Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lucifair
Még mindíg nem tudjátok ki vagyok?Aki gondolkodik az rájön.

szoli91
most minek szivatod armit?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

mike0013
😄 akkor jó, és bocsi😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

JaSoN HuNTeR
Lol 6x???Engem annyira kikészit ez a játék hogy hihetetlen,konzol grafika,konzol irányitás...Baromi nehéz<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Srácok!Mi a gyenge pontjuk azoknak a kutyaszerü lényegnek???Mert nem birom levágni öket amikor sok jön 1 helyen...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Broafka
vicc volt, ha rendszeresen olvasod a topikot, már 6X végigvittem a játékot 😊
loooser már tudja 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
nem nem így kell csak félre vezetem õket<#eplus2><#eplus2><#idiota><#idiota><#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szoli91
amúgy egyáltalán nem nehéz kinyírni õket, csak türelem kell jozzá, éás nyomni kell a védekezõ gombort 😛

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

mike0013
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Broafka
jah hogy ezt így kell?
miért csak most mondod? <#idiota>

Looooser
SK, sk, Sk, Speed Kill (csak hogy keresés könnyebb legyen)
aki nem tudja annak újra leírom:
besettenkedsz az ellenség mögé bevillan a tõr akkor bal klikk aztán vársz nem nyomsz semmit aztán villan a tõr megint és ekkor újra nyomsz addig vársz, és nyomsz akkor amikor felvillan a tõr míg az ellen össze nem esik és el nem porlad vigyázz két villanás közt ne nyomj semmit a gép teszi a dolgát a következõ villanásig!!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Jó ezt már múltkor írtad röhögtünk haha de mostmár uncsi....
-----
Jack: remélem easy-n vagy normálon kezdted, mert egy kezdõnek hardon végig vinni az kb olyan mint a ww-t hardon egy normál játéosnak LEHETETLEN!!!!!(én végig toltam hardon a ww-t)

JackSparrow88
Áh, ez még úgy is rohadt nehéz hogy közbe tudom hogy kéne megcsinálni, mivel a két testvér ütését képtelenség kivédeni és még elugorni sincs mindig idõ ráadásul az eddigi rekord is az volt hogy kb. levittem mindkettõnek a fél energiáját de viszont az én energiám akkor kb. csak pár milliméter lehetett úgyhogy nagyon esélytelennek tûnik az egész...<#szomoru1>

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Broafka
keresõ a barátod 😊
(Ikrek egyébként)

JackSparrow88
Hali! Lenne egy nem kis gondom a King's Road nevû pályán amikor 2 ilyen lényt kell megölni egy tûzzel körül vett körben. Szinte képtelenség õket sebezni csak néha sikerül levinni egy picit de azután máris meghalok. Olyan is volt hogy hiába védtem ki az ütéseket és hiába próbáltam meg kitérni azoktól, eredménytelen volt. Tud vki vmilyen trükköt mondani esetleg, nagyon megköszönném... <#confused>

JaSoN HuNTeR
Rendben,értettem.Srácok ha nem csal az elõérzetem akkor a sötét magamat kell legyözni a játékba?

Gerbill
Ott van az oldal alján a keresõ az is segíthet. Amúgy nem értem mit lehet ott elrontani, amikor villan a penge akkor nyomod a gombot. Benne volt a Tutorialban is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

JaSoN HuNTeR
Köszönöm.De nem fogok vissza olvasgatni pár oldalt.Én is elmagyarázom más topikokba kezdõknek ha valamit nem értenek párszor.

szoli91
sajnos, de ha lenne a cd-s verzióhoz crack akkor menne

The Prince of Persia the best game for me!!!!!!!!!!😄<#worship><#eljen><#worship><#eljen><#worship>

totyak
Ezekszerint nem sikerült. Sajnálom.

szoli91
sikerült beszereznem a CDs verzió POP3.exe-jét az amir.exe-t és az amir.dll-t. Na lenne egy kis gond, hogy miután beírom a cd keyt nem akarja elfogadni. Tud valaki CDs verzóhoz cracket? Ismétlem CDs verzió nem DVDs

22Barna22
jah és a válasz gomb elmaradt...EZ JASON-nek SZÓLT!

22Barna22
nah figyelj...tudom úgy van az, hogy ha az embernek van egy megválaszolandó kérdése, akkor azt felteszi és ESETLEG választ is kap...
De könyörgöm ez egy fórum...Ha visszaolvasol egy kicsit 20 féle képpen le volt írva hogy mi lehet a Te problémád...

-De mivel szörnyen jó szívem van elmondom:
Ráugrasz a melák hátára, speed kill és vársz amíg megfog...akkor a penge megint jelezni fog...SPEED KILL, beleszúr a kezébe, feldob, a fejére esel, SPEED KILL és kiszúrja a szemét...Ha ezt még 1x megcsinálod, elkezd össze vissza forogni az Arénában.De ne bízd el magad, így is agyonnyomhat.......Vágd a lábait míg le nem térdel és SPEED KILL

HA JÓL EMLÉKSZEM ÍGY KELL KICSINÁLNI!!!

Picar77
Elõre
Forgatás az óramutatóval megegyezõ irányba
Elõre
Elõre
Hátra
Elõre
Elõre
Forgatás az óramutatóval ELLENTÉTES irányba
Elõre
Ha így csinálod menni fog, pont most csináltam meg és most jöhetnek az ikrek hardon😄

()() (^^)

Gerbill
Itt van végigjátszás, ha végképp nem megy.

JackSparrow88
Hali! Vki letudná nekem írni pontosan lépésrõl lépésre a szobortologatós részt? Elvittem kb. egy kis darabig de ott nemtom megfordítani mert beakad ha meg csak simán eltolom és közbe abszolút nem fordítom meg akkor is beakad. Most akkor mi van? Vki légyszíves segítsen már ebben...<#conf>

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Hogy kell legyözni a nagy szörnyet az arénában???MErt ráugrok speed killel megszurja a vállát és ledob és nem sebzõdik semmit a szörny!!!HELP ME PLS!

Armageon: De ha ocerány bele gondolsz az se lenne jo ha 4 perc alatt le égne az egész ház mert 1 kezdö nem hiszem h végig vinné 😊

PS3 ID: kolb@szman

armageddon666
Hát ezek a puzzlek... ugye SoTban a fény védõrendszer vagy mi. az most elsõre ment... (nem rontottam egyszer sem, nem kellett visszamennem) WWben most a mecha toronyig nem rémlik már ilyen "okos" rész... tovább nem vittem emrt közbeszólt a wow 😛 TTTben pedig 2. alkalomtól már ment a szobortologatás, a farahs platformforgatáss egybõl... ezekek a részeket nem szeretem mert valahogy nagyon lassúak... ez igazán TTTben zavaró, mert ég a ház mi meg szép kényelmesen akár 20 percen keresztül ott szenvedünk... de tudom hogy kell egy ilyen kis "szünet" a játékba.

@

Broafka
a platformok vivése a legegyszerûbb!

én az ilyen puzzle-ök közül a az Apánk szobrával szenvedtem egy keveset, de arra is rálehet jönni végülis

Van egy jó módszer arra, ha nem akarsz sok idõt azzal a résszel eltölteni:
Ha szemben állsz a középsõvel akkor ugye jobbra van a J, balra a B, és a K a középsõ. Szóval a sorrend: K fel, J fel, B fel, J fel, K fel, B fel. Ha jól emlékszem. És csak felfelé kell vinni a platformokat... (csak egy tipp, ha érdekel)
Kongy
God Game! Fõleg az utcsó pálya nah az nem semmi... Bírom azt a fantasztikus helyszínt!!! HAJRÁ FEKETE HERCEG!!!!<#nevetes1><#violent><#gun><#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Looooser
monnyuk van egy rész amit utálok amikor tekergetni kell a platformokat föl meg le hog át juss farah-hoz amúgy meg imádom atz a részt

Broafka
amikor felmész azon a liften, és utána, egy bazi nagy kertes rész...

Nem vok 1 sértõdékeny pasi, és titeket sem gondoltalak kukikobaknak, csak örülvén annak, hogy már-már reményvesztetten sikerült mégis túljutnom, kicsit fényesítettem magam.
😊)
Mégegyszer tényleg nagyon köszi, örülök, hogy van még a neten, aki segíteni is képes, nem csak a siralmas szövegét nyomja!

1ébként remélem fogtok még segíteni a késõbbiekben is, tuti lesznek olyan részek, amiknél elveszítem a fonalat.
Szal mégeccõ: KÖSZcsi!
aha 😄

PS3 ID: kolb@szman

armageddon666
<itt ilyen 4 soros szöveg lett volna hogy nem senki segítõkész nincs itt csak -többi emberke leszólása- de szerencséd mert ittvagyok én -egoizmus, önistenítés, stb.-... ezt meggondoltam mert még tán nem értenétek benne a poén szándékát és megharagudnátok rám, meg nem is tudtam rátokillõ negatív dolgot kitalálni...>

Törj szét ládákat melyekben homok lakozik és feltölti életed!

<Itt önfeloldozás lett volna a bevezetésben elkövetett bûneim miatt melyben kifejtem hogy "vicces fiú" vagyok és csak hülyültem meg hogy peace, de mivel nem került sértõ jellegû dolog feljebb így a bocsánatkérés felesleges>

@

Köszi szépen, pont most jutottam át !
Túljutottam, köszi a segítséget kedves mindenkinek!
Picar77
Törd szét a vázákat meg a tereptárgyakat és abban van homok ami feltölt

()() (^^)

Csá All!

The Arena Tunnel- rész, közvetlen az elsõ fõellenség után az Arénából kijövet. Dark Princevel vagyok, de akármit csinálok kevés az idõm, nem tudok végigmenni a pályán. A három keresztlécnél már nem tudok átugrálni, az egyik tetején murdálok meg, akármit csinálok.
Segítõkész manus van közöttetek?
Köszcsi!
LPKENJI
melyik rész az a hanging garden?
nem rémlik...

Broafka
én hogy utálom azt a hanging garden részt!

Looooser
Jaja Látom 😊
----
LPKENJI: Látod ezt így kell csinálni
----
Gerbill: ügyi a hanging garden egy jó rsz 😄 a kedvencem

LPKENJI
azzal a fogathajtással én is sokat szarakodtam. amikor végigtoltam az egészet és utána nekiáltam még 1x akkor bezzeg elsõre sikerül az egész az ikrekkel együtt

Gerbill
Az ikrek nem is voltak annyira nehezek. Az elõtte lévõ fogatverseny sokkal jobban megizzasztott(vagy 20x kezdtem neki, de úgy voltam vele, hogy nem adom fel és mindig kicsit továbbjutottam) Már a hanging Garden utáni homok kapunál vagyok.

szoli91
nem gond

totyak
Még csak most olvastam az e-mailod, úgyhogy még csak most láttam, hogy 24.-én fenn kellett volna lennem MSN-en. Bocs ezért, de most felmegyek, ha gondolod megdumáljuk a .dll-ek dolgát.

szoli91
király vagy!!!!!!!
Látod Looooser letudta gyõzni õket, és nem használt mentést <#idiota>