13392
-
#11164 ez a te véleményed :P -
#11163 miután dzsiti felidegesített, azóta ő hülye, az oldala nem rossz, de amióta felidegesített az oldala is hülye lett! :D:D -
#11162 dzsiti nem hülye és nem hülye oldal
armi és a dt sztem nem kezd kihalni, bár lehet, mert csak az old regek járnak oda, eg azt bírom, hoigy egy csomóan regelnek és nem írnak :D -
#11161 jaaa, leesett...
DahakaTeam?:) -
#11160 annak a hülye gyereknek a(z) (hülye) oldala -
#11159 mi az a DT:)? -
#11158 nem ua. a 2... nagyonnem... főleg hogy DT kezd kihalni... :CC -
#11157 hülye DT b*zik... () -
#11156 neked DT-n már van, úgyhogy engem illet meg, és be lehet fogni -
#11155 neked a DT-n már van, sza lengem illet meg a jog -
#11154 köszi :P
nekem nem is kéne nagyon, egyébként meg egyszer kértem már házigazda jogot valahova, talán ide, és nem adták meg (de aszsem nem ide volt) még csak annyit se mondtak hogy bú, vagy bá -
#11153 régebb óta ittvok :P és Broafkának meg Dzsitinek nem lehet adni ezért maradok én hacsak valaki másik régebbi nem jön :DDD -
#11152 lehet:)
de nem neked hanem nekem kéne adni a házigazda jogot:P -
#11151 szvsz összekéne vonni a 3 PoP topicot írni egy normális FAQtot nekem házigazda jogot adni (:P) és átnevezni "The home of the official SG PoP Society"-re (THOTOSGPOPS) -
#11150 oké emberek, bann nem lesz, de ettől függetlenül ne NFS-ekről beszéljünk TTT topikban :-/ -
#11149 nem lesz bann ha lenne bann, akkor már a sok constantinozástól biztos kaptunk volna Meg nekem is megvan az összes GTA és NFS, most a Carbonban 71%-nál járok és van egy tök jól feltuningolt Porsche Caymen S-em -
#11148 Látom eléggé egyezik az ízlésünk. Az összes GTA és az utóbbi időben megjelent összes NFS megvan nekemis. Azok viszonylag egyszerűek voltak. Na de ne térjünk el valódi célunktól, mert ban lesz. Hajrá, hajrá, menni fog az a rész csak mindent bele. -
Elmör #11147 Eszembe jutott még valami! A játék kezdete előtt ki lehet választani, hogy milyen nehézségi fokozatú legyen ugye? Mert ha igen, akkor biztos nem easy-vel kezdtem. Na itt is lehet a bibi. -
Elmör #11146 Grat!
Biztos lesznek durvábbak, mert haverom mondta, hogy ő a végét nem tudta megcsinálni. Hát van ilyen. Bár eddig a legtöbb game sikerült. NFS-ek, GTA-k és voltak sokkal nehezebb cuccok, ezért nem értem, hogy ez miért nem ment. Billentyűzetem már széthullóban van (sajna), mert párszor kapott már kézzel lábbal. Vagy legalább átváltozhatnék a sötétherceggé, akkor szerintem könnyebb lenne. Kapnának az ostorral mint atom. -
#11145 Figyelj, én is így jártam. Szétüttöttem a billentyűt, az egeret, teljesen idegbeteg lettem. Aztán rájöttem, hogy ettől csak rosszabb lesz. Pihentettem egy-két napot a játékot, aztán lehiggadt fejjel újra, meg újra nekiálltam és végül sikerült. Csak akarat kérdése. Hidd el lesznekmég rosszabb részek is (szerintem), úgyhogy tartogasd az energiáidat. -
#11144 köszi
meg totyaknak is igaza van, szal tényleg bizonyítsa be, hogy van ilyen kiegészítő vagy nincs, szerintem a való életben is utálja mindenki, mert nem hiszem, hogy csak itt jácca a lámát -
#11143 De ennek mi értelme, hogy ilyeneket mondasz, hogy te már ilyen meg olyan kiegészítőkkel tolod? Jó az neked ha hülyének titulálnak? Vagy ha annyira úgy érzed, hogy igazad van akkor bizonyíts bazz! Szerintem itt senki nem hisz neked. -
#11142 neked van igazad... -
#11141 meg ha rajta van a játék fórumán, akkor biztos találok ott egy linket is, szal kárvolt megszólalnod -
#11140 constantin te akkora egy szánalom vagy. amikor már mondanak neked valamit rosszat rögtön visszaírsz, azt amikor nem is rólad van szó akkor meg lapulsz. Szerintem inkább kímélj meg mindenkit -
Hellsing47 #11139 gyenge -
#11138 Hát pedig most akartam linket rakni.Ez van.Köszönjétek szolinak és ha nem hisztek nekem akkor nézzétek a játék oldalán a fórumokat. -
Elmör #11137 vagy 20-szor próbálkoztam. Aztán elborult aggyal inkább kikapcsoltam a gépet és mentem aludni, mielőtt rossz történt volna.
Egyébként nem játszottam előtte egyik résszel sem, nem is ismertem a játékot, de nagyon megtetszett. Az irányítás néha ugyan furcsa, ahogy fordul a kamera és a gombokat is másképp kell nyomni. Folytatás gondolom lesz. -
#11136 azt lehet kérni...lehet hogy én lérek erre a topicra
és constanttin abbahagyhatnád a hazudozást, mert szerintem már mindenkinek elege van belőle, meg meg is kímélhetnél minket, hogy fel se jössz és hazugságokat pofázzál, mert ez már unalmas
Looooser: szerintem mike csak constantint akarta jáccani másképpen
ELmör: jól csinálod, csak védekezz is és legyél jó gyors, nekem 5ödjére sikerült őket kicsinálni -
Elmör #11135 Hi!
Eljutottam addig a pontban a játékban, hogy 2 "főgonosz" ellen kell harcolni. Ez a fogathajtós rész után van, amikor az egyik egy karddal, a másik meg bárddal esik nekem tűzgyűrű közepén. Olvastam már, hogy a megoldás az, ha először a kardost ütöm, és a bárdos elől ki kell térni, majd beakad a földbe a bárdja és akkor lehet speedkillt alkalmazni, na ezt meg is tettem 1-szer, de utána már annyira gyenge a herceg, hogy nem tudom megölni. Szóval lehet béna vagyok? Nincs más mód? Eléggé idegesítő. A korábbi "főellenségek" nem tartottak eddig. -
#11134 De a CoD3 csak ps2-re juött kii? milyen emu-t használsz?
----
Constantine warezolás miatt akár büntit is kaphatnál csak az a baj h nem kaptunk házigazda jogokat szvl ovatosan irogass na csupedli -
#11133 én meg végigvittem a pop 10-et, 2 év múlva jelenik meg... amúgy jó volt...
jah és a CoD3-at is végigvittem PC-n fain volt... -
#11132 -
#11131 grat(b)ula -
#11130 Végig vittem kiegellel is a gamet.Szupper jó.Akinek nincs meg az bánhatja.Mellesleg egy warezoldalon is fent van ahol ingyenes. -
#11129 Nagyon rossz topik ez... -
#11128 n mindig úgy csinálom, hogy nyissa ki a kaput, mert úgy nem élvezetes a harc, hogy csak két emberkével harcolok... -
#11127 Jah és aztán odamész a kapuhoz, a prince belevágja a tőrt és mehetsz tovább
-
#11126 Ez mind baromság...
nah úgy tudod őket a leghamarabb megölni, hogyha először mindig azt a démont ölöd meg amelyik kicsit máshogy néz ki mint a többiek, mert ameddig ő él, addig jönnek a fénycsóván(teleportkapu) keresztül a démonok.
Legegyszerübb ha SpeedKillezel rajta mert akkor nem lesz ideje a kaput megnyitni...de ha megnyitja sincs baj, csak öld meg őt és még egy fog jönni....SOK SIKERT! -
#11125 a kasza-basza után egyből meghal, úgyhogy...