13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fv82
    amúgy ki játszott még a régi részekkel én a 3D-t meg az arabian nightsot nem is láttam, de az 1,2-t sokat toltam.
    meg akartam kérdezni, hogy nektek melyik új rész tetszett a legjobban?
    nálam: 1. WW, 2. SOT, 3.T2T
  • fv82
    nekem ez csak klompával sikerült
  • Broafka
    ne üsd mint állat!
    az úgy nem jó, amikor leszáll akkor az 'E'-t nyomogasd, de ne úgy hogy kombózzon, hanem mindig csak egy ilyen csapást vágj rá vele, csak sűrűn, szal megnyomod az E-t fél másodperc szünet E, megint félmásodperc szünet megint E, és így biztos nem fogja kivédeni és folyamatosan sebzed...
  • szoli91
    én se prince-ezek 5-10 órát. a prince-eket direkt lassan vittem végig, hogy jól kiélvezzem. most már nem is jáccok vele, de marad kedvenc játékomnak
  • BGYI
    De nem mindenki princezik 5-10 órát/nap
  • szoli91
    3szor kell :D Én egyszer kinyírtam életvesztés nélkül is
  • constantin
    Mikor leszáll akkor csapkodd mint az őrült.Amikor felrepül és elkezdenek ilyen törmelékek körbe forogni kövesd és mikor megáll a fal elött akkor fuss fel a falon és speed kill.Ezt2szer kell megcsinálni.Utána pedig meglátod mi lessz.Honnan van ez a név?
  • rcsaby
    Az utolsó főellenséget hogyan kell megőlni.Azt amelyik sárgán fénylik.Van valami trükk?
  • fv82
    hogy érdemes tolni?
  • Looooser
    figyelj ha nem így tolod hülyeség már túl menni klompán teljesen más értelmet nyer mind a három rész ha ösztönből cselexel nem máshogy
  • Looooser
    ez jó rész szeressem :D
  • constantin
    http://kep.kepfeltolto.hu/654/1167426934.jpg
  • fv82
    jó van bevégezte, hercegnek holnap izomláza lesz
  • Looooser
    lazíts ember próbáld úgy használd a reflexeid és csalk lazíts :D
  • fv82
    hát ez a vezír nagy szemét annyira váratlanul jönnek a speedkillek hogy sosem jön össze mostanában csak a 3.at szúrom el
  • constantin
    Ja bocs.Mellékattintottam.Mentést tudok küldeni annak aki az arénánál akadt el csak vegyen fel msn-re.
  • Neogan
    Szerintem félreértettél, nekem eddig nem volt semmi problémám :) De azért kösz! :) Én csak demiboynak próbáltam segíteni.
  • szoli91
    www.stuckgamer.com
  • fv82
    engem még az zavart itt hogy amikor fél lábra állt végre akkor mindíg kombó közben voltam és mire befejeztem addigra visszaállt. Erre jó trükk egy pillanatra védekezést nyomni és akkor félbeszakad a kombó
  • fv82
    próbáld úgy hogy az E-t lenyomva tartod és mindíg villanáskor ball egér vagy csak az elején E és villanáskor ball egér nekem volt hogy csak úgy ment ha védekezést nyomtam közben
  • demiboy
    Hiába próbálom:kiállok a deszka szélére nyomok egy E-t majd bal egérgombot
    de az egyik helyen ledob magáról,a másikon meg megvágom kicsit...ennyi történik.de a szemét nem tudom kiszúrni!!és már kicsit ideg is vagyok mert kb 355* próbáltam és az energiája egy hangyafasznyit se megy lejebb..pls HELP!!!
  • szoli91
    felvettelek
  • constantin
    Vegyél fel msn-re lé[email protected].
    Neogan!!Ha nagyon nem megy a továbbjutás akkor küldök mentést ha kell.Ok?
  • Neogan
    Mondom ez nekem elsőre ment, a végigjátszásból, bevallom annyit néztem hogy kétoldalt kell felfutni. SK-nél arra figyelj hogyha a deszka szélén állsz, és homályos a kép széle nyomj [E]-t ekkor indul a SK. Itt ha villan a tőr nyomj egyszer(!) bal egeret, de nehogy utána vagy előtte, pont akkor! A szemszúrásnál szemenként 3 ilyen tőrvillanás van. Ahogy fv82 írta kaszabold a lábát, majd itt is lesz SK.
  • Broafka
    ilyenkor azért merném már megkérdezni hogy az előtt használtál, vagy próbáltál sikeresen speed killt használni?
    mert ha nem én akkor ehez nem fűznék sokat hozzá...
  • fv82
    ha a szemét kiszúrod onnan már nem nehéz szóval mindkét oldalon feltudsz menni és mindkét szemét ki kell szúrni ezután elkezd durvulni menekülni nem étrdemes de nagyon egyszerű a közelébe kerülni és kaszabolni a lábát ha elfogy az energiája egy lábra áll aztán adj a másik lábának is ekkor térdre esik felmászol rá és egy utsó speed kill. nekem eltartott egy ideig, de mire rájöttem úgy meg tudtam ölni, hogy hozzám sem tudott érni közben
  • demiboy
    Sziasztok!Elakadtam a játékban,és kéne 1 kis segítség.Szóval,az első főellenségnél vagyok,de vmiért nem tudom kinyírni.próbálom a szemét kiszúrni(mert azt írták h azt kell),de állandóan ledob magáról,és kb 100*próbáltam,de sajnos semmi.tud vki tippet adni??előre is köszi.
  • szoli91
    CIAoooooo! Itt vagyok :D Csak két napig távol voltam :D
    Nekem meg va na telepítő zene, ha kell küldöm.

Brofi: constantin haggyátok már, most tök rendes
    Looooser. itt egy sokkal jobb oldal: www.torrent.eval.hu
  • szoli91
    CIAoooooo! Itt vagyok :D Csak két napig távol voltam :D
    Nekem meg va na telepítő zene, ha kell küldöm.

Brofi: constantin haggyátok már, most tök rendes
    Looooser. itt egy sokkal jobb oldal: www.torrent.eval.hu
  • Neogan
    Huh túl vagyok Klompán és elsőre sikerült! Igaz egyszer kinyírt, csak visszatekertem :) Eddig ez volt a leglátványosabb csata, a speed-kill-nek hála teljesen filmszerű volt. Szal nagyon állat!
  • constantin
    warezcenter.cjb.hu...............................
    valakinek megvan az a zene ami a telepítőben van?Ha igen legyen szives feltenni.
  • BGYI
    csak mondd h mi a baj!
  • Looooser
    én korizni voltam...
    ---
    Brofi mondtam már hogy BitComet tessék adok jo torrent kereső oldalt: TorrenTz
  • MF DOOM
    Nem tud valaki valami jó végégjátszást?
  • Broafka
    csodálkozol, Constantin rakta be, még linkelni se tud nagyon :)

hmm, mondjatok már egy JÓ oldalt ahonnan lelehetne szedni a WW-t vagy a TTT-t PS-re
  • Neogan
    Ja még valami. Mint a WW-ben a .bink videket baromira laggolva játssza csak le, de a WW-vel ellentétben meg lehet őket nyitni RAD Video Toolssal, ami hibátlanul lejátssza őket! Erre nincs megoldás? Felbontást próbáltam állítgatni, dxdiagban a hardveres gyorsítást a hangnál, állítgatni, de semmi :(
  • mike0013
    eh, ezt ismerem -.-
    ez egy kalapszar, rapidshare és megaupload-os az egész
  • constantin
    Looser,Broafka,Armageddon,Szoli!!!!!!!!Hol a picsba vagytok.
  • constantin
    Itt a Link:http://www.phazeddl.com/
    Csak beírjátok a keresőbe ami kell és dobja is a találatokat.A játékokat megjelenés után 1nappal már fel is teszik.
  • constantin
    Sajnos csinálja másnak is.Szerintem eredetivel nem csinálná,de ha eredetid van akkor nem tudok megoldást.Patch nincs(nem kell mert hibátlan leszámítva 1-2 dolgot).!!Szerintem ezzel a kis hibávakl is játszható.