13392
-
#10554 szóval ez: :) -
#10553 az [idiota] egy szmájli akart lenni, csak lehagytam ezt: # -
#10552 de csak testileg veszi át az irányítást a Herceg fölött [idiota] -
#10551 és minekkell az jó a játék mi meg mondjuk neked 100%ra :) -
cicmic #10550 Halika!
Nem tud valaki 100-százalékos leírást a játékhoz én nem találtam.
Előre is köszönöm -
#10549 és a tárgyakat ha szétütöd kapsz homokot! jah és nem lelkekből hanem homokból táplálkozik a Dark Prince -
#10548 jo látod a helyzetet amikor átváltozik és a másik énje uralkodik felette akkor bizony lelkeket zabál és azt tartja életben..szoval siess minnél több embert kinyirni minél hamarabb..de nyugi miután olyan helyre kerülsz hogy van viz azután vissza változo normál állapotra -
tmisi #10547 Hali! Van egy kis gondom a játékkal. Pont most lettem a sötét herceggel aminek örülnöm kellene de mégse teszem azt mivel úgy vettem észre hogy a leölt ellenségek lelkéből tartom magamat életbe, talán, mert egyszercsak látom hogy lemegy az energiája és összeesik de csak úgy simán hogy nem is csinálok semmit. Vki megmondaná hogy akkor most mi van pontosan? -
#10546 olvass vissza! -
#10545 hogy kell kinyirni azt a két barmot????a fogathajtás után... -
#10544 nekem az Anyal Ugrás az egyik kedvencem (falon felfutás visszaugorva két kar kitártva (mint egy angyalszárny) aztán karok felhúzása majd lhasítás/széthasítás)
és akkor is hangulatromboló, sokkal élvezetesebb valamivel reálisabban kinyírni az ellenségeket mint ilyen hülyeségeket használva... -
#10543 sztem is a legjobb a lmb 3× + e (mindegyikőnknél máshogy van leirva:P) -
Hellsing47 #10542 én is ugyanezt irtam :P
csak máshogy hivjuk a bal egérgombot :D -
#10541 szerintem se illúzió romboló, különben is benne van a történetben.
Nekem a kedvenc kombóm a MOUSE1+MOUSE1+MOUSE1+E. Ez mindenkit kinyír -
Hellsing47 #10540 sztem se volt hangulat rombolo a homok ereje...bár a WW-ben többször használtam mint itt..itt csak a visszapörgetés meg lassitás (néha amikor kelett) :D
egyébként kinek mi a kedvenc komboja??:D
nekem a falon futás és "E" (visszaugrik pörögve és hasit mnkit )
ill. nemtom mi a neve ilyen "break-szerü" L-Click 3x és "E" -
#10539 hangulatromboló?! tök fasza volt mikor szépen körbeveszenk én pedig BOOOM!!! instant kill mindre :K -
#10538 én vmelyik akadálynál a lassitást is. aztán jól megszivtam az egyiknél, mert sokkal könnyebb volt anélkül D: -
Amadeus HU #10537 Köszi szépen -
#10536 mássz föl a gerendás ládára, onnan fussál a falon jobbra, majd onnan ugorjál az erkélyre és akkor eléred a forgót! -
#10535 én is használtam a visszetekerést, de csak azt, mást egyáltalán nem! -
Amadeus HU #10534 Mit kell csinálni annál a résznél (amikor a csaj csak elmenekül prince elöl) és beérek egy olyan terembe ahol van egy nagy láda amin van gerenda és azt lehetne tolni is ha nem lenne elötte kitámasztva egy deszkával! Nem tudom pontosan hogy most hova kell ugrani hogy azt a tekerőt eltudjam forgatni. Már mentem vissza fele is de semmi. Csak fel alá járkálok. Aki tud az légyszi segítsen. Előre is kösz -
#10533 Én az idővisszapörgetésnek elég sokszor vettem hasznát, pl mikor elszúrtam a speed kill-t, vagy ha túl hamar, vagy későn ugrottam. Az időlassítást csak nagyon ritkán használom, mondjuk olyan helyzetben amikor beesek egy Homok tank őrsége közé, vagy amikor azokat a hülye homokszippantó kutyákat kell legyőzni(amikor sok jön egymás után) -
#10532 hát azért sztem volt helye a visszatekerésnek :p legalább is egyszer-kétszer
amúgy a BELSŐ hangja nem a GONOSZ herceg volt, aki azt mondta, hogy "minden ami a tiéd, az jogosan az enyém is"? de amikor a korona a kezében volt és levette a csuklyát én a SÖTÉT herceget láttam vigyorogni O.o
de télleg tiszta sor lenne, ha a hang a gonosz herceg lenne.. a dahaka a WW-ben elkapja az egyik herceget (amikor a miénk még homokszellem) és leviszi a mélybe, de nem öli meg (ekkor válik le rólunk a maszk). nah és ezt akarja az a herceg megbosszúlni.. valaki igazítson már ki, pls ^^ amúgy az ötletet a dahakateam-en olvastam
amúgy a ww-ben 4 idősík volt, ha jól tudom... melyek voltak ezek? amúgy még vki mondja a ttt-ben, hogy visszapörgette valahová az időt! ez pontosan ki volt és miért tette?
köszi előre a segítséget ^^ -
#10531 én egyszer sem használtam idő erőket, maximum az idő visszetekerést!
de utálom az összes idő erőt...
játék/hangulat/illúzió romboló -
#10530 jól megváltoztatták a sztoriját -
#10529 fúú nekem voltak régen kindred blades-es trailereim ^^ -
#10528 nem lesz nehéz: a lényeg, hogy támadd a kardost minél aktívabban, majd rád támad az a nemtommilyenes, annak a fegyvere beleragad a földbe és akkor kezdd el gyepálni! de nem lesz egyszerű a kardos csávó ütni fog, szal ugrál át mindig a görnyedő man másik oldalára és folytasd.
később jön egy speed kill, majd csinaáld megint ugyan ez, utána újra speed kill, vmelyik meghal, te összeesel és a szörny támad, de FARAH megment.
amiket nem fogsz tudni csinálni: lefogni őket, átugrani a hátuk mögé, idő lassítani, vagyis időt tudsz lassítani, de visszagyorsul, ha rátámadsz valamelyikükre xD
tényleg nem olyan nehéz, legyél majd ügyes és ne húzd fel magad rajta ^^ -
#10527 ebből az E+-as trailerből lehetne megcsinálni egy alternatív TTT-t (húú mennyi 't') és ENNEK lehetne adni azt a nevet hogy Kindred Blades! -
#10526 Ó:( Pedig azthittem én ilyen ügyes vagyok hogy csak két legyintéssel legyőzöm őket:D Na akkor lesz még szívás rendesen, ahogy olvastam a kommenteket.
Más: remélem a filmet nem Uwe Boll rendezi -
#10525 Bazzeg Csak működött Farahnál a medál és még tudott is ról bazzeg!!!! -
#10524 még nem próbáltam, de ITT ezt megteheted ^^ -
#10523 szerintem a T2T trailere a legjobb, de ezeket hogyan lehet letölteni, mert nekem kellenének a gépre -
#10522 köszi hogy belinkelted őket!! =) -
#10521 so sorry hogy 3. egymás után, de találtam egy ilyen "egyveleget". egy fanmade összevágás, válogatás music videó!
ezaz...
többet most nem írok :D -
#10520 Sands of Time! itt is van egy kettő plussz, és van bővítés is abból ami viszont szerepelt a gémben :D -
#10519 Ahogy ígértem:
Sands of Time filmszerű trailer
Warrior Within filmszerű trailer
The Two Thrones filmszerű trailer
PoP3 E3as trailer
és még van jópár de nem volt most türelmem összegyűjteni őket és nem is mind találtam meg. youtuben keress rájuk és nézegesd őket! -
#10518 az igaz én egy 1/x függvény vagyok -
#10517 attól még nem hülyeség, h nálad forditva müködik:D -
#10516 huh nekem az a rész nagyon tömény volt, sehol egy mentés. Annál a résznél totál feszült voltam, majd szétfeszített az ideg.
---
Rage47: Amúgy szerintem az hülyeség, hogy ha nagyon koncentrálsz, akkor sikerül minden, mert nálam speciel épp fordítva van. Ha nem koncentrálok sikerül minden
Dragooon: Amúgy lesz következő Prince of Persia. A kútos rész nekem is teccett, nagyokat mosolyogtam rajta -
#10515 amúgy ezt nem gondoltam komolyan :P de valahogy eljuthatna a filmkészítőkhöz az ötlet :S