13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Kongy
    THX a linket! A Dahaka Team tényleg zsír oldal. És megtaláltam a mentéseket is...
  • Kongy
    Tud vki mondani egy olyan POP T2T mentést ami 100%-os nuku vírus és nem vágja tönkre se a gépet se a programot???
    THX!
  • vesper
    nem tudhatom mi a baj a verzióm töltött és ki is írtam az error annak szól hogy nincs bent a dvd de az a helyzet hogy ki írtam és így sem megy másoltam a parancs ikont de semmi sval nem vágom mi a rossz kérlek segítsetek :S
  • Looooser
    vírus írtód?????
    ---
    kongy te akkor baromira nem tood használni azt a kurva guglit: 4. vagy 5. oldalra kidobta a dahakateam.uw.hu-t ahol fenn van.....
  • vesper
    sziasztok nekem az a problémám hogy ne akar indulni mint úgy látom sokaknak :S de nekem fel ment gép igény príma csak ki írja egy pici ikonban hogy error ????? nem tudom kell e másolni valami vagy hogy kell???????, segítsetek !!! köszönöm
  • Kongy
    Kerestem a google-ben de nem találtam semmit csak vackokat! Létszi ha ismersz olyan oldalt ahonnan megbízható mentést szerezhetek (min. az aréna pályáig) létszi írd meg!
    köszi!
  • Broafka
    képpel könnyebb lenne, de valószínűleg ha falon futsz akkor végig kell futnia...

előfordulhat hogy bug, vagy valami hiba folytán a futás közben elakad, és akkor leesik a földre, de ilyet csak egy helyen tapasztaltam (amikor megmentenek minket a nyilas íjjai (direkt nem mondom ki az, hátha valaki még nem tudja, az örüljön...))

egyébként meg át kell futnia!
  • Easy Killer
    ne nézzetek le de már rögtön a legelején elakadtam:Damikor ugrálni kell a dobozokon me gminden van 1 rész ahol a falon kell átfutni!na ott vagyok gondba mert ha a falon futást nyomom akkor csak a vfeléig fut ha az ugrást akkor is csak a feléig:S itt mi a mit kell akkor csinálni?
  • Looooser
    :D természetes
  • Picar77
    jah ok XD
  • Looooser
    tudom de mellé kattintottam XD
  • Picar77
    ne nekem mond én tudom :D
  • Looooser
    basszus a játék idelye 6 óra nagyon megakarok nézni egy részt elviszem odáig azt csumi
  • Picar77
    én se

google jó barát ha nem találsz abba se akkor majd adok
  • KILLER2
    Nem értem minek mentést leszedni.
  • Kongy
    és esetleg tudsz olyan oldalt ahonnan 100%-os mentést ehet letölteni?
  • Picar77
    mindenpályáról lesz mentésed röviden ( persze csak akkor ha 100% töltesz le)
  • Kongy
    Lenne egy költői kérdésem:
    Tegyük fel hogy találtam egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a POP T2T mentését...oké de ha letöltöm mit fog csinálni? Elérhetővé teszi az összes pályát??? PLZ vki írjon választ!!!
  • vegytek
    akkor mégse akadtál el :)
  • Kongy
    Az angol végigjátszás. NAGYON RÉSZLETES! ÉRDEMES MEGNZNI!
  • Kongy
    POP T2T elakadás,amikor ütlegelni kell a Klompa lábát,vhogy mindig megöl,de egyszer már sikerült:)
  • Kongy
    hát ja,leírás nélkül is a 14.-dik pályán vok,csak a Klompát megölni nehéz
  • Kongy
    tom...rájöttem...
  • vegytek
    amugy én is megvettem ezt a kiadást. megéri a 3K-t, leírás meg senkinek se kell :D
  • Kongy
    Ez meg a borító hátoldala (magyar):

• vegytek
    azé volt ocsó, mert nincs hozzá leírás
  • Kongy

Ez a játékom borítója amit megvettem. Nincs hozzá leírás...de olcsó
  • Kongy
  • Kongy
    Igazából én sem tok továbbjutni a Klompánál,de tom h hogy kell elejétől fogva! Az utcsó támadásnál amikor a hátán húzom végig a kardot előbb nyomtam meg mint amikor felvillant volna és a Klompa edobott késsz... azóta haragszom a játékra és nem igazán próbálkozom újra...pedig tom h hogy kell csak ahhoz kevés vok h megint térdre kényszerítsem!
  • Kongy
    bocs,én csak segíteni akartam a többieknek!
  • KILLER2
    LOL= lószagú olajos lajos
    de ez is cask egy példa
  • Prince of Máté
    én úgy tom hogy az OMFG = Oh my fucking god és a LOL = Laugh Out Loud
    de ezer féle variációja van a LOLnak
  • Looooser
    rofl - rolling on the flor laughing (ugyan az mint a lol)
    OMFG - Oh My Fickin'God
    háhhhg - nevetés
    lol - Lots of Laughing
  • KILLER2
    Megeshet. Jól megy neki.
  • SiZo91
    lehet saját kitalált nyelve van
  • KILLER2
    Én már nem is próbálom megérteni őt. Minek erőlködjek. Úgysem sikerülne.
  • SiZo91
    ezen mit értesz?
  • Looooser
    rofl OMFG háhhhg lol
  • SiZo91
    and if you continue it you can start carving your 'Rest in Peace' table [hülyül]
  • SiZo91
    hé kongy, szerintem ezt az 5 hsz-t, 1 hsz-ben is simán belerakhattad volna, most tisztára elcsúfítottad a topicot. már sejtem is hogy mért van egy büntipontod. meg szerintem ezekre már rég rájöttek, szóval nem kéne spamelned. yo' asshole, please leave this topic before i find you