Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én ma vittem végig hardon...érdekes hogy nekem a WW jön be a legjobban mégis ezt jácottam többször végig..(talán mert rövidebb és könnyebb 😄)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Broafka
ahh, most nyírtam ki az ikreket, csak féléve játszottam a game-mel utoljára és megint sikerült elsõre 😊
jah és hardon, azt elfelejtettem hozzá tenni
mondom én hogy nem nehéz 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

22Barna22
figyelj...Ha fenntvagy a hátán ne nyomogasd a vágást mint az ökör...csak amikor jelzi...aztán megfog, megint jelez, belevágsza a kezébe, feldob a szeméhez esel, jelez és kivágod a szemét...valami ilyesmi.Ha odáig eljutottál már akkor kéne tudnod mit csinálj.

sõõõt könnyítek rajtad, de a saját lelkiismereteden múljon hogy használod-e: VIDEÓ WALKTHROUGHT

armageddon666
bazzeg! leírtam gombnyomásonként. raktak be róla képet. 100szor be lett már irni csak azt a rohadt keresõt kéne használnod. ilyen béna ne legyélmár! tölcs le trainert és csitteld végig a játékot vazz vagy töröld le! nem hiszem el hülye writeonly newreg noob-lama..........

@

JackSparrow88
Sikerült felugranom az "arénás" szörny hátára de amikor odasózok neki a kardommal az energia egy millimétert sem megy le. Vagy a szemeit kéne kiszúrnom de azt meg hogyan akkor mert ha fent vagyok már a lényen akkor talán egy ütést tudok rámérni aztán ledob. Esetleg aki már végigvitte(ne adj isten már nem is egyszer)az nem tudna egy rövidke leírást írni errõl hogyan öljem meg a monsztrát? <#szomoru1>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Looooser
aztán az jön amit arma leírt nem nehéz megtanúlni 1200-adjára már reflexbõl csinálod

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mike0013
bal klikk + bal klikk + bal klikk

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

köszi eléggé lépésre lépésre volt!! bár cak onnantól érdekelt volna amikor a gerenda szélén vagy! így már bele lehet zavarodni az egészbe ahogy leírtad de azért aranyos vagy!
inkább onnantól írd mikro a léc szélén vagyok! E aztán?
Looooser
há jah

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
szerencséd hogy nem a régi styleba linkelted XD ott asszem nem méretezte volna át hanem picit összebaszkurálta volna a themet XD

@

Looooser
tesssék grafikai megoldással sk hivatalos oldal: rulez

armageddon666
WWWWWWW-A-W-A-W-Space-DD+JKlikk-Bklikk-Space-A+JKlikk-(A+W)(A+W)(A+W)WWW -E-BKlikk-vár,vár,vár-BKlikk-vár,vár-BKlikk és kb. ugyanez a másik irányba is.... aztán csapkodod a lábát és mikor letérdel E-vár-BKlikk-vár-Bklikk-néz-tapsol... -.- eléggé lépésrõl lépésre volt?

@

Looooser
olvasd vissza: #10628

xDDD
ejnye..
te a játék elejével nem jácottál???

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

JackSparrow88
Bocs a kérdésért de pontosan mi is a Speed kill és hogyan kell alkalmazni azt? <#szomoru1>

totyak
Szerintem mindhárom rész kzül ez a legjobb. Ennek valahogy nagyon jó a hangulata és vannak benne újítások az elõzõhöz képest. Bár az nem tetszik hogy mikor átalakul Dark Prineé mindíg rohanni kell, mert fogy az életem mint a csuda. A második helyen a SOT áll és utolsó helyezést ért el a WW. Tényleg, ha már WW-t emlegetem. A T2T-nek ugye nem kétfajta befejezése vanmint a WW-nek, mert akkor megint bajban leszek.

szoli91
olvass vissza (már teljesen elegem van a nyomorékokból)<#boxer>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

sziaztok!! valaki írja le nekem lécci lépésrõl lépésre hogy hogy kell megölni az arénában az óriást!! miket kell nyomni? elõre is köszi
armageddon666
én is ugy szoktam 😄 mondjuk nem azért mert nem mennek a játékok hanem mert apám kiskorom óta erre tanított XD csak mondom valahogy egyszer fennmaradt és jéé müxik 😄

@

Broafka
álltalában winreinstallkor nem szoktak mûködni a játékok, szóval én úgy voltam, hogy win reinstall, aztán összes játékomat töröltem, és most kezdem felrakni azokat, amikkel játszanék...

szoli91
menj fel a www.prince.extra.hu ra ott megtalálod a trilógia összes zenéjét

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

armageddon666
LoL XD mindenki le armiz? XD az a baj hogy 1-re teszed fel 😛 legyen az a második 😄 amugy meg nem kell ujratenni feltétlenül a játékot 😄 pl. nekem volt egy gamem amit elfelejtettem törölni winreinstall után aztán egyszercsak látom hogy fennvan és poénból elinditom és megy 😄

@

Broafka
ne legyél hülye armi!
ha a windowst újra teszem akkor a játékot is újra kell tenni!
nem a TTT miatt tettem újra a windowst! az lol lenne 😄
újrapakoltam a windowst, és az elsõ játék amit feltettem a TTT volt, és õgy fagy le...

armageddon666
a játékot tedd ujra ne windowst -.- amugy nemtom ^^

@

Broafka
ne aggódj, az én eredeti TTT-m meg win reinstall után állandóan lefagy :-/
és ez miért van?

armageddon666
Óh a fenébe... bugos az eredeti TTTm... mikor egy ellenséghez érek tiszta homélyos lesz a képernyõ széle :S meg tök lassan megyek és mintha sunnyognék... miért van ez? egyszerûen zaar mert én odaakarok szaladni és lecsapni õket, de ha igy sunnyog ez nem megy... ezért vettem meg 10kért?

@

Looooser
a speed kill nevezetü fogalomról hallottál már, vag most ujdonágot mondtam?

Senkkik
adjak mentést? 😄 de nem túl bonyolult.. csak nyugodtan... 😄

mike0013
menj oda hozzá (persze vigyél laptopot) menj fel az SG-re ott keresd meg a PoP3 topicját és olvass vissza, és persze ezt olvasd fel Klompának😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

JackSparrow88
Hali! Vki tudna segíteni abban, hogyan kell legyõzni az arénai szörnyet.Vhol olvastam hogy ki kell szúrni a két szemét de azt mégis hogy kellene? Ha a közelébe megyek akkor felvesz és eldob. Van vmi trükk esetleg amivel könnyen meg lehetne ölni? <#confused>

constantin
Csá.Valaki tudna nekem segíteni.A warrior within fõmenü zenéjét szeretném megszerezni.Nagyon megköszönném.Akinek megvan az legyen szives töltse fel valahová vagy vegyen fel msn-re:[email protected]

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Randelz
Tudom hogy úgy kell megcsinálni és hogy alapjában véve nem nehéz, de valahogy mire meghalnának mindig nekem fogy el hamarabb az életem<#gonosz3>.

Broafka
miért olyan nehéz az ikrek?
komolyan nem értem, nem kell semmit sem csinálni moint védekezni, és mikor a kardos elkardozza magát, akkor támadni addig amíg a baltás nem üt, ezután már csak a baltás körül kell keringeni, közben pedig ütögetni... ennyi
nincs benne semmi extra
pff

Rage47
jah oda kell a koncentrácio rendesen. és az az egy hely asszem ahol naon ideges voltam az anim miatt
Randelz
Mondjuk én most ott tartok hogy amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lovas jelenet után a 2 embert egyszerre kell megölni
és ott nagyon ideges tudok lenni

Rage47
na akkor vagyok én is kiakadva amikor meg kell nézni a videot. szerencse h a végén el lehet ugratni már
Randelz
A PoP sorozaton kívül nemjátszottam még olyan játékkal amin ilyen ideges lettem volna fõleg akkor amikor a 20-ik alkalommal is megkell nézni a 2perces videót na akkor nagyon ideges tudok lenni és általában az egerem bánja

armageddon666
nemfogja... nem divat peccselni a popokat... amugy ez EU szigor miatt van igy... US verzióban szabdalsz ahogy akarsz.

@

Randelz
aha.thx. Reméltem hogy vlmi patch megoldja

Broafka
cenzúrázva?
mármint nem esnek szét a testek?
mert az senkinek se esik szét, mivel az EU-s változatból kivették ezt a "nagyon brutális" efektet, vegyél (vagy rendelj) amerikai TTT-t és abban szétesnek a hullák 😉

armageddon666
de. warezrõl... csak 3 CD meg egy crack -.-

@

Randelz
nemtudja vlki hogy lehet vagy honnanlehet leszedni olyan patch vagy vlmi mást amivel nemlesz cenzúrázva az emberek szétdarabolása?

Looooser
Szoli a legujjabb emlék- és gondolat olvasó <#idióta>

szoli91
na látod <#smile>

totyak
Abban igazad van. egyébként tényleg nem figyeltem, hogy mi van, szóval jogos a felvetésed.

Looooser
jah kb...😄

szoli91
meg szerintem van angol szótár is...

szoli91
szerintem azt csak látod, hogy E meg MOSUE1<#boxer>

Looooser
nekem ATI 9550-nem van és null problémma...

ffxi
THX all!

Fákjúal!