13392
-
#11891 Tudom. Most már egész jól megy. Kicsit gyakorolni kell. -
#11890 Pedig nem olyan nehéz az felvillan a tör és csak akkor nyomod. -
#11889 Speed Killeket most is mindig félrenyomom. -
#11888 Folytatom régi mentésemet. Pont most értem Klompához. Azért most jobban megy sokkal, mint régen. Igaz, azóta 2 részt kijátszottam. -
#11887 Na végre meglett. Igaz 12x-en írtam ki, meglátjuk hogy bírja az XBOXom, d elényeg, hogy megy. Végre. -
#11886 mi? nem kell kiüttetni a falat vele! :D
csak téged próbál leütni, de mellé üt, és így üti ki véletlenül a falat!
egyszerűen csak ki kell szúrni a szemeit és megölni... -
#11885 -
#11884 egy kispöcsü hülyegyerek aki azzal játszik hogy az agyunkat bassza fel a mennyekbe szvl érted egy flémwar indító...
-----
Killer nincs bocsánat -
#11883 Ki ez a constantin? -
#11882 Boccccs -
#11881 klompa nem eszi az embereket mert nincs állkapcsa 1 és 2 pedig nem is említik sehol... -
#11880 kösz
-
#11879 Az első főellenségre gondolsz, aki egy arénában van, zebálja az embereket és nincs álla? Azzal ki kell üttetni a falat 2 helyen és ott felmeni, aztán meg jönnek a speed killek. -
#11878 nem -
#11877 Nem tudja valaki , hogy mit kell csinaálni annál az "óriásnál"? -
#11876 Nincs. -
#11875 Csá.Nincs valami kiegészítés a játékhoz? -
#11874 Hidd el, nem olyan jó hely az. Nincs hely jót netezni. Bár én pl N80ammal szoktam. Órán tökéletes :) -
#11873 Melyik suliba jársz? Megyek oda a laptoppal:D -
#11872 Nem. Ezt eddig hárman fedezték ezt fel. Először 2 csávó, aki az Apple Notebookjával netezett a suli mellett, meg én. És persze azok akiknek én mondtam. -
#11871 Akkor a hálozat gondolom rendesen levan terhelve:D -
#11870 Ebben legalább egyetértünk. -
#11869 haha -
#11868 Az még nem jelenti azt, hogy van hangfal :) -
#11867 mozsmájo
amugymeg kivolt pipálva a hangkari -
#11866 Atttól függ, mit csinálsz vele. Ő hálózatról mutatott képeket. Amúgy ami a legszebb az egészben, hogy van a sulinak szép nagy hálózata, meg minden, de a 2 WiFi-s routerból egyiken sincs jelszó. -
#11865 Hát nekem az :D -
#11864 Matek tanár meg 5 perc alatt 3szor lefagyasztotta a nótbukkot. Bár az nem nehéz. -
#11863 Igen azok olyanok az én magyar tanárom is ilyen volt:D -
#11862 Hát igen, érdekesen is néztünk rá. Tanárról meg inkább ne. Igazi magyar tanár. Technika ördöge. -
#11861 Lol okos rendszegazdi lehetett ilyet nézek meg elöször de akkor az a tanár se lehet egy észlény:D -
#11860 Eszembe jutott az is, hogy nincs bekapcsolva, de az nem mindn hangfalnál lehetséges. Bár lehet, hogy nincs bekötve és persz az is, hogy le van tekerve a hangerő. Egyszer suliban volt, hogy tanár behozta a nótbukkját, hogy filmet mutat rajta projektorral, de nem volt hang. Külön hangszóró volt rátéve. Behívták a suli rendszergazdáját és negyed óra után jött rá, hogy le van húzva a hang. De az is csak 5 perc után derült ki, hogy a hangfal is le van tekerve. -
#11859 :D ez jó volt -
#11858 Tedd újra a játékot és frissitsd le a hangkártyád driverét ha az se oldja meg akkor passz. -
#11857 Nincs hangfal? (bocs, de nem tuttam kihagyni) Amúgy lehet, hogy esetleg valami baj van a hangkártyáddal vagy esetleg nem támogatja a játék. -
#11856 faqban nem láttam.
szoval elinditom a játékot de egy árva hangot nem hallok pedig már a játék is elkezdődött
mi lehet az oka? -
#11855 Én azt szoktam orvosolni, hogy nyomom az x-et és hopp! Minek gamepad? -
csana07 #11854 Egyébként én csak pc-n próbáltam a ttt meg ww-t, és szerintem billentyűzeten néha nem az igazi a megfelelő irányba terelgetni hősünket.. De a járékélmény kárpótol :) -
csana07 #11853 Nemtudjátok hogy az mitől lehet, hogy néhol nem a legfolyamatosaban tudok fel, meg le kukkantani? Nem szaggat a játék, csak mintha lenne pár fix magasság ahova odaugrik folytonosság igénye nélkül.. Vagy lehet, hogy valami az optionsban nem stimmel? oldalra simán körbejárja prince-t de fel meg le irányítom a tekintetét, néha ilyen érdekes. -
#11852 Én billel és egérrel valamint gamepaddal is.Teljesen más élményt ad de nem szar egyik sem.