13392
-
#11971 lol -
#11970 jólvan ennek örülök :D:D:D:D:D -
#11969 aha én is -
#11968 szeretem hogy ennyire értelmesen tudunk társalogni
-
#11967 aha lehet xD -
#11966 pont ezt nem mondtad XD -
#11965 hát nem ezt mondom vazze? -
#11964 joh oké keressétek ki a www fórum fejlécben a zanzarah oldán van a kezőn legfelső 3 vidi jobb szélső... -
#11963 ez nem az volt
még keresem -
#11962 nos gyerekek én nem fogok nektek sem mesélni sem fordítani ezt letöltitek és rágódtoik rajta PoP3 E3 -
#11961 de ez csak fikció nincs rá utalás...
ami a ww befejezésében van videó az csak egy lehetséges jövő kép ott nem a herci győz hanem a sötétherci nyer ez egy olyan kép mint a sotban amikor beáll a homok síkokbva és mutat képeket a következő pályákról ott is van olyan jelenet hogy meghal a herceg, de mégsem mert megtudod változtatni a jövőt csak ez egy ellent mondás a ww jelmondatával : You cannot be change youre fate.. no man can. de ezt már az első részben is megdöntöttük meghalsz mit csinálsz : revind time.... :) -
#11960 hát...farah a korona csörömpölésre kapta fel a fejét :D -
#11959 DP tulajdonképpen csak a Hercegben létezik néha átveszi a kontrollt felette. A végén mikor leütötte akkor nem fizikailag van jelen hanem csak a Herceg fejében. Emlékezz mikor a Herceg hallja a korona csörömpölését, hirtelen felkapja a fejét, kérdi is Farah hogy mi van. Tehát őt csak a Herceg látja. Aztán a Herceg haluzik, és jobb ember lesz ezzel magára hagyja a DP-t. -
#11958 beleszáll herciba ő meg kinyírja magában :D
meg a kérdésedre, hogy KB beli gonosz herceg kicsoda:
tudod, amikor sand wraithként visszamész a central hallba, akkor ott van a herci és megjelenik dahaka. Mint tudod dahaka elkapja a hercit, nem nyírja ki, hanem leviszi a central hall mélyére, ahol sok időhomokja van. ez meg fertőzi azt a herceget és így eltorzul. majd, hogy ez történt vele, elmegy babilonba bosszútálni egész babilonból és végül a herceget meg akarja ölni meg ilyenek.
Lehet, hogy ez a féle t2t jobb lett volna, mint az eredeti, mert sokkal nagyobb fordulat lett volna benne, de a videót másmódon is lehet értelmezni, így majd a köv pop-ban így kéne, hogy befejeződjön, mert a sorsát nem tudja megváétoztatni bla bla bla -
#11957 A TTT végén amikor megjelenik a DP, akkor mi történik? Az valóság? Mert álmában otthagyja, de utána mi lesz vele? -
#11956 amúgy a ww befejezését kétfélekéépne lehet értelmezni:
1. a Kindred BLades folytatása
2. egy kép a jövőből, ugyanis a Herceg nem változtathatja meg a sorsát. Tudjátok elmegy Babilonba bla bla bla, és a végén miután megölte a Vizírt a DP átveszi felette az irányítást vagyis meghal a Herceg és Így lesz az a csuklyás fazon a DP -
#11955 Hát ez is egy olyan dolog, hogy olvasom, de az értelmezés az sikertelenül végződik. -
#11954 hoolnap folytatom
-
#11953 na szóval akkor ti sem néztétek meg az e3 pop bemutatót a Kindred Blades az alapptörténtet más folyamatok vannak benne itt a herceg a tüztöl alakul át (ami lent beírt vidiben van részlet benne is van a játékban) szóval az időtőre ebben a részben is szerepel csak a dark prince aki fehér hajú nem tudja hasznáélni csak a dagger tail-t és amásodlagosokat olvasd el angol
iratkozz fel
ennek a lényege az hogy a pop-ot amit láttatok kiadják map szertkeztő farahval lehet menni más kombó és a fehérhajú herceg
-
#11952 Na most emgy a cradits. fasza játék volt. De mi lett a Dark Prince-vel? Mert ugye leütötte, aztán álmában elment tőle a herceg, de akkor hova tűnt? -
#11951 Tudom. -
#11950 Igen de ha végeztél a Vezírrel majd meglátod hogy miért ő a DP ;) -
#11949 Na most gyilkolom a Vezírt. -
#11948 Viszont a WW végén a videóban, ahol mutatják azt a világító szemű csuklyás fazont, aki felveszi a koronát, akkor az a gyújtogatós herceg a Kindred Baldesből nem? Mert ugye akkor még úgy volt, hogy az lesz a TTT helyett. -
#11947 Ja, már értem -
#11946 De itt most arról beszélek, hogy hogy lenne ez a KB-ben (Kindred Baldes) -
#11945 Na várjunk csak! Nem a gonosz herceg gyújtogat, meg rombol hanem a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vizier
Mikor hazatér már kezd benn éledezni a DP ezért látja a koronás víziót. Szerintem. -
#11944 Azt tudom. De a KB szerint van egy külön herceg, aki hazatér még mialatt a másik a Dahakát öli, de elkezd gyújtogatni. Azzal mi lesz, miután hazaér a rendes Prince? -
#11943 prince kiűzi magából a DP-t vagyis eltűnik -
#11942 Vannak játékok, amik nem jó cheattel. Ez egy ilyen játék. De pl GTAk szerintem meg épphogy azzal jók. -
#11941 Én nem használtam cheatet, szerintem te se tedd. Ha mégis akkor próbálj valami trainert. Elindítod a trainert megnézed mi a billentyűje a végtelen sandtanknek, elindítod a gammát, miközben megy ugye a trainer majd megnyomod a billt. -
#11940 Valaki megtudná nekem mondani hogy, hogy lehet azt a cheat kódot használni hogy a "Sand Tank"-ok visszatöltődjenek?? -
#11939 Akkor a DP gyújtogatott a KB története szerint, de akkor is, mi lesz vele? Hova tűnik? -
#11938 a gonosz herceg nem létezik, amit a ww végén láttál fekete csuklyás alakot az a DP volt -
#11937 De akkor mitől változik át? Meg a végén kiválik belőle. Bár ez végülis nem biztos, hogy a KB-ben is így lett volna. De így még mindig fennáll az, hogy mi lett akkor a gonosz herceggel? -
#11936 a rossz herceg sehogy nem kerül bele a jó hercegbe -
#11935 OK, sorry tényleg fáradok :) -
#11934 nem!
ezen az oldalon írták!
de amint látom megváltoztatta a hülye gyerek!
szóltak neki, mert régen úgy írta azon az oldalon a gyerek hogy van a Sot, a WW, a TTT és a Kindred Blades :-/ -
#11933 Ja hogy a fórumban? Jól van, lassan esett le kezdek fáradni :)
-
#11932 Nem értem hol írták hogy a KB másik játék?