13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • mike0013
    te se játsz ezzel többet:D
  • mike0013
    rosszkor...
  • bAguziB2
    Helótok olvastam hogy hogy kell megölni azt a nagy szörnyet de beleszúrtam a hátába amikor elkap mit kell nyomni "e"-t vagy "klikket"?
  • totyak
    Mért van az, hogy mikor a főellennel küzdök és speed killt nyomok akkor elkapja ugyan a lábát, de rögtön le is dob, tehát nem tudok szúrni, mert földre kerülök rögtön? Valamit nyílván rosszúl csinálok, de mit? Help me!
  • constantin
    Kéne kiegészítéseket vagy multit vagy valami szart csinálni ehez a szarhoz mert leszarja mindenki.
  • Looooser
    a kihalásban bocs man de eg évben haegyszer beírsz vmit....
  • constantin
    Ha rajtam múlna nem.
  • Lipták Róbert
    Háát, van benne valami!!!
  • Looooser
    na mi van kihalunk? bocsi hogy mostanság így leírok mindent de ha jön egy newbe akkor megtudjuk mondanikeki hogy mit írjon a keresőbe. idáigi gyüjtemény sk és DP halál...
  • Looooser
    DP halál?
    A dark prince (DP) éltető eleme a homok. Lehet hogy mindent tökéletesen csinálsz a játék folyamán mikor DP-vel vagy és mégis meghalsz? egyszerű a megoldás figyeld a balfelső indexet ami jelzi hogy mennyi életed van, vagy mennyi homokod. ha látod hogy az életed magától megy lefelé (ami DP-nél biztos hogy lessz mert ez a nehezítés menny oda egy csréphez székhez vagy akármihez amit széjjel lehet zúzni (akár egy ellenséget is hlálra gyapálahatsz) KAPNI FOGSZ HOMOKOT ami által az életed maximumra ugrik de vigyázz megint elkezd magától csökkenni
    Kiküszöbölhető hogy lemenjen az életem mikor DP-vel vagyok?
    1 féle képpen de az is csak rövid ideig -->> GYAKD HALOMRA AZ ELLENT és akkor folyamatosan kapsz /hullánként 1x/ homokot. Na amíg homokot kapsz folyamatosan nem megy le az életed /kivéve ha megcsapnak/Amúgy meg nem lehet megszüntetni ezt az állapotot
  • teckdeck
    Már megvan sikerült
  • teckdeck
    Csáó all!

Lenne egy oylan kérdésem, hogy hoygan kell megcsinálni azt a részt ami az a nagy maszkos óriás után van?amikor megmenekülnek az emberek és elkezd átalakulni, ezért leugrik egy lyukon. És én futok mint állat, nem hibázok, de mégis meghal :S elfogy az élete. Pedig télleg midnen ugrást és mozdulatot elsőre csinálok.
    Lécci segítsetek.
    Előre is thx.
  • Picar77
    Tudtommal csak ott vannak a mentések
  • totyak
    Hi népek! Tegnap végre eljutottam a főgonoszhoz. Először mondom milyen könnyű lesz ezt legyőzni, csak odamegyek ütöm egy picit aztán fogy az élete. Utána már szobrokat hajigált. Nembaj, még ezek elől is kitértem, de a hülye kövek, meg a fénygömbök amiket rámlő azok elég rendesen letaroltak. Bár az is igaz, hogy csak egyszer próbáltam, mert az idegeim már elég rosszak voltak addigra. De sebaj, majdcsak elintézem őt is ha már idáig elküzdöttem magam.

Mégvalami. Mostanság furcsa dolgokat csinál az aranyos windows, úgyhogy lépnem kell ezügyben valamit. Kerestem a mentett játékot és arra kellett rájönnöm, hogy a játék mappájában van csak mentett játék. Ez kicsit furcsa volt ezért gondoltam megkérdem, hogy tényleg csak ott van, vagy máshol is vannak különféle rejtett fájlok?
  • Looooser
    trainer fúúúhj blehhh áááááh jahhh hánynom kell kurva newbe
  • szoli91
    merjél trainert letölteni!!!!!!!!!!!
    én ilyen szintre nem süllyednék le
  • Balynto
    szevasztok!vki tudna linket adni trainerhez vagy elküldeni? előre is kösz:[email protected]
  • Broafka
    nem nehéz ez a játék, egyáltalán

tipp a kutyák ellen:

védekezzél folyamatosan, és észre lehet venni, amikor készül elszívni a homokot, így szétteszi a két mellső lábát mint a szumósok! na AKKOR üsd meg ilyenkor két verzió van:
    1, hanyatt esik, és akkor már csak az ágyékába (vagy hasába) kell szúrni a tőrt
    2, azonnal felnyársalja a kutyát!

jó gámét, nekem ez mindig bevállt :)
  • Broafka
    én arra a hígvelejű Constantinra szavazok, az szokott ilyen szánalom lenni :-/
  • Looooser
    gondolom az a tálpnyáló Constantin....
  • Lucifair
    Még mindíg nem tudjátok ki vagyok?Aki gondolkodik az rájön.
  • szoli91
    most minek szivatod armit?
  • mike0013
    :D akkor jó, és bocsi:)
  • JaSoN HuNTeR #10857
    Lol 6x???Engem annyira kikészit ez a játék hogy hihetetlen,konzol grafika,konzol irányitás...Baromi nehéz
  • JaSoN HuNTeR #10856
    Srácok!Mi a gyenge pontjuk azoknak a kutyaszerü lényegnek???Mert nem birom levágni öket amikor sok jön 1 helyen...
  • Broafka
    vicc volt, ha rendszeresen olvasod a topikot, már 6X végigvittem a játékot :)
    loooser már tudja :)
  • Looooser
    nem nem így kell csak félre vezetem őket
  • szoli91
    amúgy egyáltalán nem nehéz kinyírni őket, csak türelem kell jozzá, éás nyomni kell a védekező gombort :P
  • mike0013
  • Broafka
    jah hogy ezt így kell?
    miért csak most mondod?
  • Looooser
    SK, sk, Sk, Speed Kill (csak hogy keresés könnyebb legyen)
    aki nem tudja annak újra leírom:
    besettenkedsz az ellenség mögé bevillan a tőr akkor bal klikk aztán vársz nem nyomsz semmit aztán villan a tőr megint és ekkor újra nyomsz addig vársz, és nyomsz akkor amikor felvillan a tőr míg az ellen össze nem esik és el nem porlad vigyázz két villanás közt ne nyomj semmit a gép teszi a dolgát a következő villanásig!!!!
  • Looooser
    Jó ezt már múltkor írtad röhögtünk haha de mostmár uncsi....
    -----
    Jack: remélem easy-n vagy normálon kezdted, mert egy kezdőnek hardon végig vinni az kb olyan mint a ww-t hardon egy normál játéosnak LEHETETLEN!!!!!(én végig toltam hardon a ww-t)
  • JackSparrow88
    Áh, ez még úgy is rohadt nehéz hogy közbe tudom hogy kéne megcsinálni, mivel a két testvér ütését képtelenség kivédeni és még elugorni sincs mindig idő ráadásul az eddigi rekord is az volt hogy kb. levittem mindkettőnek a fél energiáját de viszont az én energiám akkor kb. csak pár milliméter lehetett úgyhogy nagyon esélytelennek tűnik az egész...
  • Broafka
    kereső a barátod :)
    (Ikrek egyébként)
  • JackSparrow88
    Hali! Lenne egy nem kis gondom a King's Road nevű pályán amikor 2 ilyen lényt kell megölni egy tűzzel körül vett körben. Szinte képtelenség őket sebezni csak néha sikerül levinni egy picit de azután máris meghalok. Olyan is volt hogy hiába védtem ki az ütéseket és hiába próbáltam meg kitérni azoktól, eredménytelen volt. Tud vki vmilyen trükköt mondani esetleg, nagyon megköszönném...
  • JaSoN HuNTeR #10843
    Rendben,értettem.Srácok ha nem csal az előérzetem akkor a sötét magamat kell legyözni a játékba?
  • Gerbill
    Ott van az oldal alján a kereső az is segíthet. Amúgy nem értem mit lehet ott elrontani, amikor villan a penge akkor nyomod a gombot. Benne volt a Tutorialban is.
  • JaSoN HuNTeR #10841
    Köszönöm.De nem fogok vissza olvasgatni pár oldalt.Én is elmagyarázom más topikokba kezdőknek ha valamit nem értenek párszor.
  • szoli91
    sajnos, de ha lenne a cd-s verzióhoz crack akkor menne
  • Dino16
    The Prince of Persia the best game for me!!!!!!!!!!:D