13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Dragooon #10514
    csináljunk egy petíciót az animációs dologról xD
  • Rage47
    egyetértek
    egy könyv állati lenne! én az összes game-ből csinált filmet animációsra csinálnám...
  • Dragooon #10512
    okok, köszi szépen! ^^
    egyébként számomra nagyon sokat dobott a játékélményen, hogy próbáltak a készítők is humorizálni: pl amikor a Herceg dünnyög magában amikor Farah-val van, h "7 év és semmi sem változott" (vagy vmi ilyesmi), meg amikor a belső hangja mondja, hogy "Na látod? Most meg fog ölni minket!" ezeken elmosolyodtam =)
    az nekem is tetszett, amikor nem tudott visszaváltozni az a farok meg szívatta a beszólásaival: "nem kérsz inni?" :D jó volt
    tetszett és örülök, hogy nem lesz több része ^^ helyette készítik az Assassin's creed-et :P
    amúgy két dolgot még írok a játékról. nekem még nagy örömöt tudnának szerezni egy könyvvel, amiben vagy leírják, hogy mi hogyan történt, ki kicsoda, mi történt a herceggel a 7 év alatt, vagy írnak egy szép regényt az egészről
    a filmről meg csak annyit, hogy szerintem jobb lenne, ha animációkkal oldanák meg, mint amiket a játékban is látunk átvezető videókként..
  • Rage47
    igen, az a sötétherceges rész nagyon jó! tetszik ahogy beszólogat stb.:)
  • Broafka
    :)
    ez így is van, és ha beletudod képzelni magad a Herceg szerepébe...
    nekem pl az egyik kedvenc részem ez a fogathajtóversenytől az ikrekig, aztán meg amikor sötét herceg vagyunk, és nem tudunk visszaváltozni, mert nincs sehol se víz, nah ezt a két részt nagyon csíptem :)
    (a végéről nem is beszélve, az az egyik kedvencem)
  • Rage47
    végülis egyik sem nehéz, ha maximumon tudsz koncentrálni és nagyon ügyes vagy:))
  • Broafka
    pedig szerintem egyáltalán nem nehezek :)
  • armageddon666
    nyugi nem azok :K felismered majd őket :D Axe és Sword... és brutálkemények... ha ilyen könnyű lenne akkor nem nyafogna mindenki hogy nem megy nekik...
  • armageddon666
    nos azok a videók e3as videók voltak... minnyá linkelek neked néhány videót amit érdemes megnézni, de nem szerepeltek a játékokban. WWben is volt ilyen. mikor shahdeevel találkozunk a középen lévő kőlapnál és jön egy gólem. vagy amikor egy levelet ir és megjelenik dahaka. meg mikor háborúzik valahol (na az szerintem a battles of prince of persia :D legalábbis az ötlete onnan jöhetett) bár ez utóbbit meg lehetett nézni a gémben ha végigvittük.
  • Gerbill
    Ha az ikrek azok a késdobáló repkedő valamik, akkor azokat én elsőre legyőztem, lelassítottam az időt, és simán lekaszaboltam mindkettőt. A Sötét herceges részek, sokkal jbban tetszenek a csatornán kívül, de még mindig nem a kedvencem:).
  • Dragooon #10504
    ma végigjátszottam a játékot és szomorúan tapasztaltam, hogy egy csomó videó nincs a videó galériában! (pl. amikor megérinti farah arcát sötét hercegként, amikor megmenti azt a nőt az utcán, vagy amikor ki van láncolva valahova a herceg)
    van köze ahhoz, hogy nem szedtem össze az összes életerősítőt? (6-ból 5 van meg)

ha az a gond, hogy nincs meg mind, valaki küldene nekem egy mentést vagy egy linket? az előbbit erre a címre kérném szépen:
    köszi előre is a segítséget! amúgy a játék nagyon király volt, bár az ikreknél azt hittem, hogy elsírom magam, olyan béna voltam, de sikerült legyőznöm őket... a Vizier meglepően könnyű volt, Farah-t meg gyönyörűen megcsinálták! grat a franciáknak!

• armageddon666
    ugyanigy csináltam... amugy SoTban meg WWben mikor bemásoltam a savem és újat kezdtem a 2. profilom neve Prince volt :D
  • szoli91
    szerintem néz utána egy honlapon, biztos rajta van valamelyiken
  • Rage47
    de mi az a kodsor:S
  • Looooser
    arma monyuk az elején létre hoztad a Prince nevű profilt (magamból kiindúlva ) végig tolod és akkor ugyan abban a profilban a prince profilba nyomj egy újgémet, utána pause menü beírod a kódsort, ha mindent jól ücc be akkor a Countinue ra érkezel vissza majd enter és tada a kezedbenva a fegyó :D
  • szoli91
    én olyan elakadásra gondoltam, hogy minden ilyen gondolkozós résznél elakadás, meg 100 nézés után se bír rájönni.
  • armageddon666
    de ez a randa benne hogy sokan nem is gondolkoznak...
  • Rage47
    én is elakadtam párszor, de addig nézelödtem, gondolkoztam amig nem ugrott be:) ez a szép benne
  • szoli91
    szerintem aki ebben a játékban elakad, annak nincs értelme tovább jáccani
  • mikusmate
    nézd meg a játék mappáját és meglepődve fogod tapasztalni, hogy ott vannak a shotok :P
  • Rage47
    uhh pedig az a többihez képest milyen könnyü:) végülis fejldöhet játék közben is ám:)
  • Hellsing47
    xDD
    az a nagy köcsög..az elsö föellenség :)
  • Rage47
    mi az a klompa?
  • armageddon666
    az durva ha két napja itt szenvedsz ugye tudod? látom a jövőt... klompa nem fog menni... ikrek sem... viziernél is behalsz... mikor darkprinccel kell a csatornában szaladgálni azt sem fogod bírni...
  • Rage47
    akkor próbáld meg a Fraps nevü progit
  • Balazs15
    az a baj hiába printscreenezem le a paintben nem akarja megjeleniteni és már 2 napja szenvedek ennél a kurva résznél
  • armageddon666
    én pontosan vágom annak a résznek minden miliméterét, ám így nemtudom elmagyarázni neked... szal képt.
  • mikusmate
  • szoli91
    GONDOLKOZZÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Hellsing47
    ha adsz egy képet akor talán tok segitetni..igy most nemtom hol jársz :)
  • Balazs15
    grrrrr:@ elakadtam szinte még az elején amikor legelösször egy palota szerüségbe kell mennem (szentem Kájlina:) után) ott megölök egy csávot és két madár szeüséget és ott nem lehet tovább menni mindent megnéztem de egyszerüen nem lehet semmere se menni
  • szoli91
    én mind3 rész 3 hét alatt vittem végig. És élvezet szempontjából a T2T, hangulat szempontjából pedig a WW a nyerő. a SoT a kettő határán, de a legjobb rész sztem a T2T
  • Rage47
    hogy lehet elöhozni? new game-t csináltam, de utána mire is kell nyomni?
  • armageddon666
    megvan hol bafftam el! loadnál gondolom nem jó csak new gamenél :D vagy nem?
  • Looooser
    nakam kiadott mindent... idáig az összes fegyót , ja fontos ugyan a bban a profilban kezdj újjátékot és akkor tudod előhpzni
  • LPKENJI
    én is végigvittem ma naon kira volt de sajna rövid:(
  • armageddon666
    én egy nap alatt kitoltam sulidőben... 3 óra lehetett... és én lassúságomról vok híres...
  • Rage47
    1 nap alatt?:D
    akkor talán azért tűnik hosszabbnak, mert suli időben jáccottam ki, és akkor több napra elosztva tudok csak jáccani
  • armageddon666
    relativ hosszú volt... a manapság kijövő játékokhoz képest... bár beleéve jól kiélvezve sem több sztem 6 óránál amit a Prey kínált mint rövidke game... mondjuk maga a trilógia egyben rövid volt... van olyan eszeveszett őrült aki egyhuzamra végigvitte mind3t 1 nap alatt :D (:P gonosz vagyok mi [név]?)
  • Rage47
    amúgy nekem nincs gondom az irőtartalmával, elég hosszú volt sztem