Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
😞

Fákjúal!

SiZo91
ez már úgylátom nem annyira él 😊

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
és ezt csak a teérdekedbe mondom, mert még lessz olyan rész ahol nagyon fontos, és csak az elején tudod begyakorolni ezeket, mert végére gyorsul a speedkill menete ezért gyakorold be az elején

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
magadnak kellene rájönnöd erre és ezért javaslom azt amit #13175-ös hsz-szerint cselekedj, és ahol kitudod használni a lopakodást használd...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Na hali segitõim. +néztem a videot hogyan kell kivégezni a fõgonoszt és én addig el is jutok h 1szer +szurom a vállát, de mikor átszaladok a másikra már nem villan fel a tõr és ledob magáról.Nem szeretném ujrakezdeni ha nem muszáj ha el tudnátok magyarázni h mi is az a speedkill és ezt hogy tudom elõhozni mit nyomjak v ne nyomjak ha speedkillezni akarok?Türelmeteket és segitõkészségeteket elõre is köszönöm.
http://youtube.com/watch?v=y8Sl-qVSIBY<===== ezt nézd meg

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Looooser
ez nem egy rpg játék ahol több minden kell egy fõ bosszhoz... és azért mondtam azt hogy hkezd elõlrõl és úgy öld meg ahogy az elsõ két szörnyet kell, mert annál jobban nem, toom elmagyarázni hogy mit hogyan csinálj, mert ha azt mondom hogy kezd el a speedkillt és legy türelmes nem fogod megérteni...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

De nekem ez az elsõ fõellenségem ez a nagy dromedár. Segitsetek léci mit hogyan csináljak csak 1 tõröm van kelhet más is?
Looooser
akkor kezd elõlrõl a játékot... és úgy csináld ahogy a leg elsõ kétszörnyet ölöd meg

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Sziasztok.Most jatszok a t2t-vel és az arénában vagyok de nemtudom kiszurni a szemét a fõellenségnek.A végigjátszást olvastam de nem értem hogy célozzam a szemét hogy ki tudjam szúrni mindig ledob magáról. Ha tud valaki segitsen köszi.
Looooser
nincs mit...

köszi a segítséget, így már sikerült megcsinálnom

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

kösz, megpróbálom

Looooser
1 haladj gyorsan
2 törj össze minden tárgyat mert a sötét herceg lételeme a homok azt mindig szerezni kell ha teli van a sand tankja ha nincs inden tárgyban van homok csak törnöd kelll

hali!! elkezdtem játszani ezzel a játékkal. Most ott tartok, hogy átváltozok sötét herceggé(legelõször), átugrok a lánc segítségével a túsó oldalra, legyõzök mindenki, megyek tovább, de ilyenkor mindig lemegy az életem. Mit csináljak, menjek gyorsabban? Most megakadtam, segítsetek légyszi!

Kazuma92
2 nap alatt végigvittem atwo thrones-t hard módon ps2-n😛 (2.-jára)-(elõször easy-n vittem)

Looooser
igen van benne vmi...

Kazuma92
gondolkodtam rajta, hogy miért nincs a játék közepén ien "csapda", aztán rájöttem hogy mi a szart keresne egy ház tetején egy rohadt nagy "tüskésfa" vagy egy 2 méteres "forgóborotva". (máshogy nemtom megfogalmazni XD)

Looooser
jah én már azt hittem hogy vmi extrára gondolsz XD... Hát igen ez nem a SoT ahol magad alatt vágva a fát indítod be a vár védelmi rendszerét...

Kazuma92
csapdák alatt az akadályokat értem : "pengés forgófa", flex karika (XD), tüskék... bár már végigvittem, és a végefele elég sok ien van. de a közepén semmi nincs.

Looooser
csapdák??????

Kazuma92
cs!
meggvan a t2t ps2-re. zsír game!
csak az lenne a kérdésem hogy miért nincsenek benne csapdák? úgy hiányolom😞 (most öltem meg az ikreket... mennyi van még hátra?)

Köszönöm szépen...igen onnan már vágom 😊
armageddon666
Sahraman (helyesírás most nem érdekes. OKÉS?) király megtámadja õõ... a Maharaja városát. segít neki a Vizier aki elárulja a Maharaját (T2Tben kiderül részletesebben). minden jól megy, a Hercegnek asszem elsõ éles bevetése. Õ megszerzi a tõrt, a sereg a homokórát, persze a Vizier lecsapna rá, de apukánk minket elõnyben részesít és megtarthatjuk a tõrt szuvenírnek ^^

utána elmegyünk Azadba... látogatóba ^^ hogy béke legyen ugye a 2 ország közt. politika :C és ajándékként odaadjuk a legendás homokórát... aztán a Vizier átver mindenkit és innen már vágod 😄

@

Üdv! Valaki leírná részletesen, az elsõ rész eleje hogyan is volt? (sorry hogy ide írtam, lehet, hogy nem ide vág, mert T2T fórum, de a SOT fórumába már nem nagyon járnak...)
Az okés, hogy Azad-ban játszódik a téma meg ott szabadítjuk el az idõ homokját, de most végül is, miért mentünk oda? Mert elõtte egy másik városban voltunk a faterral meg a sereggel ahonnan elhoztuk a homokórát meg a tõrt. Farah-t is vittük magunkkal onnan Azad-ba ahol egy dagi csávónak vittük a homokot... Hogy is volt ez pontosan? Vagyis leginkább miértekre lennék én kíváncsi... elõre is köszönöm...
ffxi
Hát igen a SOT odafigyeléssel készítették.

Fákjúal!

armageddon666
nekem igazából nem rémlik hogy SOTban olyan ruha lett volna rajta ami belelóghatott volna a testébe :\ Farahnak a szoknyája volt olyan, az viszont biza bele is lógott mikor leesett -.-

@

A SoT nem 1 évig készült a másik kettõ viszont igen és sajnos meg is látszik a bugtengeren a dolog. A SoT ban egyszer nem találkoztam a testbe belógó ruhadarabokkal meg ilyesmikkel amin meg is lepõdtem mert a WW-vel kezdtem az egész PoP sorozatot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

armageddon666
igen... de ez egy széria... folytatásos... az elsõre meg elég sokat kellett várni -.- szal egy storyt folytatni könnyebb mint egy újat csinálni, és (bánatomra) a Ghost of the Past az új trilógiát indít :\

@

davidka003
"Kicsit kevés az az 1 év"

Miért kevés? Mindegyik rész egy évig készült.

Sands of Time: 2003
Warrior Within: 2004
The Two Thrones: 2005

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Looooser
most kivételesen eggyet értek veled ne hogy olyan legyen mint a t2t

Új trilógia új alapon ezt már tudtuk de most legalább biztos. Kicsit kevés az az 1 év, csinálja csak szépen az ubisoft a dolgát, nehogy már félmunka legyen belõle.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

davidka003
Láttátok már?

Link <#worship>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Looooser
dupla a maximum... az eredeti kindred blades-ben volt 3mas is de hát azt nem adták ki csak ezt a gagyi lerontott verziót

Coyote888
Hali.Egy olyan jellegû kérdésem lenne, hogy most akkor létezik tripla speed-kill, avagy nem.
Itt biztos tudja valaki😊
Elõre is köszi

\"You cannot change your fate\"

Looooser
menj a létra legaljára hosszú "E" utána spuri

Hi!ha megoltem klompát utána hogy kell kinyitni az ajtot? a tokom tele van már ezzel a résszel!
orvosolva :*

sziasztok egy olyan kerdesem lenne, h leszedtem a gammat, wirnarral 1. fajlnal hibat ir, winzip szinten, total meg latja h iso lenne, de masolasnal a 3. fajlra hibat ir, mi lehet a gond? volt mar ilyen gondom regebben sajat gepemen, akkor winrar csereje megoldotta a gondot, de msot semmi sem segit, valaki tudna valamit?
koszi elore is

Kazuma92
elég sürgõs lene😊 senki nem unja még a two thrones ? XD

Kazuma92
Valakinek van eredeti PoP Two Thrones ps2 gammája cserére?
Amit tudnék érte ajánlani :
Tekken 4/Fight Club
Splinter Cell Chaos Theory
Mortal Kombat Shaolin Monks
ezek mind eredetik ,ps2-esek

Álmodban esetleg.

Hi!Koszi a segítséget, leírnád végig már a fejére is ráugrok természetesen nem sikerül a szemét kivágni,és mikor a másik oldalrol ugrok ott sem tudom szétütni a kezét!
Looooser
a tõrt (kocka gomb) és akkor amikor az egész kép elbernul és a kék fény felvillan és csak akkor nem máskor...

Hi!Kéne egy kis segitség a prince vs. klumpa résznél. ps2-õn játszom ráugrom a nyakará és nem tom megvágni, mit kell neki nyomni?Elõre is kösz!
Looooser
ember már rég tudom hogy merre laksz
---
és miért érné már meg jobban a 2?
ha 3 mat vesz azon megy a Ps1 és Ps 2-es játékok is, arról nem beszélve ha meg teccik neki mondjuk egy fél év múlva egy Ps+-mas játék nem kell azért sóvárognia mert csak Ps2-õt vett...

Elõbb fogod te az magadraönteni mint hogy megtalálj.

Inkább ne. A 2 jobban megéri.

Looooser
hát inkább akkor spórolj még 1 hónapot és ps3-mat vegyél...

tyatyus
ha pop fûggõ vagy akkor igen.
Itt a játékban 2 éned lesz nagyon király játék.
De sies vídd végig gyorsan mert itt lesz az új Assassin'S Creed
hasonlit majd a pop-hoz.