13392
-
#10514 csináljunk egy petíciót az animációs dologról xD -
#10513 egyetértek
egy könyv állati lenne! én az összes game-ből csinált filmet animációsra csinálnám... -
#10512 okok, köszi szépen! ^^
egyébként számomra nagyon sokat dobott a játékélményen, hogy próbáltak a készítők is humorizálni: pl amikor a Herceg dünnyög magában amikor Farah-val van, h "7 év és semmi sem változott" (vagy vmi ilyesmi), meg amikor a belső hangja mondja, hogy "Na látod? Most meg fog ölni minket!" ezeken elmosolyodtam =)
az nekem is tetszett, amikor nem tudott visszaváltozni az a farok meg szívatta a beszólásaival: "nem kérsz inni?" :D jó volt
tetszett és örülök, hogy nem lesz több része ^^ helyette készítik az Assassin's creed-et :P
amúgy két dolgot még írok a játékról. nekem még nagy örömöt tudnának szerezni egy könyvvel, amiben vagy leírják, hogy mi hogyan történt, ki kicsoda, mi történt a herceggel a 7 év alatt, vagy írnak egy szép regényt az egészről
a filmről meg csak annyit, hogy szerintem jobb lenne, ha animációkkal oldanák meg, mint amiket a játékban is látunk átvezető videókként.. -
#10511 igen, az a sötétherceges rész nagyon jó! tetszik ahogy beszólogat stb.:) -
#10510 :)
ez így is van, és ha beletudod képzelni magad a Herceg szerepébe...
nekem pl az egyik kedvenc részem ez a fogathajtóversenytől az ikrekig, aztán meg amikor sötét herceg vagyunk, és nem tudunk visszaváltozni, mert nincs sehol se víz, nah ezt a két részt nagyon csíptem :)
(a végéről nem is beszélve, az az egyik kedvencem) -
#10509 végülis egyik sem nehéz, ha maximumon tudsz koncentrálni és nagyon ügyes vagy:)) -
#10508 pedig szerintem egyáltalán nem nehezek :) -
#10507 nyugi nem azok :K felismered majd őket :D Axe és Sword... és brutálkemények... ha ilyen könnyű lenne akkor nem nyafogna mindenki hogy nem megy nekik... -
#10506 nos azok a videók e3as videók voltak... minnyá linkelek neked néhány videót amit érdemes megnézni, de nem szerepeltek a játékokban. WWben is volt ilyen. mikor shahdeevel találkozunk a középen lévő kőlapnál és jön egy gólem. vagy amikor egy levelet ir és megjelenik dahaka. meg mikor háborúzik valahol (na az szerintem a battles of prince of persia :D legalábbis az ötlete onnan jöhetett) bár ez utóbbit meg lehetett nézni a gémben ha végigvittük. -
#10505 Ha az ikrek azok a késdobáló repkedő valamik, akkor azokat én elsőre legyőztem, lelassítottam az időt, és simán lekaszaboltam mindkettőt. A Sötét herceges részek, sokkal jbban tetszenek a csatornán kívül, de még mindig nem a kedvencem:). -
#10504 ma végigjátszottam a játékot és szomorúan tapasztaltam, hogy egy csomó videó nincs a videó galériában! (pl. amikor megérinti farah arcát sötét hercegként, amikor megmenti azt a nőt az utcán, vagy amikor ki van láncolva valahova a herceg)
van köze ahhoz, hogy nem szedtem össze az összes életerősítőt? (6-ból 5 van meg)
ha az a gond, hogy nincs meg mind, valaki küldene nekem egy mentést vagy egy linket? az előbbit erre a címre kérném szépen:
köszi előre is a segítséget! amúgy a játék nagyon király volt, bár az ikreknél azt hittem, hogy elsírom magam, olyan béna voltam, de sikerült legyőznöm őket... a Vizier meglepően könnyű volt, Farah-t meg gyönyörűen megcsinálták! grat a franciáknak!
-
#10503 ugyanigy csináltam... amugy SoTban meg WWben mikor bemásoltam a savem és újat kezdtem a 2. profilom neve Prince volt :D -
#10502 szerintem néz utána egy honlapon, biztos rajta van valamelyiken -
#10501 de mi az a kodsor:S -
#10500 arma monyuk az elején létre hoztad a Prince nevű profilt (magamból kiindúlva ) végig tolod és akkor ugyan abban a profilban a prince profilba nyomj egy újgémet, utána pause menü beírod a kódsort, ha mindent jól ücc be akkor a Countinue ra érkezel vissza majd enter és tada a kezedbenva a fegyó :D -
#10499 én olyan elakadásra gondoltam, hogy minden ilyen gondolkozós résznél elakadás, meg 100 nézés után se bír rájönni. -
#10498 de ez a randa benne hogy sokan nem is gondolkoznak... -
#10497 én is elakadtam párszor, de addig nézelödtem, gondolkoztam amig nem ugrott be:) ez a szép benne -
#10496 szerintem aki ebben a játékban elakad, annak nincs értelme tovább jáccani -
mikusmate #10495 nézd meg a játék mappáját és meglepődve fogod tapasztalni, hogy ott vannak a shotok :P -
#10494 uhh pedig az a többihez képest milyen könnyü:) végülis fejldöhet játék közben is ám:) -
Hellsing47 #10493 xDD
az a nagy köcsög..az elsö föellenség :) -
#10492 mi az a klompa? -
#10491 az durva ha két napja itt szenvedsz ugye tudod? látom a jövőt... klompa nem fog menni... ikrek sem... viziernél is behalsz... mikor darkprinccel kell a csatornában szaladgálni azt sem fogod bírni... -
#10490 akkor próbáld meg a Fraps nevü progit -
#10489 az a baj hiába printscreenezem le a paintben nem akarja megjeleniteni és már 2 napja szenvedek ennél a kurva résznél -
#10488 én pontosan vágom annak a résznek minden miliméterét, ám így nemtudom elmagyarázni neked... szal képt. -
mikusmate #10487 -
#10486 GONDOLKOZZÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Hellsing47 #10485 ha adsz egy képet akor talán tok segitetni..igy most nemtom hol jársz :) -
#10484 grrrrr:@ elakadtam szinte még az elején amikor legelösször egy palota szerüségbe kell mennem (szentem Kájlina:) után) ott megölök egy csávot és két madár szeüséget és ott nem lehet tovább menni mindent megnéztem de egyszerüen nem lehet semmere se menni -
#10483 én mind3 rész 3 hét alatt vittem végig. És élvezet szempontjából a T2T, hangulat szempontjából pedig a WW a nyerő. a SoT a kettő határán, de a legjobb rész sztem a T2T -
#10482 hogy lehet elöhozni? new game-t csináltam, de utána mire is kell nyomni? -
#10481 megvan hol bafftam el! loadnál gondolom nem jó csak new gamenél :D vagy nem? -
#10480 nakam kiadott mindent... idáig az összes fegyót , ja fontos ugyan a bban a profilban kezdj újjátékot és akkor tudod előhpzni
-
#10479 én is végigvittem ma naon kira volt de sajna rövid:( -
#10478 én egy nap alatt kitoltam sulidőben... 3 óra lehetett... és én lassúságomról vok híres... -
#10477 1 nap alatt?:D
akkor talán azért tűnik hosszabbnak, mert suli időben jáccottam ki, és akkor több napra elosztva tudok csak jáccani -
#10476 relativ hosszú volt... a manapság kijövő játékokhoz képest... bár beleéve jól kiélvezve sem több sztem 6 óránál amit a Prey kínált mint rövidke game... mondjuk maga a trilógia egyben rövid volt... van olyan eszeveszett őrült aki egyhuzamra végigvitte mind3t 1 nap alatt :D (:P gonosz vagyok mi [név]?) -
#10475 amúgy nekem nincs gondom az irőtartalmával, elég hosszú volt sztem