Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedon szerintem ugy értete hogy valaki haza jön hulla fáradt leül játszani és egy résznél fél orát tököl mert fáradt és nem képes észre venni az utat vagy egy létrát egyébként halottam olyasmiröl hogy 1 dll fálj át irása után vagy az eredeti Usa dlljével felül kell irni nemtom hogy volt már irva és akkor nem lesz cenzurázás de lehet hogy fake
Aki nem érti ne agodjon nem az ö készülékében van a hiba ^_^

PS3 ID: kolb@szman

szoli91
a mentések a játék fõmappájában a POP3Profiles mappában vannak <#smile> csak a WW-ben van úgy, hoy átrakja a Documents and Settingsbe.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

armageddon666
igazad van loooser. megmondtad a frankót... szar jegyek vannka én is idegesebb vagyok... a 6 órát nem feltétlen egy huzamba gondoltam hanem ugy akár ahogy mondtad hogy 6 napon keresztül... mert azért újra végigmenni egybõl rajta... na mind1... igen elõlehet keresni holvannak. fejbõl most nemvágom. keress rá pop3profiles mappára és rejtettek között is... (ez annak akinek kell)

@

szoli91
akik segírséget kérnek ne válaszoljatok rá, mert már szétrobbanok az idegességtõl<#boxer><#falbav>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Broafka
eltudod olvasni ha a profilomra kattintasz
---------------------------------------------------
jó akkor fikázzuk õket, nekem tök mind1, de a tiszta játékidõ 6-7 óra és kész, és az összes hülye newbe-nak:
ha nem tudod megcsinálni klompát:
olvass vissza
www.stuckgamer.com
ha nem tudod megölni az ikreket:
olvass vissza
www.stuckgamer.com

ennyi!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
mellesleg brofi te mire kaptál három bünti pontot?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
én amondó vagyok hogy mi ne vesszünk össze ilyen baromságokon brofi te se idegeld armát, arma te se brofit és ti se engem és vissza se szivatok... fikázzuk a newbe-kat akik nem tudnak egy tutorial után következtetni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
kössz, valaki megért engemet...

Looooser
sajnos mindenki változott eljött egy forduló pont ki jött a crack sok newbe mi idegesebbek vagyunk hogy hogy lehetnek ennyire pöcsök hogy a legegyszerübb fõellenséget nem tudják megölni stb viszont ez a mi kis össze szokott brancsunkra rossz hatással van volt és lesz 😞

Broafka
az a bajom, hogy húzod az agyam, a tiszta játékidõ azt jelenti hogy amilyen gyorsan csak lehet (álltalában ezt úgy szokták mérni hogy): egy huzamban mennyit játszol a játékkal.

lehet ez 5 nap is! 5X1 óra de lehet 12 nap is fél órával, vagy egy huzamban 6 óra is, ez a szimpla 6 óra! de ezt te is tudod, hogy 6 óra alatt végig lehet játszani, akkor meg nem értem hogy miért kötsz belém, fõleg ilyenekkel, hogy "ott van még a munka meg a suli is" szöveggel, hogy majd mindenki engem nézzen játék b*zi kis p*csnek, csak ez idegesít a legjobban!

és nem tökre mind1 mennyi idõ alatt játsza végig, aki lusta az keresse meg a mentéseit!
fél éve nem játszottam a játékkal, most tettem újra a windowst én is, és a játékot is utána, és képes voltam végig vinni a játékot ismét még úgy is hogy kb (ebben a szimpla 6-7 órában) vagy 8X kifagytam!

armageddon666
kb. 6 óra... de akkor mit értesz azon a 6 órán? ha nem tiszta játékidõ? TTTnek anniy a játékideje... a 3 nap az 3*2óra kb... én nem kötök bele senkibe... amugy nagyon megváltoztál... és nem elõnyödre 😞

@

Broafka
Armi, néha megtudnálak folytani, ugye tudod?

most mi is beléd köthetnénk hogy 3 nap alatt viszed végig a SoT-ot amikor is közölted hogy az igazából 6 óra vagy mennyit mondtál

AZ HOGY SZIMPLA 6 ÓRA ABBAN ÉN AZT ÉRTEM HOGY A TISZTA JÁTÉKIDÕ!

ne idegesítsél már fel te is!

Picar77
Ne bénáz már annnyit vele sima ügy Klompa még Hardon is lenyomom elsöre, várd meg vilannia kell de az bal egér gobot semmi esetre se nyomd meg amig nem villan mert ha megnyomod villanás elõtt akkor már nem fog felvillani hanem egybõl eldob a francba

()() (^^)

á közben sikerült😊
armageddon666
csak egy példa volt... lehet hogy az ikreknél van vagy nemtom... amugy meg a "szimpla" 6 óra nem mindenkinek adatik meg... ugye már suli meló, 7-9 órások... szal tanulni is kell, aztán lehet hogy kikapcsólódás nem abból állna neki hogy megint ugyanazt megcsinálja, hanem szeretné már látni a végét...

@

JackSparrow88
Sõt, mikor lemegy teljesen az energiája hiába ugrok fel a hátára és várom azt a bizonyos jelet hogy üthessek, nem jelez és így a szörny eldob. Most mi van akkor? <#help><#help>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

ehh a francba, én is ezzel a hülye klompával szívok, hiába nyomom a speed killt, mindig csak a vállába vágja a tõrt, utána meg ledob. mikor kellene elindítani a speed killt, vagy mibõl áll az hogy 3szoros?
JackSparrow88
Még egy uccsó kérdés: Amikor már kiszúrtam a monsztra mindkét szemét, sõt már térdre is kényszerítettem akkor felmegyek a hátára és megpróbálok neki odadöfni de ledob magáról. Mi van már megint akkor? <#help>

szoli91
DP úgy jött lére, hogy a HErceget megrázta a kettõhúsz, és a DP-nek azért áll fe la haja és fekete a bõre mert rendesen megsült xD És a sárga csíkok a testén a testében lévõ elektromosság xD

Broafka
nem tudtam hogy a vizier elõtt van, azt hittem már végig vitte
amúgy meg akkor sem értem, lazán ellehet jutni vizierig szimpla 6 óra alatt...

armageddon666
a., 2szer nyomod a gombot - nyugi, no para, csak lazán, nem nehéz ez
b., nem eredeti a gém és bug... vedd meg, töltsd le máshonnan... nem fog menni...

@

valszeg rosszkor nyomtad!!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

JackSparrow88
Fent vok már a szörny hátán, jelez hogy ekkor döfjem belé a kardom, amit meg is teszek pont akkor amikor jelzi de aztán megfog és ledob. DE ez miért van hiszen utána akkor megint kéne kapnom egy jelzést hogy mikor üssek de nem kapok mégse ehelyett csak eldob az a lény. Most akkor mi van? <#help>

Randelz
OFF:
nemtudtok az anonymouse.org-n kívül más hasonló oldalt?

armageddon666
nemértem ezzel mibajod... vizier elõtt van és ujrakell rakni windowst mert fos (pl.)... most ezt nemértem hogy milrt ne menthetné ki a mentéseit -.-

@

Broafka
és ahhoz minek kellenek a mentések?
mondd hogy nem azt tervezted hogy kimented a mentéseket, újrarakod a windowst aztán a játékot és vissza a mentéseket!

akkor minek rakod fel a játékot?
játszd újra!

egyébként vagy a mappájában, vagy pedig a C meghajtón valahol

Hol tárolja a game a mentéseit?Újra kéne tenni a Wint...
Broafka
na végre mán, végig vittem ismét, phuu
nehéz szülés volt, állandóan lefagyott, idegesített...

Broafka
nem feltétlen, csak olvasd el az én hsz-em!

armageddon666
és ezért vannak olyan oldalak ahol a hülyegyerek készítõ külön játéknak tünteti fel a Kindred Bladest és a TTTt...

@

Randelz
Akkor semmi..elhiszem hogy nincs más befejezés. Csal akkor azon az oldalon amit a elõzõ hozzászólásom óta folyamatosan keresek egy marhanagy hülyeséget írtak

Broafka
elõször is a piros ruhás csaj Farah
másodszor pedig a történet úgy van, hogy:
amikor legelõször kitalálták hogy lesz a 3. rész akkor a dark prince fehér hajú volt, és a tûzre változott át, továbbá a Herceg Farahval abban a videóban találkozik elõször ahogy azt láthattad, és még sok más is, ezt a játékot elnvezték Kindred Blades-nek
aztán valaki gondolt egyet és nemááá!
Legyen fekete lángoló hajú csóka a dark prince aki önkényesen változik át, stb, stb, stb
így született meg a The Two Thrones

ezért láthatsz különbözõ videókat, mert azok még a Kindred Blades ötletbõl valók

armageddon666
MERT AZ E3AS VIDEÓ EGY ALFA/BÉTA VERZIÓRÓL! WWHEZ IS VANNAK ILYEN VIDEÓK! MONDOM MINDENT PRÓBÁLTUNK ÉS NEM LEHET EZEKET ELÕCSALNI MINT A SPECIAL LOAD MAPOT SEM!!!! <#falbav><#ticking><#shakehead><#rinya><#help>

@

Randelz
sok videóban olyan jelenet is van ami a játékban nemvolt biztos láttátok, hogy
A herceg nyúl oda a piros ruhás lányhoz erre átváltozik dark-ra és a csak már célozza õt az íjjal

armageddon666
nyugi all... fake az egész... nincs ilyen... próbálva.. gyûjtöttük millió sand creditet. végig vittük minden nehézségi fokon.... kinyitottuk az összes ládát. és nincs ilyen... (ill nem mi hanem van olyan aki megcsinálta 😄)

@

mike0013
ha ez igaz, akkor újra felrakom😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Randelz
videó vagy befejezés?
mert én úgy tudtam hogy ha az osszes élet +-t velszeded akkor a dark princevel kell harcolnod a végén és ebbõl következtettem hogy az fog gyõzni.
És a banneren is ezvan vagy a rendes vagy a dark ül a trónon.

armageddon666
dikk, nemláttá' még neonos konyhakíst?

Broafka erre csak anniyt hogy: ízlések és pofonok... mindenkinek más teccik... na de ne offoljunk...

@

mike0013
olyan nincsen -.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Randelz
Nemtud valaki linkelni egy olyan videót hogy a végén a dark prince nyõz és nem az eredeti?

mike0013
Sziasztok! Egy nagy hibát vettem észre a játékban! Amikor az a fószer akit irányítunk, egy ellenség mögé megy egyszer véletlenül E-t nyomtam és elkezdett kéken világítani a konyhakés:S ez mindenkinál íyg van vagy csak nálam?

<#idiota> NE VEGYETEK KOMOLYAN😄

Broafka
jézusom, na jó, az alien az tényleg horror, mondjuk nekem nagyon tetszik, nem ijesztegetés szempontjából, hanem mert tényleg jó kis akció film, de a The Grudge, az mekkora lol film, a böfögõs telefon és a sivítós macskafiú? 😄
az olyan vicces film volt, én tök jót röhögtem rajta!
ritka szar volt

Tyûha az tényleg ezer éve volt...😛
lol
télleg????:-O
nem is tudtam!!!<#idiota><#mf1>

nem azért de kb már fél honapja kidobta a RELOADED!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Van CRACK! Ez hihetetlen! Fiúk, sztem történelmet írtunk!😄DD
armageddon666
igazán nem is tom... attól félek hogy elrontom meg tényleg a hangulata hogy kiszíntelenedik minden és menekülök a halál elõl (beleélés powa 😛)... az meg azért meény. meg leomlik körülöttem minden, csápok nyúlnak ki falból és visszafele beszél a nagy szarvas dög... zombis játéknál nem félek mert annak nincs feelingje mert általában lassan ráérõsen jönnke igy ha az 1000 muníció el is fogy szépen elfutok elõlük... a zombizás már elcsépelt... anyám aszonta régen hogy alien félelmetes, én azt mondom hogy egy elsõ osztályú akciófilm, de nem ijesztõ... ami igazán félelmetes volt az a "The Grudge"... beleélem magam a játékba és ami párosul mellé hangulat, az a félelmetes... nem maga a 3-4m magas fekete páncélos végtelenséget szimbolizáló szarvas csákó aki megakar bennünket ölni....

@

Broafka
egy nagy fekete izé akadozva közelít és fekete csápokat lõ ki a falból
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ami persze sosem talál el téged

tulajdonképpen nem kell semmit sem tenni mint futni, és ugyanazokat a dolgokat csinálni mint eddig falon futni, pörögni, stb
csak kicsit gyorsabban, mi ezen olyan rémisztõ?
na mind1
nem akarom elrontani mások félelmét (húsvéti nyuszi már pedig létezik)

22Barna22
sztem õ attól a hangulattól fél amit Dahaka kelt.De nem tom mert már nem játszom vele.

Broafka
úristen, hogy lehet a Dahakától félni? 😄
armi ne csináld már!
ha egy zombis játékkal játszanál még megértem, de ez a dahaka annyira nem hiteles, mármint para szempontjából...

armageddon666
easyn mikor elõször nyomtam ment nekem is 😄 normálon már nem -.- most meg fél év után elpvettem a WW-t és megfogadtam hogy végigviszem! 2dszor XD csak a dahakas résznél megint elõjött a para és :S elkúrtam. nem kicsit. nagyon. futottam reggeltõl estig. de elkapott... aztán már traineren gondolkoztam de megpróbáltam még utoljára már nem idegesen szívdobogva mert ugyis mind1 és sikerült ^^ ettõl függetlenül utálom dahakat -.-

@