13392
-
#11204 Pedig könnyű:P
Én nem tudtam megcsinálni, és meguntam, aztán kellett a hely és letöröltem. Pedig nemnagyon szeretem befejezetlenül hagyni a játékokat. De ha valami hasonló hülyeséggel nehezítik meg akkor hamar megunom és delete. -
#11203 Nemtom hogy hányan nyomták már ki ezt a game-t, de az biztos hogy a Vezír megölése eléggé esélytelen, mert ha már nem próbáltam meg úgy 30-szor akkor egyszer se, szóval még ennyi próbálkozás ellenére sem sikerült megcsinálnom. Persze most biztos azt mondjátok hogy béna vok de én azért nem ülök ott szószerint egész nap a gépnél hogy megcsináljam mert aki olyan az valszeg megtudja csinálni, egyszóval nehogy azt merje mondani vki hogy ez a főellenség könnyű mert azt megölöm, hiszen ha mégis az vkinek, akkor jobb lesz ha elmegy vmilyen orvoshoz hátha felfedeznek benne vmi érdekes "zseni gyereket" mert csak az mondhatja erre azt könnyű... -
#11202 én anno sokat játszottem vele,de nem tetszett:S nagyon nehéz játék.
Ha érdekel itt van a demója. -
#11201 Torrenten már néztem, de nem lehet úgy megtalálni, hogy le is töltődjön. Se seed se leech, egyszerűen semmi. -
#11200 meg szerintem nyugodtan írj nem ideillő dolgokat, mert úgysem bannolnak érte -
#11199 szedd le torrentről -
#11198 Hi! Igazából ez nem ide tartozik, de azért megkérdem. Már végigtoltam a princeket és most a régi 2D-s verziókkal nyomom. Az érdekelne, hogy honnan lehetne beszerezni a POP 3D-t, mert azt is végigjátszanám, csak sehol sincs. Igazából nem megvenni akarom, meg szerintem nincs is boltban mert már régi meg állítólag nem is volt nagy durranás, de azért engem érdekelne. -
#11197 Kössz midnenkinek a helpet majd később kipróbálom!!
(Ps2-n nyomom és ott sokkal könnyebb irányítani) -
#11196 ja végre egy normális gondolkodó ember.
lehet rosszul emlékszem, de amikor felvitted szerintem azt a fal mellé kel ltolni és onnan falon tudni, nem tom -
#11195 Nemvágom hol vagy rég nyomtam de muszáj kommentálnom és sok sikert kívánnom mert ahogy elnézem megy ez neked HelP NélküL is :D nehezén már túl vagy szerintem úgyhogy ezt is megfogod oldani ennyit tudok mondani... Good Luck & HajRá :D -
#11194 Na még tovább jutottam :P
Meg van már a faternak a kardja és után elég sokkal ott tartok hogy kiértem a várból és fel kell juttatni egy csomagot,de ne mtom hogy kell mert a két tekereővel megcsináltam és felmegy, én is de onnan hogyan továb?? -
#11193 na meg várjál ez nem jó kis gém, anem nagyon jó nagy gém -
#11192 nem mondod? xD -
#11191 Jó kis gém eza Pop: T2T!!!! -
#11190 nekem is az az egyik kedvenc részem... meg a fogat versenyek és az ikrek.... asszem ha meglesssz a gépem leszedek vmi trainert mert ez nagyon nem jó hogy csak 1 főellenséget lehet megölnia DP-vel.... :( na mentem tesi órára csumi
-----
Ja Constantin te vagy itt az eggyetlen dákóslukkoló sztem menyj a gumiszobába és ott rontsd a levegőt na télleg mentem csáááááó -
#11189 nekem is az a kedvenc részem -
#11188 good job!
egyik kedvenc részem következik :) -
#11187 továbbjutottam:
Vezír elrabolta farát és most dark prinszel vagyok. -
#11186 mindkettőt :K
www.stuckgamer.com -
#11185 esetleg akinek nem megy az a szobortologatósdi annak itt egy kis segítség:
1. Előre
2. Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
3. Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
4. Előre
5. Előre
6. Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
7. Hátra
8. Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
9. Előre
10. Forgatás az óramutatóval megegyező irányba
11. Előre
12. Forgatás az óramutatóval ELLENTÉTES irányba
13. Előre
-
#11184 Jelenleg ott tartok hogy egy "kis" kocsis üldözés után rám jön 2 nagy állat.
Na most ott melyiket kell ölni? És hogyan?:S -
#11183 cracket innen tudsz letöltni:
www.gamecopyworld.com -
#11182 constantin a magad nevében beszélj, mert ahogy nézem te is abba a "dákóslukkolók" csoportba tartozol -
#11181 csak egy helyen lehet 3-as speed kill-ezni...
de én sem tom melyik az... lehet hogy nincs is, csak úgy mondják.
de nem kell 3-mas vagy 2-es speedkillt csinálni ahhoz hogy tovább menj egy főmuftin
az hogy 2-es speedkill az azt jelenti hogy 2 szörnyet ölsz meg egyszerre, speed kill módszerrel, nem az hogy 2X vayg 3X szúrod bele a tőrt... -
Pócsik Tamás #11180 Sziasztok!Egy kis segítség kellene nekem.Nem tudja valaki honnan lehet cracket letölteni a játékhoz? előre is kösz -
#11179 Te rohadt csicska nem is mondtam hogy vannak kombók.Ez a topik úgyiski fog halni ha akarjtok ha nem,főleg ha ilyen dákóslukkolókkal lessz tele. -
#11178 próbáld ki mike módszerét, mert tényleg működik ;) én is tőle kérdeztem meg és ezt mondta és ment simán ;) ha lenyomod az ALT+F4-et, akkor magától csinál minden SK-t, szal sok szerencsét -
#11177 nyomj ALT+F4-et azzal tudod megölni ;) -
rmate123 #11176 valaki tud rajtam segíteni hogy kell 3-as speedkillt csinálni mert az első fő gonosznál megakadtam kösz -
#11175 valószínű -
#11174 Ja. Aki akarta az már kijátszotta a gémet, és már csak néhányan küzdenek vele. Nameg azok akit töbszörre játszák már végig, de nekik meg már nyilván nem kell segítség. Majd ha jön a kövi rész akkor újraéled a POP társadalom. -
#11173 kezd kihalni a fórum -
#11172 Na most nagyon haragszom rád.... engem meg ase említesz hogy én is kaphatnék jogot? mellesleg ez a jogszerzés egyáltalán Broafkától indult szvl sztem neki is van ebbe beleszólása...
de ez akkor is meg bántott... -
#11171 hát jha, én az egész játék során mindegyik kombót alkalmaztam :D ha gyengébb volt az ellenfél, akkor egy gyenge kombót, ha meg erős volt, makkor meg egy kaszálósat, de mindenki a saját ízlése szerint harcol -
#11170 Szerintem egyébként nincs is nagyon szükség arra a sokfajta combóra. Én pl nagyon ritkán használtam és akkor is csak egy-két könnyebbet. Átdobást, meg falra futást és lecsapást, meg ilyeneket. Nem mélyültem el abban, hogy a harctechnikákat tanuljam. De igazából ha csak néhány harcmód lenne, azzal is simán végig lehetne játszani bármelyik részt. -
#11169 constantin megint nem ondasz igazat, mert a SoT-ban semmilyen kombó nincs (mármint ilyen WW féle), hacsak megint nincs ilyen állítólagos kieged -
#11168 omgbanplsdelhtx^^ -
#11167 Csá.Nem tudom de nekem nosztalgiázni tádamdt kedvem.Elkezdek SoT-ozni.annak sem rossz a harcrendszere és ugyanúgy lehet benne nagy dolgokat művelni.Armageddon te meg nyugodj meg. -
#11166 figy Broafkanak és Dzsitinek személyes gondjuk van egymással (konkrétan már nemtom mi...) szal most egy gyönyörű flémet robbantottam ki GTpártiak (szoli) és AntiDTisták (Broafka) között... én tartózkodom nem szeretek összeveszni másokkal csak olyannal akit abszolúte 0 szinten ismerek és noob és bunkós és paraszt és nem érdemel többet (constantin)
Arma a tökéletes szólt hozzá ^^ -
#11165 Nem akarom senki pártját fogni, de szerintem jó kis oldal a DT. Amikor elakadtam a játékban és nem ide jöttem segítségért rinyálni, akkor az ottani végigjátszásban olvastam el az adott rész megoldását. Meg ezen kívül is sok érdekesség van a POP-al kapcsolatban.