13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • totyak
    Ezekszerint nem sikerült. Sajnálom.
  • szoli91
    sikerült beszereznem a CDs verzió POP3.exe-jét az amir.exe-t és az amir.dll-t. Na lenne egy kis gond, hogy miután beírom a cd keyt nem akarja elfogadni. Tud valaki CDs verzóhoz cracket? Ismétlem CDs verzió nem DVDs
  • 22Barna22
    jah és a válasz gomb elmaradt...EZ JASON-nek SZÓLT!
  • 22Barna22
    nah figyelj...tudom úgy van az, hogy ha az embernek van egy megválaszolandó kérdése, akkor azt felteszi és ESETLEG választ is kap...
    De könyörgöm ez egy fórum...Ha visszaolvasol egy kicsit 20 féle képpen le volt írva hogy mi lehet a Te problémád...

-De mivel szörnyen jó szívem van elmondom:
    Ráugrasz a melák hátára, speed kill és vársz amíg megfog...akkor a penge megint jelezni fog...SPEED KILL, beleszúr a kezébe, feldob, a fejére esel, SPEED KILL és kiszúrja a szemét...Ha ezt még 1x megcsinálod, elkezd össze vissza forogni az Arénában.De ne bízd el magad, így is agyonnyomhat.......Vágd a lábait míg le nem térdel és SPEED KILL

HA JÓL EMLÉKSZEM ÍGY KELL KICSINÁLNI!!!
  • Picar77
    Előre
    Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
    Előre
    Előre
    Hátra
    Előre
    Előre
    Forgatás az óramutatóval ELLENTÉTES irányba
    Előre
    Ha így csinálod menni fog, pont most csináltam meg és most jöhetnek az ikrek hardon:D
  • Gerbill
    Itt van végigjátszás, ha végképp nem megy.
  • JackSparrow88
    Hali! Vki letudná nekem írni pontosan lépésről lépésre a szobortologatós részt? Elvittem kb. egy kis darabig de ott nemtom megfordítani mert beakad ha meg csak simán eltolom és közbe abszolút nem fordítom meg akkor is beakad. Most akkor mi van? Vki légyszíves segítsen már ebben...
  • JaSoN HuNTeR #10831
    Sziasztok!Hogy kell legyözni a nagy szörnyet az arénában???MErt ráugrok speed killel megszurja a vállát és ledob és nem sebződik semmit a szörny!!!HELP ME PLS!
  • simirizsa
    Armageon: De ha ocerány bele gondolsz az se lenne jo ha 4 perc alatt le égne az egész ház mert 1 kezdö nem hiszem h végig vinné :)
  • armageddon666
    Hát ezek a puzzlek... ugye SoTban a fény védőrendszer vagy mi. az most elsőre ment... (nem rontottam egyszer sem, nem kellett visszamennem) WWben most a mecha toronyig nem rémlik már ilyen "okos" rész... tovább nem vittem emrt közbeszólt a wow :P TTTben pedig 2. alkalomtól már ment a szobortologatás, a farahs platformforgatáss egyből... ezekek a részeket nem szeretem mert valahogy nagyon lassúak... ez igazán TTTben zavaró, mert ég a ház mi meg szép kényelmesen akár 20 percen keresztül ott szenvedünk... de tudom hogy kell egy ilyen kis "szünet" a játékba.
  • Broafka
    a platformok vivése a legegyszerűbb!

én az ilyen puzzle-ök közül a az Apánk szobrával szenvedtem egy keveset, de arra is rálehet jönni végülis
  • Lipták Róbert
    Van egy jó módszer arra, ha nem akarsz sok időt azzal a résszel eltölteni:
    Ha szemben állsz a középsővel akkor ugye jobbra van a J, balra a B, és a K a középső. Szóval a sorrend: K fel, J fel, B fel, J fel, K fel, B fel. Ha jól emlékszem. És csak felfelé kell vinni a platformokat... (csak egy tipp, ha érdekel)
  • Kongy
    God Game! Főleg az utcsó pálya nah az nem semmi... Bírom azt a fantasztikus helyszínt!!! HAJRÁ FEKETE HERCEG!!!!
  • Looooser
    monnyuk van egy rész amit utálok amikor tekergetni kell a platformokat föl meg le hog át juss farah-hoz amúgy meg imádom atz a részt
  • Broafka
    amikor felmész azon a liften, és utána, egy bazi nagy kertes rész...
  • astratomi
    Nem vok 1 sértődékeny pasi, és titeket sem gondoltalak kukikobaknak, csak örülvén annak, hogy már-már reményvesztetten sikerült mégis túljutnom, kicsit fényesítettem magam.
    :))
    Mégegyszer tényleg nagyon köszi, örülök, hogy van még a neten, aki segíteni is képes, nem csak a siralmas szövegét nyomja!

1ébként remélem fogtok még segíteni a későbbiekben is, tuti lesznek olyan részek, amiknél elveszítem a fonalat.
    Szal mégeccő: KÖSZcsi!
  • simirizsa
    aha :D
  • armageddon666
    <itt ilyen 4 soros szöveg lett volna hogy nem senki segítőkész nincs itt csak -többi emberke leszólása- de szerencséd mert ittvagyok én -egoizmus, önistenítés, stb.-... ezt meggondoltam mert még tán nem értenétek benne a poén szándékát és megharagudnátok rám, meg nem is tudtam rátokillő negatív dolgot kitalálni...>

Törj szét ládákat melyekben homok lakozik és feltölti életed!

<Itt önfeloldozás lett volna a bevezetésben elkövetett bűneim miatt melyben kifejtem hogy "vicces fiú" vagyok és csak hülyültem meg hogy peace, de mivel nem került sértő jellegű dolog feljebb így a bocsánatkérés felesleges>
  • astratomi
    Köszi szépen, pont most jutottam át !
  • astratomi
    Túljutottam, köszi a segítséget kedves mindenkinek!
  • Picar77
    Törd szét a vázákat meg a tereptárgyakat és abban van homok ami feltölt
  • astratomi
    Csá All!

The Arena Tunnel- rész, közvetlen az első főellenség után az Arénából kijövet. Dark Princevel vagyok, de akármit csinálok kevés az időm, nem tudok végigmenni a pályán. A három keresztlécnél már nem tudok átugrálni, az egyik tetején murdálok meg, akármit csinálok.
    Segítőkész manus van közöttetek?
    Köszcsi!
  • LPKENJI
    melyik rész az a hanging garden?
    nem rémlik...
  • Broafka
    én hogy utálom azt a hanging garden részt!
  • Looooser
    Jaja Látom :)
    ----
    LPKENJI: Látod ezt így kell csinálni
    ----
    Gerbill: ügyi a hanging garden egy jó rsz :D a kedvencem
  • LPKENJI
    azzal a fogathajtással én is sokat szarakodtam. amikor végigtoltam az egészet és utána nekiáltam még 1x akkor bezzeg elsőre sikerül az egész az ikrekkel együtt
  • Gerbill
    Az ikrek nem is voltak annyira nehezek. Az előtte lévő fogatverseny sokkal jobban megizzasztott(vagy 20x kezdtem neki, de úgy voltam vele, hogy nem adom fel és mindig kicsit továbbjutottam[bár amikor már nagyon a végén tört össze a kocsim, és az idő homokja is elfogyott, akkor kicsit ideges lettem:)]) Már a hanging Garden utáni homok kapunál vagyok.
  • szoli91
    nem gond
  • totyak
    Még csak most olvastam az e-mailod, úgyhogy még csak most láttam, hogy 24.-én fenn kellett volna lennem MSN-en. Bocs ezért, de most felmegyek, ha gondolod megdumáljuk a .dll-ek dolgát.
  • szoli91
    király vagy!!!!!!!
    Látod Looooser letudta győzni őket, és nem használt mentést
  • totyak
    Pár napos megfeszített, kemény és kitartó munkával legyőztem az ikreket. Higgadtan, nyugodtan álltam neki a játéknak és második próbálkozásra sikerült. Nagyon kira volt az a vidi a harc után. Most ott tartok, hogy a főellen elrabolta Farah-t, engem meg hidastól, midenestől levágott a szakadékba. Most itt szenvedek éppen.
  • Looooser
    és túl fogod élni???? mert még fiatal vagyok a halálodhoz!!!!!!
  • szoli91
    hát igen, 30 másodperc elvett az életedből
  • armageddon666
    eltudod olvasni ha a profilomra kattintasz
    ---------------------------------------------------
    jó akkor fikázzuk őket, nekem tök mind1, de a tiszta játékidő 6-7 óra és kész, és az összes hülye newbe-nak:
    ha nem tudod megcsinálni klompát:
    olvass vissza
    www.stuckgamer.com

ha nem tudod megölni az ikreket:
    olvass vissza
    www.stuckgamer.com

ennyi!

by Broafka (#10700)
    Keresési idő: 30 másodperc

ennyit pazaroltam rád értékes időmből...
  • szoli91
  • cicmic
    Kősz a választ bár én rendesen kérdeztem
    na de nem vagyunk egy formák.
  • Looooser
    jó barátod a kereső...
  • szoli91
    hát jha
  • Lipták Róbert
    Na de legalább életben tartják a fórumot!!!
  • Lipták Róbert
    Miért nem keresel rá?: Prince of persia the two thrones végigjátszás , és mindenre megvan a válasz, ha elakadtál.