13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Broafka
    a 3. kép pedig pont jónak tűnik...

-----------

totyak: az már a második speedkill sorozatban van!
  • szoli91
    szerintem tölts le egy frissebb drivert. lehet hogy amiatt nem láccik, amikor villan a tőr. mert a ww-ben is van olyan, hogy a grif nem létszi kcsak a két szeme
  • mike0013
    ha össze-vissza nyomkodsz mindent persze, hogy nem megy-.-
  • totyak
    Mikor elkap és a markában vagy, akkor nem tudsz speedkill-ezni? lehet rosszul emlékszem, de szerintem akkor lehet.
  • ToCsEk
    Hali. Nah csináltam képeket:
    1.fentvagyok és készülök ugrani:

2. ráugrottam fehérdett a kard, speedkill sikerült:

3. átment a másik vállára szurná bele és elkap:

4. elkap és levág a földre:

• totyak
    Nem hinném, hogy a letöltött játék a hibás, nálam tökéletesen működik. Bár fene tudja hány fajta tört verzió van.
  • szoli91
    szerintem rakd újra a gémet :D de a mentéseket másold ki
  • Broafka
    figy, akkor csak annyit tudok javasolni, hogy akkor kattints amikor már majdnem megfogott, és talán érzékeli majd, vagy nem tom, de szerintem ez bug! mert nem te vagy az első aki erre panaszkodik, nekünk látszik a speed kill és megy is...
  • ToCsEk
    Easyn nyomom,nem jelzi egyáltalán, csak amikor ledob akkor kirija hogy próbáljam újra de majd csinálok képeket hogy világos legyen minden.
  • vegytek
    milyen erősségi szinten tolod?
  • social parasite
    lehet, hogy a letöltött hibája. nem jelzi azt, hogy mikor kel szúrni? de hangot kellene adnia, nem?
  • Broafka
    szerintem ez valami bug lehet a letöltött fajtáknál, mert mindenkit a 2.-nál dob le... furcsa
  • szoli91
    a szabadságot úgy kell érteni, hogy olyan fílinged van, amikor a háztetőkön járkálsz, mert tényleg o9lyan fílinged van
  • ToCsEk
    Hali all! Szegítség kellene. Ennél a nagy állatnál járok:

Felugrálok szépen, sikerül az első speed kill de amikor szurná bele a 2. at akkor mindig elkap és levág a földre. Mit kell csinálnom hogy ne kapjon el?
  • mike0013
    hehe, nincs ebben semmiféle szabadság xD
    valamien szinten teljesen lineáris
  • Crazy Mate
    Sziasztok!Azt olvastam,hogy ebben elég nagy szabadság van,lehet szabadon járkálni az utcákon,ez mennyire igaz?
  • szoli91
    ez már kezd fárasztó lenni
  • Picar77
    Keresőbe ird be hogy Klompa és megtalálod a választ
  • Blade17
    Vki segítsen már, hogy lehet legyőzni az óriást, mert állandóan félrelép egyszerűen nemtok a fejére ugrani!aki tud segítsen!
  • mike0013
    vedd már észre magadat!!4
    lassan már te leszel a fórum balfékje és hülyéje...

... Constantin helyett
  • Iceman MC
    anyád
  • Looooser
    túl kezdő vagy ahhoz hogy egy ilyen beszólással flémwart kezdeményezz Tshere bogár
  • szoli91
    constantin légy nyugodt, hoyg nem rád gondoltam :P
  • mike0013
    ejj, ezt nem kellett volna... trágárkodni egy fórumon, ejj, tudod vannak moderátorok is... és létezik kereső is, sőt visszaolvasni is lehet...
    még1 ilyen és szólok egy modinak
  • constantin
    Menjen a faszom.
  • Iceman MC
    szopjálki
  • szoli91
    hát én azt nem tudom, de kezd kihalni ez a fórum és gondoltam, hoyg megmaradjon mdineki legyen egy helyen regelve
  • Hellsing47
    reklámért nem bünti pont jár???
  • szoli91
    úgy láto elég durván kezd kihalni a fórum, ezért szerintem gyertek regeljetek a www.dahakateamforum.fw.hu n
  • Looooser
    nem direkt volt csak beragadt a shiftem :P
  • Prince of Máté
    pszt!
    [marquee][marquee]
  • szoli91
    most minek kell ordibálni? xD
  • Looooser
    ATTÓL FÜGGY HOGY MELYIK PALÁNKKAL KEZDI... AMÚGY NUGYI....
  • szoli91
    legyél nyugodt, ne izgulj és SK közben ne nyomj semmit, csak a zE-t ha villan a tőr. Előre figyelmeztetlek, hogy a második SK-nál lesz egy olyan pillanat, amikor le vesz a válláról, de akkor is lesz SK úgyhoyg ne szarjál be
  • Realtibi
    kezdjél másik játékot és gyakorold a speed kill
    ellen mögé mész lenyomod az E-t aztán mikor villan a képernyö akor nyomod meg az egéren az ütés gombot

sok szerencsét
  • Hellsing47
    ezen nem lehet mit segiteni..ha az elsö sk sikerült akkor a többinek is menni kéne mert ugyanugy kell
  • mike0013
    szar neked
  • Iceman MC
    csá, remélem olvassa még valaki ezt, én most kezdtem el ezt a játékot és az arénában amikor azzal a nagy dagadt geci álattal kell harcoljak sosem sikerül, tudom hogy fel kell mászni arra a deszkára onnan speedkill és akkor kiszúrja a szemét, csakhogy nekem mindig addig sikerül, hogy: a speedkill-ből az első döfést beviszi a dagadtnak a vállába és ennyi, onnan ez levesz azt földhöz vág????????? lécci segitsetek!
  • Looooser
    tég úgy :D:D:D:D
  • szoli91
    hát...én is azon gondolkozm, hogy újra vigyem-e a WW-t, mert nagyon hiánízik Csak amikor elindítom, kiírja, hogy a "Game runned unexpactly" Cvagy mi a nem tom mi. Úgy láccik, elcsesződött, de újrarakom és előlről kezdem