13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • LPKENJI
    simán kasza-basza:P
    oszt kill
  • szoli91
    ja, akkor tudod őket lelökni, ha van szakadék vagy korlát, de van több lelőkés is, azokat az iránygombokkal tudod kombinálni ;)
  • Vanek
    tom,hogy kezdő vagyok,ezért kérdeztem.
    hova dobjam őket a földszintről?mert erkélyes részeken még ok,de pálya alján már nincs hova...
    és ha eléggé gyeplom őket eltűnnek?
  • mike0013
    meg le is lehet őket dobni:)
  • szoli91
    LoooooooL Látszik, hogy kezdő vagy :D azokat csak gyepálni kell, semmi mást, ha jól értem :P
  • Vanek
    hi! most kezdtem a game-t,és nem lelámázni meg hasonlóak,visszaolvasva sem ilyesmi a téma,biztos irtátok már 1000x,de megkérdem: ezeket a minotauruszokat hogy lehet megölni?nem a simákat,hanem ezek hallhatalannak tűnnek, vmi sugár lövel ki egy körből felfele,de nemtom őketbeledobni,megölni,semmit.
    választ előre is kösz
  • Looooser
    Pff ember és minden Lúzernek
    easy kód = The baby toy of death
    normal kód = Telephone
    hard kód = Chainsaw
    random kód = Sword fish
    és tzotál mindegy hogy milyen nehézségben kezdesz újgémet csak az a lényeg hogyazonos profuilban más mentéssel ennyi
    ----
    DeathJr nem kell aztat megölni csak menny tovább
  • szoli91
    www.stuckgamer.com
  • LPKENJI
    olvass vissz
    Klompa néven asszem
  • DeathJr
    Nah most mi va???Ki ogoatt rajtam ez a gecc...pedig az egyet és a 2-őt is végigszúrkáltam
    Nah akkor hog yis kell megölni???Mert nekem van egy vami végigjátszás szerű de csak annyit ír hogy amikor vak akkor rá megy prince a hátára oszt kacc.
    De addig el is kéne tudnom jutni
  • mike0013
    hehe, jó vicc...:)
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem el és el vok akadva az első főellenségnél...hiába ugrok rá semmi.Beleszúr egyet a válába onnan elkapja és elvileg ott kéne még1-et beleszúrni a kezébe de nem tud mert elhajít.
    Hogy kell megölni azt a gecc-et???
  • szoli91
    szerintem, akkor az adott nehézségi fokon tod előhozni, és ahogy Looooser mondta, a végigvitt profilodban kell új gémet kezdened;)
  • totyak
    Akkor ha easy-n játszottam végig egy új játékot kell kezdenem megint easy-n, mert ez a kód csak ott jön be és addig játszom míg meg nem lesz az első SK és utána már bejön a fegyó? Mert valami angol oldalon olvastam, hogy easy kód, medium kód, meg hard kód van, vagy bármelyik nehézségen bejön bármelyik fegyver?

TÉK
  • Looooser
    végig toltad a profilodban a gémet és kezdesz a profilodban egy új játékot monnyuk normálon de vigázz ne ment az előző játékra és akkor esc gom és le fel balbal stb és akkor jön elő de minimum meg kell lennie az első SK-dnak ugyan a bban a játékban nem leht bé hozni a fegyxót... na menetem órára csum majd leszek
  • szoli91
    szerintem te a SoT-ra gondolsz
  • totyak
    De hiába ütöm be a kódot, mert nem történik semmi. Esetleg nincs valaki nek olyan mentése ahol pont nincsnálunk a tőr, meg ahol Farahval az erkélyes résznél vagyunk? Állítolag ezek közül valamelyiknéllehet behozni, perzse ez nem biztos.
  • ris
    Láttam hogy van olyan kód ( a pause menüben kell egy csomó irányt ütni)
    Amivel kapsz játékkalapácsot,kardhalat vagy láncfűrészt.
  • ris
    CSá
    HA van ilyen kieg honnan szedted le?
  • totyak
    Na utánanéztem ezeknek a fegyverkódoknak kicsit, de nem sokkal lettem okosabb. Olvastam olyat, hogy akkor lehet beírni ha nincs nálad a tőr és a kard az elsődleges fegyver, meg olyat is hogy akkor amikor Farahval valami erkélyen (balcony) vagyunk. Nem tudom ebből mi igaz, meg arra sem emlékszem, hogy mikor nincs nálunk a tőr és mikor vagyunk az erkélyen, pedig most játszottam végig. Keresek valami mentést aztán majd meglátjuk.
  • mike0013
    a directional button az az iránygomb:)
  • totyak
    Kösz hogy próbálkozol segíteni. Odáig jutottam, hogy Pause menü és az irányok beütése, de semmi nem történt. Tulajdonképpen az a kérdés, hogy mi az a directional button, mert az irányok előtt azt kéne nyomni. Ha valaki behozta már azt a fegyvert akkor szóljon légyszi. Még a végigjátszás sem ír semmit.
  • 22Barna22
    babajáték helyett gyerekjáték vay ilyesmi...az mindegy
  • 22Barna22
    ha nem pontos javítsatok ki! :P
  • 22Barna22
    "You have unlocked The Baby Toy of Death Special Weapon while in the Pause Menu, use the directional button and Enter: L,L,R,R,U,D,D,U,U,D"

Unlockoltad a "A halál babajátéka"(vagy ilyesmi :S ) speciális fegyvert...mikor a pillanat állj menüben vagy(PAUSE) használd a nemtommilyen gombot és üsd be egymás után:bal,bal,jobb,jobb,fel,le,le,fel,fel,le.....nah arra hogy milyen gombot kell nyomni magadtól kell rájönni:D
  • totyak
    11094?????????
  • mike0013
    pff, többet meg se szólalj xD
  • armageddon666
    hülye XD ez jóóó! és te raksz fel képet? :P (Photoshop Phéntek topicban hátha megcsinálják :DD)
  • Prof William
    Őőő én most szedtem le egy újj kieget amiben lehet lennei a Dark Princevl és Győzikével is! Győzike a támadás billenytűre azt mondja hogy SUKÁR! és a homoklények önygilkosok lesznek. Át tud változni Fekete Pákóvá de akkor fogyik a pálinkaszintja és iylenkor mindig kell pálinkát kortyolnai az útbaeső kutakból hogy magához térjen.

A játéktér a 4 szeresére nőtt és vissza lehet menni az idő szigetére.

És ha 17 szer végignyom od miközben kiskutyás alsó van rajtad akkor Chucl Norrisal is lehet menni.
  • szoli91
    hát jha, meg szerintem ha nem lehet patchelni, akko rnem is csinálnak hozzá kieget, max szerintem az SDK-val lehetne megcsinálni, de azt még nem adták ki
  • totyak
    Végre végigjátszottam és nagyon jó volt, csak nem értem mit ír ki a végén. Valami speciális fegyverekről van szó. Légyszi valaki fordítsa le nekem.

You have unlocked The Baby Toy of Death Special Weapon while in the Pause Menu, use the directional button and Enter: L,L,R,R,U,D,D,U,U,D

A videók között láttam, hogy gumityúkkal harcolt és gondolom ezzel lehetne előcsalni valahogy.
  • armageddon666
    Fölösleges bevallania mert egy 2éves popfan sem dőlne be neki... annyira átlátszó az egész... nem is érdekes az egész téma... még ha sűrűbben írna be vagy érdekesebb "szivatásai" lennének... de ez 1 az 1-ben az mikor a crak "jött ki" de csak nála... eskü copyzza és átírja a crack szót kiegre -.-' szal (boooriiing) így még vissaszólni se lehet neki...
  • szoli91
    ha nem vennéd észre constantin azért szivatnak téged állandóan, mert váratod a népet, és ebből jogosan következtetnek arra, hogy hazudsz, úgyhogy minél hamarabb linkeld, vagy valld be, hogy hazudsz. lehet választani...
  • 22Barna22
    naon nem jól hazudsz! :D
  • Broafka
    :D
    szánalmas!
  • constantin
    Anyátokat.Ezt elbasztátok.Már csak pénteken tudok képet berakni.Adig is suckoljatok eggyet.
  • mike0013
    a tápot még könnyű kicserélni...
    ha egy alaplapról lenne szó.. :S
  • szoli91
    részvétem :D nekem is volt ilyen és két napig nem tudtam gépezni :D
  • Looooser
    Nos tehát mint kiderült ninncs kieg a VIP tagságom 6 napon belül lejár nekem meg nincs gépem mert a tápom meghalt szvl majd leszek valamikor bye bye emberek majd leszek
    ----
  • armageddon666
    Hát az bizony lehet :P de néha én sem értem magam XD de 2szeri újraelolvasás után:
    majd ha rájön (constantin) hogy milyen gyök-köcs-barm-álat (ez censoreddel felér) akkor majd berakom én (a képet a nem létező kiegről ami nagyon jó gém és ha adtok címet consti elküldi)