13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    meg szerintem, akinek a gépén nem indul a PoP, annak eléggé csíra gépe lehet. A T2T lehet egy kivétel. De a WW és a SoTnak minden féle képpen el kell indulnia. Ezt csak úgy mondom
  • armageddon666
    őőőő
    1., nem
    2., csaj
    3., bannolták onnan
    4., igazad van. menza go install!
  • szoli91
    ez nem a DT fórumon volt? Mert ott van egy Kaileena nevű csávesz, meg olyat is hallottam, hogy bannoloták
    ---
    menzaboy: van egy egyszerű módja, hoyg megtudd a gépigényt:
    fogod a DVD-t feltelepíted, krekkeled, és amikor elindítod a gémet, akkor kiírja, hoyg elegendő e a géped a játékhoz. ennyi.
  • armageddon666
    Miéé? én anno még SoulHunter és Kaileena vitája miatt regeltem, mert az olyan angy volt hogy muszáj volt hozzászólni XD
  • menzaboy
    kössz süti el megy a gépemen pedig azt hittem valami egetrengető gépigénye van azt semmi ez ténleg király
  • Gerbill
    Idemész, kiválasztod a PoPTTT-t és letölt egy teljesen ártalmatlan elemzőszoftvert(pár Kb), és néhány másodperc után megmutatja, hogy tudja e a géped futtatni a játékot.
  • menzaboy
    nincs valami egyszerű módja annak hogy meg tudjam?:)
    pl hogy le írjátok
    mert nem igaziból jeleskedem az angolban
  • Gerbill
    Csákányt beléd is.
    Nem nagy. A systemrequirementslab.com-on megtudod nézni
  • menzaboy
    Csákányt mindenkibe:)
    csak 1 kérdésem lenne hogy
    milyen gépigénye van a játéknak?
  • mrbaba
    A T2T qrva jó game lett. Én már egy párszor végigvittem és naon nagy élmény volt. Nagyon nagy "újítás" volt a játékban, hogy nem csak egy "karakterrel" hanem kettővel is lehetett tolni.( gondolok itt a Dark Prince-re) Sztem a Dark Prince-es
    részek nagyon ütösek voltak. De a többi is:P És nagyon jók volotak a kombók.XD Végezetül...:===>> Prince of Persia The Two Thrones Alias T2T For4!!!
  • szoli91
    ezért érdemes volt regelned
  • Gerbill
    Nem akadtam el, csak nem tetszik az a rész.
  • szoli91
    szerintem a DP-s részek a legkirályabbak, ugyanis azokon a részeken a legegyszerűbb az életben maradás, mert sok homok van és annyit hentelhetsz amennyit akarsz.
    Valaki mondja már meg: hogyan lehet ebbe na játékban elakadni?
  • armageddon666
    hülyeséget mondtál... ha jönnek a szörnyek nem kell sietni... madj mikor nem jönnek a szörnyek akkor kell :K amugy nem nehéz csak a vége annak a résznek..
  • Cyberdevil
    Sikerült végigvinnem negyedszerre is!!!Prince Of Persia Forever!!!!
  • Gerbill
    A Dark princes részek nagyon idegesítőek, főleg a földalatt amikor a semmiből folyamatosan jönnek azok a szörnyek, ráadásul sietni is kell.
  • mike0013
    köszi sikerült, és tovább is vittem...:)
  • armageddon666
    milyen gamepadod van? nekem is az volt... pedig jó lett volan gamepaddal de igy szar :S
  • mike0013
    megpróbálom...
  • Picar77
    ott ahola doboz van a 4. képen ott fuss át a falon
  • mike0013
    gamepaddal nálam is ígyvan... de billentyűzeten jó:)
    amúgy meg elakadtam:S
    KÉPEK: ELSŐ KÉP

MÁSODIK

HARMADIK

NEGYEDIK

ÖTÖDIK

és az a bajom, hogy oda kéne flejutni ahol az első képen van az ellen, de sehogysem megy ... gondolkodtam rajta eleget és nem jutottam semmire:S
  • quack
    valahogyan rá lehet bírni hogy 1280*1024-ben menjen?
    egyebkent fasza a jatek, most vagyok ott hogy kinyírtam azt a batár nagy állkapocsmentes szörnyet, csak egy bajom van a jatekkal hogy ha pontosan elore fele megyek akkor nem fut csak sétál, bármilyen masik iranyba viszont rohan...szal igy nehol eleg gaz befutni a bezarulo ajton meg ilyesmi mert cikkcakkba kell futnom :\ (gamepaddal jatszok) masnal is igyvan / pecs, hek, strepsils javitja?
  • mike0013
    igen-igen ezt kihagytad Maxtreme
  • Rage47
    a játék még jobb:D
    amúgy sztem megér 3k -t!
  • Schecsa
    Már találtam. Szuper a crack!!!
  • Schecsa
    Egy cd kulcsot mondjon valaki!!!
  • Picar77
    Jaj ezek az ikrek szörnyüek:(
  • Picar77
    Vajon mér?:D
  • Maxtreme
    Meg rákeresni, de hogyan? :D
    "hogykelltovábbjutniazonarészenamikoracsajtkelllszállítaniegyikpontbólamásikba"
    Sajna így nemadott ki semmit a kereső
  • Maxtreme

Igen, sajna én is így jártam, de 2 hét alatt sikerült rájönnöm hogy maga a játék kicsitt több fájblól áll mint 1 indító exe és 1 dll..

• armageddon666
    még azt sem mondhatod hogy keress rá mert ezeken a helyeken még senki nem akadt el XD illetve egy-két ember, de nem sok...
  • Hellsing47
    "Letöltöttem a cracket, de nem indul a game.. Lehet a játék is kéne hozzá?"

basszus..pont ezt akartam kérdezni de nem mertem mert féltem hogy kinevettek :D
  • Maxtreme
    Azthiszem a topik azért van hogy segítséget kérjünk 1mmástól...
    Az mennyivel jobb ha ilyet olvas az ember hogy:
    Honna tudom letölteni a játékot?
    Hol találok cracket?
    Letöltöttem a cracket, de nem indul a game.. Lehet a játék is kéne hozzá?

etc..
  • Hellsing47
    ja nem bocsi nincs
    ezt biztosan csak álmodtam!!
  • szoli91
    van ilyen is?
  • Hellsing47
    erre jó "Az ugrás az utolso olvasott üzenethez" gomb :D(vagy vmi ilyesmi,nem jegyeztem meg :D)
  • szoli91
    de vazz, ha feljövök tekerhetem lefele a görgetősávot, hogy eltudjam olvasni mit írtatok és tudjam miről van szó.
  • Hellsing47
    és az mért gond a feldobjuk a totyikot??:D
    legalább látszik hogy (uhh..miota is van ez a topic :D) már vagy 1éve él és virul és még nem halt ki:D
  • szoli91
    szerintem használt a józan paraszti eszedet és ha már 20adjára nem megy, akor kérj segítséget.

Megjegyzések: ti 10 perc alatt annyire fel tudjátok dobni a fórumot, mintha egy chat lenne
    Amióta megjelent a crack, jönnek az újregek
  • Picar77
    Van ez így:D