Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
meghajlok elõtted ilyet hogy hibázhattam. ezt kihagyni.
Rhapsody fan <#eplus2>: mikor álmodott közben jöt ki a szájából.

@

szoli91
és hol szülte meg?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
tényleg majdnem ez a történet csak azt elfelejtetted mondani hogy az éliendarkprince a prince száján mászott ki és amikor leesett a földre akkor lett rajta az elsõ dzsuveszfolt....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

na erre inkább nem mondok semmit 😄 de amúgy jó XD

armageddon666
ennyi loosert... looser Looooser és looser Broafka <#beka3>
A DarkPrincet a Prince szülte meg mert elrabolták az ûrlények mikor a WWben a hajón harcolt. (mikor a "vízben" volt az valójában ûrhajóbaszippantófénytrutyi volt) és nem az idõ szigetén voltunk. és mikor Kaileena the Lordess of Éliens elõször meghalt (majd klónját hagytuk életben) akkor megfertõzött minket. aztán a TTTben az Area51bõl jött az USarmy General Vizierrel és elrabolta tanulmányozni Lordess of Élienst aki sajnos belehalt... ám most meg az USarmy of A51-t és General Viziert fertõzte meg... Aztán megszületett Dark Prince de a nagy eséstõl emlékezet kiesésünk lett... (az egész történetet álmodjuk a Vizier megöléséig) és mivel igy nem fürdött a gyorsan növõ éliendarkprince tiszta dzsuva lett. és mivel nem foglalkozott vele a papi (prince) ezért lett gonosz... szal semmit nem tudtok <#vigyor>

@

Looooser
Naná!!!!!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Naná!!!!!!!

Broafka
de azok szórakozás kedvéért voltak, nem tisztálkodásból, hallod, te a strandra mész fürödni? <#idiota>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
De hülyevagy ember <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
a ttt az teli van fürdõkkel... pl amikor Farah után futnk mestb helyen is találunk fürdõre utaló helyet...

Viszont nekem teccik a borító

Broafka
az a homok, gyengébbek kedvéért <#wink><#banplz>

armageddon666
jah de hogy tök fekete legyen... szinte már rohad!!! látod a sárga csikokat? az ott bõrszín lenne csak kontúrosan lett ábrázolva 😄 az 1cmes dzsuvaréteg megrepedezett rajta!4 [halálosan komolyan gondolja ám... <#papakacsint>] <#banplz>

@

Broafka
ez fájt ám...

ha már a higéniáról beszélünk, nem hiszem hogy olyan marha gyakran mosakodtak abban az idõben, szerintem akkor egy izzadság szag, meg alap testszag, az alap volt!

armageddon666
igen de TRben ez pozitív irányú fejlõdés - evolúció princnél viszont negatív hatású mutálódás mert el fogja a marhanagy orra takarni a szemét és nem fog látni igy DP lecsapja simán... bár az meg amilyen retkes biztos a szaga is olyan és akkor princenél is ez ilyen evolúció mert a sötétben nem látja ám szagát akkor is megérzi <#banplz>

@

ffxi
+ nõies 1picit, lehet hogy blokkolnám😄

Fákjúal!

Broafka
hihi, na igen, az orrnövés, ez olyan mint a Tomb Raiderben a csaj melle és a haja, minden részben egyre inkább nõ a melle meg a haja.
Itt meg a Herceg orra egyre nagyobb...
a WW-ben is jó nagy orra van!

ffxi
Blokkolnám....ízé nyomnám

Fákjúal!

armageddon666
jah, nemrossz 😄 de DarkPrince az mindig sunyin szokott mosolyogni. itt túl fapofája van... aztán a Princenek meg egyre nagyobb orra van -.- aztán a olyan üres a tekintetük. meg nem látni erõkifejtést. nem "mozog" a kép. egyszerûen nagyon "álló" és rosszul ábrázolt. mintha csak egymásnak tennék fegyvereiket és kész. szal annyira nem teccik. az elképzelés jó 😄

@

Broafka
a borító kép tetszik 😊

Broafka
<#wow1>
hûûû, kár hogy psp 😊

armageddon666
PSP+TTTcopy=gagyi -.-

@

Hmmm...

Key Features:

New multiplayer experience: Versus play in timed races as either the Prince or Dark Prince. Interrupt and impede your opponent’s progress by activating switches in your own level that will trigger traps and obstacles in their level.

Play and master two distinct characters: Wield the powers and weapons of two master warriors with different combat styles, attitudes and histories.

Choose your way to kill: Master the expanded Free-Form Fighting system to destroy enemies in your own style, strangle them from afar with the deadly Daggertail, or surprise them with crafty Speed Kills – the choice is yours.

Battle freely through Babylon: Dominate enemies on perilous rooftops, dodge through chaotic streets and ambush pursuers in dark underground passageways.

Immerse yourself in a dramatic story: Experience unparalleled depth in storytelling as you fight your way through a twisting tale filled with adrenaline, tension and discovery.

Brand-new chariot combat levels: Seize the reins of a chariot and battle through brand-new levels that are immediately available in the Main Menu for a quick adrenaline rush.

Experience a masterful blend of gameplay: True to the Prince of Persia franchise, the game provides a variety of action combat, agility and story-driven puzzles – all masterfully blended into a rich gaming experience.

írd azzal XD nekem 8x-os volt a legkisebb, de mûxik vele

mike0013
deeeeee, nekem a legkisebb is 12×-es írási sebesség😞
ienkor mi a teendõ?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

armageddon666
sztem próbáld ki (9070)

@

még egy kérdés...ha az 1. és a 2. CD-t nem irom ki(csak a 3.-at)hanem a gépröl telepitem és csak a 3.at CD-röl akkor is ugyanugy indulna mintha mind3at kiirnám??<#confused>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

aha

Looooser
kötelezõ az alcohol????

kössz!<#worship>

1 Csomagold ki a mir-popt2tpt.rar-ból a cuccot, és a 3. CD-t is csomagold ki.
2 Nyissad meg a "Patch Tool"-t és tedd a CD image-el 1 mappába, ha nem abba a mappába van akkor tallózd.
3 Válaszd ki, hogy milyen CD-re szeretnéd írni
4 Kattins a patchme-re és várd amig befejezi
5 Amikor kész a patch-elés, akkor kiírja hogy "Patching done", és lesz egy új image aminek a neve "mir-popt2tpt_patched"
6 Most következik az írás
---------------------------------------------------
1 Nyissad meg a felpatchelt image-t az Alcohol 120% v195 Build 3105 változával
2 Nyomj az Image Burning Wizard-ra és tallózd be a FELPATCHELT image-t
3 A SECUROM "NEW"-t válaszd ki a következõ képernyõn és NE a SECUROM NEW 4/5-t!! A "write method"-nál nyomd be a Raw Dao-t, és nyomd KI a "rectify subchannel data"-t és a "burn rmps to recordable media"-t.
4 Állítsd be 4x-es sebességet és nyomj a start-ra. Amikor kérdez a TOC-ról, az elsõ opciót válaszd (leave toc unmodified)
5 Írd ki a lemezt! Az 1. és a 2. CD-t úgy és azzal írod ki, amivel akarod...

máskor szótár...

armageddon666
amugy igen, ugy oldottuk meg hogy vvagy lehuztuk a meghajtót vagy levettük... sajna csak az angol leírást találtam meg... Dzsitinek meg nincs kedve forditgatni megint 😄 szal marad a szótár.

@

Looooser
shimán nem...

armageddon666
mivel Õ sem vágja pontosan hogyan kell nem írja be... megfûzöm Dzsitit hogy írja be megint hamár olyan LUSTA vagy hogy keresõbe nem keresel rá valahogy...

@

azért kemény hogy vagytok olyan lusták hogy ne segitsetek amikor ti már megoldottátok...de mind1 :-//
inkább nem kötöszködöm!!

szoli91
akkor kaparj elõ egy angol szótárt, és legyél önálló.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

armageddon666
stfu, banplz, htxvm... -.-
ezért érdemes volt beírni... te <#lama><#action>
<#mf1><#boxer>

@

gh

haha...
elolvastam..csak az angolom nem a legjobb én meg nem akarok elcseszni cdket (nem mintha ha olyan nagyon drága lenne 😄)

inkább lehuztam a rayti meghajtokat azt ugy jáccok xD

szoli91
bazz, ha letöltötted a cd-s verzet, akkor van hozzá egy használati utasítás, azt olvasd el, ilyen egyszerû 😛

nekem még mindig nem világos hogyan/mit kell müvelni a cd-s release-el!<#confused>
mind 3 cd-t bepatchelem vagy csak a 3ikat???
és akkor ebböl jön hogy ki kell irnom mind3at vagy elég az utolsot??
meg csak és kizárolag sony-ra lehet???

vki leirhatná részletesen (pontrol-pontra<#hehe>) hogy mit kell müvelni ezzel..
htx

szoli91
azt cd-re kell kiírni visszalakított cd tartalom formályában 😛 mert a képfilét mindenképpen be kell mountolni és azt észreveszi az SF 😛

Broafka
a tudósok még vitatkoznak rajta 😄

probald meg egy dvd lemezre rakni az isokat, mint fileokat, es onnet nyisd meg daemonnal
Looooser
figyelj a sot óta eltelt 7 év... ki tuggya lehetz össze nõttek az ujjai. és a lábujjai közt bõrdártya van... sohasem tudhatod

szoli91
szerintem nem foglalkoztak vele, mert szerintem nem farah kezét nézed, hanem gondolkozol xD

Valaki még észrevette, hogy Faranak olyan a keze, hogy csak a mutatóujja vált el a többitõl? ez most hiba vagy csak nem foglalkoztak vele vagy mi? (pedig a grafika fullon van)
Looooser
hát nem tudom 7 hét utazás még az akkori idõben és az akkora technikákkal mai szemmel nézve sszinte semmi út szvl az idõ szigete még a perzsa vizekhez tartozott /szerintem/

Broafka
A sot 95%-a török országban játszódik
az elsõ 5% (lehet hogy 10 is van az, de asszem csak 1 mentés van, és az 5 % de ebbe most ne menjünk bele) az játszódik Indiában, hogy pontosak legyünk.
vicces, Persiában egyedül a TTT játszódik 😊 (az újabb 3 közül)

Azért tegyük tisztába a dolgokat: ami régen Perzsia volt és ahol a Perzsa birodalom volt, azon a területen most Irán, Irak,(+egy kicsit Szaud-arábia is belenyúlik)van.
Szóval az nem igaz, hogy nem arab világ. Ezt most nem kukacoskodás képpen írtam, csak azért jó tudni...Habár most nem tom hogy a SOT pontosan hol játszódik, de szerintem nem áll messze India az arab világtól... ez az én véleményem. Na mind1
Looooser
akkor végül is a 10001 is egy ték....
----
Armi kösz de én csináltam 😉 légy gyorsabb a 12345 -nél 😄 ja és nem floodoltam xP
----
monnyuk pl egy 52x-esre csak 4x-es sebességel 😊

mike0013
minden 0-ra végzõdõ HSZ az ték illetve visszafele olvasva ugyanaz a szám mint elõrõl pl: 4004 asszem még van más is...😊
ÉS VALAKI VALAMIT AZ ÉN HSZ-EMRE TUD MONDANI/JAVASOLNI (#9996)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May