13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Rage47
    én is ma vittem végig, 1 órája :))
    a legkirályabb PoP rész sztem, nekem ez tetszett a legjobban. igaz a többi is nagyon ott van:)

a végén kiir vmi cheat-félét, amivel egy fegyót lehet elöhozni. megcsináltam azt amit leirt, de nem történt semmi. lehet h rosszul csináltam vmit?:S
  • Picar77
    Végig vittem nagyon kár hogy ilyen rövid volt:(
    De a játék az überfasza király .
  • mikusmate
    Vagy pedig van végigjátszás videó itt.
  • mike0013
    ITT A LEGVÉGÉN LEVAN IRVA;)
  • Hellsing47
    pff...egyszerü nagyon..kb olyan szinten van mint a SoT-ban volt..
    csak az a rész nehéz amikor a kövek forognak :)
  • LPKENJI
    hogy lehet könnyen legyőzni a vezírt legyőzni?
  • mike0013
    uhh, végigtoltam e remek játékot... hát minden elismerésem az uborkasoft-é, csak 1 hibája van: nagyon rövid:( de amúgy szórakoztató és remek játék volt
  • szoli91
    én ezt már unom...OLVASS VISSZA!Mégegyszer és utoljára leírom:
    az aréna két oldalán látni a falon Daggerholdokat (ezekbe bele lehet szúrni a tőrödet). ezeken menjél fel és amikor fetn vagy lesz egy gerenda, amire rámész szembetelálod magad Klompával. ilyenkor villog a képernyő széle nyomsz E-t kezdődi kegy háromszoros speed kill. Ha kiment az egyik szeme, mész a másik oldalra ott felmászol, a gerendán megint nyomsz E-t és jön egy újabb 3szoros speed kill. ha ezek megvannak gyorsan menj a lábához (ha nem mész le üt a csapkodó kardjával) és itt üsd a vádliját. itt meg arra vigyázz, hogy ne rúgjon fel. Ha már kellőképpen lesérült egy lábra áll, és amelyiken áll üsd le, térdre borul a Herceg felmászik a hátára és jön egy 3szoros speed kill. Vége
  • mike0013
    ::DDDDD
  • Rage47
    nemtom fejböl. esetleg keress rá vhol, vagy képet szurj be
  • GiGa master
    HY all lenne 1 kérdésem egy nagy döggel viaskodok és kikéne eredetileg szúrnia szemét úgy hogy ráugrok de mindig eláll onnan mikor kell elkezdeni ugrani??előre is thx!!!
  • Looooser
    igen ki olvasta, de jobban jártál volna egy: "jóbarátod a kereső" szöveggel sok munkát megsporólt volna :D
  • Rage47
    áh megvan, sztem ez azt jelenti h megértette azt amit irtam, kivette az irásomból:)
  • armageddon666
    mit
  • Rage47
    honnan
  • mike0013
    újreg:D
  • LPKENJI
    kivettem...
  • LPKENJI
    kivettem...
  • armageddon666
    ő meg arra mondta a megoldást -.- where iz da problem?
  • LPKENJI
    az ikrekre gondoltam...
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a dark prince mondja harc közben, h foglalkozz elöször a kardossal. üsd a kardost, ezután a másik hátba akar támadni, ekkor kicsit lelassul az idő, és el tudsz gurulni onnan. így a fejszés belevágja a földbe a fegyverét, miközben neked ütnöd kell őt. közben a kardos is csapkodni akar. egy idő után lehet speed kill-ezni is, aztán pártól már meghal.
  • LPKENJI
    bocs Gergő véletlen lenyúltam a szmájlidat
  • LPKENJI
    hogy kell azt a pályát megcsinálni amikor a szobros és a fogathajtás után két köcsög eccerre rámtámad?
  • Looooser
    jó bocs csak asszittem mert látam másik fórumon hogy balegér helyett space-szt nyomott a gyogyi.... gyakorold be a most mert sokhelywen kell majd
  • szoli91
    akkor gratula
  • mikusmate
    nem :P a csúcsponton nem akarta... egy kicsit lejjebb volt az a pont amit jónak talált... érdekes. Lényeg hogy sikerült :D
  • armageddon666
    de én akkor még noob vótam ám
  • szoli91
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, akkor a csúcsponton kellett volna nyomni a MOUSE 1-et
    ----------
    armageddon:
    a WW-ben teljesen mindgey, hogy melyik toronyba mész elsőnek, mert én a mechanikussal kezdtem és utána mentem a kertibe
  • armageddon666
    Én eddig egyik részben sem akadtam el emlékeim szerint ugy hogy nem tudtam melle kell menni vagy hogy nemtudtam hogy kell valakit megölni... ha elakadtam azért volt mert béna voltam és nemtuttam enemyt meggyakni vagy lassú voltam egy ügyességi résznél ilyesmi.
    SoT:
    -Fathernél... mikor először jáccottam elakattam
    -mikor leomlik a híd asszem és lenn kell futni, de közben omlik le a föld és egy falról visszakell ugrani... az valahogy nme sikerült soxxor... aztán egyszer ment és mostmár no problem
    -egy-kettő sok übermonsta megattakol résznél...
    -a liftnél... ill az elsőre sikerült másodszorra nem XD

WW:
    -Dahakas üldözéseknél soxxor... nem bírtam a feelingjét mert paráztam hogy elkap és ezért el is kapott :K majdnem összetörtem ~5. alkalomnál billt :K
    -jah igen és egyszer nem a gardenben kezdtem hanem a mechanicalosban.... aztán ott igy el is akadtam de MAGAMTÓL kerestem egy végigjáccást és onnan megtuttam hogy rossz helyre mentem...
    -egy-két alkalommal nemláttam hova kéne mászni/menni... soxxori körbeszaladás és végigjáccás segítségével megtaláltam.

TTT:
    -egyszer volt hogy elakadtam! az ikrek előtt a kocsikázáson soxxor végigkellett mennem mert az akadályoknál soxxor fennakadtam... mostmár vágom az utat...
    -Viziernél mikor a kavicsok leesnek azok mindig megcsaptak :K 3.ra sikerült...

Fórumon nem nagyon kértem segítséget (ha jól emléxem...)... végigjáccásokat igazán a titkos helyek miatt használtam...
  • reménytelen
    Az eredeti játék már csak 2 990 Ft!

Amúgy pedig megjelent a RELOADED-féle biztonsági másolat, ha valaki elvesztette volna a (természetesen legálisan megvásárolt eredeti) példányát, és nincs kedve a starforce védelem kijátszásával bíbelődni.
  • mikusmate
    Embiro nem nyomok space gombot, képzeld nem vagyok annyira hülye. Próbálj futni, futni fel a falra, és a végén ha már nem tud futni tovább magától nyom egy hátraszaltót (erre gondoltam, nem arra, hogy ugrik, csak rosszul fejeztem ki magam).
  • mikusmate
    Oké erre voltam kíváncsi, hogy csak idő (és türelem) kérdése és menni fog :)(na meg hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem megy/ment)

szoli91: Ezért írtam hogy tudom a megoldást, csak azt nem értettem miért nem megy :) na de mostmár mindegy, igaz még mindig nem tudtam megcsinálni, de csakazért is elszenvedek vele.
  • Looooser
    embrio és milenne ha nem nyomnál space gombot, mert csak akkor ugrik el...
  • RÓÓÓbi
    Tapsztald ki és kész
    Az elején én setudtamezt +csinálni vagy 5 percig aztán ráéreztem h mikor nyomjam
    ennyi a lényeg
  • szoli91
    elolvastam, pedig a megoldás ott van az orrod előtt.
  • mikusmate
    öhöm... elolvastad egyáltlán mit írtam? Sejtem/tudom hogy mit kell csinálni (mert annyira nyilvánvalónak tűnik), csak azt nem értem hogy miért nem tudom kivitelezni, gondoltam van benne valami trükk is. Hidd el, hogy nem első próbálkozás után írtam be ide, megnéztem máshol is. De nem muszáj segíteni ha nem akarsz, majd talán lesz más, vagy ha nem, akkor addig csinálom, míg nem sikerül.
  • szoli91
    te jóságos atyaúristen! te itt akadtál el?! Komolyan mondom ti csak fejetlenül mentek össze-vissza. Ez nem egy olyan játék, hogy csak mész és ölsz.
    Használ a szemed meg az agyad
    Szerintem ha ti a WW-vel jáccanátok, felteszem nem tudnátok az első pillanattól továbbmenni.
  • mikusmate
    Kitartásom az lesz, csak egy kicsit ez most felbosszantott (ill. az bosszantott fel, hogy rögtön az elején akadtam el).
    Azt tudom, hogy az határozza meg a hosszát, hogy meddig nyomom (játszottam WW-vel és SoT-tal is), de amikor pont a tőrtartó alá érek, akkor mindig hátraugrik, és hiába nyomok gombot, nem szúrja bele a tőrt... Esetleg az lehet, hogy mikor felérek akkor el kell engedni a jobb egér gombot és gyorsan a balt kell nyomni (mármint arra gondolok, hogy egyszerre a kettőt nem lehet)?
  • szoli91
    Én a T2T-ben kétszer akadtam el 10 percig, de utána rájöttem mit kellett csinálni.
    A játék alapelve: Használd a csöpnyi agyad és ha elakadsz ne kérdezz rögtön, hanem gondolkozzál!
    AKIK VÉGIGVITTÉK: Szerintem akik segítséget kérnek, ne válaszoljatok rá!
  • lac111
    Remélem van elég kitartásod, mert ha ilyeneknél elakadsz, később csak nehezebb lesz. Igazából tanácsot se tudok nagyon adni :S Max. annyit, hogy remélem folyamatosan nyomod a bal egérgombot falrafutásnál, mert az határozza meg a hosszát..