Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
@
köszönöm hogy szólhattam.
Looser köszi furcsa volt hogy elsõ rész a második rész hercegével, de már egy two thrones promó videóban is láttam ezt
\"Majdnem párom lett!\"
@
Most kezdtem el csak a játékot és annál a rohadt nagy óriásnál tartok az arénába és egyszerüen nem tudom megsebezni!!!Azt tudom hogy fel kell mászni az erkélyekre és onnan támadni de nem megy!!!😞
Lehet hogy gáz de már nagyon felídegesített!
köszi elõre is!!!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
mellesleg, ha észre vetted volna hogy toom-ot tudom-nak kéne írni de már megint hülye vagy és azt se tudod hány óra van délben...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért...
XD XD (eztcsak ugy unalombol irtam ... de szerintem rá jötetek mert nem is illik bele a beszélgetésbe.. de ezt minek magyarázni?? ÁÁ de hülye vagyok T_T)
Te szóltál be nekem ott kezdõdik..
És azt az üzenetet nem is neked írtam ...
Ja és a láccik tsz-el van, ennyit tudhatnál.
kössz
\"Majdnem párom lett!\"
-----
PoM: tanulj meg rendesen gépelni, és akkor oktatlak ki amikor csak akarlak, mert láccik hogy miután Arma írt azután lett nagy a pofád...
ne szalasszák el a következõ epizódot sem! Az idõ legyen veletek!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ne menjenek sehová, a mérkõzés azonnal folytatódik.............. a reklám után!
@
-----
2 a Lose az veszíteni a looser az vesztest jelent ha nem tudsz angolul akkor bele se szólj a nagyok játékába mert különben foglak és a seggedbe dugok egy 26 millió o-val írt looser feliratú táblát oké????
Valamilyen factory mentés asszem (Kings of the Road elõtti mentés)
u.i.: gondolom arra vagy amúgy kíváncsi hogyan kell mozgatni õket... próbálkozz...
ha ezt Szegény Vizier hallaná! 😄
Aztán lehet hogy a játék elején már volt ilyen, de azt meg igen régen kezdtem: márciusban - csak most decemberben kezdtem folytatni 😞
http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/
Most az arany színû fõellenséggel küzdök. Leromolom az erejét kb háromnegyedre, utána bedurvul és egy csomó követ elkezd pörgetni a padlón. És közben lövöldöz rám valamiket.
Itt mit kell csinálni?
kék bevillanáskor bal egér gomb
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
lehet hogy csak én vagyok balfasz, de miért van az hogy ha meglepetésszerüen támadom az enemyt akkor is ledob a hátáról vagy akárhonnan? kattintgassak összevissza vagy fogadjam el hogy ez van?