13392
-
#10594 ne nyomj semmit ISMÉTLEM SEMMIT!!!! csak amikor bevillan a tőr egy E-t (alapértelmezetten E asszem:)) -
#10593 Most értem el a nagydarab szörnyhöz azon a kerek téren. Hát mitmondjak ezzel biztos elleszek egy darabig. Először azt sem láttam, hogy hogyan tudom megsebesíteni. Azt hidtem úgy mint a WW-ben a nagydarabot. Csak az a baj, ha ráugrok a hátára egyszer megtudom szúrni, de utána levág, mint macskát egészségügyi sétára. Gondolom ha ügyesebb lennék egy ráugrással több sebzést is csinálhatnék rajta. -
#10592 majd a másolt játlkomból mindjárt csinálok egy eredetit. tudom hogy kell :D -
#10591 bazzek nehogymá ilyen kis újrek is beszójon vazz... nem qrvára mindegy nektek milyen nehézségen nyomom? bazz én is kötekszem mindjárt hogy miért nem eredetiek a játékaitok! faxomba -
#10590 én is normálon csináltam meg -
#10589 én normálon nyomtam, most hardon (igaz egy ideje szüneteltetem a játékot:)) -
Adacs #10588 Nekem teccik a játék és ha valaki csak ízin tudja nyomni hát had nyomja (én nem) -
#10587 én szerintem a normálon a legélvezhetőbb a játék, mert ott elég sok időt eltölthetsz harccal nem úgy mint az easyben ahol csak ütsz egyet és meghal (én még nem jáccottam easyn úgyhogy nem tudom) -
#10586 láátjuk sozli... látjuk... amugy igen a normál a normál nehézségi fok. a könnyű a könnyű a nehéz meg a nehéz... én nem akarok idegeskedni, ezért mindig easyn viszem (főleg hogy mondjuk vége előtt vagyok normálon és nemtok továbbmenni mert túl nehéz... legtöbb játéknál ez = new game...). -
#10585 én mindegyik részt 3 hét alatt vittem végig NORMÁLon, mert szerintem a nromál az igazi nehézségi fok, mert "normál", szal értitek
armi: én nem vagyok csíra -
#10584 elsőre én se rohantam rajta végig... csak ötödször meeg hatodszor -
#10583 okok annyinak veszem de én is fullra élveztem és teljesen kész az egész játék... -
#10582 én se szeretek végigrohanni a dolgokon -
#10581 áááh bazz engem senki nem ért meeeg HA SPEEDRUNOLNI AKARNÉK AKKOR MÁRIÓZNÉK 4 PERCES REKORDOT DÖNTVE! DE ÉN ÉLVEZNI AKAROM A JÁTÉKOT! amúgymeg a 4 napot ne 96 órának vedd -.- kb 5-6 óra... -
#10580 WW-t én most hardon tolom
a TTT meg olyan csíra hogy lazán megy hardon! -
#10579 aSoT-ot 4 nap alatt??? nekem 5 óra a rekordom -
#10578 Hát ha lenne egy szavazás hogy melyikünk csírább szerintem hatalmas fölénnyel nyernél [ő ics csak hülyül] amugy nem mindenki menőzésből jáccik hogy hű de faszagyerek vok, végigvittem a trilógiát hardon 6 óra alatt! én azért jáccom mert élvezni akarom a játékot és beleélni magam... -
#10577 kösz nektek
-
#10576 te easyn jáccol? szerintem azon csak a nagyon csírák jáccanak [hülyül], mert az alapskill az a normál . Én a WW-t meg a T2T normálon toltam végig -
#10575 én meg ma 17:17kor :D (a játék nincs feltéve :PP)
amugy: elkezdtem a trilógiát. SoT 46%nál vok. 4 napra tervezem ezt (vagy 5)... utána felteszem WWt aztán kiderül "bírom-e" Dahaka futást :D lehet azt is végignyomom 2dszorra XD (természetesen choose-savvel :D) és utána TTT 3adszorra :D persze hogy mind easyn XD -
#10574 igen azt mondja, ugyains tegnap megnéztem a vidit -
#10573 jaja!
Prince, there is still something, that i don't understand. How did you really know my name? -
#10572 de miért oly fontos ez az egy szócska? -
#10571 uhh lehet h still, úgy még talán értelme is lenne a dolognak xD -
Hellsing47 #10570 nemtom..én ezt a "there is"-t nem is hallom :P
amugy sztem still-t mond..de lehet hogy én vagyok a nagyon süket :D -
#10569 lenne egy nagy problémám! jó angolosok előnyben! az utolsó videjóban mit mond FARAH?
vmi ilyesmi van itt: Prince, there is...(hiányjel)... something, that i don't understand... how did you really know my name? aztan herceg rákezd a régi rizsára
a kérdés: a "hiányjelet" milyen szóval kell kiegészíteni? (én a thought-ra gyanakszom, de nem biztos..) lécci segítsetek! thx -
#10568 ja ok nemtudtam, nekem új volt :D
-
#10567 ez már régi:)
+ benne van a videjók között a játékban... megtudod nézni ha végigtoltad... de amúgy marha jó -
#10566 csekk :D :D :D :D -
#10565 wow, na ilyen sem volt még, itt elakadni...
attól függ, neked melyik az utolsó :)
amúgy az utolsóról asszem egy lyukba, de ha a te utolsód, akkor az is lehet hogy a fal felé egy tőrbedugó helyre, így kép nélkül nehezebb kicsit :)
(mondjuk én már rég játszottam a játékkal) -
cicmic #10564 Oké köszi, azt kérdezném,hogy ott tartok mikor leomlik a palota.
Oszlopokon kell ugrálni az utolsó oszlopról hová kell ugrani?
MegŐŐŐŐrülök!
Előre is köszi. -
#10563 persze én meg most jöttem a falvédőről.... -
#10562 amit írtam az az igazság úgyhogy...KUSS -
#10561 persze én is ezt mondanám -
#10560 LOL megváltozott az SG
És nem akartam menteni magam, mert az volt a zigazság amit már az előző hszeimben leírtam -
#10559 Én $]{!Z@ vok nevem nem lopni!!!! -
Hellsing47 #10558 skizo a gyerek:D -
#10557 jah fél perc alatt? [idiota]
-
Hellsing47 #10556 vagy csak probálod menteni magad...:P
már megbántad gogy leidiotáztad -
#10555 aha