13392
-
#11084 v ki tudna szériaszámot adni?
-
Hellsing47 #11083 nemtom lehet én vagyok hozzád képest értelmi fogyatékos, de nem nagyon értem vmikor mit akarsz mondani :D
"majd ha rájön milyen khm... szal igen... vagy akkro majd berakom én" -
#11082 jaja rakd már be :P miért nem osztod meg velünk? én nem rakom be se képet se linket... majd ha rájön milyen khm... szal igen... vagy akkro majd berakom én ^^ szerintem neked meg sincs... nyomornegyedeken nemnagyon van net és mivel 2 DVD netcaféból letölteni és pnnan megszerezni vagy nem is tudom... bár az is drága... de anyud megint láttam a szokásos munkaruhában úgyhogy dolgozik ám ^^ -
#11081 vagyis a linket XD -
#11080 tudtommal én ses ártottam neked, úgyhogy pls rakd be a képet :D -
#11079 IGEEEN :D:D -
#11078 Na rakjad! Ártottam én neked? -
Hellsing47 #11077 egy buzi képet nehezedre esne???
amugy meg rakd!! -
#11076 Berakjam a linket?Hehehehehehehehehehe. -
#11075 jaja, naon cool. most csökkentett módban megy a gép mert elromlott de talán majd rakok be képet is... -
#11074 constantin, ha tényleg létezi kaz a kied küldd már el erre a címre:
[email protected] -
#11073 -_-
nem hiszek neked.. -
#11072 Na jó a kieg?Mindenki azt nyomja fogadjunk. -
#11071 Hű télleg? Az jó! -
#11070 constantin szerit van olyan kieg, amivel a TTT-ben lehet darabolni,, de nyugi kamu az egész -
#11069 Milyen kiegészítőről beszéltek? -
#11068 ok... igazad van... akkor a te regedet törlöm ^^
Üdv itt constantin! naonnaon hiányoztál ^^, már üres volt nélküled a topic... kell a flém ide... csókolom kezit lenge öltözetű anyukádnak ^^, amúgy tényleg sirák a kiegek csak az a gond hogy nem olyan bugmentes mint állítod... Mikor Dark Princcel harcolsz Shahdee ellen akkor áttudsz esni a földön... meg a végén mikor Kaileena a homokvihart varázsolja és ott is Dark Princcel vagy, akkor ha elnyomod a leghosszabb ombót és a ciklon úgy talál el akkor sebezhetetlen leszel... na nembaj ez akár cheat is lehet lamáknak ^^
PoP eXpansion (Cross Ages) honlapja... -
#11067 a hülyét nem kéne jáccani vazze -
#11066 huhh iwiwen vagy ? törlöm a regem -.-' -
#11065 meg én nem utálom constantin, csak eléggé fura...bejelnt valamit ami neki állítólag megvan, lelép 2 hétre és utána jelenik meg, szal, elég nehéz neki hinni, erről ő tehet nem mi. -
#11064 biztos elküdlte, mert vannak olyanok hogy fáziskéséssel érkeznek meg a levelek, mert nekem ics volt tegnap hjogy küldtek iwiw meghívót és ma reggelre jött meg szal...de ha megjön tedd be ide ;) -
KOVU #11063 miért utáljátok constantint??
egyébként nem küldött nekem semmit.
ha küldöt volna szt már be raktam volna ide.
szegény nem biztos hogy hazudik csak kicsit lehet hogy ő izé tudjátok
-
#11062 Én is benne lenék hoyg basztassuk de félek h véletlen most talál ide egy admin azt szopjuk a rezet mert vagy leoffolnának vagy gumi szobába tennének át.... -
#11061 csesztessük constantint tovább:) -
#11060 A srácnak elküldtem!Nem hiszem hogy adok linket és azt sem hogy felteszem mert köcsögök vagytok és én is az leszek(voltam).Ha a srác továbbadja akkor oké de ha nem az mégjobb.Mellesleg................................... -
#11059 amúgy constantin azért mondtam hogy szidjunk téged, mert teljesen úgy teszel mintha hazudnál, mert szerintem egy hsz-be simán belehtne linkelni vagy valami, és nem váratni a többieket.
ide elküldheted: [email protected]
meg szerintem a letöltés helyét is beszúrhatnád, hoyg a többiek is elérhessék -
#11058 te tudod, én nem adnék olyanért ami megvan nekem (az egy dolog hogy másolt, de megvan:)) -
#11057 akkor nekem is elküldhetnéd erre a címre:
[email protected] ra -
Prof William #11056 Mer ez a gamemegérdemli, hogy megvegyék. Éslegalább ennyivel támogatom őke azzal hogy megveszem. Bevallom nem vagyok Krűzus és nagyon ritka az hogy megveszek egy játéko de ami tetszik azt eredetiben is megveszem. Pl: Baldur's Gate 2 Morrownind. KOTOR stb... Persze azért megvárom, amíg azáruk lejebb megy... -
#11055 naa, ez azért csúnya volt
jah és egyet fogj fel: ITT MINDENKI UTÁL TÉGED -
#11054 magyarán mindenképp elfogja szúrni -
#11053 Elküldtem!Telepíteni a readme-ben leírtak alapján!Ha rosszul csinálsz valamit akkor elszúrod a játékot. -
#11052 Szerintem meg hogy ne haljon ki megkúrom anyukádat és lessz miről beszélni. -
ez olyan kérdés mint: Amerikában miből van több európai vagy amerikai cuccokból?
és minek veszed meg amikor van crack meg minden szar (fölös pénzkidobás)?
-
Prof William #11050 Na hálistennek a régi 3 CD-s verziót még nem dobtam ki és azzal is megy a pach... Szóvallehet darabolni megint... De egy nagy kérdés... Tervezem megvenni a POP:TT-t. És magyarországon miylen verziót árulnak? Félek, hogy az európait... -
#11049 benne vagyok:) -
#11048 hogy ne haljon ki a topic, szerintem szidjuk constantint -
#11047 no problem -
#11046 a tápig haldokolik bocs hogy 3madjára írok 1más után monnyuk közte van pár óra eltérés -
#11045 csak óvatosan nehogy vírust kapj Constinak szokása ilyet csinálni...