Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
Sok sikert hozzá
de azért biztonságból ments ki mindent dvd-kre vagy másik vinyóra

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tekken5
Köcce!

kérdezz meg cracker-t...én passzlom..de kiprobálhatod xDDDDDDDDDDD LOL

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

figyeljetek: ha ugyanaz a verzioszámu starforce van rajta mint a king-kongon akkor meg kell lehet csinálni a cracket ugy h pl: hexa.editorral megnyitjuk és kimásoljuk a kodokat és beilleszük a prince exe-jébe és el mentsük és kész
vagy nem??
armageddon666
privibe linket plz :K ne torrent, inkább SMSwweb full speedes 😄

@

akkor rossz helyen keresgélsz...;-)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

armageddon666
FlatOut 2 SFCloneDVD-Unleashed
ezt találtam csak <#zavart1>
Princehez azért nincs mert:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CSAK!

@

totyak
Na jó, végülis tökmindegy, hogy a Flatouthoz van, vagy nincs crack. Az a lényeg, hogy a Prince-hez mért nincs. Most néztem, hogy King Kongnak is 3.6.10.06 védelme van. Akkor akkora kunszt lenne nekik a Princet is felnyomni? Nemhiszem. Elfeledkeztek róla, és lehet már nem is csinálnak hozzá. Az egyforma verziókat szerintem ugyanúgy fel lehetne törni.

van hozzá crack

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gamerboy91
Na a Flat-Out 2-nél a következõ a helyzet:

A boltokban kapható EVM-es verzió Starforce xxxx verzió(nemtom milyen)
A warez 5CD-s verzió Securom 7xxxxx.
A warez 1 DVD-s verzió Securom 7xxxx.

armageddon666
azt olvastam hogy flatout2-n nem securom hanem starforce van. (itt SSG topic) vagy van másik változat? mert öcsémnek kéne de a meghajtót lehuzni nem vagyok hajlando. szal van hozzá crack vagy secus verzsön?

@

The Suffering Ties That Bind - Starforce3.5.10.01 - van crack
Prince of Persia-T2T - Starforce 3.6.10.06

sztem furcsa hogy egy apro kis "javitás" a védelemen mennyire nehézzé teszi a feltörést...=//

lehet erre is 1évet kell majd várnunk mig a RELOADED/vagy más cracker team/ feltöri...xDD

gamerboy91
Amit feltörtek Flat-Out 2-õt az Securom 7-es verziót használ, a POP3 pedig Starforce 3.6.10.06-ot.

totyak
Szerintetek hogyvan az, hogy a King Kong-ot is feltörték már, ami azthiszem SF 3.6-os, meg a Flatout 2 is feltörték már, ami meg 4.0-s, de a Princet nem hajlandóak. Pedig a Prince is valahol 3.6 és 4.0 között mozog, nem tudom pontosan. Jó lenne, mert már nagyon kipróbálnám, de a kábelhúzogatós módszer nekem nagyon nem tetszik. Így már egy jóideje várok crack-re, de mindhiába. Na erre mondjatok valamit.

Looooser
középsõ oszlop csak gémpléj video

majd ha meg lesz a TTT is PS-re akkor majd én is csinálok képet XP

Írjunk már egy levelet az ubisoftnak hogy eredeti CD-keyyel rendelkezõknek lehessen már ingyenesen letölteni a map-editort, vagy a dark mode-t (work in progress verziót) Aztán Armageddon barátunk letöltené és mimeg adnánk neki dvd-ket és õ meg kiírná neünk...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tekken5
Sziasztok!
Tudnátok ezzel a játékkal kapcsolatban gameplayt mutatni, mert a youtube-on nincsen! 😞 Mert érdekel és nem tom milyen... Thx.

armageddon666
én sem vettem meg. elõször. de ahelyett hogy feleslegesen probálkoznék lehetetlen ötletekkel (mert akkor még apám gépén jáccottam mert nekem nem volt és nem engedte hogy kihuzzam meghajtokat) inkább megvettem. igy nem is mentem a többiek agyára.
-------
Broafka: tök cool csak nem teccik a doboza a SoTnak 😄 hamarabb kelett volna megvenned 😛 ez az exclusive-s rontja az imidzset

@

pedig nem is olyan szar az alaplapom. szerintem simán menne a gépemen ha nem utálna ennyire lucifer.

(amúgy tudom hogy mekkora sóher vagyok h nem vettem meg az eredetit...)(az igazság az hogy drága a játék amiért töltik, és töltik mer drága a játék)
nekem tök mindegy mijen ûber mega ízi fokozat, csak indulna el a játék.😞
Broafka
ajvé, hupsz, egy kicsit nagy lett, sry

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka

hihi, nekem megvan mind eredetiben, nem rég vettem meg a SoT-ot is eredetiben, így szép a kolleksün 😊

nekem meg van egy eredeti PoP:WW-m,német papirtokosan..cseréljünk... xDDDD

Már eladtam jónéhányat...

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Looooser
pff de tré
ezt én is megtudom csinálni sõt a ttt nek a fele már kész van így...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

imyke2000.sync.hu-n van fennt azt hiszem. Nem fizetõs magyarítás, de a leírás szerint csak a menü lesz magyar.

Black Hawk
asszem i2k csinálta link nincs 😞

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
ez meg ki?! amugy melyik az a fizetõs magyarítás? van linketek?

@

Black Hawk
akko áldozz te is zooé istennõ oltárján de ez titok

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Broafka
kezd kicsit unalmas lenni...

Looooser
mega hard fokozat 20$ + 80$ az öreg embernek hogy megjavítsa és feltöltse a tõrt
ûber mega hard fokozat 85$ + 175$ az öregnek hogy megjavítsa a tõrt a feltöltés 10$
/egy játékon belül többször is törik a tõr és mindig fizetni kell/
Számlaszámot megadom ha kérítek és megakarjátok próbálni...

Black Hawk
10000 plusz az übermega hárd fokozatok

Looooser
A madaras teszkóban van ilyen? én cak a sima teszkóbanláttam

gamerboy91
10ezer ft körül.
Láttam 14ezerért is a Madaras Teszkóban.

Egyébként újonnan mennyibe kerül a T2T (persze nem külföldön)??
gamerboy91
Én azt mondom vidd lejjebb az árat.

Looooser
még mindig ezt árulod?

Eredeti PoP3: T2T játék eladó. Papírtokos, ázsiai DVD lemez. Tökéletesen mûködik, 5500 forint az ára.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Looooser
egyedül a SoT hoz van dfe azér is fizetni kell...
----
MrAndree ami a szívemen az a szádon!😉
----
na meg volt a Mega hard is ... Az Über Mega hárdot nem merem még megpróbálni.

Broafka
nincs, nem volt, nem is lesz!

csá,magyarositás van?😄
Ki mondta, hogy van crack? Ja hogy constantin. Én emiatt igen erõs fenntartásokkal kezelem a dolgot. Magyarán:egy nagy büdös francot van crack. 😊

Why so serious?

Black Hawk
szívebû szótá

He mongyuk nekem megvan eredetibe de azért engem is érdekelne az a crack.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

armageddon666
minek nekünk crack? itt MINDEKI eredetivel jáccik! ugyanis akinek nem eredeti az nem jáccik XD
de komolyra fordítva a szót: ha van MÛKÖDÕ crack. akkor azt belinkelhetnéd. nem miattam, hanem azok miatt akik nem tudják e nagyszerû játékot kipróbálni mert nincs pénzük az eredetire, de nem akarják lehuzni a meghajtókat, esetleg azzal sem megy nekik.
...........

@

Tekken5
😄

Black Hawk
köszönjük hogy megosztottad velünk ezt az infót -.-

constantin
Van crack!!Egyébként melózok azért nem vagyok.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Black Hawk
na akó mentés visszatölt.

armageddon666
XD rájöttél a könnyeb megoldásra... de igy más lesz a vége! mert ha az általam leírtat használod akkro az történik hogy a robbanás megtöri a tér-idõ kontinuumot és vortexiális plazma imegrációs neutron fluroid planktonok szabadulnak el a jövõbõl melyek megfertõzik a herceget akibõl igy a dark prince kiválik és külön utakon jár. a vizier halála után nme fogunk az álmunkban harcolni ám helyette kapunk kb. 2 órányi uj játékot mellyel akkor már kingkén Dark Prince seregétõl meg kell védeni a birodalmunkat! tehát majd igy is róbáld ki! 😄

@

Black Hawk
Ezek szerint így is meglehet oldani? :S
én kihúztam a konektorból 😄