13392
-
#10634 menj fel a www.prince.extra.hu ra ott megtalálod a trilógia összes zenéjét -
#10633 LoL XD mindenki le armiz? XD az a baj hogy 1-re teszed fel :P legyen az a második :D amugy meg nem kell ujratenni feltétlenül a játékot :D pl. nekem volt egy gamem amit elfelejtettem törölni winreinstall után aztán egyszercsak látom hogy fennvan és poénból elinditom és megy :D -
#10632 ne legyél hülye armi!
ha a windowst újra teszem akkor a játékot is újra kell tenni!
nem a TTT miatt tettem újra a windowst! az lol lenne :D
újrapakoltam a windowst, és az első játék amit feltettem a TTT volt, és őgy fagy le... -
#10631 a játékot tedd ujra ne windowst -.- amugy nemtom ^^ -
#10630 ne aggódj, az én eredeti TTT-m meg win reinstall után állandóan lefagy :-/
és ez miért van? -
#10629 Óh a fenébe... bugos az eredeti TTTm... mikor egy ellenséghez érek tiszta homélyos lesz a képernyő széle :S meg tök lassan megyek és mintha sunnyognék... miért van ez? egyszerűen zaar mert én odaakarok szaladni és lecsapni őket, de ha igy sunnyog ez nem megy... ezért vettem meg 10kért? -
#10628 a speed kill nevezetü fogalomról hallottál már, vag most ujdonágot mondtam?
-
#10627 adjak mentést? :D de nem túl bonyolult.. csak nyugodtan... :D -
#10626 menj oda hozzá (persze vigyél laptopot) menj fel az SG-re ott keresd meg a PoP3 topicját és olvass vissza, és persze ezt olvasd fel Klompának;) -
#10625 Hali! Vki tudna segíteni abban, hogyan kell legyőzni az arénai szörnyet.Vhol olvastam hogy ki kell szúrni a két szemét de azt mégis hogy kellene? Ha a közelébe megyek akkor felvesz és eldob. Van vmi trükk esetleg amivel könnyen meg lehetne ölni? -
#10624 Csá.Valaki tudna nekem segíteni.A warrior within főmenü zenéjét szeretném megszerezni.Nagyon megköszönném.Akinek megvan az legyen szives töltse fel valahová vagy vegyen fel msn-re:[email protected] -
#10623 Tudom hogy úgy kell megcsinálni és hogy alapjában véve nem nehéz, de valahogy mire meghalnának mindig nekem fogy el hamarabb az életem. -
#10622 miért olyan nehéz az ikrek?
komolyan nem értem, nem kell semmit sem csinálni moint védekezni, és mikor a kardos elkardozza magát, akkor támadni addig amíg a baltás nem üt, ezután már csak a baltás körül kell keringeni, közben pedig ütögetni... ennyi
nincs benne semmi extra
pff -
#10621 jah oda kell a koncentrácio rendesen. és az az egy hely asszem ahol naon ideges voltam az anim miatt -
#10620 Mondjuk én most ott tartok hogy amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ott nagyon ideges tudok lennia lovas jelenet után a 2 embert egyszerre kell megölni -
#10619 na akkor vagyok én is kiakadva amikor meg kell nézni a videot. szerencse h a végén el lehet ugratni már -
#10618 A PoP sorozaton kívül nemjátszottam még olyan játékkal amin ilyen ideges lettem volna főleg akkor amikor a 20-ik alkalommal is megkell nézni a 2perces videót na akkor nagyon ideges tudok lenni és általában az egerem bánja -
#10617 nemfogja... nem divat peccselni a popokat... amugy ez EU szigor miatt van igy... US verzióban szabdalsz ahogy akarsz. -
#10616 aha.thx. Reméltem hogy vlmi patch megoldja -
#10615 cenzúrázva?
mármint nem esnek szét a testek?
mert az senkinek se esik szét, mivel az EU-s változatból kivették ezt a "nagyon brutális" efektet, vegyél (vagy rendelj) amerikai TTT-t és abban szétesnek a hullák ;) -
#10614 de. warezről... csak 3 CD meg egy crack -.- -
#10613 nemtudja vlki hogy lehet vagy honnanlehet leszedni olyan patch vagy vlmi mást amivel nemlesz cenzúrázva az emberek szétdarabolása? -
#10612 Szoli a legujjabb emlék- és gondolat olvasó [#idióta] -
#10611 na látod -
#10610 Abban igazad van. egyébként tényleg nem figyeltem, hogy mi van, szóval jogos a felvetésed. -
#10609 jah kb...:D
-
#10608 meg szerintem van angol szótár is... -
#10607 szerintem azt csak látod, hogy E meg MOSUE1 -
#10606 nekem ATI 9550-nem van és null problémma... -
#10605 THX all! -
Dzsiti999 #10604 nekem is olyan kártyám van, és nem lassu. sztem a beállításaidnál állítódhatott el valami -
#10603 nekem 6600GT-m van, semmi problémám nem volt... -
#10602 Aki nem tud angolul annnak viszonylag nehéz elolvasni. -
#10601 enkem megy tökéletesen... egereddel lehet valami... vagy más Hzen meg y most a monitorod... -
#10600 szvsz az tökmindegy, mindkettő vidkari 'márkánál' méterszer méteres egérpad kell... -
#10599 HELP!
Hogy lehet az hogy ATI9200-ről való váltás 6600GT-re, az egér nem működik megefelelően? Akinek 6600GT-je van az gampad-dal nyomja vagy bill+egérrel? Mert ez így nem kóser, tök gát mert ATI-nál érzékenyebb itt meg kilómétereket kell tolni, hogy elforduljon a kamera. Egér érzékenységet a maxon ráadásul!!!! -
#10598 nem nehéz hardon... sőt inkább könnyebbnek tűnik nekem mint normalon:) -
#10597 klompa az könnyű sztem hardon is mahast iszerintem ezerszer nehezebb lehet -
#10596 Hardon elég durva most kezdtem úgy,hogy majd Klopára meg Mahastira kivántcsi leszek. -
#10595 aki nem ovassa al a játék elején a tutorialt...