13392
-
#11324 -
#11323 :) Neked is!!!
ÉS MÉG MINDENKI MÁSNAK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET -
#11322 Boldog Karácsonyt mindenkinek!! -
#11321 rosszul emlékszel!
Mahastival a csatát sima Hercegként kezded el, aztán a sötét herceg megunja hogy olyan baromi lassan veszed le az életét, ezért átváltozol, és onnantól már sötét herceg vagy, blablabla... -
vegytek #11320 lehet, h rosszul emléxem, de én itt mintha sötét herceg lettem volna -
#11319 Prince visszatér babilonba Kaileenával és szomoróan látják hogy babilont megszálták a krampuszok.
Krampusz király a főellenség -
Crazy Mate #11318 Valaki elmondaná a játék történetét?Milyen halottnak hitt szereplők vannak benne?Ki a főellenség? -
#11317 szted csak 1 ilyen ember van?
-
#11316 végre egy normális ember,a ki megától jött rá
Hellsing47: Ahhoz még kell egy kis sütnivaló is, nem? -
Hellsing47 #11315 az be is cseszett volna ha kellett volna hozzá vmi leirás..
hiszen csak kardozni,ugrani,kardozni,ugrani... (és igy tovább) kelett :PPP -
#11314 Továbbjutottam, legyőztem a 2. boss-t. Legyőzéséhez nem használtam semmi útmutatót vagy leírást, magamtől jöttem rá mindenre.
-
vegytek #11313 bocsi, Marci D -nek ment a válasz :D -
vegytek #11312 ez a játék 3k itt és itt is, ha teccik a játék (és a stílusa) akkor ennyivel is támogathatod a fejlesztőket (mikor megjelent 15k volt ;)
ha az előző(ek) is teccet(ek) akkor ezt is nyugodtan beszerezheted -
Marci D #11311 Sziasztok!
Bazi nagy gondom van!
Nemrég kölcsönkaptam 3 cd-t amin rajta volt a Warrior Whithin. Megmondom őszintén eddig azt hittem erről a játékról hogy valami nagyon béna. De mikor feltelepítettem és elkezdtem vele játszani. 180 fokot változott a véleményem. Nagyon rákattantam. Régen játszottam ilyen játékkal ami ennyire le tudott volna kötni. De mikor végigjátszottam akkor jött a nagy ledöbbenés. VÉGE!
Az a nagy gondom hogy nincs meg a Two Thrones hogy azt is szépen végigjátszam. Úgyhogy most 1000-rel vadászok rá. :)
Valki írjon nekem akinek megvan és elküldené nekem.
[email protected]
Köszi! -
#11310 akkor szóljunk egy modiknak, hogy csinája meg xD -
#11309 igen erre már én is gondoltam.
Prince of Persia SoT trilogy - We will help you in everything! -
#11308 Azon gondolkozom hogy össze kéne vonni a 3 topicot
így a végnapokra
csak elöbb megkéne gyártanom az oldalam hogy jó legyen
csak ahhoz most nincs erőm... -
#11307 jajj mér lőtted le a poénomat? a kis plutónium erőmű a kisudvarban pont fedez mindent :) -
#11306 itt olyanok nincsenek, de a WW-ben vannak, azt meg megtudod nézni a www.popww.zanzarah.hu n -
#11305 Tudtok olyan oldalt, ahol le van írva, hogy hol vannak azok a ládák, amelyeket összetörve bónuszt kapunk? -
#11304 hát, ha van egy paksod akkor várhatod nyugodtan...
gondolom UBI révén UE3-as motor fogja hajtani...
és ahhoz meg "illik" beszerezni egy SM3-as kártyát -
#11303 Veréb haverunknak kinyilt a picsája -
#11302 same all things all over again!
lap alján keresőbe beírod hogy: Klompa, és majd megtalálod a megoldást -
boti1020 #11301 ez jó játék megvan csak elakadtam amikor egy nagy démont kell legyőzni "the arena" -
#11300 azért én várom az uj prince ket is... -
#11299 Majdcsak kiadják a Assasin's Creedet, aztán majd feléled a prince társadalom ismét. Legalábbis szerintem akinek Prince bejött annak Assasin is be fog. -
#11298 minden ilyen topicnak eljön az ideje... -
#11297 Na mi van madarak?Kihal a topik?Sajnos. -
#11296 ne bántásátok már szegényt!
végre valaki tovább jutott minden nagyobb nyavajgás nélkül... (még ha egy kis segítséggel is) -
#11295 a zegyenlúő azzal mintha elolvastál volna egy leírást :P -
#11294 Haverom is játszik vele és ő mondta hogy mit hogy.. -
#11293 jah lehet
-
#11292 szeirntem az utóbbi :D -
#11291 na az jó magadtól sikerült????? vagy valamelyik leírásban megvolt a válasz? -
#11290 Kösz mindenkinek a segítséget, sikerült továbbjutnom. -
#11289 Ezekszerint az enyém is Clone, mégsem volt vele bajom. Ez nagyon változó és biztosan nagyon sok tényező is befolyásolja. Gondolom függ a géptől, a programoktól, a feltört játék minőségétől, szóval millió dolog lehet. Az is lehet, hogy egy újratelepítés, vagy valami patch megoldaná, a fene tudja. -
#11288 Mivel a legtöbb varez werzio (reloaded előtt összes) clone volt, mind arról volt másolva -.-' -
#11287 de szerintem aki eredetiről másolta, annak sincs ilyen problémája :D (nem magamra gondolok) -
#11286 csak egy ötlet volt, mert mondjuk akinek eredetiben van meg, az még nem jött ezzel a problemával... -
#11285 Hát akkor legalább valamire jól emlékeztem. Igazából furcsálom, hogy ilyesmik történnek a tört játékokkal. Már olvastam másnál is, hogy bajok voltak, de szerencsére nálam működött rendesen. Nálam egy másik Ubi játék, a King-Kong szarakodott, de az rendesen. Mentem az ösvényen és egyszercsak kiestem a képből, meg a szereplő nem tudott felszállni a repcsire. Bár szerintem ezek a bugok az eredeti játékoknál is bármikor előjöhetnek, úgyhogy nem a másolt játékot kell hibáztatni.