Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
rendben. további sikeres készülést az érettségire.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

armageddon666
mint ahogy az is hogy kisbetûvel kezded a mondatot -.-' ls a "neten felnõtt parasztok" tán sokat írnak és sokkal praktikusabb mintha mindent kiírsz rendesen... soxor tárgyalt tma sztem szal ne szój be htxvm, és tom nem "toom" me az má hosszú

@

Prince of Máté
nincs mit

ÁjjLe BoBBi
elmondom neked hogy a "toom" nem egy rövidítés hanem a neten felnõtt parasztok által használt igénytelen és szánalmas szleng.
köszönöm hogy szólhattam.

fv82
most mondom én: alul kersõbe írd hogy "klompa"

\"Majdnem párom lett!\"

Prince of Máté
a toom az egy rövidítés te paraszt...
na mind1 neked se írok többet...

fv82
micsoda két BOSS volt benne a kövér meg a vezír de ha folyamatosan nyomogattad a védekezést és a támadást nem tudtak sebet ejteni, bár a halhatatlan csontváz és a szellem alteregó is tekinthetõ volt BOSS-nak Bocsi Matthewpamer a spoilerért

Looser köszi furcsa volt hogy elsõ rész a második rész hercegével, de már egy two thrones promó videóban is láttam ezt

\"Majdnem párom lett!\"

armageddon666
amikor bezárult akkor kell mert hosszan ugrik :K neki is készülõdik XD jajj 3 éves vagy hány lehettem DOSba nyomtam prince1.bat-tal 😄 itt akattam el mindig XD meg máshol is 😄 de akkor nem zavart XD

@

Hi!!
Most kezdtem el csak a játékot és annál a rohadt nagy óriásnál tartok az arénába és egyszerüen nem tudom megsebezni!!!Azt tudom hogy fel kell mászni az erkélyekre és onnan támadni de nem megy!!!😞
Lehet hogy gáz de már nagyon felídegesített!
köszi elõre is!!!
Looooser
flash és a startlap jatekokon van nem nehez nyomj egy space-t amikor nyílik...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

fv82
lol
ez amúgy milyen verzió?

\"Majdnem párom lett!\"

Matthewpamer
elakadtam itt vki segítene?😄D

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Looooser
már csak védekezni, hárítani és apróbbat szurkálni tudsz...
mellesleg, ha észre vetted volna hogy toom-ot tudom-nak kéne írni de már megint hülye vagy és azt se tudod hány óra van délben...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

erre már csak 1 szót tudok mondan és azt hogy:
Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért...
XD XD (eztcsak ugy unalombol irtam ... de szerintem rá jötetek mert nem is illik bele a beszélgetésbe.. de ezt minek magyarázni?? ÁÁ de hülye vagyok T_T)
Prince of Máté
Figyelj már...
Te szóltál be nekem ott kezdõdik..
És azt az üzenetet nem is neked írtam ...
Ja és a láccik tsz-el van, ennyit tudhatnál.
kössz

fv82
Looooser az elsõ támadást visszaverte a nyelvek terén, ám Prince of Máté visszapörgette az idõt és ismét a nevével próbálkozik

\"Majdnem párom lett!\"

ÁjjLe BoBBi
ügyesek vagytok ám 😉

Looooser
Arma én azt toom hogy 2o-val nincsen loser felirat csak mostanában beragad 1-2 gombom.
-----
PoM: tanulj meg rendesen gépelni, és akkor oktatlak ki amikor csak akarlak, mert láccik hogy miután Arma írt azután lett nagy a pofád...

Broafka
hmm, a 2. menet elkezdõdött! Prince of Máté egy gyors villámtámadást indított a nyelvek terén. Vajon sikerült a találat? ááááá, nem látom, mert mintha Looooser nem állt volna fel a bal sarokból, lehet hogy itt lesz vége a mérkõzésnek? vagy csak most kezdõdik?
ne szalasszák el a következõ epizódot sem! Az idõ legyen veletek!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Prince of Máté
bazdmeg lemaradt róla egy R és akkor mivan?
engem csak ne oktass ki angolból kapis?

Broafka
hmm, Looooser a bal sarokban ülõ játékos egy jobb egyenessel küldte padlóra egy pillanatra a játékost, de Armageddon a lenti sarokban beszállt a mérkõzésbe és egy középre rugással hátrarúgta a bal sarokban ülõ Looooser-t

ne menjenek sehová, a mérkõzés azonnal folytatódik.............. a reklám után!

armageddon666
lose a veszíteni loser a vesztes. loose laza, looser WTFo.O ilyen nincs de kb. lazulni... ha nem tudsz angolul ne oltogasd a kisebbet ^^

@

Looooser
1 akkor és amikor akarom annak jáccom az eszem kapisi?
-----
2 a Lose az veszíteni a looser az vesztest jelent ha nem tudsz angolul akkor bele se szólj a nagyok játékába mert különben foglak és a seggedbe dugok egy 26 millió o-val írt looser feliratú táblát oké????

Broafka
a játékban!
Valamilyen factory mentés asszem (Kings of the Road elõtti mentés)

u.i.: gondolom arra vagy amúgy kíváncsi hogyan kell mozgatni õket... próbálkozz...

valaki pls megirná hol találom a szobros részt amikor a mozgatnom kell elöre is thx.
ffxi
Fogadni nálam lehet XD!!!

Fákjúal!

Broafka
hmm, láthattunk egy gyönyörû bal horgot a jobb sarokban ülõtõl, az eredmény jelenlegi állása: 1:0 a jobb sarokban ülõnek! (😄)

Prince of Máté
amúgy ez a neve hogy Looooose tökkéletesen illik rá

Broafka
bunyó! bunyó! bunyó! bunyó! bunyó! bunyó!

Prince of Máté
nem arra céloztam hanem hogy nekem ne játszd az eszed

ffxi
Öngyilkos lenne, minek SK-zni itten, nem?

Fákjúal!

Broafka
"arany színû fõellenség" - hihi 😊
ha ezt Szegény Vizier hallaná! 😄

ffxi
Fuss fel az oszlopon ott mögötte és légy résen mikor kell SK-zni.

Fákjúal!

11626 ?
Pedig én úgy emlékszem, hogy azutóbbi 10-15 pályán nem volt ilyen faltörés...

Aztán lehet hogy a játék elején már volt ilyen, de azt meg igen régen kezdtem: márciusban - csak most decemberben kezdtem folytatni 😞
ffxi
Én is ezen csodiztam, de utána beletörõdtem és elmondtam neki mit kell csinálni.

Fákjúal!

ÁjjLe BoBBi
az unlockolt képeket csak játékon belül tudom nézegetni?

szoli91
én nem értelek, ott látszik az út, hogy merre kell menni, erre nem tudja LOL, pedig szerintem ezekõt is kellet már falat kiütni<#wilting>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Köszi, mûködött.

Most az arany színû fõellenséggel küzdök. Leromolom az erejét kb háromnegyedre, utána bedurvul és egy csomó követ elkezd pörgetni a padlón. És közben lövöldöz rám valamiket.

Itt mit kell csinálni?
Looooser
húúúú egy szavas hsz de kemény megborzongtam a félelemtõl...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince of Máté
kemény

Prince of Máté
hát sztem meg nem

ÁjjLe BoBBi
köszi köszi. közben csúnya hentelésbe kezdtem...<#hehe>

Looooser
két bevillanás között ne nyomsemmit... mert ha úgy nyomod mint egy balfasz össze vissza akkor tényleg nem fog menni villan bal egyér gomb vár megint villam bal egérgomb és fojtatot.... ez a speed kill system alul keresõ írd be: SK vagy speed kill le van írva rendesen az egyik hszban jó hosszan

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

mike0013
egyikse<#idiota>
kék bevillanáskor bal egér gomb

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

ÁjjLe BoBBi
szóval lenne egy kérdésem.
lehet hogy csak én vagyok balfasz, de miért van az hogy ha meglepetésszerüen támadom az enemyt akkor is ledob a hátáról vagy akárhonnan? kattintgassak összevissza vagy fogadjam el hogy ez van?

ffxi
E-t tarcs lenyomva és kiüti azt a falat.

Úristen 28újüzenet ebbõl 1 értelmes

Fákjúal!

Terrace pálya elakadás:
fv82
úgyfest ubi leszerzõdött az nvidiaval

\"Majdnem párom lett!\"

Broafka
szarok rá!
azok nem is érdekelnek! 😄
de majd kipróbáljuk õket 😉