Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
szóval ez: <#idiota> 😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

szoli91
az egy szmájli akart lenni, csak lehagytam ezt: # <#smile>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

szoli91
de csak testileg veszi át az irányítást a Herceg fölött

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
és minekkell az jó a játék mi meg mondjuk neked 100%ra 😊

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Halika!
Nem tud valaki 100-százalékos leírást a játékhoz én nem találtam.
Elõre is köszönöm
mike0013
és a tárgyakat ha szétütöd kapsz homokot! jah és nem lelkekbõl hanem homokból táplálkozik a Dark Prince

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balazs15
jo látod a helyzetet<#wink> amikor átváltozik és a másik énje uralkodik felette akkor bizony lelkeket zabál és azt tartja életben..szoval siess minnél több embert kinyirni minél hamarabb..de nyugi miután olyan helyre kerülsz hogy van viz azután vissza változo normál állapotra<#vigyor>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Hali! Van egy kis gondom a játékkal. Pont most lettem a sötét herceggel aminek örülnöm kellene de mégse teszem azt mivel úgy vettem észre hogy a leölt ellenségek lelkébõl tartom magamat életbe, talán, mert egyszercsak látom hogy lemegy az energiája és összeesik de csak úgy simán hogy nem is csinálok semmit. Vki megmondaná hogy akkor most mi van pontosan? <#confused>

Broafka
olvass vissza!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Balazs15
hogy kell kinyirni azt a két barmot????a fogathajtás után...<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Broafka
nekem az Anyal Ugrás az egyik kedvencem (falon felfutás visszaugorva két kar kitártva (mint egy angyalszárny) aztán karok felhúzása majd lhasítás/széthasítás)

és akkor is hangulatromboló, sokkal élvezetesebb valamivel reálisabban kinyírni az ellenségeket mint ilyen hülyeségeket használva...

mike0013
sztem is a legjobb a lmb 3× + e (mindegyikõnknél máshogy van leirva😛)

én is ugyanezt irtam 😛
csak máshogy hivjuk a bal egérgombot 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

szoli91
szerintem se illúzió romboló, különben is benne van a történetben.
Nekem a kedvenc kombóm a MOUSE1+MOUSE1+MOUSE1+E. Ez mindenkit kinyír <#idiota>

sztem se volt hangulat rombolo a homok ereje...bár a WW-ben többször használtam mint itt..itt csak a visszapörgetés meg lassitás (néha amikor kelett) 😄

egyébként kinek mi a kedvenc komboja??😄
nekem a falon futás és "E" (visszaugrik pörögve és hasit mnkit <#hehe>)
ill. nemtom mi a neve ilyen "break-szerü" <#idiota> L-Click 3x és "E" <#hehe>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

armageddon666
hangulatromboló?! tök fasza volt mikor szépen körbeveszenk én pedig BOOOM!!! instant kill mindre :K

@

Rage47
én vmelyik akadálynál a lassitást is. aztán jól megszivtam az egyiknél, mert sokkal könnyebb volt anélkül D:
Köszi szépen

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Broafka
mássz föl a gerendás ládára, onnan fussál a falon jobbra, majd onnan ugorjál az erkélyre és akkor eléred a forgót!

Broafka
én is használtam a visszetekerést, de csak azt, mást egyáltalán nem!

Mit kell csinálni annál a résznél (amikor a csaj csak elmenekül prince elöl) és beérek egy olyan terembe ahol van egy nagy láda amin van gerenda és azt lehetne tolni is ha nem lenne elötte kitámasztva egy deszkával! Nem tudom pontosan hogy most hova kell ugrani hogy azt a tekerõt eltudjam forgatni. Már mentem vissza fele is de semmi. Csak fel alá járkálok. Aki tud az légyszi segítsen. Elõre is kösz

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Gerbill
Én az idõvisszapörgetésnek elég sokszor vettem hasznát, pl mikor elszúrtam a speed kill-t, vagy ha túl hamar, vagy késõn ugrottam. Az idõlassítást csak nagyon ritkán használom, mondjuk olyan helyzetben amikor beesek egy Homok tank õrsége közé, vagy amikor azokat a hülye homokszippantó kutyákat kell legyõzni(amikor sok jön egymás után)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Dragooon
hát azért sztem volt helye a visszatekerésnek :p legalább is egyszer-kétszer

amúgy a BELSÕ hangja nem a GONOSZ herceg volt, aki azt mondta, hogy "minden ami a tiéd, az jogosan az enyém is"? de amikor a korona a kezében volt és levette a csuklyát én a SÖTÉT herceget láttam vigyorogni O.o

de télleg tiszta sor lenne, ha a hang a gonosz herceg lenne.. a dahaka a WW-ben elkapja az egyik herceget (amikor a miénk még homokszellem) és leviszi a mélybe, de nem öli meg (ekkor válik le rólunk a maszk). nah és ezt akarja az a herceg megbosszúlni.. valaki igazítson már ki, pls ^^ amúgy az ötletet a dahakateam-en olvastam

amúgy a ww-ben 4 idõsík volt, ha jól tudom... melyek voltak ezek? amúgy még vki mondja a ttt-ben, hogy visszapörgette valahová az idõt! ez pontosan ki volt és miért tette?
köszi elõre a segítséget ^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Broafka
én egyszer sem használtam idõ erõket, maximum az idõ visszetekerést!
de utálom az összes idõ erõt...
játék/hangulat/illúzió romboló

Dragooon
jól megváltoztatták a sztoriját

Dragooon
fúú nekem voltak régen kindred blades-es trailereim ^^

Dragooon
nem lesz nehéz: a lényeg, hogy támadd a kardost minél aktívabban, majd rád támad az a nemtommilyenes, annak a fegyvere beleragad a földbe és akkor kezdd el gyepálni! de nem lesz egyszerû a kardos csávó ütni fog, szal ugrál át mindig a görnyedõ man másik oldalára és folytasd.
késõbb jön egy speed kill, majd csinaáld megint ugyan ez, utána újra speed kill, vmelyik meghal, te összeesel és a szörny támad, de FARAH megment.

amiket nem fogsz tudni csinálni: lefogni õket, átugrani a hátuk mögé, idõ lassítani, vagyis idõt tudsz lassítani, de visszagyorsul, ha rátámadsz valamelyikükre xD
tényleg nem olyan nehéz, legyél majd ügyes és ne húzd fel magad rajta ^^

Broafka
ebbõl az E+-as trailerbõl lehetne megcsinálni egy alternatív TTT-t (húú mennyi 't') és ENNEK lehetne adni azt a nevet hogy Kindred Blades!

Gerbill
Ó😞 Pedig azthittem én ilyen ügyes vagyok hogy csak két legyintéssel legyõzöm õket😄 Na akkor lesz még szívás rendesen, ahogy olvastam a kommenteket.
Más: remélem a filmet nem Uwe Boll rendezi

Looooser
Bazzeg Csak mûködött Farahnál a medál és még tudott is ról bazzeg!!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Dragooon
még nem próbáltam, de ITT ezt megteheted ^^

szoli91
szerintem a T2T trailere a legjobb, de ezeket hogyan lehet letölteni, mert nekem kellenének a gépre <#smile>

Dragooon
köszi hogy belinkelted õket!! =)

armageddon666
so sorry hogy 3. egymás után, de találtam egy ilyen "egyveleget". egy fanmade összevágás, válogatás music videó!
ezaz...
többet most nem írok 😄

@

armageddon666
Sands of Time! itt is van egy kettõ plussz, és van bõvítés is abból ami viszont szerepelt a gémben 😄

@

armageddon666
Ahogy ígértem:
Sands of Time filmszerû trailer
Warrior Within filmszerû trailer
The Two Thrones filmszerû trailer

PoP3 E3as trailer
és még van jópár de nem volt most türelmem összegyûjteni õket és nem is mind találtam meg. youtuben keress rájuk és nézegesd õket!

@

szoli91
az igaz <#idiota> én egy 1/x függvény vagyok<#idiota>

Rage47
attól még nem hülyeség, h nálad forditva müködik😄
szoli91
huh nekem az a rész nagyon tömény volt, sehol egy mentés. Annál a résznél totál feszült voltam, majd szétfeszített az ideg.
---
Rage47: Amúgy szerintem az hülyeség, hogy ha nagyon koncentrálsz, akkor sikerül minden, mert nálam speciel épp fordítva van. Ha nem koncentrálok sikerül minden <#smile>
Dragooon: Amúgy lesz következõ Prince of Persia. A kútos rész nekem is teccett, nagyokat mosolyogtam rajta<#smile>

Dragooon
amúgy ezt nem gondoltam komolyan 😛 de valahogy eljuthatna a filmkészítõkhöz az ötlet :S

Dragooon
csináljunk egy petíciót az animációs dologról xD

Rage47
egyetértek
egy könyv állati lenne! én az összes game-bõl csinált filmet animációsra csinálnám...
Dragooon
okok, köszi szépen! ^^
egyébként számomra nagyon sokat dobott a játékélményen, hogy próbáltak a készítõk is humorizálni: pl amikor a Herceg dünnyög magában amikor Farah-val van, h "7 év és semmi sem változott" (vagy vmi ilyesmi), meg amikor a belsõ hangja mondja, hogy "Na látod? Most meg fog ölni minket!" ezeken elmosolyodtam =)
az nekem is tetszett, amikor nem tudott visszaváltozni az a farok meg szívatta a beszólásaival: "nem kérsz inni?" 😄 jó volt
tetszett és örülök, hogy nem lesz több része ^^ helyette készítik az Assassin's creed-et 😛
amúgy két dolgot még írok a játékról. nekem még nagy örömöt tudnának szerezni egy könyvvel, amiben vagy leírják, hogy mi hogyan történt, ki kicsoda, mi történt a herceggel a 7 év alatt, vagy írnak egy szép regényt az egészrõl
a filmrõl meg csak annyit, hogy szerintem jobb lenne, ha animációkkal oldanák meg, mint amiket a játékban is látunk átvezetõ videókként..

Rage47
igen, az a sötétherceges rész nagyon jó! tetszik ahogy beszólogat stb.😊
Broafka
😊
ez így is van, és ha beletudod képzelni magad a Herceg szerepébe...
nekem pl az egyik kedvenc részem ez a fogathajtóversenytõl az ikrekig, aztán meg amikor sötét herceg vagyunk, és nem tudunk visszaváltozni, mert nincs sehol se víz, nah ezt a két részt nagyon csíptem 😊
(a végérõl nem is beszélve, az az egyik kedvencem)

Rage47
végülis egyik sem nehéz, ha maximumon tudsz koncentrálni és nagyon ügyes vagy😊)
Broafka
pedig szerintem egyáltalán nem nehezek 😊

armageddon666
nyugi nem azok :K felismered majd õket 😄 Axe és Sword... és brutálkemények... ha ilyen könnyû lenne akkor nem nyafogna mindenki hogy nem megy nekik...

@

armageddon666
nos azok a videók e3as videók voltak... minnyá linkelek neked néhány videót amit érdemes megnézni, de nem szerepeltek a játékokban. WWben is volt ilyen. mikor shahdeevel találkozunk a középen lévõ kõlapnál és jön egy gólem. vagy amikor egy levelet ir és megjelenik dahaka. meg mikor háborúzik valahol (na az szerintem a battles of prince of persia 😄 legalábbis az ötlete onnan jöhetett) bár ez utóbbit meg lehetett nézni a gémben ha végigvittük.

@

Gerbill
Ha az ikrek azok a késdobáló repkedõ valamik, akkor azokat én elsõre legyõztem, lelassítottam az idõt, és simán lekaszaboltam mindkettõt. A Sötét herceges részek, sokkal jbban tetszenek a csatornán kívül, de még mindig nem a kedvencem😊.