13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    menj fel a www.prince.extra.hu ra ott megtalálod a trilógia összes zenéjét
  • armageddon666
    LoL XD mindenki le armiz? XD az a baj hogy 1-re teszed fel :P legyen az a második :D amugy meg nem kell ujratenni feltétlenül a játékot :D pl. nekem volt egy gamem amit elfelejtettem törölni winreinstall után aztán egyszercsak látom hogy fennvan és poénból elinditom és megy :D
  • Broafka
    ne legyél hülye armi!
    ha a windowst újra teszem akkor a játékot is újra kell tenni!
    nem a TTT miatt tettem újra a windowst! az lol lenne :D
    újrapakoltam a windowst, és az első játék amit feltettem a TTT volt, és őgy fagy le...
  • armageddon666
    a játékot tedd ujra ne windowst -.- amugy nemtom ^^
  • Broafka
    ne aggódj, az én eredeti TTT-m meg win reinstall után állandóan lefagy :-/
    és ez miért van?
  • armageddon666
    Óh a fenébe... bugos az eredeti TTTm... mikor egy ellenséghez érek tiszta homélyos lesz a képernyő széle :S meg tök lassan megyek és mintha sunnyognék... miért van ez? egyszerűen zaar mert én odaakarok szaladni és lecsapni őket, de ha igy sunnyog ez nem megy... ezért vettem meg 10kért?
  • Looooser
    a speed kill nevezetü fogalomról hallottál már, vag most ujdonágot mondtam?
  • Senkkik
    adjak mentést? :D de nem túl bonyolult.. csak nyugodtan... :D
  • mike0013
    menj oda hozzá (persze vigyél laptopot) menj fel az SG-re ott keresd meg a PoP3 topicját és olvass vissza, és persze ezt olvasd fel Klompának;)
  • JackSparrow88
    Hali! Vki tudna segíteni abban, hogyan kell legyőzni az arénai szörnyet.Vhol olvastam hogy ki kell szúrni a két szemét de azt mégis hogy kellene? Ha a közelébe megyek akkor felvesz és eldob. Van vmi trükk esetleg amivel könnyen meg lehetne ölni?
  • constantin
    Csá.Valaki tudna nekem segíteni.A warrior within főmenü zenéjét szeretném megszerezni.Nagyon megköszönném.Akinek megvan az legyen szives töltse fel valahová vagy vegyen fel msn-re:[email protected]
  • Randelz
    Tudom hogy úgy kell megcsinálni és hogy alapjában véve nem nehéz, de valahogy mire meghalnának mindig nekem fogy el hamarabb az életem.
  • Broafka
    miért olyan nehéz az ikrek?
    komolyan nem értem, nem kell semmit sem csinálni moint védekezni, és mikor a kardos elkardozza magát, akkor támadni addig amíg a baltás nem üt, ezután már csak a baltás körül kell keringeni, közben pedig ütögetni... ennyi
    nincs benne semmi extra
    pff
  • Rage47
    jah oda kell a koncentrácio rendesen. és az az egy hely asszem ahol naon ideges voltam az anim miatt
  • Randelz
    Mondjuk én most ott tartok hogy amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a lovas jelenet után a 2 embert egyszerre kell megölni
    és ott nagyon ideges tudok lenni
  • Rage47
    na akkor vagyok én is kiakadva amikor meg kell nézni a videot. szerencse h a végén el lehet ugratni már
  • Randelz
    A PoP sorozaton kívül nemjátszottam még olyan játékkal amin ilyen ideges lettem volna főleg akkor amikor a 20-ik alkalommal is megkell nézni a 2perces videót na akkor nagyon ideges tudok lenni és általában az egerem bánja
  • armageddon666
    nemfogja... nem divat peccselni a popokat... amugy ez EU szigor miatt van igy... US verzióban szabdalsz ahogy akarsz.
  • Randelz
    aha.thx. Reméltem hogy vlmi patch megoldja
  • Broafka
    cenzúrázva?
    mármint nem esnek szét a testek?
    mert az senkinek se esik szét, mivel az EU-s változatból kivették ezt a "nagyon brutális" efektet, vegyél (vagy rendelj) amerikai TTT-t és abban szétesnek a hullák ;)
  • armageddon666
    de. warezről... csak 3 CD meg egy crack -.-
  • Randelz
    nemtudja vlki hogy lehet vagy honnanlehet leszedni olyan patch vagy vlmi mást amivel nemlesz cenzúrázva az emberek szétdarabolása?
  • Looooser
    Szoli a legujjabb emlék- és gondolat olvasó [#idióta]
  • szoli91
    na látod
  • totyak
    Abban igazad van. egyébként tényleg nem figyeltem, hogy mi van, szóval jogos a felvetésed.
  • Looooser
    jah kb...:D
  • szoli91
    meg szerintem van angol szótár is...
  • szoli91
    szerintem azt csak látod, hogy E meg MOSUE1
  • Looooser
    nekem ATI 9550-nem van és null problémma...
  • ffxi
    THX all!
  • Dzsiti999
    nekem is olyan kártyám van, és nem lassu. sztem a beállításaidnál állítódhatott el valami
  • Rage47
    nekem 6600GT-m van, semmi problémám nem volt...
  • totyak
    Aki nem tud angolul annnak viszonylag nehéz elolvasni.
  • armageddon666
    enkem megy tökéletesen... egereddel lehet valami... vagy más Hzen meg y most a monitorod...
  • mike0013
    szvsz az tökmindegy, mindkettő vidkari 'márkánál' méterszer méteres egérpad kell...
  • ffxi
    HELP!
    Hogy lehet az hogy ATI9200-ről való váltás 6600GT-re, az egér nem működik megefelelően? Akinek 6600GT-je van az gampad-dal nyomja vagy bill+egérrel? Mert ez így nem kóser, tök gát mert ATI-nál érzékenyebb itt meg kilómétereket kell tolni, hogy elforduljon a kamera. Egér érzékenységet a maxon ráadásul!!!!
  • mike0013
    nem nehéz hardon... sőt inkább könnyebbnek tűnik nekem mint normalon:)
  • szoli91
    klompa az könnyű sztem hardon is mahast iszerintem ezerszer nehezebb lehet
  • Picar77
    Hardon elég durva most kezdtem úgy,hogy majd Klopára meg Mahastira kivántcsi leszek.
  • szoli91
    aki nem ovassa al a játék elején a tutorialt...