13392
-
#10674 Akkor semmi..elhiszem hogy nincs más befejezés. Csal akkor azon az oldalon amit a előző hozzászólásom óta folyamatosan keresek egy marhanagy hülyeséget írtak -
#10673 először is a piros ruhás csaj Farah
másodszor pedig a történet úgy van, hogy:
amikor legelőször kitalálták hogy lesz a 3. rész akkor a dark prince fehér hajú volt, és a tűzre változott át, továbbá a Herceg Farahval abban a videóban találkozik először ahogy azt láthattad, és még sok más is, ezt a játékot elnvezték Kindred Blades-nek
aztán valaki gondolt egyet és nemááá!
Legyen fekete lángoló hajú csóka a dark prince aki önkényesen változik át, stb, stb, stb
így született meg a The Two Thrones
ezért láthatsz különböző videókat, mert azok még a Kindred Blades ötletből valók -
#10672 MERT AZ E3AS VIDEÓ EGY ALFA/BÉTA VERZIÓRÓL! WWHEZ IS VANNAK ILYEN VIDEÓK! MONDOM MINDENT PRÓBÁLTUNK ÉS NEM LEHET EZEKET ELŐCSALNI MINT A SPECIAL LOAD MAPOT SEM!!!! -
#10671 sok videóban olyan jelenet is van ami a játékban nemvolt biztos láttátok, hogy
A herceg nyúl oda a piros ruhás lányhoz erre átváltozik dark-ra és a csak már célozza őt az íjjal -
#10670 nyugi all... fake az egész... nincs ilyen... próbálva.. gyűjtöttük millió sand creditet. végig vittük minden nehézségi fokon.... kinyitottuk az összes ládát. és nincs ilyen... (ill nem mi hanem van olyan aki megcsinálta :D) -
#10669 ha ez igaz, akkor újra felrakom:D -
#10668 videó vagy befejezés?
mert én úgy tudtam hogy ha az osszes élet +-t velszeded akkor a dark princevel kell harcolnod a végén és ebből következtettem hogy az fog győzni.
És a banneren is ezvan vagy a rendes vagy a dark ül a trónon. -
#10667 dikk, nemláttá' még neonos konyhakíst?
Broafka erre csak anniyt hogy: ízlések és pofonok... mindenkinek más teccik... na de ne offoljunk... -
#10666 olyan nincsen -.- -
#10665 Nemtud valaki linkelni egy olyan videót hogy a végén a dark prince nyőz és nem az eredeti? -
#10664 Sziasztok! Egy nagy hibát vettem észre a játékban! Amikor az a fószer akit irányítunk, egy ellenség mögé megy egyszer véletlenül E-t nyomtam és elkezdett kéken világítani a konyhakés:S ez mindenkinál íyg van vagy csak nálam?
NE VEGYETEK KOMOLYAN:D -
#10663 jézusom, na jó, az alien az tényleg horror, mondjuk nekem nagyon tetszik, nem ijesztegetés szempontjából, hanem mert tényleg jó kis akció film, de a The Grudge, az mekkora lol film, a böfögős telefon és a sivítós macskafiú? :D
az olyan vicces film volt, én tök jót röhögtem rajta!
ritka szar volt -
Caleb OoOff #10662 Tyűha az tényleg ezer éve volt...:P -
Hellsing47 #10661 lol
télleg????:-O
nem is tudtam!!!
nem azért de kb már fél honapja kidobta a RELOADED! -
Caleb OoOff #10660 Van CRACK! Ez hihetetlen! Fiúk, sztem történelmet írtunk!:DDD -
#10659 igazán nem is tom... attól félek hogy elrontom meg tényleg a hangulata hogy kiszíntelenedik minden és menekülök a halál elől (beleélés powa :P)... az meg azért meény. meg leomlik körülöttem minden, csápok nyúlnak ki falból és visszafele beszél a nagy szarvas dög... zombis játéknál nem félek mert annak nincs feelingje mert általában lassan ráérősen jönnke igy ha az 1000 muníció el is fogy szépen elfutok előlük... a zombizás már elcsépelt... anyám aszonta régen hogy alien félelmetes, én azt mondom hogy egy első osztályú akciófilm, de nem ijesztő... ami igazán félelmetes volt az a "The Grudge"... beleélem magam a játékba és ami párosul mellé hangulat, az a félelmetes... nem maga a 3-4m magas fekete páncélos végtelenséget szimbolizáló szarvas csákó aki megakar bennünket ölni.... -
#10658 egy nagy fekete izé akadozva közelít és fekete csápokat lő ki a falból SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami persze sosem talál el téged
tulajdonképpen nem kell semmit sem tenni mint futni, és ugyanazokat a dolgokat csinálni mint eddig falon futni, pörögni, stb
csak kicsit gyorsabban, mi ezen olyan rémisztő?
na mind1
nem akarom elrontani mások félelmét (húsvéti nyuszi már pedig létezik)
-
#10657 sztem ő attól a hangulattól fél amit Dahaka kelt.De nem tom mert már nem játszom vele. -
#10656 úristen, hogy lehet a Dahakától félni? :D
armi ne csináld már!
ha egy zombis játékkal játszanál még megértem, de ez a dahaka annyira nem hiteles, mármint para szempontjából... -
#10655 easyn mikor először nyomtam ment nekem is :D normálon már nem -.- most meg fél év után elpvettem a WW-t és megfogadtam hogy végigviszem! 2dszor XD csak a dahakas résznél megint előjött a para és :S elkúrtam. nem kicsit. nagyon. futottam reggeltől estig. de elkapott... aztán már traineren gondolkoztam de megpróbáltam még utoljára már nem idegesen szívdobogva mert ugyis mind1 és sikerült ^^ ettől függetlenül utálom dahakat -.- -
Hellsing47 #10654 én ma vittem végig hardon...érdekes hogy nekem a WW jön be a legjobban mégis ezt jácottam többször végig..(talán mert rövidebb és könnyebb :D)
-
#10653 ahh, most nyírtam ki az ikreket, csak féléve játszottam a game-mel utoljára és megint sikerült elsőre :)
jah és hardon, azt elfelejtettem hozzá tenni
mondom én hogy nem nehéz :) -
#10652 figyelj...Ha fenntvagy a hátán ne nyomogasd a vágást mint az ökör...csak amikor jelzi...aztán megfog, megint jelez, belevágsza a kezébe, feldob a szeméhez esel, jelez és kivágod a szemét...valami ilyesmi.Ha odáig eljutottál már akkor kéne tudnod mit csinálj.
sőőőt könnyítek rajtad, de a saját lelkiismereteden múljon hogy használod-e: VIDEÓ WALKTHROUGHT -
#10651 bazzeg! leírtam gombnyomásonként. raktak be róla képet. 100szor be lett már irni csak azt a rohadt keresőt kéne használnod. ilyen béna ne legyélmár! tölcs le trainert és csitteld végig a játékot vazz vagy töröld le! nem hiszem el hülye writeonly newreg noob-lama.......... -
#10650 Sikerült felugranom az "arénás" szörny hátára de amikor odasózok neki a kardommal az energia egy millimétert sem megy le. Vagy a szemeit kéne kiszúrnom de azt meg hogyan akkor mert ha fent vagyok már a lényen akkor talán egy ütést tudok rámérni aztán ledob. Esetleg aki már végigvitte(ne adj isten már nem is egyszer)az nem tudna egy rövidke leírást írni erről hogyan öljem meg a monsztrát? -
#10649 aztán az jön amit arma leírt nem nehéz megtanúlni 1200-adjára már reflexből csinálod -
#10648 bal klikk + bal klikk + bal klikk -
vándorpingvin #10647 köszi eléggé lépésre lépésre volt!! bár cak onnantól érdekelt volna amikor a gerenda szélén vagy! így már bele lehet zavarodni az egészbe ahogy leírtad de azért aranyos vagy!
inkább onnantól írd mikro a léc szélén vagyok! E aztán? -
#10646 há jah
-
#10645 szerencséd hogy nem a régi styleba linkelted XD ott asszem nem méretezte volna át hanem picit összebaszkurálta volna a themet XD -
#10644 tesssék grafikai megoldással sk hivatalos oldal: rulez
-
#10643 WWWWWWW-A-W-A-W-Space-DD+JKlikk-Bklikk-Space-A+JKlikk-(A+W)(A+W)(A+W)WWW -E-BKlikk-vár,vár,vár-BKlikk-vár,vár-BKlikk és kb. ugyanez a másik irányba is.... aztán csapkodod a lábát és mikor letérdel E-vár-BKlikk-vár-Bklikk-néz-tapsol... -.- eléggé lépésről lépésre volt? -
#10642 olvasd vissza: #10628 -
Hellsing47 #10641 xDDD
ejnye..
te a játék elejével nem jácottál??? -
#10640 Bocs a kérdésért de pontosan mi is a Speed kill és hogyan kell alkalmazni azt? -
#10639 Szerintem mindhárom rész kzül ez a legjobb. Ennek valahogy nagyon jó a hangulata és vannak benne újítások az előzőhöz képest. Bár az nem tetszik hogy mikor átalakul Dark Prineé mindíg rohanni kell, mert fogy az életem mint a csuda. A második helyen a SOT áll és utolsó helyezést ért el a WW. Tényleg, ha már WW-t emlegetem. A T2T-nek ugye nem kétfajta befejezése vanmint a WW-nek, mert akkor megint bajban leszek. -
#10638 olvass vissza (már teljesen elegem van a nyomorékokból) -
vándorpingvin #10637 sziaztok!! valaki írja le nekem lécci lépésről lépésre hogy hogy kell megölni az arénában az óriást!! miket kell nyomni? előre is köszi -
#10636 én is ugy szoktam :D mondjuk nem azért mert nem mennek a játékok hanem mert apám kiskorom óta erre tanított XD csak mondom valahogy egyszer fennmaradt és jéé müxik :D -
#10635 álltalában winreinstallkor nem szoktak működni a játékok, szóval én úgy voltam, hogy win reinstall, aztán összes játékomat töröltem, és most kezdem felrakni azokat, amikkel játszanék...