13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • KILLER2
    Csak hát a történet picit zavaros nekem. Mert ugye mi lesza rossze herceggel és hogyan kerül bele a jó hercegbe?
  • Broafka
    mondjuk ez a Fehér hajú herceg ez kicsit gáz... az tény, de hangulatosabb
  • Broafka
    by the way, nekem a Kindred Blades jobban tetszett volna úgy érzem!
    névileg is, meg stílusra is!
  • Broafka
    ez az oldal szar!
    itt anno/nem tom, lehet hogy most is, azt mondja hogy a Kindred Blade az egy másik játék!
    de nem, mert a Kindred Blades, ahogy mondtad is, az a TTT alapötlet volt, aztán lett belőle később TTT és (a mostani) Dark Prince...
  • KILLER2
    Nem nehezek ezek a főellenségek. Az ikrekkel szarakodtam a legtöbbet tegnap, de azok se voltak vészesek. Viszont előtte az a fogathajtás sokkal nagyobb kihívást jelentett :D
  • Balinthun
    az aréna szélén kell futni! ott találsz majd két helyet ahol fel lehet mászni. onnan rá kell ugrani arra a dögre és kibokni a szemét speedkillel. amikor már megvakult (mondani fogja az a belső hang) akkor kaszabold a lábát . ezután térdrerogy és akkor felmászol a hátára belevágsz és kész! bonyolultnak tűnik de nem az.sok sikert
  • moszandi
    Szisztok tudna alaki segiteni nekem abban, hogy az arénában lévő valamit hogy kell megölni?
  • szoli91
    a ww végén az a jelenet az idő zavara miatt volt, mert kaileenát elhoztad a jelenbe, és valahogy lett ilyen zavar, vgay egy kép a jövőből. szerintem a pop4-nek ezzel kéne befejeződnie, hogy DP megint megjelenik a Hercegben és végül győz, vagy megint lehetne egy Battles of Prince of Persia trilógiát csinálni, ami mondja el
  • KILLER2
    Már csak azt nem értem, hogy:
    1. A Dahaka a múltban kapja el a másik herceget (bár végülis használhatott időkaput)
    2. Ha a gonosz herceg visszatért Babilonba és mindent szétkapott, akkor hova tűnt akkor, amikor a másik herceg is visszatért és hogy került aztán bele a jó hercegbe?
    (bár a PoP számomra kicsit mindig is zavaros volt, megértem, hogy miért írtak ú történetet)
  • Neogan
    Ez lett volna a The Two Thrones, vagy ahogyan akkor nevezték Kindred Blades. Itt Prince a tűztől alakult át, a Dark Prince is így nézett volna ki. Ájánlom ezt az oldalt: PoP Trilogy
    Itt kattints a Kindred Blades fülre és mindent megtudhatsz.
  • KILLER2
    Nekem se volt bug, bár talán 1, de az nem vészes. Bár nekem XBOXon van meg mind3 rész.
  • szoli91
    a warrior within nem egészen, mert elég sok embernek van rengeteg bugj benne, de szerencsére nekem nincs és így tök jó :D
  • KILLER2
    Vagyis ez.
  • KILLER2
    Ez mifélefajta videó? Mi az valami béta verzsön vagy mi?
  • KILLER2
    Miért? Mert tökéletesek!
  • szoli91
    a prince-ekhez nincsen patch
  • csana07
    Ha valóban az amcsi verzióban lehet darabolni, akkor szerintem ez nálunk is megoldhtó lenne valamilyen patch-el.. Nekem bejött annó, hogy kettékombózta az ellent, meg hasonló. Amúgy a prince néha csak rásegítt a tőrrel, a java munkát a szeletelésnél hosszabbik kardal csinálja :)
  • szoli91
    de szerintem egy vastag csontot akkor sem tudna átvágni nagy lendület nélkül :D
  • KILLER2
    Ja, az jó lenne. Tuti vennék egy fél konténerrel.
  • The Protector
    Nekem van szamuráj kardom és tőröm is.
  • Looooser
    na látod :) gravitációgerjesztőlendületmanipulálókéziberendezés-t kéne megvalósítani...
  • KILLER2
    Brrrzzzzz. Kiráz a hideg az uccsó mondattól. Amúgy még tényleg nem fogtam szamuráj kardot, de más kardot azt igen. Így ahogy mondod, igazad lehet. DE az is leeht, hogy az idő őrében van egy gravitációgerjesztőlendületmanipulálókéziberendezés, meg szuperéles :D
  • Looooser
    mármint le...
  • Looooser
    láccik nemfogtál még szamuráj kardot a kezedben... és abban a korban szinte minden kard olyan éles volt...
    és tudok olyan bicskáról amit 100ezer titánium lapból van össze hajtva és olyan éles hogy az ujjadat úgy vágja mint forró kés a vajat...
  • KILLER2
    Hogy inrreális, az nem kifejezés! Örülsz, ha egy karddal kettészelsz valakit, nem hogy ezzel!
  • szoli91
    de most figyelj, az milyen irreális már, hoyg egy vékony tőrrel testeket vágsz ketté, meg fejeket szaggatsz le. szerintem elég irrealitív. mert szerintem egy tőrnek nincs akkor lendülete mint egy kardnak, hogy átmenjen a nyakon meg a testen
  • Picar77
    Ja az amerikai verzió az olyan csak az europaibólhagyta ki a köcsög ubi:D
  • The Protector
    Az egyik haverom mondta hogy van neki olyan verziója amiben potyognak a fejek.
  • Looooser
    szerintem nem úgy gondolja hanem egyszerre 3 embert lehet-e ölni... hát ebben a verzióban amit kiadtak abban nem de a másik na abban lett volna...
  • szoli91
    képzeld van, vagy ha nem találsz, akkor tanulj meg számolni
  • Coyote888
    Hello mindenki
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e a játékban TRIPLA Speed-kill
    párszor végigtoltam, de még nem találtam
  • Picar77
  • Looooser
    nekem is másodjára volt meg az összes a liftest kihagytam elasőre...
  • KILLER2
    Nekem meg majd másdoszorra lesz bee!
  • szoli91
    bee nekem megvolt az összes elsőre és nincs a gémhez magyarítás
  • KILLER2
    Hát az kellemetlen. A második kimaradt.
  • Picar77
    Nem lehet szerintem .
  • KILLER2
    Ebben is vissza leeht menni később az életerősítőkért?
  • Picar77
    Hát igen elöször nekem se ment sokat szenvedtem vele de mostmár sima ügy hardon is
  • KILLER2
    Nincs magyarostítása a játéknak?