13392
-
#11244 semmi:P
-
#11243 jah gratula... és mi köze van ennek a TTT topikhoz? :P -
#11242 gratula
-
#11241 vazza tök rég jáccottam már... :) amíg nem volt gépem 4 szer vittem végig a sotot és elkezdtema a ww-t :D:D:D -
#11240 ez a személyiségem varázsa béjbe
-
#11239 lol Looooser megjelent újra és fellendült a topic -
#11238 jah kb így kell....
-
#11237 Keresőbe ird be hogy ikrek és ott lesz a megoldás :D -
#11236 üt, védekez, üt, elugrik, üt, védekezik, üt, elugrik, üt... -
Spunge #11235 Valaki segitsen plss mert en elakatam ott amikor szekeren kergeted aszt a faszopo bosst amikor lelokod beesel ilyen ures tere es jon a haverjah na ott en megakatam de nagyon. -
#11234 Szia Looooser, ugye már megjavult a géped és otthon netezel? -
#11233 ne hülyülj:) -
#11232 aham köszönöm a helpet -
#11231 amikor letérdel SK-val menj fel rá és írányítsd a kapukon keresztül... -
#11230 hellló sziasztok
3 hete keptam meg a játékotde még csak tegnap raktam fel (de ez lényegtelen) az a lényeg hogy ott vagyok a kertben ezzel a szörnyel és nem toom mit kell csinálni mindigcsak letérdel de nem hal meg.... oécci help -
#11229 BNK -
#11228 az milyen fájlformátumot ismer? -
#11227 amúgy azt bink playerrel is meglehet nézni játékon kívül -
#11226 Igen, egyik haveromnál. -
#11225 de az előtt láttad-e mielőtt végigtoltad????? -
#11224 LooooooooooooooL -
#11223 Ez hülye kérdés...
Ha leírom hogy jó a paródia akkor szerinted nem láttam? -
#11222 kül láttad már azt peródiát?
-
#11221 Tudom csak vicc volt -
#11220 jó de ez nem a TTT-hez tartozott :P -
#11219 Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
XDDDDDDDDDDDDD -
#11218 akkor egyetlen megoldás van: lehúzod a meghajtód xD -
#11217 :P
Végigvittem!!!
Nagyon király játék az egyszer biztos!
Főleg a veidók amit nyertem:P
az paródia nagyon odaüt:D -
#11216 boccs :P -
#11215 (viziernél nem kell nyomni egyszer se 'háromszöget'!!!fuss fel a falon és iksz, és automatikusan megy a speed kill!)
:DDDD -
#11214 Torrentről végülis sikerült letölteni, de nem indul el sajnos. Krekket meg nem találok hozzá. Csak ilyen javító szarok vannak amik semmit sem érnek, mert továbbra is kéri a lemezt. -
#11213 guruljál sokat, az egy gyorsabb fajta mozgás, és könnyebben le tudod előzni, vagy ki tudod kerülni akkor a köveket...
(Viziernél, nem kell nyomni egyszer se 'E'-t!!!! fuss fel a falon és space, és automatikusan megy a speedkill!!!) -
#11212 na mind1 továbbjutottam, most Vizírnél tartok csak elég nehéz legyőzni a kövek miatt:S -
#11211 Ez engem is érdekelne ha valahonnan letudtad szedni majd linkeld be
köszi -
#11210 The lower Towernél tartok de a stucgamer . comon egyszerűen 1 óráig tölt, és nem tölti be. -
#11209 nekem egyszer sikerült életvesztés nélkül is kicsinálni a Vizírt
Meg amikor forognak a kövek, oda kell sétálni a Vizírhez és az ott lévő falra felugrani nyomni E-t vagy space-t és jön a speed kill -
#11208 esetleg belinkelnéd nekem a végigjátszásvideo róla, mert nekem egy óráig tölt a főoldalon is...:S -
#11207 Ha tudnád én hányszor próbálkoztam, idegeskedtem, és csapkodtam a billentyűt. Aztán meguntam és pár napig pihentettem a játékot. Utána meg szinte gond nélkül legyőztem. Igazából az okozott gondot, hogy hogyan ugráljak felfelé a sziklákon anélkül hogy lemenjen az összes életem. Ha végképp nem boldogulsz vele, de azért a végére kíváncsi lennél akkor pedig használj valamilyen trainert. Nem szégyen az ha kibabrál veled a játék, egyszerűen túl nehézre csinálták. -
#11206 absolut könnyű... egyetlen helyen nehéz, mikor a kövek forognak... amúgy klompa nehézségű... szal a hiba benned van... megint... vanilyen ne keseredj el... -
#11205 stuckgamer.com
itt nézd meg a végigjátszás videót;)
amúgy NEM NEHÉZ (nem azt mondtam, hogy könnyű)
nekem 3-corra sikerült:)