13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    működni működni fog csak nem esik szét a hulla mert másik amirt használsz és abban van megírva hogy hogyan essenek szét
  • KOVU
    pls az e mail cimemre ne irjatok semmi hülyeséget pls pls pls
  • KOVU
    az a d[-_-]b forditott b betü poén volt csak le maradt valami amit most potlok:
  • KOVU
    constantin küld ide
    [email protected]
    thx

mellesleg a játék hardon anyit változik hogy több kell az ellenbe és kicsit többet sebeznek? ?_?
  • szoli91
    constantin mire vársz azzal a képpel? szúrjad be, mert nem hiszünk neked, és adhatnál linket is, hogy honnan töltöted le, mert unom hogy állandóan hazudgálsz
  • totyak
    Néhány hét kihagyás után újra megpróbáltam megölni a főellent, de ez számomra lehetetlen. Szerintem akik meg tudták csinálni azok nagyon ügyesek, mert én nem tudom. Odáig eljutok, hogy levágom a két szárnyát, de sajnos mindíg eltrafálnak a hülye szikladarabok és egy csomó életem elveszik. Ha azok nem lennének már rég végigjátszottam volna. Kétszer már odáig is eljutottam, hogy fel kéne mászni hozzá, csak a kevés életem egy szempillantás alatt lement, vagy a hülye Prince melléugrott. Valami jó taktika nincs erre, hogy hogy öljem meg? persze itt most nem arra gondolok, hogy legyél ügyes, meg próbálkozz, hanem valami épkézláb taktikára, mert már nagyon szeretném végigjátszani.
  • chapog
    köszi a segítséget

ui. gondoltam, ha a képre válaszolok, akkor egyértelmű, hogy mire kérdezek rá, de ezek szerit nem majd a későbbiekben pontosabb leszek.
  • Prof William
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Vajon a 3 CD-s megy a reloaded féle crackal? Én Darbaolni akarok! Oylan fílinges volt... :(
  • Looooser
    jól tudod brofikám :) a 3cd-s az USA verzió ami darabolós gyilkolós. és a dvd-és nem darabolós az európai
  • Broafka
    nem, az amerikai verzió esik szét asszem (mármint a hullák, nem a játék :P) és az európaiban meg nem esnek szét :(
  • Looooser
    melege van ált probléma?
  • Prof William
    Leszedtem a relodaded féle verziót de ebben az ellenfeleket nem lehet szétvágni (már amikor homokosak)akárhogy próbálkozom. A régi TT verzimban ilyen nem volt.

Be kell állítani, vagy ez egy ilyen amcsiknak készűlt durvátlanított játék?
  • LPKENJI
    cuki anyuka lehet:P
  • Broafka
    Kicsit kilóg a dekoltázsa anyukádnak, meg elég lengén öltözik :P
  • Looooser
    ne bánts mert szólok az anyukámnak (Shadee) és megnevel
  • Broafka
    HAMM! :P
    féljél is, én pedig hozom a WW-ből a plüs maci kardot, vagy az óriás fehér tenyeret és felképellek :P
  • Looooser
    tegyélbe egy kurva képet és akkor elhiszem aztán jöhet!!!!!
    ---
    Akkor nem űKlompa eszik meg engem hanem Brofi jujjj defélek hozom a plazma kardot ^^
    ---
    Chapog keresőbe írd be hogy: Klompa megölése
  • Broafka
    constantin és a becsület? :D
    háh!
    vicces!
    vagy nagyon madárnak néz minket... vagy én nem is tudom...
  • Hellsing47
    egy kibacott képet tegyél!
  • mike0013
    a vírusokat kéretem magadnak küldeni;)
  • constantin
    Hova a faszomba küldjem a kurva életbe.
  • mike0013
    nyugodj meg, én sem értem
    valószínű nem mi vagyunk a hülyék
  • LPKENJI
    ez mi akar lenni ... nem értem v csak én vok túl hülye hozzá???
  • chapog
    at az ellenséget, mai ezen a képen található, hogy kell megölni?
  • Hellsing47
    tegyél!!
  • constantin
    Hova küldjem a kieget?.Kinek kell.Faszom mindenki kéri de senki sem írja hova küldjem.Képeket esetleg tehetek be.
  • Broafka
    azért nem nagyon válaszolunk, mert tudjuk hogy te már rég tovább jutottál :)
    és a klompa nem esz meg!!!
    ----------
    looser:
    megeszlek, mert nem így kell felhozni a topikot...
  • mike0013
    1:)
  • Looooser
    De ha egyszer mind és nem ismerik a keresőt? ember mellesleg próbáltam feldobni a topicot ebből a gázos vegetációból nem kéne megenni
    ---
    mike0013 alul kereső és írd be: Klompa
  • mike0013
    nah de tudtok válaszolni az én kérdésemre:)?
  • Broafka

ez csúnya dolog ám!

de nem kéne ilyenekkel piszkítani a topikot már ne is haragudj :(
    inkább ne menjen a topik én azt mondom, de ne legyen belőle gumiszoba!

Te is voltál újreg, még ha nem is akadtál el a játékban, nem kéne kigúnyolni őket azért ennyire :-/
  • mike0013
    én már ezen a részen túljutottam, de most elakadtam egy nagy darab szörnynél ami folyton megöl, nem tudom megütni, mert felkap és megesz:(
    légyszi segítsetek, hogy hogyan kell megcsinálni
  • Looooser
    Asszittem meg eszitek :DXD
  • mike0013
    :DDDD
  • szoli91
    jól mondod, ez csak egy vicc, csak egy újreg benyomásást akarja kelteni
  • ffxi
    Jeeeesszus!!! Ugye csak vicc?
  • Looooser
    gyerekek nagyon elakadtam a játékban
    van egy rész hogy leesek egy alagútba ezzel nincs semmi megyek tovább de valami idegesítő hang folyton beszél körbenéztem már mindenhol de nem látom azt ami folyton beszél oké nem törődtem vele tovább mentem aztán vmit történ 1ik pillanatról a másikra eltünt a herceg és valami fekete izé lettem és folyten meghalok valaki segítsen mert január óta elakadtam ennél a pontnál...
  • LPKENJI
    jaja
  • Lipták Róbert
    Jaj tehát az egy madár szemét szimbolizálja? így már vágom... Na jó azé' Szoli-é ból is megértettem, dehát valjuk be: így teljes a magyarázat
  • Broafka
    magyarul megfogalmazom Szoli barátunk szavait:

madártávlatból láthatod azon a területen a herceget és környékét :)