Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de azért biztonságból ments ki mindent dvd-kre vagy másik vinyóra
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
vagy nem??
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ezt találtam csak <#zavart1>#zavart1>
Princehez azért nincs mert:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A boltokban kapható EVM-es verzió Starforce xxxx verzió(nemtom milyen)
A warez 5CD-s verzió Securom 7xxxxx.
A warez 1 DVD-s verzió Securom 7xxxx.
@
Prince of Persia-T2T - Starforce 3.6.10.06
sztem furcsa hogy egy apro kis "javitás" a védelemen mennyire nehézzé teszi a feltörést...=//
lehet erre is 1évet kell majd várnunk mig a RELOADED/vagy más cracker team/ feltöri...xDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
majd ha meg lesz a TTT is PS-re akkor majd én is csinálok képet XP
Írjunk már egy levelet az ubisoftnak hogy eredeti CD-keyyel rendelkezõknek lehessen már ingyenesen letölteni a map-editort, vagy a dark mode-t (work in progress verziót) Aztán Armageddon barátunk letöltené és mimeg adnánk neki dvd-ket és õ meg kiírná neünk...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Tudnátok ezzel a játékkal kapcsolatban gameplayt mutatni, mert a youtube-on nincsen! 😞 Mert érdekel és nem tom milyen... Thx.
-------
Broafka: tök cool csak nem teccik a doboza a SoTnak 😄 hamarabb kelett volna megvenned 😛 ez az exclusive-s rontja az imidzset
@
(amúgy tudom hogy mekkora sóher vagyok h nem vettem meg az eredetit...)(az igazság az hogy drága a játék amiért töltik, és töltik mer drága a játék)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
hihi, nekem megvan mind eredetiben, nem rég vettem meg a SoT-ot is eredetiben, így szép a kolleksün 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
ezt én is megtudom csinálni sõt a ttt nek a fele már kész van így...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ûber mega hard fokozat 85$ + 175$ az öregnek hogy megjavítsa a tõrt a feltöltés 10$
/egy játékon belül többször is törik a tõr és mindig fizetni kell/
Számlaszámot megadom ha kérítek és megakarjátok próbálni...
Egyébként újonnan mennyibe kerül a T2T (persze nem külföldön)??
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
----
MrAndree ami a szívemen az a szádon!😉
----
na meg volt a Mega hard is ... Az Über Mega hárdot nem merem még megpróbálni.
Why so serious?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
de komolyra fordítva a szót: ha van MÛKÖDÕ crack. akkor azt belinkelhetnéd. nem miattam, hanem azok miatt akik nem tudják e nagyszerû játékot kipróbálni mert nincs pénzük az eredetire, de nem akarják lehuzni a meghajtókat, esetleg azzal sem megy nekik.
...........
@
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
@