13392
-
krizoli #13222 melyik részek jelentek meg ps2-re és hány rész van??? -
Ry0K3N #13221 Mi nem mert nem warezoljuk tele a topicot de a googlée tudja rá a választ ha rászánsz 15 percet az életedből megfelelő kereséssel. -
kakarot1 #13220 Nem tudnátok leirni a disc keyeket????? -
#13219 fel kell jelenteni
sztem 2fillért nem fizettek az ubinak
-
link
LOL baszki ekkora lopást. :D -
#13217 nekem nem hozza be az oldalt -
#13216 linkelni tudni kéne, de lol!
Dark prince képe egy könyvön? :D -
johnny08chelsea #13215 Köszönöm!
Sikerült legyőznöm, sőt már az ikreket is legyőztem, már csak egy főellenség van hátra -
#13214 tudod a speedkillnek van mindig animációja, és ahogy a szemkiszúrásnál is ittt is többet kell várni hogy megjöjjön az indító ritmus,a bossoknál a speedkill az tovább tart és lassabb mint egy egyszerű ellenségnél -
kalapos #13213 Ha a hátára felmászol ott speed kill el kell megölni.
Tuti van speed kill. -
johnny08chelsea #13212 Hello!
Lenne egy kérdésem. Eljutottam az első főellenségig, de nem tudom megölni.
Kiszúrtam mindkét szemét és utána a lábát vagdostam, és térdre esett, és utána amikor felmászok rajta, mindig elkap és eldob. mit kell csinálni, csak vagdosni kell, vagy speed kill-ezni, mert nem jelzi, hogy kéne (nem homályosodik a képernyő, mint ahogy szokott speed kill-ezésnél)? -
Arsenalll #13211 na ma végre volt idöm leülni hogy kinyirjam a főelenséget 2 órába telet mig mindenre rájötem nem néztem direkt videot eldöntötem hogy egyedül jövök rá na mikor mögé kelet meni és speed killezni kellet jol jötek a viszajátszások mert nem nagyon ment a speed kill:) de sikerül nagyon etszik a játék most még meg probálom meg szerezni a warrior withint (bocs ha roszul irtam a nevét)azzal is játszok az elsö része az anyira nem jönn be de meg felel ha valamivel el akarom tölteni az idöt:) -
Ry0K3N #13210 Használj egy Googlét. -
wolfdavid #13209 csáésztok.Pop the two thronest jaccanam.Behozm és kéri a dick key.NEm tudnatok elküldeni nekem.Köszike. -
#13208 akkor örülök.... -
Arsenalll #13207 na sikerült eddig csak azért nem mert nem is tudtam hogy van ilyen sokáig lenyomva tartot ütés-.-'na mindegy kösz a helpet ha minden jol megy ma már végig is viszem mert ha jol tudom már csak a főelenség van:) -
Arsenalll #13206 de ütötem de nagyon sokáig kel? mert én a 3. 3x-s ütés ütán már otthagytam majd meg probálom ujra de jo lene már tovább meni mindent sikerült egyedül csak enél akadtam el:D -
#13205 azt kell amin repedések vannak, és majdnem hogy átlátsz a réseken.... csapkodd sokáig, de asszem ha sokáig lenyomva tartod akkor izom csapással egyből szétviszi -
Arsenalll #13204 hellosztok! én nem rég kezdtem el játszani a t2t-vel pc-n és eredeti játékal de van egy gondom eljutok oda hogy a halot apát meg találjuk meg lesz a kard és elvileg szét kéne csapni az ajtot de bármelyiket vágom a két oldalon nem esik szét az egyikben elakad a kard a másikban meg csak átmegy simán... mi a gond??? help !!! még a törel is probáltam de semi...:S -
#13203 a borító az kicsit kiborított -
#13202 plz help helló felrakom a játékot az eggyesztetésnél cpu piros x és az emberem úgy megy mint a mérgezett egér ez miért van???? plz help
-
#13201 már rég van crack :DD
keress egyet és játsz ennyi ^.^ -
Atys91 #13200 Hy all!
Játszani szeretnék vele de nem indul el és probáltam a FAQban leirtak alapján elinditani,(első módozat),
de nem indul...
A 2. módozat tutibiztos h sikerül és elindul?? -
#13199 hát ámen
em van egy tápig az új résznek -
#13198 Igen azt is hallottam... de valami oka csak van hogy ezt választották a fejlesztők! Csak nem lesz olyan rossz. Ámen! -
#13197 elvileg igen gyakorlatilag passz... engem a cel-shade graf kicsit letört... -
#13196 Na most hogy talán nemsokára kijön az új rész, így megvettem mind3 részt, vagyis az exlusive kiadást amiben mind3 benne van :D
Remélem az új rész is ilyen jó lesz mint az előzők! Azt jól tudom, hogy megint egy trilógiát terveznek??? Valahol mintha hallottam volna valami hasonlót, de nemvagyok benne biztos :S -
#13195 igazán nincs mit... a játék legnehezebb részén túlvagy... innen már könnyű... -
kalapos #13194 Kösz.
Sikerült. -
#13193 25 után már nem számoltam a ww végig játszását... -
#13192 "és mit szóltok az Ubi bejwelentésére, úgy nézki év végén új PoP játékkal gammázunk...."
Örülünk neki nagyon. Kicsit unalmas már minden részt tizedjére végigvinni. :) -
#13191 amikor hátba támadsz valakit megdermed az idő elbarnul a kép és kék lesz a dagger of Time ezt köll használni
----
és mit szóltok az Ubi bejwelentésére, úgy nézki év végén új PoP játékkal gammázunk.... -
kalapos #13190 Könnyen.Amugy tudom mire gondolt. -
Ha ilyet nem tudsz akkor hogy jutottál el idáig? -
kalapos #13188 speed kill system alatt csak az idő lassítást érted? -
#13187 ohh a legjobb rész az ikrek
...
hmmm a speed kill systemet remélem tudod használ rendesen... szóval a lényeg hogy a kardos mancit üsd, egy idő után a bárdos rád támad ugorj el a bárd beragad a földbe csapkod a bárdost és egy időmúlva speed kill ezt töbsször -
kalapos #13186 Ödv.
Éppen ott tartok,hogy egy lovas fogatot kell vezetni majd a végén összeakadok egy másik fogattal és beugrok vele egy kidöld falrészen.Amikor be esünk akkort megjelenik egy másik alak és egy tűzkört tesz körénk.Az egyik fickónak kardja van a másiknak egy nagy bárd.
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet őket legyőzni?
Előre is kösz. -
#13185 az biztos hogy jó :D am neki kezdtem tegnap sot-ozni ps-en -
#13184 nekem is bent van kedvencek között, csak amiatt léptem le, mert már kezdem unni a sok 50 hertzen ismétlődő kérdéseket. de mondjuk flame-elni jó :K -
#13183 hát sztem is lehet temetni :S azért még benn hagyom a kedvencek közt hátha ránk jön egy kis csevej kényszer