13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • LPKENJI
    v ki tudna szériaszámot adni?
  • Hellsing47
    nemtom lehet én vagyok hozzád képest értelmi fogyatékos, de nem nagyon értem vmikor mit akarsz mondani :D
    "majd ha rájön milyen khm... szal igen... vagy akkro majd berakom én"
  • armageddon666
    jaja rakd már be :P miért nem osztod meg velünk? én nem rakom be se képet se linket... majd ha rájön milyen khm... szal igen... vagy akkro majd berakom én ^^ szerintem neked meg sincs... nyomornegyedeken nemnagyon van net és mivel 2 DVD netcaféból letölteni és pnnan megszerezni vagy nem is tudom... bár az is drága... de anyud megint láttam a szokásos munkaruhában úgyhogy dolgozik ám ^^
  • szoli91
    vagyis a linket XD
  • szoli91
    tudtommal én ses ártottam neked, úgyhogy pls rakd be a képet :D
  • Broafka
    IGEEEN :D:D
  • ffxi
    Na rakjad! Ártottam én neked?
  • Hellsing47
    egy buzi képet nehezedre esne???
    amugy meg rakd!!
  • constantin
    Berakjam a linket?Hehehehehehehehehehe.
  • armageddon666
    jaja, naon cool. most csökkentett módban megy a gép mert elromlott de talán majd rakok be képet is...
  • szoli91
    constantin, ha tényleg létezi kaz a kied küldd már el erre a címre:
    [email protected]
  • mike0013
    -_-
    nem hiszek neked..
  • constantin
    Na jó a kieg?Mindenki azt nyomja fogadjunk.
  • ffxi
    Hű télleg? Az jó!
  • szoli91
    constantin szerit van olyan kieg, amivel a TTT-ben lehet darabolni,, de nyugi kamu az egész
  • ffxi
    Milyen kiegészítőről beszéltek?
  • armageddon666
    ok... igazad van... akkor a te regedet törlöm ^^

Üdv itt constantin! naonnaon hiányoztál ^^, már üres volt nélküled a topic... kell a flém ide... csókolom kezit lenge öltözetű anyukádnak ^^, amúgy tényleg sirák a kiegek csak az a gond hogy nem olyan bugmentes mint állítod... Mikor Dark Princcel harcolsz Shahdee ellen akkor áttudsz esni a földön... meg a végén mikor Kaileena a homokvihart varázsolja és ott is Dark Princcel vagy, akkor ha elnyomod a leghosszabb ombót és a ciklon úgy talál el akkor sebezhetetlen leszel... na nembaj ez akár cheat is lehet lamáknak ^^

PoP eXpansion (Cross Ages) honlapja...
  • szoli91
    a hülyét nem kéne jáccani vazze
  • armageddon666
    huhh iwiwen vagy ? törlöm a regem -.-'
  • szoli91
    meg én nem utálom constantin, csak eléggé fura...bejelnt valamit ami neki állítólag megvan, lelép 2 hétre és utána jelenik meg, szal, elég nehéz neki hinni, erről ő tehet nem mi.
  • szoli91
    biztos elküdlte, mert vannak olyanok hogy fáziskéséssel érkeznek meg a levelek, mert nekem ics volt tegnap hjogy küldtek iwiw meghívót és ma reggelre jött meg szal...de ha megjön tedd be ide ;)
  • KOVU
    miért utáljátok constantint??

egyébként nem küldött nekem semmit.
    ha küldöt volna szt már be raktam volna ide.
    szegény nem biztos hogy hazudik csak kicsit lehet hogy ő izé tudjátok
  • Looooser
    Én is benne lenék hoyg basztassuk de félek h véletlen most talál ide egy admin azt szopjuk a rezet mert vagy leoffolnának vagy gumi szobába tennének át....
  • mike0013
    csesztessük constantint tovább:)
  • constantin
    A srácnak elküldtem!Nem hiszem hogy adok linket és azt sem hogy felteszem mert köcsögök vagytok és én is az leszek(voltam).Ha a srác továbbadja akkor oké de ha nem az mégjobb.Mellesleg...................................
  • szoli91
    amúgy constantin azért mondtam hogy szidjunk téged, mert teljesen úgy teszel mintha hazudnál, mert szerintem egy hsz-be simán belehtne linkelni vagy valami, és nem váratni a többieket.
    ide elküldheted: [email protected]
    meg szerintem a letöltés helyét is beszúrhatnád, hoyg a többiek is elérhessék
  • mike0013
    te tudod, én nem adnék olyanért ami megvan nekem (az egy dolog hogy másolt, de megvan:))
  • szoli91
    akkor nekem is elküldhetnéd erre a címre:
    [email protected] ra
  • Prof William
    Mer ez a gamemegérdemli, hogy megvegyék. Éslegalább ennyivel támogatom őke azzal hogy megveszem. Bevallom nem vagyok Krűzus és nagyon ritka az hogy megveszek egy játéko de ami tetszik azt eredetiben is megveszem. Pl: Baldur's Gate 2 Morrownind. KOTOR stb... Persze azért megvárom, amíg azáruk lejebb megy...
  • mike0013
    naa, ez azért csúnya volt
    jah és egyet fogj fel: ITT MINDENKI UTÁL TÉGED
  • mike0013
    magyarán mindenképp elfogja szúrni
  • constantin
    Elküldtem!Telepíteni a readme-ben leírtak alapján!Ha rosszul csinálsz valamit akkor elszúrod a játékot.
  • constantin
    Szerintem meg hogy ne haljon ki megkúrom anyukádat és lessz miről beszélni.
  • mike0013

ez olyan kérdés mint: Amerikában miből van több európai vagy amerikai cuccokból?
    és minek veszed meg amikor van crack meg minden szar (fölös pénzkidobás)?
  • Prof William
    Na hálistennek a régi 3 CD-s verziót még nem dobtam ki és azzal is megy a pach... Szóvallehet darabolni megint... De egy nagy kérdés... Tervezem megvenni a POP:TT-t. És magyarországon miylen verziót árulnak? Félek, hogy az európait...
  • mike0013
    benne vagyok:)
  • szoli91
    hogy ne haljon ki a topic, szerintem szidjuk constantint
  • mike0013
    no problem
  • Looooser
    a tápig haldokolik bocs hogy 3madjára írok 1más után monnyuk közte van pár óra eltérés
  • Looooser
    csak óvatosan nehogy vírust kapj Constinak szokása ilyet csinálni...