Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
hé, pápi, nyugi, és megjátszuk rendesen, én majd jövök mint a tsunami és elsöpörlek

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Looooser
mire jáccolrá? he?!?!
sztem készülj a harcra és vele a kudarcra!!!! -Pokemon ruLez /unoka tesóm ezzel jáccik és idõsebb néllam 😄

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szoli91
na én is erre gondoltam xD de amikor elsõnek vittem végig én úgy láttam, hogy leesik az övérõl, de amikor legutóbb jáccottam észrevettem, hogy belevágja a mellkasába xD

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

akkor bacca bele apánk kardját mielött felrepül a picsba vezir 😄DD
a 3. speed killnél 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

szoli91
én ezt nem rég vettem észre, de az utolsó csapásnál ne ma tõrt szúrja belé? mert amikor teljesen leáll az idõ az utolsó csapásnál, akkor már benne van a kard, vagy én értem félre? vagy az ezelõtti speed killnél vágja bele a kardod, mert már akkor nincs a hercegnél... na mindegy inkább haggyuk.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

mike0013
nekem tudsz? hö?
nah gyere ezt megjátszuk😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

GokuSSJ
és ti ezt a sz*rt szeretitek?

GokuSSJ
van itt valaki

Looooser
flém war for ever!!!

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
beszóltál wazzeg'? hmm?

mike0013
😄DD mit mondtál te gyík?
he, hadd halljam???

armageddon666
Flame kéne mán... egyszerûen megnézem és mindenki lehiggadt teljesen... még én is... ha kérdeznek valamit mindenki válaszol rá rendesen... sszörnyû...

@

Broafka
mert hülye vagy! 😄
nem veszíti el te kis butus 😛
hanem azt szúrja a Vizier mellkasába 😊
nem tûnt fel hogy még mielõtt felrepülne a magasba, akkor tûnik el a kard a kezünkbõl és akkor jelenik meg a kard a Vizier mellkasában? 😛
magyarán az utolsó csapásnál szúrjuk beléje aztat höh 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

szoli91
szerintem ott teljesen egyre megy<#idiota>
meg nem tudom észrevettétek-e, hogy amikor a herceg a vizírnél elveszti az apja kardját, akkor meg lehet találni a vizír mellkasában <#idiota>

mike0013
TÉÉÉK<#mf1>

mike0013
lesz...

mike0013
amúgy hamarosan

mike0013
jönnek a tróai falók mi😊?

Broafka
miért érzem hogy egy halom trójai lesz benne meg ilyenek, a mi kis drága Constantin-unktól? 😄

már megint mivel próbálkozol hogy kib*ssz velünk? 😊

constantin
Skacok.találtam kiegészítést de elöbb kipróbálom.Állítlag a warrior wothint és ttt cseréli össze.pl a warrior w-ben lessz speed kill meg ilyenek.Akit érdekel szólok de elötte tesztelem

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Broafka
ÁRULJÁTOK MÁR EL HOGY MIÉRT NYOMTOK VIZIERNÉL 'E'-T?

FELFUTTOK A FALON ÉS SPACE (SZÓKÖZ)

ennyi... Nem kell itt az 'E'-vel szenvedni, ezért nem bírtok koncentrálni, ha felfutsz a falon, és space-t nyomsz, ugyanúgy csinálja a speedkill-t

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NOOBS <#banplz>

Looooser
neked és a baguzib2-nak javallom a #10849 es hsz emet szép nagybetûk tecceni fog 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

LPKENJI
jól érted😄

mike0013
aha

aszem elkezdem mégegyszer ^^
nagyon jó játék
föleg a fõ ellenség vége amikor fel kell ugrálni. ^^ naon tetszik
totyak
Tehát annyi a dolgom, hogy felfutok a falon, nyomok egy E-t, elkapja a lábát és ha villan a tõr akkor nyomok, jólértem?

mike0013
jah😊

Broafka
arra utalt hogy rosszkor nyomod a gombot!

totyak
rosszkor mi? bocs, de ebbõl nem derült ki számomra mi a difi

mike0013
<#falbav><#falbav> te se játsz ezzel többet😄

mike0013
rosszkor...

bAguziB2
Helótok olvastam hogy hogy kell megölni azt a nagy szörnyet de beleszúrtam a hátába amikor elkap mit kell nyomni "e"-t vagy "klikket"?

totyak
Mért van az, hogy mikor a fõellennel küzdök és speed killt nyomok akkor elkapja ugyan a lábát, de rögtön le is dob, tehát nem tudok szúrni, mert földre kerülök rögtön? Valamit nyílván rosszúl csinálok, de mit? Help me!

constantin
Kéne kiegészítéseket vagy multit vagy valami szart csinálni ehez a szarhoz mert leszarja mindenki.

Looooser
a kihalásban bocs man de eg évben haegyszer beírsz vmit....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

constantin
Ha rajtam múlna nem.

Háát, van benne valami!!!<#hawaii>
Looooser
na mi van kihalunk? bocsi hogy mostanság így leírok mindent de ha jön egy newbe akkor megtudjuk mondanikeki hogy mit írjon a keresõbe. idáigi gyüjtemény sk és DP halál...

Looooser
DP halál?
A dark prince (DP) éltetõ eleme a homok. Lehet hogy mindent tökéletesen csinálsz a játék folyamán mikor DP-vel vagy és mégis meghalsz? egyszerû a megoldás figyeld a balfelsõ indexet ami jelzi hogy mennyi életed van, vagy mennyi homokod. ha látod hogy az életed magától megy lefelé (ami DP-nél biztos hogy lessz mert ez a nehezítés menny oda egy csréphez székhez vagy akármihez amit széjjel lehet zúzni (akár egy ellenséget is hlálra gyapálahatsz) KAPNI FOGSZ HOMOKOT ami által az életed maximumra ugrik de vigyázz megint elkezd magától csökkenni
Kiküszöbölhetõ hogy lemenjen az életem mikor DP-vel vagyok?
1 féle képpen de az is csak rövid ideig -->> GYAKD HALOMRA AZ ELLENT és akkor folyamatosan kapsz /hullánként 1x/ homokot. Na amíg homokot kapsz folyamatosan nem megy le az életed /kivéve ha megcsapnak/Amúgy meg nem lehet megszüntetni ezt az állapotot

teckdeck
Már megvan sikerült<#vigyor2>

teckdeck
Csáó all!

Lenne egy oylan kérdésem, hogy hoygan kell megcsinálni azt a részt ami az a nagy maszkos óriás után van?amikor megmenekülnek az emberek és elkezd átalakulni, ezért leugrik egy lyukon. És én futok mint állat, nem hibázok, de mégis meghal :S elfogy az élete. Pedig télleg midnen ugrást és mozdulatot elsõre csinálok.
Lécci segítsetek.
Elõre is thx.

Picar77
Tudtommal csak ott vannak a mentések

()() (^^)

totyak
Hi népek! Tegnap végre eljutottam a fõgonoszhoz. Elõször mondom milyen könnyû lesz ezt legyõzni, csak odamegyek ütöm egy picit aztán fogy az élete. Utána már szobrokat hajigált. Nembaj, még ezek elõl is kitértem, de a hülye kövek, meg a fénygömbök amiket rámlõ azok elég rendesen letaroltak. Bár az is igaz, hogy csak egyszer próbáltam, mert az idegeim már elég rosszak voltak addigra. De sebaj, majdcsak elintézem õt is ha már idáig elküzdöttem magam.

Mégvalami. Mostanság furcsa dolgokat csinál az aranyos windows, úgyhogy lépnem kell ezügyben valamit. Kerestem a mentett játékot és arra kellett rájönnöm, hogy a játék mappájában van csak mentett játék. Ez kicsit furcsa volt ezért gondoltam megkérdem, hogy tényleg csak ott van, vagy máshol is vannak különféle rejtett fájlok?

Looooser
trainer fúúúhj blehhh áááááh jahhh hánynom kell kurva newbe <#schmoll2><#vomit><#duma><#lama><#wilting>

szoli91
merjél trainert letölteni!!!!!!!!!!!
én ilyen szintre nem süllyednék le<#boxer><#boxer>

szevasztok!vki tudna linket adni trainerhez vagy elküldeni? elõre is kösz:[email protected]
Broafka
nem nehéz ez a játék, egyáltalán

tipp a kutyák ellen:

védekezzél folyamatosan, és észre lehet venni, amikor készül elszívni a homokot, így szétteszi a két mellsõ lábát mint a szumósok! na AKKOR üsd meg ilyenkor két verzió van:
1, hanyatt esik, és akkor már csak az ágyékába (vagy hasába) kell szúrni a tõrt
2, azonnal felnyársalja a kutyát!

jó gámét, nekem ez mindig bevállt 😊

Broafka
én arra a hígvelejû Constantinra szavazok, az szokott ilyen szánalom lenni :-/

Looooser
gondolom az a tálpnyáló Constantin....