13392
-
#10714 Melyik .dll-ekről is lenne szó pontosan? Nekem valahol megvan a CD-s verzsön aszthiszem. Hacsak valakinekkölcsön nemadtam. -
#10713 Nem vittem még végig és szerintem nem is mondtam ilyet (asszem). Sorba megyek a részeken és ez az uccsó. Szerintem te a WW-re emlékszel. Ott biztosan mondtam. Na de a kérdésre nem válaszolsz? -
#10712 nem vitted már végig egyszer? o.O bocs de fáratt vok segiteni :( kötösszködni izs... -
#10711 Sorry a másodikért:D -
#10710 Erre én is vevő lennék poén lene ha szétesnének -
#10709 Erre én is vevő lennék poén lene ha szétesnének -
cicmic #10708 Ó most látom,lejjebb.Ezer hálám! -
cicmic #10707 Kössz az "értlmes" segítségedet...
Valaki tudja,hol vannak a mentések a játékról? -
#10706 na szóval kinek is van meg a 3cd-s verzió feltelepítve? rá lesnék erre a megoldásra régi regek msn-en küldhetitek a .dll-t -
#10705 Elakadtam, kéne egy kis segítség. Ott tartok, hogy bemegyek egy nagyon magas házba ami eléggé ég és akkor Prince meghallja az emberek kiabálását. Valahogy fel kéne jutni a karokhoz, de nekem csak addig a rácsos ablakig sikerül ahonnan az emberke megmondta, hogy hol vannak az irányító karok. Eléggé körüléztem szerintem, de nemtalálok utat se arra se másfele. Pedig nyilván van. A végigjátszás csak annyit ír, hogy fel a szobor botján, aztán fel a karokhoz. Lehet, hogy annyira egyszerű a megoldás és azét nem veszem észre. meg írt valami olyat is, hogy zárjak be valami kaput és kapok 200 homok kreditet. Azt sem tudom hol van éshogy kell becsukni. Segítsetek ezekben légyszi. -
simirizsa #10704 Armagedon szerintem ugy értete hogy valaki haza jön hulla fáradt leül játszani és egy résznél fél orát tököl mert fáradt és nem képes észre venni az utat vagy egy létrát egyébként halottam olyasmiröl hogy 1 dll fálj át irása után vagy az eredeti Usa dlljével felül kell irni nemtom hogy volt már irva és akkor nem lesz cenzurázás de lehet hogy fake
Aki nem érti ne agodjon nem az ö készülékében van a hiba ^_^ -
#10703 a mentések a játék főmappájában a POP3Profiles mappában vannak csak a WW-ben van úgy, hoy átrakja a Documents and Settingsbe. -
#10702 igazad van loooser. megmondtad a frankót... szar jegyek vannka én is idegesebb vagyok... a 6 órát nem feltétlen egy huzamba gondoltam hanem ugy akár ahogy mondtad hogy 6 napon keresztül... mert azért újra végigmenni egyből rajta... na mind1... igen előlehet keresni holvannak. fejből most nemvágom. keress rá pop3profiles mappára és rejtettek között is... (ez annak akinek kell) -
#10701 akik segírséget kérnek ne válaszoljatok rá, mert már szétrobbanok az idegességtől -
#10700 eltudod olvasni ha a profilomra kattintasz
---------------------------------------------------
jó akkor fikázzuk őket, nekem tök mind1, de a tiszta játékidő 6-7 óra és kész, és az összes hülye newbe-nak:
ha nem tudod megcsinálni klompát:
olvass vissza
www.stuckgamer.com
ha nem tudod megölni az ikreket:
olvass vissza
www.stuckgamer.com
ennyi! -
#10699 mellesleg brofi te mire kaptál három bünti pontot? -
#10698 én amondó vagyok hogy mi ne vesszünk össze ilyen baromságokon brofi te se idegeld armát, arma te se brofit és ti se engem és vissza se szivatok... fikázzuk a newbe-kat akik nem tudnak egy tutorial után következtetni.... -
#10697 kössz, valaki megért engemet... -
#10696 sajnos mindenki változott eljött egy forduló pont ki jött a crack sok newbe mi idegesebbek vagyunk hogy hogy lehetnek ennyire pöcsök hogy a legegyszerübb főellenséget nem tudják megölni stb viszont ez a mi kis össze szokott brancsunkra rossz hatással van volt és lesz :( -
#10695 az a bajom, hogy húzod az agyam, a tiszta játékidő azt jelenti hogy amilyen gyorsan csak lehet (álltalában ezt úgy szokták mérni hogy): egy huzamban mennyit játszol a játékkal.
lehet ez 5 nap is! 5X1 óra de lehet 12 nap is fél órával, vagy egy huzamban 6 óra is, ez a szimpla 6 óra! de ezt te is tudod, hogy 6 óra alatt végig lehet játszani, akkor meg nem értem hogy miért kötsz belém, főleg ilyenekkel, hogy "ott van még a munka meg a suli is" szöveggel, hogy majd mindenki engem nézzen játék b*zi kis p*csnek, csak ez idegesít a legjobban!
és nem tökre mind1 mennyi idő alatt játsza végig, aki lusta az keresse meg a mentéseit!
fél éve nem játszottam a játékkal, most tettem újra a windowst én is, és a játékot is utána, és képes voltam végig vinni a játékot ismét még úgy is hogy kb (ebben a szimpla 6-7 órában) vagy 8X kifagytam! -
#10694 kb. 6 óra... de akkor mit értesz azon a 6 órán? ha nem tiszta játékidő? TTTnek anniy a játékideje... a 3 nap az 3*2óra kb... én nem kötök bele senkibe... amugy nagyon megváltoztál... és nem előnyödre :( -
#10693 Armi, néha megtudnálak folytani, ugye tudod?
most mi is beléd köthetnénk hogy 3 nap alatt viszed végig a SoT-ot amikor is közölted hogy az igazából 6 óra vagy mennyit mondtál
AZ HOGY SZIMPLA 6 ÓRA ABBAN ÉN AZT ÉRTEM HOGY A TISZTA JÁTÉKIDŐ!
ne idegesítsél már fel te is! -
#10692 Ne bénáz már annnyit vele sima ügy Klompa még Hardon is lenyomom elsöre, várd meg vilannia kell de az bal egér gobot semmi esetre se nyomd meg amig nem villan mert ha megnyomod villanás előtt akkor már nem fog felvillani hanem egyből eldob a francba -
cornellred #10691 á közben sikerült:) -
#10690 csak egy példa volt... lehet hogy az ikreknél van vagy nemtom... amugy meg a "szimpla" 6 óra nem mindenkinek adatik meg... ugye már suli meló, 7-9 órások... szal tanulni is kell, aztán lehet hogy kikapcsólódás nem abból állna neki hogy megint ugyanazt megcsinálja, hanem szeretné már látni a végét... -
#10689 Sőt, mikor lemegy teljesen az energiája hiába ugrok fel a hátára és várom azt a bizonyos jelet hogy üthessek, nem jelez és így a szörny eldob. Most mi van akkor? -
cornellred #10688 ehh a francba, én is ezzel a hülye klompával szívok, hiába nyomom a speed killt, mindig csak a vállába vágja a tőrt, utána meg ledob. mikor kellene elindítani a speed killt, vagy miből áll az hogy 3szoros? -
#10687 Még egy uccsó kérdés: Amikor már kiszúrtam a monsztra mindkét szemét, sőt már térdre is kényszerítettem akkor felmegyek a hátára és megpróbálok neki odadöfni de ledob magáról. Mi van már megint akkor? -
#10686 DP úgy jött lére, hogy a HErceget megrázta a kettőhúsz, és a DP-nek azért áll fe la haja és fekete a bőre mert rendesen megsült xD És a sárga csíkok a testén a testében lévő elektromosság xD -
#10685 nem tudtam hogy a vizier előtt van, azt hittem már végig vitte
amúgy meg akkor sem értem, lazán ellehet jutni vizierig szimpla 6 óra alatt... -
#10684 a., 2szer nyomod a gombot - nyugi, no para, csak lazán, nem nehéz ez
b., nem eredeti a gém és bug... vedd meg, töltsd le máshonnan... nem fog menni... -
Hellsing47 #10683 valszeg rosszkor nyomtad!! -
#10682 Fent vok már a szörny hátán, jelez hogy ekkor döfjem belé a kardom, amit meg is teszek pont akkor amikor jelzi de aztán megfog és ledob. DE ez miért van hiszen utána akkor megint kéne kapnom egy jelzést hogy mikor üssek de nem kapok mégse ehelyett csak eldob az a lény. Most akkor mi van? -
#10681 OFF:
nemtudtok az anonymouse.org-n kívül más hasonló oldalt? -
#10680 nemértem ezzel mibajod... vizier előtt van és ujrakell rakni windowst mert fos (pl.)... most ezt nemértem hogy milrt ne menthetné ki a mentéseit -.- -
#10679 és ahhoz minek kellenek a mentések?
mondd hogy nem azt tervezted hogy kimented a mentéseket, újrarakod a windowst aztán a játékot és vissza a mentéseket!
akkor minek rakod fel a játékot?
játszd újra!
egyébként vagy a mappájában, vagy pedig a C meghajtón valahol -
cicmic #10678 Hol tárolja a game a mentéseit?Újra kéne tenni a Wint... -
#10677 na végre mán, végig vittem ismét, phuu
nehéz szülés volt, állandóan lefagyott, idegesített... -
#10676 nem feltétlen, csak olvasd el az én hsz-em! -
#10675 és ezért vannak olyan oldalak ahol a hülyegyerek készítő külön játéknak tünteti fel a Kindred Bladest és a TTTt...