13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • ffxi
    :(
  • SiZo91
    ez már úgylátom nem annyira él :)
  • Looooser
    és ezt csak a teérdekedbe mondom, mert még lessz olyan rész ahol nagyon fontos, és csak az elején tudod begyakorolni ezeket, mert végére gyorsul a speedkill menete ezért gyakorold be az elején
  • Looooser
    magadnak kellene rájönnöd erre és ezért javaslom azt amit #13175-ös hsz-szerint cselekedj, és ahol kitudod használni a lopakodást használd...
  • petya10
    Na hali segitőim. +néztem a videot hogyan kell kivégezni a főgonoszt és én addig el is jutok h 1szer +szurom a vállát, de mikor átszaladok a másikra már nem villan fel a tőr és ledob magáról.Nem szeretném ujrakezdeni ha nem muszáj ha el tudnátok magyarázni h mi is az a speedkill és ezt hogy tudom előhozni mit nyomjak v ne nyomjak ha speedkillezni akarok?Türelmeteket és segitőkészségeteket előre is köszönöm.
  • marci9507
    http://youtube.com/watch?v=y8Sl-qVSIBY<===== ezt nézd meg
  • Looooser
    ez nem egy rpg játék ahol több minden kell egy fő bosszhoz... és azért mondtam azt hogy hkezd előlről és úgy öld meg ahogy az első két szörnyet kell, mert annál jobban nem, toom elmagyarázni hogy mit hogyan csinálj, mert ha azt mondom hogy kezd el a speedkillt és legy türelmes nem fogod megérteni...
  • petya10
    De nekem ez az első főellenségem ez a nagy dromedár. Segitsetek léci mit hogyan csináljak csak 1 tőröm van kelhet más is?
  • Looooser
    akkor kezd előlről a játékot... és úgy csináld ahogy a leg első kétszörnyet ölöd meg
  • petya10
    Sziasztok.Most jatszok a t2t-vel és az arénában vagyok de nemtudom kiszurni a szemét a főellenségnek.A végigjátszást olvastam de nem értem hogy célozzam a szemét hogy ki tudjam szúrni mindig ledob magáról. Ha tud valaki segitsen köszi.
  • Looooser
    nincs mit...
  • krys002
    köszi a segítséget, így már sikerült megcsinálnom
  • krys002
    kösz, megpróbálom
  • Looooser
    1 haladj gyorsan
    2 törj össze minden tárgyat mert a sötét herceg lételeme a homok azt mindig szerezni kell ha teli van a sand tankja ha nincs inden tárgyban van homok csak törnöd kelll
  • krys002
    hali!! elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Most ott tartok, hogy átváltozok sötét herceggé(legelőször), átugrok a lánc segítségével a túsó oldalra, legyőzök mindenki, megyek tovább, de ilyenkor mindig lemegy az életem. Mit csináljak, menjek gyorsabban? Most megakadtam, segítsetek légyszi!
  • Kazuma92
    2 nap alatt végigvittem atwo thrones-t hard módon ps2-n:P (2.-jára)-(először easy-n vittem)
  • Looooser
    igen van benne vmi...
  • Kazuma92
    gondolkodtam rajta, hogy miért nincs a játék közepén ien "csapda", aztán rájöttem hogy mi a szart keresne egy ház tetején egy rohadt nagy "tüskésfa" vagy egy 2 méteres "forgóborotva". (máshogy nemtom megfogalmazni XD)
  • Looooser
    jah én már azt hittem hogy vmi extrára gondolsz XD... Hát igen ez nem a SoT ahol magad alatt vágva a fát indítod be a vár védelmi rendszerét...
  • Kazuma92
    csapdák alatt az akadályokat értem : "pengés forgófa", flex karika (XD), tüskék... bár már végigvittem, és a végefele elég sok ien van. de a közepén semmi nincs.
  • Looooser
    csapdák??????
  • Kazuma92
    cs!
    meggvan a t2t ps2-re. zsír game!
    csak az lenne a kérdésem hogy miért nincsenek benne csapdák? úgy hiányolom:( (most öltem meg az ikreket... mennyi van még hátra?)
  • PythonI
    Köszönöm szépen...igen onnan már vágom :)
  • armageddon666
    Sahraman (helyesírás most nem érdekes. OKÉS?) király megtámadja őő... a Maharaja városát. segít neki a Vizier aki elárulja a Maharaját (T2Tben kiderül részletesebben). minden jól megy, a Hercegnek asszem első éles bevetése. Ő megszerzi a tőrt, a sereg a homokórát, persze a Vizier lecsapna rá, de apukánk minket előnyben részesít és megtarthatjuk a tőrt szuvenírnek ^^

utána elmegyünk Azadba... látogatóba ^^ hogy béke legyen ugye a 2 ország közt. politika :C és ajándékként odaadjuk a legendás homokórát... aztán a Vizier átver mindenkit és innen már vágod :D
  • PythonI
    Üdv! Valaki leírná részletesen, az első rész eleje hogyan is volt? (sorry hogy ide írtam, lehet, hogy nem ide vág, mert T2T fórum, de a SOT fórumába már nem nagyon járnak...)
    Az okés, hogy Azad-ban játszódik a téma meg ott szabadítjuk el az idő homokját, de most végül is, miért mentünk oda? Mert előtte egy másik városban voltunk a faterral meg a sereggel ahonnan elhoztuk a homokórát meg a tőrt. Farah-t is vittük magunkkal onnan Azad-ba ahol egy dagi csávónak vittük a homokot... Hogy is volt ez pontosan? Vagyis leginkább miértekre lennék én kíváncsi... előre is köszönöm...
  • ffxi
    Hát igen a SOT odafigyeléssel készítették.
  • armageddon666
    nekem igazából nem rémlik hogy SOTban olyan ruha lett volna rajta ami belelóghatott volna a testébe :\ Farahnak a szoknyája volt olyan, az viszont biza bele is lógott mikor leesett -.-
  • Ry0K3N
    A SoT nem 1 évig készült a másik kettő viszont igen és sajnos meg is látszik a bugtengeren a dolog. A SoT ban egyszer nem találkoztam a testbe belógó ruhadarabokkal meg ilyesmikkel amin meg is lepődtem mert a WW-vel kezdtem az egész PoP sorozatot.
  • armageddon666
    igen... de ez egy széria... folytatásos... az elsőre meg elég sokat kellett várni -.- szal egy storyt folytatni könnyebb mint egy újat csinálni, és (bánatomra) a Ghost of the Past az új trilógiát indít :\
  • davidka003
    "Kicsit kevés az az 1 év"

Miért kevés? Mindegyik rész egy évig készült.

Sands of Time: 2003
    Warrior Within: 2004
    The Two Thrones: 2005
  • Looooser
    most kivételesen eggyet értek veled ne hogy olyan legyen mint a t2t
  • Ry0K3N
    Új trilógia új alapon ezt már tudtuk de most legalább biztos. Kicsit kevés az az 1 év, csinálja csak szépen az ubisoft a dolgát, nehogy már félmunka legyen belőle.
  • davidka003
    Láttátok már?

Link
  • Looooser
    dupla a maximum... az eredeti kindred blades-ben volt 3mas is de hát azt nem adták ki csak ezt a gagyi lerontott verziót
  • Coyote888
    Hali.Egy olyan jellegű kérdésem lenne, hogy most akkor létezik tripla speed-kill, avagy nem.
    Itt biztos tudja valaki:)
    Előre is köszi
  • Looooser
    menj a létra legaljára hosszú "E" utána spuri
  • Gorbius
    Hi!ha megoltem klompát utána hogy kell kinyitni az ajtot? a tokom tele van már ezzel a résszel!
  • Hydroceph
    orvosolva :*
  • Hydroceph
    sziasztok egy olyan kerdesem lenne, h leszedtem a gammat, wirnarral 1. fajlnal hibat ir, winzip szinten, total meg latja h iso lenne, de masolasnal a 3. fajlra hibat ir, mi lehet a gond? volt mar ilyen gondom regebben sajat gepemen, akkor winrar csereje megoldotta a gondot, de msot semmi sem segit, valaki tudna valamit?
    koszi elore is
  • Kazuma92
    elég sürgős lene:) senki nem unja még a two thrones ? XD