13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Maxtreme
    ÁÁÁ.. Asszem ha legközelebb nekiállok játszani ezzel a game-el, előtte idekészítek 1 doboz nyugtatót :)
    Van 1 olyan rész hogy meg kell küzdeni vagy 10 enemyvel, utánna jön két lélekzabáló dög. (vagy mia bré.. Ilyen sárga fejük van) Nos ezek állandóan hidegre tesznek, kezdhetem az egészet előről.. (páncélos izék, dögök)
    De ezt már vagy 8x eljátszottam. Asszem ennek a játéknak is az lesz a sorsa mint a többi POP-nak. Uninstall :)
  • Dragooon #10273
    HOLNAP MEGYEK IS A BOLTBA xD

nagyon köszönöm, hogy leírtad!!!
  • Picar77
    Na nem mondod már ezer éve
  • darkling
    Lement az ára itten
  • Dynamic
    Hát remélem, hogy könnyebb lesz megtalálni.Az előző részben sem szerettem keresgélni, bár igaz, hogy leírásból néztem ki a titkos helyeket:)
  • Picar77
    Hú a Kings Road nagyon poén:D
  • Hellsing47
    itt jobban észre vehetök..de itt is csapdákon kell átverekdenk magad rajuk és némely jol elvan dugva :D
  • Dynamic
    Ebben a játékban is titkos helyeken vannak az életerő növelők, mint az előző részben?
  • szoli91
    de egyszerűbb ha végig viszed mind3 részt.
  • szoli91
    nem téged szidlak, én azt szidok amit te xD
  • mike0013
    mielőtt engem szidnál, nem én csináltam:D
    én mindkettőt szidom, a történetet is és a honlapot is
  • szoli91
    fúj, ez milyen történet? egy csomó dolog sántít benne pl az hogy 6 év telt el a SoT óta, amikor 7 telt el
  • Rage47
    egy végigjátszás, amiben benne van az összes párbeszéd, meg egy kis magyarázat néha. ezt gyorsan átolvasgattam, s ennyi:)
    http://dahakateam.uw.hu/elmeletek.html
  • mike0013
    leirnád a forrást:)?
  • Rage47
    splinter cell4-ig kihuzom vele:))
    elolvastam a warrior within történetét, már úgy-ahogy értem is végre:p
  • mike0013
    sztem ezzel mindenki így van:)
  • mike0013
    látom nálad Prince 'homokos' lett:D
  • Yrda
    Sziasztok, nagyon örülök, hogy kijött a Reloaded, legalább tudok vele játszani.. :))
  • Picar77
    Na nálam ez az első durváb bag a játékban
    http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/0/1d8d1ec78c.jpg
  • Hellsing47
    nemtom de sztem nem lehet megunni a WW-t..nálam az a best :)
    graf jó,történet jó,játszahatoság jó :D
  • armageddon666
    huhh, ezt el ne olvassátok...
  • Picar77
    Két vége lehet 1:a Csajszit ölöd meg és dahaka elszedi tőled a amulettet és egyedülsz indulsz haza.
    2:(szerintem jobbik)Dahakat kell kinyirni a water swordal és A csajszival indulsz haza fele
  • Rage47
    ezt nézegettem én is, csak itt nincs leirva a vége.
  • mike0013
    hát van egy rövid ismertető ITT
    (csak sajnos nagyon rövid)
  • Rage47
    2-t én is meguntam, elegem volt a mentésrendszerből, rengetegszer meghaltam...
    ezért is érdekelne, hogy az hol tart a történetben
  • mike0013
    én belekezdtem az 1-be és a 2-be is:)
    1-nél telepítéskor CRC:(
    2-t meg meguntam:S
    de a 3. az tökéletes:)
  • Rage47
    én sajna a 2. részt kihagytam, de a 3. nemsokára meglesz
    le van irva vhol a történet, h mi történik a 2. részben? az 1.-t végigtoltam.....
  • barni44
    Nagyon király a game!!! Addig is otthon gyakorolom a konyhakéssel a speed kill-t.
  • ffxi
    Amióta nincs meg az Nforce-os alaplapom mindig nehezemre esik jácani a gémmel, de hogy van már krek.....
  • szoli91
    én már tegnap leszedtem és nem kell hozzá betenni a dvd-t
  • AtiRadish
    A linkem az jó ha rákattintotok, csak nem tom miért írta ki ilyen hülyén :S:S:S.
  • AtiRadish
    Innenle tudod szedni
  • tmisi
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/princeofpersiathetwothrones.shtml

Az itt található PRINCE OF PERSIA: THE TWO THRONES v1.0 [ENGLISH] NO-DVD/FIXED EXE (2.07MB) cracket töltsétek le! TÉNYLEG MŰKÖDIK! Nekem már több mint fél éve van meg a játék és ez végre használhatóvá tette.
  • MimaSKATE
    nem tom elszedni a crack-et vki nem tudná még 1 szer feltölteni valahova?PLZ!
  • simirizsa
    Dehogy is Hell nem Kinába Japánba és 1000 jenért meg 1 PS3ért tanitota neki 1 ninja :D
  • Lipták Róbert
    Azért néhány speed kill mozdulat fellelhető a freeformfight-ba is ami ugye a WW-ben is benne volt (pl.: amikor átugrunk az ellenfelen és szanaszét kombózzuk), de lehet,hogy a tőrvillanós-képernyőszélénsárgafoltokbanhunyorítós stílust a koldus kisgyerek tanította neki, hát ki tudja... :D (Minden esetre nekem tetszik!!!)
  • Hellsing47
    tudod az ugy volt hogy amikor egy világkörüli uton volt Kaileena-val akkor benéztek egy kinai étteremben és ott tanitotta neki a koldus kisgyerek 20JEN-ért
  • Picar77
    Lenne egy kérdésem a speed killt a herceg az újából szopta vagy hol tanulta?
  • Lipták Róbert
    ÁÁÁÁ ez király!!! Végre van crack!!!! Eddig lehúztam a meghajtókat és végigtoltam 10-szer most végigtolom 210-szer :D , de legalább is addig amíg meg nem unom (ez a legjobb rész) Örök hála, hogy rábukkantál Hellsing!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dragooon #10235
    hát remélem is xD (ha egyszer a szülinapi bevételemet arra költöm) ^^ na majd meglátjuk