13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser

nem toom nekem viggonál az 5 pont
  • Picar77
    ja legyen :D
    jól ugrálna a falakon
  • KILLER2
    Akkor legyen Jackie Chan! xD
  • szoli91
    akkor is szerintem Johny lenne jó a WW-ben, Viggo meg a TTT-ben, mert szerintem Johny Deep jobban hasonlít a Hercegre
  • KILLER2
    Legyen Tom Cruise :D
  • Picar77
    legyen animácios és akkor nincs ilyen gond, de mégsem az lesz csak brad pitte Xd ne legyen mert akkor meg nem nézem
  • KILLER2
    De akkor sem lenne jó. Az emberek megszokták tőle az idétlen kalózt, erre most egy ilyen kicsit brutális herceget játszana.
  • szoli91
    az a mozgás lehet, hogy csak a film kedvéért volt nem?
  • Broafka
    fiatalos a WW-ben?
    te milyen játékkal játszol?

egyébként Deppnek van egy ilyen furcsa idétlen, vicces mozgása, ami egy karib tenger kalózaiban oltárian jó, de egy prince of persiában borzalmas lenne!

vígjátékot akarunk csinálni, vagy egy kalandfilmet?
  • Enosh Chan
    Viggonak tul markans arca van. A Hercegnek kicsit fitalosabb... mondjuk mint Jhonny Depp-nek :)
  • KILLER2
    Valami brutálisabb fejű viggo kéne.
  • szoli91
    az dönt hogy kinek kék a szeme :D mert ugye prince-nek kék. ha meg egyiknek se, akkor sorsolással :D
  • szoli91
    hát szerintem Johnynak gyilkolósabb feje van, mint Viggonak, bár eléggé egyformák :D
  • Looooser
    ttt-ben a sima hercinek jólesssz Johny fiú ww-ben viggo és a ttt-ben a dp-is viggo lesz megbeszéltem a disnisekkel...
  • szoli91
    Johny Deep a jó a szerepre és kész a WW-ben és TTT-ben :D
  • Looooser
    egy nagyon hangyányi zselé mindíg segít :)
    de mostmár vállig ér a hajam...
  • Broafka
    mennyit szenvedtem ezzel a típusú hajjal! de sose állt meg úgy! rohadt életbe, csak a hajad miatt irigyellek! :D
  • Enosh Chan
    Bennem is felebredt valami a gondolattol
  • KILLER2
    Ez még viccnek is rossz volt.
  • Enosh Chan
    Hal Istennek, hogy nem Uwe Boll (asszem igy irjak) szerezte meg a jogokat mert akkor mar gorcsosen zokognek...
  • KILLER2
    orkokhoz még nem, de megnézném, hogy iebben a korban hogy pörögne egy kpzen meg kaszabolna falonfultás közben.
  • Looooser
    jajjh már és a LoTR???? ott nem volt öreg az ork mészárláshoz stb? meg szgép teknika is van.... és ebben a filmben tudom hogy rengeteg lessz....

nesze fél évvel korábban sőt még többel is XD
  • Picar77
    Hát már jó régen ... dehát nem így van sajna
  • KILLER2
    Akkor már a 4. részen törnék a fejüket. DE ez a főszereplő kérdés tényleg érdekes. Viggo Mortesen tényleg nem lenne rossz a 2,3 részbe, de ő már elég öreg agy herceghez, nemhogy még falon futkosson és dahakát öljön. Az első rész viszont tényleg érdekes, mert nem igazán láttam még olyan embert, aki megfelelne a SoTos hercegnek. Remélem jó film lesz és nem cseszik el.
  • Looooser
    te akkor már kész lenne...
  • Picar77
    Tudod mikor készül el amikor mi akarjuk
  • Looooser
    öröm tánc öröm tánc
    remélem a 2-3dik részben Viggo Mortesen lessz majd a herceg [#idióta]
    készül
    apa készül, apa készül, apa készül!!!!!!!!!!!
  • szoli91
    nekem is :D meg amúgy nem muszály megvárni amíg terpeszkednek. csak gyepáld őket és felborulnak, utána meg hasbaszúrod őket, azt jól van
  • Enosh Chan
    Epp irni akartam Broafkanak,hogy nekem nem hatra esnek hanem atszurja a pofajat.
  • Looooser
    ha jó írányból szúrod asszem terpesztéskor szemből akkor át tudod döfni a pofájukat az porrá válnak
  • Enosh Chan
    Jolvan mar megoltem oket, tenyleg egyszeru volt igy. Nem vagyok olyan hulye, hogy csak allajk
  • Broafka
    hát kb jah, de azért ne csak álljál ott mint bálám szamara, mozogjál közben, de védekezzél folyamatosan, mert ha állsz akkor körbe vesznek és akkor ütni sem fogsz tudni majd...
  • Enosh Chan
    Aham rendben koszi. A vedekezes amikor csak nyomom a jobb gombot es mast nem?
  • Broafka
    akkor üssél rájuk amikor látod hogy terpeszkednek, és készülnek elszívni a homokodat!
    ha ekkor ütsz rájuk akkor hátra esnek, onnantól meg könnyű kivégezni őket

addig meg csak védekezzél, amíg nem terpeszkednek...
  • Enosh Chan
    Igen en voltam bena. :)
    Valaki modnana egy jo technikat a Homokkutyak legyozesere? elso alkalommal is elfutottam eloluk...
  • Picar77
    Valószinüleg...
    :D
  • Enosh Chan
    Koszi mar probaltam de lehet, hogy csak en voltam bena.
  • Picar77
    Nyomsz egy E betüt előre ugrás közben és úgy a láncal elkapja Dark Prince azt a rúdat.
  • bazs1
    ugrás és E (lánccal elkapja)
  • Enosh Chan
    Sziasztok
    Elakadtam, megmondana valaki, hogy itt hogyan lehet tovabbjutni?