13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    váltsál konfigot ^^
  • Broafka
    számíthat!
    de nálam nem volt ilyen bug szerencsére
    csak annyi a pechem hogy állandóan lefagy, szétcseszve a gépemet, úgyhogy marha jó hogy a kedvenc játékommal nem bírok játszani :-/
  • rf adam
    Sikerüüült!!!Nem tudom,hogy de többszöri próbálkozás után nem volt bug!Nem a három plakettes ugrással kezdtem hanem a másikkal!!Nem tudom számít e a bugnál de nekem így sikerült!Pedig két napig sz..tam a buggal!!!
  • rf adam
    Aha értem!Akkor valszeg buktam a játékot??Nagy kár volna!!Ha esetleg hallasz felőle vmit szólj!!Írjon mindenki aki esetleg tud valami okosságot!!!!(Kösz Bro!!)
  • szoli91
    én amúgy ismerek egy olyan embert, akinek megvolt eredetiben a T2T és kiírta, hogy nem eredeti ^^
  • Picar77
    És erre most jöttél rá lol:D az a crack már ezer éves:P
  • Broafka
    igen ez előfordul... így elmondások alapján ez egy kisebb bug lehet a játékban, sajnos én személy szerint nem találkoztam vele, szal nem tom mi a teendő
    max annyit tudok javasolni, hogy tudd meg hol vannak a speedkillek, és próbáld meg eltalálni, és lehet hogy csak a tőr nem villan, vagy valami ilyesmi
  • huhupepe
    hy all .ha esetleg érdekel valakit,bár már lehet tudjátok van olyan crack amivel nem kell folyton huzgálni a lemezmeghajtot és műkszik is mert nekem az van.szo aki eddig esetleg azért nem használta(mert engem visszatartott)az mostmár nyomhatja ezerrel az oldal ahonnan letölthető:http://www.gameburnworld.com/
  • rf adam
    Hello mindenki!Olyan problémám van,hogy Klompánál nem adja be a háromszoros speed-killt,csak az elsőt!!Olvastam már végigjátszásokat,de csak akkor villan a tőr mikor ráugrok utána nem!Ha valaki találkozott már a problémával segítsen!Kösz előre is!
  • csana07
    Thx a válaszolat! Nos azt nem feltételeztem, hogy elcseszné a gépet a sf, de kiváncsi lettem volna mibe kutyul bele.. Merthogy nemhiába van restart a telepítés után :) Nos valószínű befektetek a gameba, hiszen végülis sehol nem olvastam olyanokat hogy: "felraktam, aztán azóta nincs virtuális meghajtóm" vagyhogy "emiatt a szar sf. miatt nem lehet xy progit futtatni"..meg "a gépem teljesítménye lecsökkent"..Akkor mán nem lehet beteg :) Peace!
  • Broafka
    nem tudom, szerintem sincs vele gubanc, mondjuk nálam valamiért gyanúsan lefagy a TTT és a WW, bár nem hiszem hogy a StarForce lenne a hibás miatta, de meglehet
  • mike0013
    ha elcseszné a gépet, akkor minek raknák rá a védelmet, beperelnék a ubit ezért szóval NEM tesz kárt a gépben...
    -=ték=-
  • szoli91
    nem cseszi el a gépet, szal nyugodtan megveheted
  • csana07
    Üdv all! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki hozzáértő feltudna világosítani, hogy a popttt starforce védelme mibe kutyul bele, és ez később milyen nem kívánatos hatásokat eredményezhet? Beruháznék a gamera, de parázok, nehogy addjon a confignak 1 pofont, és rendszerújrarakásba torkolljon a dolog. Annyit már hallottam, hogy más sf-es eredeti gamékkal nincs gubanc, de engem azért érdekelne maga a starforce behatása. Valakinek v.milyen tapasztalata? THX!
  • Broafka
    már rég az sajnos... hála Lucifair-nek alias Constantinnak az állandó topic rombolónak!
  • Picar77
    Ez a topik lassan egy nagy Off topic lesz
  • Broafka
    megint fenyeget! áááá
    félelem a köbön! :D
  • Prince of Máté
    amőgy komolyan én már parázok lucifertől, már a képe is olyan ilyesztő.
  • Prince of Máté
    na sorold csak fel mi a vezeték nevük, kérem mind az ezeregyet
  • Broafka
    ahh... lehet hogy Lucifairt is kikéne tiltatni :D
    mert ahová ez belép, ott a topikból nem marad semmi! :-/
  • Hellsing47
    jajj ne legyél már ennyire nagymenö bazzeg...
    nekem meg ukrán haverjaim vannak, egy füttyszó azt anyádat kibelezik...
  • Lucifair
    De ahol te laksz ott csak egypár ilyen nevű 'ember' van barátom.
  • Prince of Máté
    amúgy csak úgy kb hatszáz milliárd gábor van, ebből biztos megtalál majd
  • Broafka
    ohh my god! Help me! :)
    egyépként kíváncsi lennék hogy milyen eredeti nevet tudott meg! :D
    a beállításaimban az eredeti névre az van írva hogy: Gabesz!
    tulképp csak több száz/ezer gábor élhet a Földön...
  • Prince of Máté
    Broakfa "a napjaid meg vannak számolva..."
  • Broafka
    hmm, tiszta Szökés feeling! :D
    Constantin alias Mahome ügynök! :D
    hát hallod... sok sikert!
  • Hellsing47
    loooooooool bazzzzzzz :DDD
  • Lucifair
    Mellesleg ez nem az én nickem.
  • Lucifair
    Csá.Constantin vagyok.Még élek.De broafka nem sokáig.A lényeg broafka.nyomozok utánad egyre több sikerrel.Az eredeti nevedet már tudom!!!!!!!!!
  • Prince of Máté
    ok
  • Broafka
    egyébként nem kell megijedni... csak ne olyanokat írjatok be hogy: "Áll a faszom" meg "milyen jót dugtam" meg ilyeneket...
    felőlem lehet néha off topik... bár annak se örülök nagyon, csak ilyen primitív hsz-ket ne!
  • szoli91
    ikszdé
  • Broafka
    Constantin keményen megfenyegetett!
    de hogy tudjátok! nem fogom hagyni hogy gumi legyen ebből a topikból és ha kell 50X kirugatom Constantint vagy a többieket ha nem bírtok normálisan viselkedni!

jól hallottátok, én szóltam az opoknak! és igenis többször megteszem! ez nem Szex topic, hanem egy játék topicja!

megértéseteket köszönöm!
  • szoli91
    szerintem nem kéne flémelni :D
  • Looooser
    nekem akkor áll ha kell és most nem kell neki *-) ált csak akkor áll amikor meek át a csajomhoz.... na akkor mint szikla lebonthatatlanul... értsd péniszgyűrü...
  • szoli91
    xD ikszdé xD
  • LPKENJI
    impotensek vagytok?
  • Scottt
    az enyim ül
  • ffxi
    Az enyém fexik!
  • ffxi
    Hé! Hogy kell a főmuftit kinyírni? Keringenek a sziklák és sokat vesznek le az életcsíkból.
    [spoiler] vicceltem!!![\spoiler]