók között. PC-sekenek jobb
  • Lipták Róbert
    Most miért hülyeség amit beírtam??? Csak érdeklődöm a konzolok után, mert nem vagyok otthon a témában, mert nincs konzolom és nem tudtam, hogy zajlik ez az egész. Ennyi!!! Vagy ez hülyeség? Sztem nem. (Egyébként nekem ez új hogy PS2-be winchester)
    Egyébként köszi az infót...
  • Picar77
    ÁH sikerült kinyirtam azt a köcsög klompát