13392
-
#12051 hat ettol gyorsabb mar nem lehetek... mindent egybol csinalok, nem varok sehol... -
#12050 :DDDD -
#12049 :D -
#12048 Tereptárgyakat törd szét és kapsz homokt -
#12047 Hát legyél gyorsabb. -
#12046 Elakadtam
6. Fejezet:
Az Áréna Alatt
Dark Princcel vagyok és mindig lemegy az energiája... nem birok végigszaladni...
Mit kell csinalni?
Vagy hogy lehet gyorsabban futni v. felolteni az energiacsikot.
elore is kosz... -
#12045 Én is a T2Tvel kezdtem. Nekiláttam, elég nehezen ment, de nagyon megtetszett és ezért beszereztem a teljes triológiát. Az első 2 rész után ez már simán ment. -
#12044 ezt mondjuk neked mióta te láma hogy rakj be képet... mellesleg ha nem egyből a T2T-vel jáccanál akkor feltudnál már ilyen hejzeteket mérni.... és szolinak neszójál be mert kicsivel régebb óta van itt mint te -
#12043 felkell ott futni a falon asszem és megkapszkodik -
skeleton01 #12042 Barátom vegyél vissza az arcodból!!!
Én szidhatom és ócsárolhatom magam!
De neked ki engedte meg?
Ha kell kép a segítséghez rakok be! -
#12041 arról csak te tehetsz hogy ekkora láma vagy, inkább néznél széjjel nromálisan, meg ha lenne eszed beraknál egy képet -
skeleton01 #12040 Hello!Már néztem de sajna elvileg annyira könnyű rész hogy az átugorta!
De nekem akkor se megy!
Szóval rögtön az elején ahogy kezdődik a játék szétlövik a hajót kimegya partra elviszik a csaját és át kell menni egy betört kapu alatt bent az udvarban fel kell mászni a bódékra ugrálni egyikről a másikra majd átszaladni a falon !
Na és ott állok a bódé tetején előttem ég a tűz és nem tudom merre kell menni! -
#12039 noparra -
#12038 sory érte -
#12037 képet én nem értem hol akadtál el (de végigjátszást is nézhetsz) -
#12036 képet én nem értem hol akadtá el (de végigjátszást is nézhetsz) -
skeleton01 #12035 Na hi! valaki segítsen!Olvassom ezt a fórumot de nem találom ami nekem kell!
Felraktam a játékok!
Elkezdődik, de már az elején elakadok!
Mikor begurolok a kapu alatt rögtön az elején felmegyeke a bódékra átugroka másikra és átszaladok a falon és utána hova merrekell menni mert nem tudom! -
#12034 hát igen.... nincs kijavítva... de emléxem még arra hogy kábel kihúz játékba be játékból ki kikapcs kábel be gép bekapcs.. mekkora volt és a sok láma nem tudott jáccani mert nem fogta fel
-
#12033 az már nagyon régi FAQ!
azóta meg nem volt változás, és azóta meg kijött a tört verzió is... -
#12032 Most vettem eszre, hogy a FAQ-ban csak ugy van leirva a jatek inditasa, hogy meghajto lehuzogatas meg egyeb dolgok. Miert nem egyszerubb ha csak bemasolom a cracket? Nekem fennakadas nelkul megy. -
#12031 hát nem de az nem érdekel senkit az a lényeg hogy aza ragorn szintet megüsse oszt mehet a cucc.. -
#12030 kep
Hát... nem is tudom így már annyira nem hasonlít mint szakállal. -
#12029 Hát nem rossz -
#12028 LOÁL, ez oltári lett! marha jól belepasszol! :) -
#12027 Hát borotválni most nem akartam őt :D De majd lehet, hogy megcsinálom tökéletesebbre. Akkor majd a szemmagasságot is megpróbálom jól megcsinlni és a szakállát is átszabom. -
#12026 jaja, ha Viggo levágná a szakállát tiszta Prince lenne tényleg :D -
#12025 Szemmagasság nem stimmel, meg a mérete sem, de belefér. Ez úgyis csak szemláltetés. -
#12024 -
Na ezt sikerült kihoznom belőle.
Igen, Viggo lenne a legjobb hozzá. -
#12022 Just Like the Prince... ha jobban átgondolod! :)
A Herceg aki visszatért az Idő Szigetéről hogy visszaszerezze a királyságát, szóval ezzel te is azt mondod hogy Viggo lenne a legjobb hozzá! :P:P -
#12021 AZért nem, mert ő nem herceg, hanem király, aki visszatért :D -
#12020 Madj talán megcsinálo, hogy ezen a lángolós herceg képen viggo feje legyen. -
#12019 nem tudtam egymás mellé tenni, de azért látszik a hasonlóság :)
szerintem magasan Viggo a legjobb hozzá! -
#12018 -
#12017 Viggo egyértelműen! ő lenne a legjobb, de amilyen gyagyák ak észítők, biztos nem vennék észre ezt a jó kis "Herceget" :) -
#12016 láttad az álmos völgy legendáját? ott is ilyen az egész fazon... szal nem annyira! van egy kicsit dinka stílusa a fazonnak... -
#12015 Fodrász. -
#12014 viggo nyert :D neki kék a szeme :D és tényleg jobban hasonlít rá, csak ne lenne olyan göndör a haja :D -
#12013 Tiszta herceg XD
-
#12012 viggónak princesebb az orra és az arca csak borotválkozás...