13392
-
#10798 a megoldást a #10638 számú hsz-ben megtalálod ;) -
cicmic #10797 Hali!
Aki tud kérem segitsen mit kell
csinálni azon a pályán ahol az óriás van. -
#10796 akkor nyúlj csíthez [hülyül] -
#10795 LoL ez tényleg kemény :D:D:D:D
----
Hát nem lessz meg a siker élményed... meg ha késöbb majd előveszed a játékot akkor is szolihoz rohansz a mentésekért???? Totyak nem sértésből de ahogy a ww-topicban is megismertelekm már... lehet hogy szereted a játékot a hőst a történetet, de eggyáltalán nem tudsz játszani vele kb olyan vagy mint én az Aby's exodussal van egy pont a játéban ahol nem tudok tovább jutni, de még most is próbálkozom... -
#10794 LooooooooooL. Ejnye Armi, te kis perverz -
#10793 Csá Armageddon.Jó hírem van számodra.Végre megérkezett az általad hőn áhított svéd gyártmányú pénisznagyobbító pumpa.És hozzá a használati utasítás"Armagedon vagyok és ez az én stílusom" címmel.Már elküldtem postán.Úgy holnapra oda is ér és bátran nekiálhatsz a péniszed pumpálásának.Sok sikert hozzá. -
#10792 Nem értem mi azzal a probléma ha szoli játékával nyomulok tovább. Talán jobb lenne ha magamtól nem tudnék tovább jutni és félbehagynám a játékot? Egyébként sem arrólvan szó, hogy nem próbálkozom többet. Ez a mentés csak végszükség esetére kell. Teccik érteni? -
#10791 de néztem és már el is küldtem xD -
#10790 jobb kezedet zárd ökölbe nyújtsd ki a mutató és a hüvelyk ujjad és emeld a homlokodhoz és nézz tükörbe....
----mellesleg nem nézted hogy mi volt a kövi hsz-je? -
#10789 mi az az L7? Én mért lennék az? csa kfelajánlottam neki, hogy elküldöm, mert mondja hogy mennyit küszköd
És ő dönti el, hogy fogja-e használni vagy nem, de amúgy igazad van. -
#10788 most tönkre vágtad a játék élményed
nagy L7-minda kettő -
#10787 Ok légszi akkor küldd el erre a címre: [email protected] Majd ha magamtól végképp nem sikerül átjutni akkor a tieddel játszom tovább. Köszi előre is. -
#10786 akkor tölts le egy mentést
nekem meg van mind, ha kell szólj és küldöm emailben -
#10785 Mi van emberek,kihal a fórum? Ezt nem kéne hagyni. Sajna mostanában nincs időm játszani, úgyhogy már napok óta a kicsis jelenet utánikét ellennél tartok. Mindíg felhúzzák az agyamat. Lehet, hogy nem vagyok elég ügyes, de előbb-utóbb kinyírom őket az tuti. Aztán hajrá mindenkinek,népesítsük be újra a fórumot. -
#10784 véghre lejárt a büntim szal mostmár took rendesen hsz-elni
-
#10783 nincsmit
-
#10782 végre egy ember ak imegától rájött -
#10781 Köszi! -
#10780 mégse, továbbjutottam :D -
zool1981 #10779 Továbbjutottam!!Örök hála!Thanks! -
#10778 :D, pill, rakok képet -
#10777 a létra legaljára gó más képet fogsz látni a falon van egy négzset
nyomsz egy hossz 'E'-t aztán történik meglepi jump át fuss az ajtó hoz ;) -
zool1981 #10776 Látom,nem csak én akadtam el itt! -
zool1981 #10775 Sziasztok!Elakadtam a játékban,mégpedig az első főmuki után rögtön.Ugye dark prince-el vagyok átugrálok mindenhová sikeresen,majd egy olyan részhez érek,ahol van egy létra,alatta egy mély verem és a másik oldalon egy ajtó,ami zárva van.Mindennel próbálkoztam már,de NEM MEGY!!Lehet,hogy bugos a játék?Szerintem a verembe kellene valahogyan vizet ereszteni,de hogyan?Segítsetek,met már idegbajt kapok.Köszönöm. -
#10774 pls pics mert nem tudlak betályolni hogy merre vagy
---
wazz 2 nap net nélkül majd meghaltam...újra nyomtam a wint (telepítés közben 4x-volt kékhalálom) azt 1 egész álló nap volt a netet rendberakni -
Hellsing47 #10773 hát igy nem vágom hol vagy pedig már 3x végig nyomtam :D
pls adj egy képet!
de valószinü hogy vmi kapcsolo nyitja az ajtot...
amugy meg nem a fény hatására változol vissza :) -
#10772 Hali! Ott vagyok elakadva, hogy a sötét herceggel megyek, egy bezárt helységben, csapdákon át, a legvégén pedig egy létráról elrugaszkodom egy kisebbfajta szakadékon át, és egy rövidke folyosóra érkezek, ami végén egy zárt ajtó van. Itt mit kellene csinálni? Kinyitni az ajtót? Gondolom az ajtó után visszaváltoznék, mert már a folyosó ablakaiból is fény szűrődik be. -
#10771 kezdnek kihalni a fórumok -
#10770 tényleg, én ezt nem is tudtam, látszik hogy nem figyeltem, akkor -
#10769 ezz annyira hülyeség... első átváltozás után tudni hogy a hang a dark prince.............. Farah nagyobb spoiler volt... mert azt viszont nem lehetne kitalálni... -.- -
#10768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én a DP-re gondoltam nem Farah-ra, mert tod a végén derül ki, hogy a han kicsoda, igaz lehet rá következtetni, de szerintem jobb a meglepetés -
#10767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad van mikor elküldtem akkor jutott eszembe hogy Faraht kikelett volna hagyni de hát ez van.
Amúgy meg ne szóljá be -
#10766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem a poént nem kellett volna lelőni
És annyi, hogy az artwököknél a maximum sand credit 1500 és az 1400 pont elég még, ha összeszed 100 akkor megutdja nézni mindegyiket -
#10765 annyi a trükk hogy üsd a kardost amig ütőd mögéd megy a bárdos ekkor belassul a játék egy kicsit gurulj el a bárdoss elől, aki így a fölbe csapja a bárdját . Ilyenkor egy darabig nem tudja. Amíg a földben van a bárdja addig üsd. Ezt addig csináld amig nem enged speed killezni. Aztán csináld azt a mit a speed kill előtt aztán megint jön egy speddkill ekkor meghall az egyik a másikat pedig lelövi farah. ( De amúgy dark prince mondja hogy üsd a kardost) -
#10764 Arra hogy meg tud nézni az extrákban a képeket amúgy az még elég kevés -
Lancelot #10763 Még 1 kérdés, h a sand creditek mire jók mert már van 1400:D -
Lancelot #10762 Totyak, mi a csel a két állathoz?Mert néha a baltás belenyom a földbe és akkr tudom ütni, de ezt mivel hozom elő?Kardosnál mi a trükk?
Köszi előre is! -
#10761 azoknál az a lényeg, hogy hátrafeküdjenek, vagy amikor éépen szvják tőled a homokt akkor leszúrni őket, ha ügyes vagy megtudod csinálni
Broafka, de ha igaz, azért sem kellene, elég ha te azt gondolod [szerintem]
totyak: nem lehetetlen megcsinálni, én 5ödjére győztem le őket nromálon, hajrá -
#10760 ha egyszer igaz -
#10759 Ááááááááááááá! Nem tudom megölni a két állatot a kocsihajtás után. Már tíz perc után szétvet az ideg. Bazz ez szinte lehetetlen megcsinálni. Csak én szenvedek vele ennyit vagy más is így volt. Rohadtul elegem van ebből a részből. Bazz bazz és megintcsk bazz.