Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SiZo91
te broafka vagy? XD lol nem vettelek észre, mert nekem a képed egy kék csík xD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Broafka
kár hogy Eredeti már évek óta, friss ropogós, amint kijött megvettem
ennyire már igazán ismerhetnél, régen azért sokat fórumoztam itt, csak sajnos elég hamar elment a kedvem már attól is hogy it az állandó forumozók mindenkit elküldenek a náthásba, ha valaki nem tudja kinyírni Klompát, vagy a Viziert, vagy van valami a játékával!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SiZo91
vagy szar warez verziód van, vagy a géped akadozik vagy mi a szösz 😊 szedj le újat 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Broafka
röhelyesen szánalmas ez a játék!
annyi bug van benne hogy nem igaz, a régebbi gépemmel alig volt benne olyan bug amiben elakadhatnék, ezzel meg most tele van!
a láncon nem hajlandó lecsúszni csak több próbálkozásra, most meg egy átlós dobálós mellett elmegy, hozzáér, benyomja, de elugrik mellette és nem lehet semmit se csinálni!

SiZo91
az elsõ rész egy szar xD

Broafka
én meg elkezdtem vele újra játszani! 😊
továbbra is az elsõ rész a legjobb!

SiZo91
akkor egyértelmûen szar a játékod, töltsd le újra vagy vedd meg. olyan 2-3000ért láttam a tescoba

1 hete lett ujra rakva
SiZo91
csak simán berakod a játék dvd-ját vagy cd-jét a meghajtóba és auto elindul a telepítõ -.-' vagy ha így sem, akkor szerintem rakd újra a géped, mert ha nem telepíted újra idõnként a windwos összezavarodik és lehet az a gond, meg lehet vírusos is
----
Norbey: eredeti játékod van? ahhoz adnak key-t, ha nem: yere fel ide: http://serials.ws keress rá a seriáljára a dvd-hez asszem a 8-cal kezdõdõ kell és a kódba szedd ki a "-" jeleket

ffxi
Akkor vírusos a géped

Fákjúal!

furcsa.mindkét haveromnak ment nekem meg nem
ffxi
Hibás a játékod.

Fákjúal!

azzal próbáltam de azt írja ki : nem win32 alkalmazás!!!
Norbey
Hello mindenki!

Van egy nagy gond a játék indításával. A DiskKey-t nem fogadja el: "The Disk Key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct Disk Key."
Már mindent kipróbáltam, de nem megy.<#szomoru1> Régebben ugyan bejött, de most sehogy se jó.
Plz help me!

ffxi
Mondjuk a setup-val 😊

Fákjúal!

akkor mirõl indítsam????
SiZo91
nem setup.exe-rõl kell indítani -.-' vagy ha nem onnan indítod, akkor egyszerûen szar a játékod

ha t2t felakarnám rakni ezt írja ki:
ffxi
Nemtom, nem jön be az oldal 😞

Fákjúal!

mi a baj??
SiZo91
én torrentrõl szedtem, asszema fájlt fel is raktam valahová, de elõre figyelmeztetlek, hogy nagyon lassan jön, átlagosan 50 kbps-mal, és ajánlatos este tölteni, mert míg alszol, lejön
link: itt

armageddon666
keresd a 3cds verziót...

@

ffxi
Neeeee.... tölcs fel vhova pls!!!!!

Fákjúal!

armageddon666
félbelehet vágni enemyket... EU verzióban nemlehet.

@

ffxi
extra vér lesz benne vagy mi a szösz?

Fákjúal!

SiZo91
na, végre valahára sikerült megszereznem a CD-s elméletileg cenzúrázatlan verziót. kipatchelem tdkra, philips-re, nem mûködik... igaz van a reloaded crack is, csak én azt hallottam valakitõl, hogy ez a darabolás a pop3.exe-be van kiírva és így azt nem írném felül, meg bemásoltam régi "dvd verziós" mentéseimet így és tényleg nem votl benne így darabolás, vagy az a mentések miatt van?

armageddon666
neeem... "meghaxolták" a gémet 😄 szal GAME ISO helyett GAME RIPként van fenn, és a videók felirata magyar... de azért az is haladás 😛 csak most kurvára nme jön be :S pedig volt sample videó is 😄

@

SiZo91
azt hogy? ^^ maygar szinkronnal vagy mi? O.o

armageddon666
pill megkeresem -.- csak nemakar bejönni az oldal :\ remélem nincs elASVA -.-'

@

ffxi
Bizonyítékot akarok 😄

Fákjúal!

armageddon666
van magyarítás 😛 PPP PPP PPP P P P PP P P PPPPPP

(+PPP)

egyik ismert torrentoldalon fennvan magyarul xD

@

ffxi
És újra elõvettem a gémet. A sok mostani gémek csalódás okoztak 😞 Ez majd felvidít 😊

Fákjúal!

SiZo91
ehhez a játékhoz nincsen magarítás, és honnan lenen különebn is ha nincsen felirat? O.o

Szasztok!

Lenne egy kérdésem van magyorsítás a játékhoz ha van akkor hol?????????

köszi
Skynlyne
armageddon666
minimumon biztos, talán feljebb is tolhatod graft, de próbálgasd.

@

Firerock
szerintetek az én gépemen menne?(akadás nélkül)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

armageddon666
nekem PoPokban ha benyomon az EAXot az betesz :K visszhangoznia kéne olyan helyeken, de nálam csak szaggat 😞 régi gépen nem volt ilyen gond xD

@

Kongy
Vagy vedd le a grafot minimumra,árnyék,speciális effektek medium. Ha még így is szaggat akkor high. Talán így jó lesz. Nekem a csapdáknál csinál fura dolgokat a WW-ben. A hangja szaggat a játéknak olyankor meg néha a kép is. A T2T-ben abszolút nem csinál ilyet...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Igen, csak a pop szaggat
armageddon666
akkor nemtom.... esetleg drivert próbálj ki másikat. vagy a legújabbat, vagy valami régebbit. ilyesmitõl lehet. csak a PoP szaggat?

@

Kongy
Sztem így senki sem fog neked segíteni. =P

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

XP
armageddon666
megint buta vagy -.-

wowfan, vistád van vagy xp?

@

Ez csúnya lesz. Amúgy Youtubén keress rá hogy "Klompa". Kiad egy rakat videt hogy kell legyõzni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

hy
én még naon kezdõ vok merre van a faq?
de addig is a kérdésem:
elakadtam az arénában, azt a böhöm nagy álkapocstalanságot nem tom legyõzni. ráugrom a vállára aztán idõlassítás, majd szúrok 1et , de aztán a herceg átfut a böhöm másik vállára az + ledob😞

mit csinálok rosszul?

vki tudja a +oldást?

I.

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Kongy
Mevan? az abnormális ha ezzel szaggat!! Ha a GF 7700-zal nem szaggat ezzel sem kellene.

Gigabyte 8600GTS
Kongy
Némmá! Feléledt a fórum. Még mondják is az 1ik developer diary-ban az assassin1s creed-ben vmire h PoP SoT.

Broafka
lehet hogy a Herceg kölykei lesznek majd a hõsök vagy nem tom, és biztos még a Hercegben maradt egy kis homok gén, és ez átmegy a gyerekbe, és random homokszörnyé változik, vagy ilyesmi! 😛