13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    <span class="bb-style-xlarge"><span style="color:red">Boldog Karit!!!!!</span></span>
  • mike0013
    :) Neked is!!!
    ÉS MÉG MINDENKI MÁSNAK BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
  • constantin
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
  • Broafka
    rosszul emlékszel!

Mahastival a csatát sima Hercegként kezded el, aztán a sötét herceg megunja hogy olyan baromi lassan veszed le az életét, ezért átváltozol, és onnantól már sötét herceg vagy, blablabla...
  • vegytek
    lehet, h rosszul emléxem, de én itt mintha sötét herceg lettem volna
  • Prince of Máté
    Prince visszatér babilonba Kaileenával és szomoróan látják hogy babilont megszálták a krampuszok.
    Krampusz király a főellenség
  • Crazy Mate
    Valaki elmondaná a játék történetét?Milyen halottnak hitt szereplők vannak benne?Ki a főellenség?
  • LPKENJI
    szted csak 1 ilyen ember van?
  • szoli91
    végre egy normális ember,a ki megától jött rá

Hellsing47: Ahhoz még kell egy kis sütnivaló is, nem?
  • Hellsing47
    az be is cseszett volna ha kellett volna hozzá vmi leirás..
    hiszen csak kardozni,ugrani,kardozni,ugrani... (és igy tovább) kelett :PPP
  • ToCsEk
    Továbbjutottam, legyőztem a 2. boss-t. Legyőzéséhez nem használtam semmi útmutatót vagy leírást, magamtől jöttem rá mindenre.

• vegytek
    bocsi, Marci D -nek ment a válasz :D
  • vegytek
    ez a játék 3k itt és itt is, ha teccik a játék (és a stílusa) akkor ennyivel is támogathatod a fejlesztőket (mikor megjelent 15k volt ;)
    ha az előző(ek) is teccet(ek) akkor ezt is nyugodtan beszerezheted
  • Marci D
    Sziasztok!

Bazi nagy gondom van!

Nemrég kölcsönkaptam 3 cd-t amin rajta volt a Warrior Whithin. Megmondom őszintén eddig azt hittem erről a játékról hogy valami nagyon béna. De mikor feltelepítettem és elkezdtem vele játszani. 180 fokot változott a véleményem. Nagyon rákattantam. Régen játszottam ilyen játékkal ami ennyire le tudott volna kötni. De mikor végigjátszottam akkor jött a nagy ledöbbenés. VÉGE!
    Az a nagy gondom hogy nincs meg a Two Thrones hogy azt is szépen végigjátszam. Úgyhogy most 1000-rel vadászok rá. :)
    Valki írjon nekem akinek megvan és elküldené nekem.
    [email protected]
    Köszi!
  • szoli91
    akkor szóljunk egy modiknak, hogy csinája meg xD
  • armageddon666
    igen erre már én is gondoltam.
    Prince of Persia SoT trilogy - We will help you in everything!
  • Looooser
    Azon gondolkozom hogy össze kéne vonni a 3 topicot
    így a végnapokra
    csak elöbb megkéne gyártanom az oldalam hogy jó legyen
    csak ahhoz most nincs erőm...
  • Looooser
    jajj mér lőtted le a poénomat? a kis plutónium erőmű a kisudvarban pont fedez mindent :)
  • szoli91
    itt olyanok nincsenek, de a WW-ben vannak, azt meg megtudod nézni a www.popww.zanzarah.hu n
  • Casper007
    Tudtok olyan oldalt, ahol le van írva, hogy hol vannak azok a ládák, amelyeket összetörve bónuszt kapunk?
  • mike0013
    hát, ha van egy paksod akkor várhatod nyugodtan...
    gondolom UBI révén UE3-as motor fogja hajtani...
    és ahhoz meg "illik" beszerezni egy SM3-as kártyát
  • Prince of Máté
    Veréb haverunknak kinyilt a picsája
  • Broafka
    same all things all over again!

lap alján keresőbe beírod hogy: Klompa, és majd megtalálod a megoldást
  • boti1020
    ez jó játék megvan csak elakadtam amikor egy nagy démont kell legyőzni "the arena"
  • Looooser
    azért én várom az uj prince ket is...
  • totyak
    Majdcsak kiadják a Assasin's Creedet, aztán majd feléled a prince társadalom ismét. Legalábbis szerintem akinek Prince bejött annak Assasin is be fog.
  • armageddon666
    minden ilyen topicnak eljön az ideje...
  • constantin
    Na mi van madarak?Kihal a topik?Sajnos.
  • Broafka
    ne bántásátok már szegényt!
    végre valaki tovább jutott minden nagyobb nyavajgás nélkül... (még ha egy kis segítséggel is)
  • szoli91
    a zegyenlúő azzal mintha elolvastál volna egy leírást :P
  • ToCsEk
    Haverom is játszik vele és ő mondta hogy mit hogy..
  • Looooser
    jah lehet
  • szoli91
    szeirntem az utóbbi :D
  • Looooser
    na az jó magadtól sikerült????? vagy valamelyik leírásban megvolt a válasz?
  • ToCsEk
    Kösz mindenkinek a segítséget, sikerült továbbjutnom.
  • totyak
    Ezekszerint az enyém is Clone, mégsem volt vele bajom. Ez nagyon változó és biztosan nagyon sok tényező is befolyásolja. Gondolom függ a géptől, a programoktól, a feltört játék minőségétől, szóval millió dolog lehet. Az is lehet, hogy egy újratelepítés, vagy valami patch megoldaná, a fene tudja.
  • armageddon666
    Mivel a legtöbb varez werzio (reloaded előtt összes) clone volt, mind arról volt másolva -.-'
  • szoli91
    de szerintem aki eredetiről másolta, annak sincs ilyen problémája :D (nem magamra gondolok)
  • Broafka
    csak egy ötlet volt, mert mondjuk akinek eredetiben van meg, az még nem jött ezzel a problemával...
  • totyak
    Hát akkor legalább valamire jól emlékeztem. Igazából furcsálom, hogy ilyesmik történnek a tört játékokkal. Már olvastam másnál is, hogy bajok voltak, de szerencsére nálam működött rendesen. Nálam egy másik Ubi játék, a King-Kong szarakodott, de az rendesen. Mentem az ösvényen és egyszercsak kiestem a képből, meg a szereplő nem tudott felszállni a repcsire. Bár szerintem ezek a bugok az eredeti játékoknál is bármikor előjöhetnek, úgyhogy nem a másolt játékot kell hibáztatni.