13392
-
#10314 Ehh ez igen.. Még jó hogy ezzel a nagy repedéssel kezdtem a dolgokat, de az istenért sem akart rá felfutni.. Most meg igen.. Ki érti ezt :)) -
#10313 pff... vaksi gyerek, jellemző:))
köszi :) -
#10312 Az egyik tornyon van egy repedés arra fuss fel -
Hellsing47 #10311 lol...
hát ezt most el nem magyarázom :P
de alényeg hogy miután ott van a 3ik olyan szaron is akkor azt még pörgesd abba az irányba ahol legelöször pörgettél..(asszem nem biztos most az elsö képhez képest még egyet balra kell mennie,ha jol veszem ki a képet :D)
amugy ott mész vissza ahol oda mentél..egyszerüen falon futsz :)
ha megint nem voltam érthetö akkor sorry..de igen hülye kamera helyzeteket adsz :P -
#10310 Ez hihetetlen.. (igen, megint elakadtam :D :D)
Ugyebár az simmel hogy a csajt le kellett s"zsállítanom" a végéig, ezekkel a forgatható karokkal. De mivan mikor odaért? Hova/merre kell menni? Mert ahonna jöttem arra nem tudok visszamenni..
Innen jöttem. :) Szal ha leugrok, akkor matrica herceg lesz belőlem :) Szal merre? :)
-
#10309 Olvass vissza keresőbe ird be hogy klompa amúgy ügyenesen:D -
Hellsing47 #10308 mire leirtam már irtad hogy sikerült :) -
#10307 báhh megvan...
thx még1x :) -
#10306 Na akkor vegyük át még1x a gyengébbek kedvéért (vagyis értem xD :D)
Induljunk ki abból hogy én azon a letört szikladarabon állok. Ha onnan elkezdek felfutni a falra, (arra a falra amire a rűd van erősítve) annak értelme kb 0 lesz :D (az első képen jól látható okok miatt. Onnan 1xüen nem lehet elkapni a rudat)
A szemközti kapcsolós falra meg nem lehet felfutni (ismételten az első képen látható okok miatt, miszerint hiányos az épitmény :) )
Na most akkor hogyan? :D -
#10305 mire jó a hangbeállításoknál az audio virtualasation? -
#10304 Hujjuj xD
Ez így első blikkre kicsit magas, de majd elolvasom párX még
Köszi :) -
Hellsing47 #10303 ááá..pojnt rossz a kamera nézet és igy nemtom majd elmagyarázni...
de megprobálom..az elsö képen mögötted van egy lapcsolo(azt te is látod) és van elötte egy rud..nah oda ugy tudsz feljutni hogy a ruddal szemben van egy ilyen félkör alaku fal...és azon falonfutsz majd amikor párhuzamosan leszel a ruddal akkor ugrasz..majd rá arra a kapcsolora és kijön egy nagy kö vhol :D
amugy itt én is megtorpantam :D -
Lakky #10302 Hogy kell kinyírni KLOPMPÁT?? -
#10301 Kőne nekem 1kis support :)
Onnan, oda hogy? :)
Gondolom először a rúdra kéne ugrani, csak hogy, honnan? :) Ugyebár a kapcsolóra sem tudok felmászni, mert ki vannak törve a téglák.
Ha valaki nem emlélkezne a helyre, annak ittvan még1 kép:
Előre is thx :) (vicces hogy a legprimitívebb helyen akadok el :D Lehet megártott a sok gamelés :) ) -
#10300 TTTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK:D -
#10299 mindjárt -
#10298 amúgy meg -
#10297 köszi :) -
#10296 igyál a kútbú vizet -
#10295 sziasztok lenne egy kérdésem.. hogy a fenébe lehet a játékot elmenteni, mert mindig előlről kezdem????
köszi -
#10294 Azza a menyüve lehet belépnyi a náza titkos serverére -
#10293 amúgy eléggé az elején vok, de már most jobban tetszik mint a 2 :) -
Hellsing47 #10292 hehe..pont ezért lett az enyém is Hellsin47..a Hellsing foglalt volt és hát igen :D
HITMAN POWA!!:D
ja.ez POP totyik:D -
#10291 egyet találhatsz
(amúgy a rage foglalt volt, ezért raktam oda egy kedvenc játékomból való számot:p) -
#10290 a crack nagy király!
megjelent a crack, leljebb ment az ár!
va neszük :P -
Hellsing47 #10289 te tudod miaz??
lécci segits már..mond ell..lécci.lécci -
Hellsing47 #10288 a WW-ben volt..ebben én sem láttam :-/
OFF:a 47-es a nevedben mit takar??:D -
#10287 nem lehet vhogy feliratot rakni a játék alá? asszem a többi PoP-ban volt, de lehet h rosszul emléxem -
#10286 "és mi az a Load Saved Game??"
Ajjaj... -
Hellsing47 #10285 ohh..sikerült..felhivtam apám anyjának unokahugát és ö tudta..de a fömenüben melyik "irkafirkával" kell uj játékot kezdeni???
és mi az a Load Saved Game??
ááá..nem nekem valo ez a gém xD -
#10284 fúúú nem tudom én egy arcra katttintok és úgy indul... -
Hellsing47 #10283 ja oké kössz megprobálom!!:D
de és hogyha sikerült akkor mit kell inditanom??a cracket??vagy azt az amir.exe-t vagy mit?? -
#10282 húúú az az? én asszitem valami bug és már vagyx 10 szer raktam újra...
szerintem ne másold telepítsd és utána a krek (vagy crack) mappában lévőt tedd belé asszem. n nem tudom az egyik barátom csinálta meg én nem toom..
-
#10281 :D -
Hellsing47 #10280 az amikor ráugrsz az emberre ezzel a kardos csáko akivel vagyunk (nemtom mi a neve talán Prince) és nyomsz egy bal egérgombot amikor beszinezödik a bicskád
de amugy nekem is van egy kérdésem..hogy a francba kell crackelni??
hibáa másolom át az egész cuccot ami a dvd-n van a gém könyvtárába nem indul..hellpp -
#10279 ja úgy más kérem :) -
#10278 na várjatok
végre ki jött a crack 1 kérdésem van mi az a speed kill? -
#10277 Told végig a ww 4 szer és utána megse fog kottyanni a tt -
#10276 ügyes vagy akko:) -
#10275 Pedig az könnyü rész, megse tudtak ott sebezni:D
Mondjuk a főelllenségeket leszámitva nem olyan nehéz, sokkal könnyebb mint a ww