13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • szoli91
    lol
  • Looooser
    jólvan ennek örülök :D:D:D:D:D
  • szoli91
    aha én is
  • Looooser
    szeretem hogy ennyire értelmesen tudunk társalogni
  • szoli91
    aha lehet xD
  • Looooser
    pont ezt nem mondtad XD
  • szoli91
    hát nem ezt mondom vazze?
  • Looooser
    joh oké keressétek ki a www fórum fejlécben a zanzarah oldán van a kezőn legfelső 3 vidi jobb szélső...
  • Looooser
    ez nem az volt
    még keresem
  • Looooser
    nos gyerekek én nem fogok nektek sem mesélni sem fordítani ezt letöltitek és rágódtoik rajta PoP3 E3
  • Looooser
    de ez csak fikció nincs rá utalás...
    ami a ww befejezésében van videó az csak egy lehetséges jövő kép ott nem a herci győz hanem a sötétherci nyer ez egy olyan kép mint a sotban amikor beáll a homok síkokbva és mutat képeket a következő pályákról ott is van olyan jelenet hogy meghal a herceg, de mégsem mert megtudod változtatni a jövőt csak ez egy ellent mondás a ww jelmondatával : You cannot be change youre fate.. no man can. de ezt már az első részben is megdöntöttük meghalsz mit csinálsz : revind time.... :)
  • szoli91
    hát...farah a korona csörömpölésre kapta fel a fejét :D
  • Neogan
    DP tulajdonképpen csak a Hercegben létezik néha átveszi a kontrollt felette. A végén mikor leütötte akkor nem fizikailag van jelen hanem csak a Herceg fejében. Emlékezz mikor a Herceg hallja a korona csörömpölését, hirtelen felkapja a fejét, kérdi is Farah hogy mi van. Tehát őt csak a Herceg látja. Aztán a Herceg haluzik, és jobb ember lesz ezzel magára hagyja a DP-t.
  • szoli91
    beleszáll herciba ő meg kinyírja magában :D

meg a kérdésedre, hogy KB beli gonosz herceg kicsoda:
    tudod, amikor sand wraithként visszamész a central hallba, akkor ott van a herci és megjelenik dahaka. Mint tudod dahaka elkapja a hercit, nem nyírja ki, hanem leviszi a central hall mélyére, ahol sok időhomokja van. ez meg fertőzi azt a herceget és így eltorzul. majd, hogy ez történt vele, elmegy babilonba bosszútálni egész babilonból és végül a herceget meg akarja ölni meg ilyenek.
    Lehet, hogy ez a féle t2t jobb lett volna, mint az eredeti, mert sokkal nagyobb fordulat lett volna benne, de a videót másmódon is lehet értelmezni, így majd a köv pop-ban így kéne, hogy befejeződjön, mert a sorsát nem tudja megváétoztatni bla bla bla
  • KILLER2
    A TTT végén amikor megjelenik a DP, akkor mi történik? Az valóság? Mert álmában otthagyja, de utána mi lesz vele?
  • szoli91
    amúgy a ww befejezését kétfélekéépne lehet értelmezni:
    1. a Kindred BLades folytatása
    2. egy kép a jövőből, ugyanis a Herceg nem változtathatja meg a sorsát. Tudjátok elmegy Babilonba bla bla bla, és a végén miután megölte a Vizírt a DP átveszi felette az irányítást vagyis meghal a Herceg és Így lesz az a csuklyás fazon a DP
  • KILLER2
    Hát ez is egy olyan dolog, hogy olvasom, de az értelmezés az sikertelenül végződik.
  • Looooser
    hoolnap folytatom
  • Looooser
    na szóval akkor ti sem néztétek meg az e3 pop bemutatót a Kindred Blades az alapptörténtet más folyamatok vannak benne itt a herceg a tüztöl alakul át (ami lent beírt vidiben van részlet benne is van a játékban) szóval az időtőre ebben a részben is szerepel csak a dark prince aki fehér hajú nem tudja hasznáélni csak a dagger tail-t és amásodlagosokat olvasd el angol
    iratkozz fel
    ennek a lényege az hogy a pop-ot amit láttatok kiadják map szertkeztő farahval lehet menni más kombó és a fehérhajú herceg
  • KILLER2
    Na most emgy a cradits. fasza játék volt. De mi lett a Dark Prince-vel? Mert ugye leütötte, aztán álmában elment tőle a herceg, de akkor hova tűnt?
  • KILLER2
    Tudom.
  • Neogan
    Igen de ha végeztél a Vezírrel majd meglátod hogy miért ő a DP ;)
  • KILLER2
    Na most gyilkolom a Vezírt.
  • KILLER2
    Viszont a WW végén a videóban, ahol mutatják azt a világító szemű csuklyás fazont, aki felveszi a koronát, akkor az a gyújtogatós herceg a Kindred Baldesből nem? Mert ugye akkor még úgy volt, hogy az lesz a TTT helyett.
  • Neogan
    Ja, már értem
  • KILLER2
    De itt most arról beszélek, hogy hogy lenne ez a KB-ben (Kindred Baldes)
  • Neogan
    Na várjunk csak! Nem a gonosz herceg gyújtogat, meg rombol hanem a

Mikor hazatér már kezd benn éledezni a DP ezért látja a koronás víziót. Szerintem.
  • KILLER2
    Azt tudom. De a KB szerint van egy külön herceg, aki hazatér még mialatt a másik a Dahakát öli, de elkezd gyújtogatni. Azzal mi lesz, miután hazaér a rendes Prince?
  • szoli91
    prince kiűzi magából a DP-t vagyis eltűnik
  • KILLER2
    Vannak játékok, amik nem jó cheattel. Ez egy ilyen játék. De pl GTAk szerintem meg épphogy azzal jók.
  • Neogan
    Én nem használtam cheatet, szerintem te se tedd. Ha mégis akkor próbálj valami trainert. Elindítod a trainert megnézed mi a billentyűje a végtelen sandtanknek, elindítod a gammát, miközben megy ugye a trainer majd megnyomod a billt.
  • DJ YAYO
    Valaki megtudná nekem mondani hogy, hogy lehet azt a cheat kódot használni hogy a "Sand Tank"-ok visszatöltődjenek??
  • KILLER2
    Akkor a DP gyújtogatott a KB története szerint, de akkor is, mi lesz vele? Hova tűnik?
  • szoli91
    a gonosz herceg nem létezik, amit a ww végén láttál fekete csuklyás alakot az a DP volt
  • KILLER2
    De akkor mitől változik át? Meg a végén kiválik belőle. Bár ez végülis nem biztos, hogy a KB-ben is így lett volna. De így még mindig fennáll az, hogy mi lett akkor a gonosz herceggel?
  • szoli91
    a rossz herceg sehogy nem kerül bele a jó hercegbe
  • Neogan
    OK, sorry tényleg fáradok :)
  • Broafka
    nem!
    ezen az oldalon írták!
    de amint látom megváltoztatta a hülye gyerek!
    szóltak neki, mert régen úgy írta azon az oldalon a gyerek hogy van a Sot, a WW, a TTT és a Kindred Blades :-/
  • Neogan
    Ja hogy a fórumban? Jól van, lassan esett le kezdek fáradni :)
  • Neogan
    Nem értem hol írták hogy a KB másik játék?