13392
-
#11851 nos hát én kijátszottam PC-n és PS2-n is, és PS2-n sokkal könnyebb volt, és kevesebb időbe is telt. -
#11850 Neked én tökre átálitootam az egészet egy se maradt eredeti:D -
#11849 PC-n tök egyszerű az irányítás. csak a WASD-t a C-t az E-t a SPACE-t meg a BAL EGÉRGOMB-ot kell nyomkodni -
#11848 Ízlés kérdése. Én pl sok játékot PCn nem is tudnék nyomatni. -
#11847 Elhiszem de nekem nem megy vele egyszer játszottam vele valamit egyik haveromnál de nagyon nem ment úgy hogy le is mondtam róla hogy valaha is vegyek egyet.
Inkább maradok a pc-nél, az nekem valhogy jobban kézre esik -
#11846 Igen, Farahnak XBOXon sincsenek külön ujjai. Én meg eddig az összes részt XBOXon játszottam. Azon nagyon fasza az irányítása. Elég egyszerű. Analóg karral nagyon jól lehet mozogni és a többi gomb is nagyon jól van elhelyezve. -
#11845 Hát ez már nem rémlik de az újjai össze vannak növe Farahnak.
Az irányitás meg elég jó szerintem mondjuk nem tudom milyen x-box-on mert én pc-n toltam végig minden részét -
#11844 PC-n milyen az irányítása? MErt lehet, hogy most PCre szerzem meg, mert XBOXon elég gyenge a graf. PC-n nincs benne olyan, hogy amikor először találkozol egy kertben a láthatatlan ellenségekkel, az előtte lévő videóban, amikor a csajjal beszél és lehajol átlók afején a haja úgy, hogy kilóg a száján? -
#11843 Az szép nekem sincs x-boxom de azért tudom mi az:D -
#11842 Kipróbáltam a WWvel és azt olvassa. Amúgy 50 km-es körzetbe egyik haveromnak sincs XBOXa. Sokan azt se tudják, hogy mi az. -
#11841 Sok sikert a széttöréséhez.:D
De az is lehet hogy a xbox-odnak van csak baja és a lemez nem is rossz
Szerintem probáld ki valakinél mielőtt széttöröd -
#11840 Nem leszedtem, kaptam. Nem túl,gyors a netem, örüllök, ha 3 nap alatt lejön, meg aztán régi már, nehé torrentet találni, de nem is warezolok tovább, inkább keresek egy jó kis kalapácsot vagy valami jó nagy bicskát. Esetleg simán felgyújtom a cuccot. XBOX meghajtója is már egy rakás szar, vagy hogy kiadja a tálcát, de rögtön beszívja, meg hogy kiadja, de hiába nyomom a gombot, nem szívja be és nekem kell betolni, de akkor sem indul be, hanem teljesen manuálisan. Ilyenkor általában nem is ismeri fal a lemezt, hanem elkezdi pörgetni, aztán egyszer csak kiadja úgy, hogy még forog a tálcában a lemez. Örülök, hogy a WW-t nem tette tönkre ezzel. -
#11839 Akkor szed le újra mást nem tudsz csinálni -
#11838 Nem úgy néz ki. Letisztítottam, és a PC se tud róla ISO-t csinálni. Pedig olyan jó volt. -
#11837 :D Reméljük sikerül megoldani hogy mennyen -
#11836 Az lesz. SZépen megtisztítom és ha akkor sem fog menni megpróbálok csinálni róla egy ISO-t, aztán jön a bicska. Faragok belőle valami szépet. -
#11835 Jól megszivtad ezt a szar dvd-éknek:D -
#11834 Gecccccc. Nem indul. XBOXra van meg, akárcsak a WW, de szaros Ridata DVD-n és nem ismeri fel a cucc. Pedig régen játszottam már vele és akkor tökéletesen ment, azóta meg a tobjában volt és hozzá sem nyúltam. -
#11833 Hat van benne de ezek nincsenek úgy eldugva szerencsére mint a ww-ben -
#11832 Erre gondoltam. És ebben hány van? -
#11831 Összekell szedni őket mert nő tölük az életeneergiád de ha nem szeded föl akkor se lesz semmi mert itt csak egy befejezés van úgy is -
#11830 Na, végeztem a WW-vel és nagyon tetszett, de most jöjjön a Two Thrones. Kérdesem, hogy össze kell-e szedni az életerősítőket és mi van, ha igen ill. nem szedem őket össze. -
#11829 azért azt nem mondanám hogy annyi a játék ideje mint a sot-nak, a sot-nak valamivel hosszabb a játék ideje szerintem, ez úgy dúrván kb 6-7 óra tiszta játék idő -
#11828 de azt nézdd. hogy eslőre mennyi volt, mert az számít. nekem elsőre a WW normál tempóval napi 1.5 óra játékka legy 1.5 hónap a T2T napi 1.5 óra 3 hét alatt a SoT is kb ennyi -
#11827 hát ha a ww-vel normál játékidő kb nekem a 6-7 óra között mozog és a ttt egy jó 4-4,5 óra akkor szentem lényegesebben rövidebb -
#11826 a T2T játékideje kb annyi mint a SoTnak -
csana07 #11825 Egyébként a ttt-nek mennyi a játékideje, mondjuk a ww-hez képest? (Érdekes, hogy a ww nagyobb helyet foglal install után, mint a ttt) -
csana07 #11824 ThX az építő jellegú hozzászólásokatt! (tisztelet a kivételnek)
-"a crack különben is ért van, hogy ne keljen lehűzni semmit, észlény" hát ezen jót röhögtem magamban.. elképzeltem ahogy a nagy iq-harcos rájön valami egyszerűre, aztán ossza az észt. Mindenesetre királyos hogy van hozzá ilyen egyszerű k.ekk is.
Holnap neki is látok büntetni dahakáéknál :) -
#11823 Nem ennek csak egy van -
#11822 Hy.Ennek a játéknak is 2befejezése van mint a warrior withinnek? -
#11821 lol -
#11820 a crack különben is ért van, hogy ne keljen lehűzni semmit, észlény -
#11819 pfff lol -
#11818 Igen ez olyan de már régota megvan ha jól emlékszem szeptember környékén jött ki. -
csana07 #11817 Az említetthonlapon tényleg van 1 rakás k.ekk, de egyedül egynél (Prince of Persia: The Two Thrones v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE) nem írja, hogy szétkell húzni mindent.. Ez olyan hogy csak bemásolom aztán kész? Semmi nightmare, meg bios bütykölés? Ha ez valóban így van, kongratulation a srácoknak, akik meghekkelték ezt a förmedvény sf-ot. Állat! -
#11816 te nagyon le vagy maradva a korral, mert van crack. www.gamecopyworld.comról leszedheted -
csana07 #11815 Van a gamehoz olyan crack amihez nemkell lehuzogatni a dvd meghajtót? Azt meg hogy? Gondolom nem 1 egyszerű exe felülírás... A FAQ-ban nem olvasni ilyesmiről. Valami mágiát csak be kell vetni hozzá! Vagy? -
#11814 van benne valami :D majd vegyél egy nagyteljesítményű porszívót és szívdd ki a port :D nekem a régi gépemben még pókháló is volt xD -
#11813 proci túlmelegedés, esetleg poros alaplap, stb... -
#11812 de nem dúrva a beállítás, 1024X768 lazán vinnie kéne, és amikor legelőször játszottam vele akkor vitte is, de most teljesen oda van, és nem értem miért :-/