13392
-
#10758 Hali! Elakadtam a Temple Rooftops nevű résznél ahol egy helyen kettesével jönnek ilyen tűzokádó geci szörnyek, amiket kurva nehezen tudok csak megölni de ha sikerül is akkor viszont egy csomó energiát vesztek, és kis idő múlva meg is halok. Nincs vmi trükk a megölésükben esetleg? Ja és ne mondja senki hogy nézzem meg a videót amiben meg van hogyan kéne megcsinálnom mivel baromi lassú a netem és próbáltam már betölteni egy ilyen videót és vagy 15 perc múlva sem töltötte még be...Szóval Help aki tud. -
skydrake #10757 Ez a játék nagyon uncsi. 20 perc után levarrtam. Inkább a VisualChat.hu jön be nekem. Azt fel se kell instalálni :) -
Lipták Róbert #10754 Egyébként kár, hogy a Dark Prince-ről nincs átvezető animáció a játékban (na jó egy van amikor a viziert kivégzi a prince, és utána, dehát ez édeskevés) pl.: szivesen megnéztem volna animációban azt, amikor megtalálja az apját a herceg és visszaváltozik saját akaratából! nem lett volna rossz... -
#10751 olvasd vissza!
-
#10750 sűrűn imádkozni és szedni a sátorfát;) -
#10749 hali nekem is az arénánál van gondom!
felmegyek a legmagasab pontra és onnan speed kill... de amikor a vállába szurja a kést mit kell csinálni? -
#10748 én nem tudom -
#10747 talán a game optionsban... bár sztem jobban járnál 60Hz-n nem akadna... -
#10746 Na! Hogy kell beállítani hogy úgy fusson? -
#10745 biztos -
#10744 Hali!
Fut a gém 85Hz-en? -
#10743 de végülis csak egy picit kell belegondolni és az embernek eszébe jutnak ezek a variációk...(bár nem 100 hogy mindenkinek , mert én pl játszottam pár ilyen játékkal...lásd God of War...) -
#10742 jaja lehet
-
#10741 szerintem arra gondol, amikor leszedi a válláról és így azt hiszi hogy le akarja dobni -
#10740 miért mi volt idióta megoldás?
Nem csesztetés...télleg nem tom, mert előszörre megcsináltam. -
#10739 Ááááh. Megoldottam... ilyen idióta megoldásoktól tudok infarktust kapni -
#10738 Csakis akkor nyomom,ismerem a speed killt... a gond inkább az, hogy a gané vállába nyomja a bicskát, aztán meg se mozdul, végigfut a nyaka mögött aztán vár, amíg a melák elkapja. Aztán már hiába nyomok bármit, a markába kap és dob amerre lát...[#gonosz3 -
#10737 csak akokr nysomj bal gombot ha villan a tőr, de csak is akkor -
#10736 Csá. Hát. Elakadtam a Klompánál, mint a legtöbb játékos. Végigolvastam pár hsz-t, de egyiksem igazán használható megoldás. Bejutok az arénába. Jó... Felmegyek a felső rész lécéig, jó.. aztán villan a kép, ugrok, villan a tőr, szúrok de az a rohadék MINDIG odarántja a vállát, mindig vállonszúrom és mindig ott táncol azon a nyíllal telepumpált hátán, hogy a másik kezével a szemközti falig vágja. Valaki segítsen..:\ -
#10735 Bazz már fél napja a szekeres utáni 2 taplót írtom, de már a micsodám telivan. Hát ha én ezt a játékot végigjátszom az maga lesz a csoda. Tudom, hogy hogy kell őket ölni, de hiába. Mikor a második forduló következik a tőr már olyan gyorsan villanik fel, hogy nem tudom megnyomni időben és földre visznek. Elegem van az egészből. Lehet, hogy nem is játszom végig.
Szoli! Ment az msn címem freemailbe. Kb 8-ig leszek aztán befejezem. Azonkívül nemtom mikor ülök megint gép elé, mert tanulnom kell a köcsög tételeket. -
#10734 minden út oda vezet... -
#10733 totyak akpuaktz nem kell keresni, mert úgy is odatalálsz -
#10732 totyak, megadod az msn címed? mert nekem van crackem és akkor meglehetne crackelni és úgy bizti hogy fog menni ;) -
#10731 Nem vesztettél vele sokat én azt nem is használtam semmire se jó -
#10730 Van benne sok bug én pl 2x kaptam meg a 6. sand tank ok és sohasem kaptam meg az utolsó képességet -
#10729 Igen de egyszer időerőt ad egyszer meg sands craditet. A 200 sands cradit az égő épülett előtt veszed föl közvetlen a homoktartályt azt még valahola kertben veszi föl -
#10728 Ehhh.... Még új játékot semtok kezdeni. Azonnal lezuhan a dolog.:( -
#10727 Hát én abba beleszúrtam a tőrt, de nem 200 creditet adott hanem egy új homoktankot. Ez biztos, határozottan emlékszem. Akkor kaptam meg a 6. tankot. -
#10726 BUG!!!
Nemtok load-ozni, mert ahogy betöltötte a gémet azonnal lezuhan a prince. :DDD Naon érdekes. Történt már vkivel ilyen? -
#10725 http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/490745a9b7.jpg
na szóval ami ezen a képen van azt hívják kapunak -
#10724 Az a kapu lényegében a telport ahols ok homok szörnyet kell kinyirni és ha mndet kinyirtad akkor a hosszú fénysugár összemegy kb 20 cm-re akkor odamész és a prince belevágja a törjét és megkapod a 200 sands craditat.
-
#10723 Hát az nagyon nem valószínű, hogy én ezzel szórakozok. Az kicsit hosszadalmas lenne. Amúgy nem tudod, hogy az előző kérdésemre mi a válasz? -
Hellsing47 #10722 pff..hát mivel pont az amir.dll-t és a POP3.exe-t törték fel igy hát ha felülirod a fel nem tört "eredeti" fájlokkal akkor még szép hogy nem fog menni...csinálj az egészröl egy biztonsági másolatot és egyesével másold át a *.dll fájlokat:)
ugy talán megtalálod hogy melyik az:) -
#10721 Jajj, azt el is felejtettem megkérdezni, hogy mi is az a kapu aminek a becsukásáért 200 homokpontot kapok? Hol van az és hogy kell becsukni? Igencsak jól jönne a 200 pont.
Amúgy szoli én most próbáltam ki, hogy a CD-s verzió amir.dll-jét meg a .exe-t átmásoltam, de úgy el sem indul a játék. -
#10720 Köszi, majd próbálkozom. Vagy nem is majd, inkább most azonnal. -
#10719 Az az az érzésem, hogy nem 85hz-en fut a gém, hogy kell ezt orvosolni?
-
#10718 én is csatlakozok szolihoz :) nekem is lehet szólni -
#10717 ebben van valami igazság, csak az amir.dll-het kell a pop3.exe is. ha valakinek megvan a CDs verzió az szóljon, mert nekem kellenek a filék. -
#10716 asszem lejjeb le is van hogy hogy kell csűrni csavarni
és egy off téma:
van itt olyan aki wow-ol nem hivatalos szerveren?kéne egy kis help -
#10715 jah... lehet... hát fejből ahogy emléxem:
felmászol szobor botján, onnan ráugrasz a platformra onnan magasabbra ügyeskeded magad, szobor mögé falonfucc, onnan tuvábbugrasz, továbbjucc a karokig és tekered csavarod tolod húzod mig ki nem töri az ajtót és készülsz a játék talán legnehezebb részére.