13392
-
nem toom nekem viggonál az 5 pont -
#12010 ja legyen :D
jól ugrálna a falakon -
#12009 Akkor legyen Jackie Chan! xD -
#12008 akkor is szerintem Johny lenne jó a WW-ben, Viggo meg a TTT-ben, mert szerintem Johny Deep jobban hasonlít a Hercegre -
#12007 Legyen Tom Cruise :D -
#12006 legyen animácios és akkor nincs ilyen gond, de mégsem az lesz csak brad pitte Xd ne legyen mert akkor meg nem nézem -
#12005 De akkor sem lenne jó. Az emberek megszokták tőle az idétlen kalózt, erre most egy ilyen kicsit brutális herceget játszana. -
#12004 az a mozgás lehet, hogy csak a film kedvéért volt nem? -
#12003 fiatalos a WW-ben?
te milyen játékkal játszol?
egyébként Deppnek van egy ilyen furcsa idétlen, vicces mozgása, ami egy karib tenger kalózaiban oltárian jó, de egy prince of persiában borzalmas lenne!
vígjátékot akarunk csinálni, vagy egy kalandfilmet? -
#12002 Viggonak tul markans arca van. A Hercegnek kicsit fitalosabb... mondjuk mint Jhonny Depp-nek :) -
#12001 Valami brutálisabb fejű viggo kéne. -
#12000 az dönt hogy kinek kék a szeme :D mert ugye prince-nek kék. ha meg egyiknek se, akkor sorsolással :D -
#11999 hát szerintem Johnynak gyilkolósabb feje van, mint Viggonak, bár eléggé egyformák :D -
#11998 ttt-ben a sima hercinek jólesssz Johny fiú ww-ben viggo és a ttt-ben a dp-is viggo lesz megbeszéltem a disnisekkel... -
#11997 Johny Deep a jó a szerepre és kész a WW-ben és TTT-ben :D -
#11996 egy nagyon hangyányi zselé mindíg segít :)
de mostmár vállig ér a hajam... -
#11995 mennyit szenvedtem ezzel a típusú hajjal! de sose állt meg úgy! rohadt életbe, csak a hajad miatt irigyellek! :D -
#11994 Bennem is felebredt valami a gondolattol -
#11993 Ez még viccnek is rossz volt. -
#11992 Hal Istennek, hogy nem Uwe Boll (asszem igy irjak) szerezte meg a jogokat mert akkor mar gorcsosen zokognek... -
#11991 orkokhoz még nem, de megnézném, hogy iebben a korban hogy pörögne egy kpzen meg kaszabolna falonfultás közben. -
#11990 jajjh már és a LoTR???? ott nem volt öreg az ork mészárláshoz stb? meg szgép teknika is van.... és ebben a filmben tudom hogy rengeteg lessz....
nesze fél évvel korábban sőt még többel is XD -
#11989 Hát már jó régen ... dehát nem így van sajna -
#11988 Akkor már a 4. részen törnék a fejüket. DE ez a főszereplő kérdés tényleg érdekes. Viggo Mortesen tényleg nem lenne rossz a 2,3 részbe, de ő már elég öreg agy herceghez, nemhogy még falon futkosson és dahakát öljön. Az első rész viszont tényleg érdekes, mert nem igazán láttam még olyan embert, aki megfelelne a SoTos hercegnek. Remélem jó film lesz és nem cseszik el. -
#11987 te akkor már kész lenne...
-
#11986 Tudod mikor készül el amikor mi akarjuk -
#11985 öröm tánc öröm tánc
remélem a 2-3dik részben Viggo Mortesen lessz majd a herceg [#idióta]
készül
apa készül, apa készül, apa készül!!!!!!!!!!! -
#11984 nekem is :D meg amúgy nem muszály megvárni amíg terpeszkednek. csak gyepáld őket és felborulnak, utána meg hasbaszúrod őket, azt jól van -
#11983 Epp irni akartam Broafkanak,hogy nekem nem hatra esnek hanem atszurja a pofajat. -
#11982 ha jó írányból szúrod asszem terpesztéskor szemből akkor át tudod döfni a pofájukat az porrá válnak -
#11981 Jolvan mar megoltem oket, tenyleg egyszeru volt igy. Nem vagyok olyan hulye, hogy csak allajk -
#11980 hát kb jah, de azért ne csak álljál ott mint bálám szamara, mozogjál közben, de védekezzél folyamatosan, mert ha állsz akkor körbe vesznek és akkor ütni sem fogsz tudni majd... -
#11979 Aham rendben koszi. A vedekezes amikor csak nyomom a jobb gombot es mast nem? -
#11978 akkor üssél rájuk amikor látod hogy terpeszkednek, és készülnek elszívni a homokodat!
ha ekkor ütsz rájuk akkor hátra esnek, onnantól meg könnyű kivégezni őket
addig meg csak védekezzél, amíg nem terpeszkednek... -
#11977 Igen en voltam bena. :)
Valaki modnana egy jo technikat a Homokkutyak legyozesere? elso alkalommal is elfutottam eloluk... -
#11976 Valószinüleg...
:D -
#11975 Koszi mar probaltam de lehet, hogy csak en voltam bena. -
#11974 Nyomsz egy E betüt előre ugrás közben és úgy a láncal elkapja Dark Prince azt a rúdat. -
#11973 ugrás és E (lánccal elkapja) -
#11972 Sziasztok
Elakadtam, megmondana valaki, hogy itt hogyan lehet tovabbjutni?