13392
-
#12172 THX a linket! A Dahaka Team tényleg zsír oldal. És megtaláltam a mentéseket is... -
#12171 Tud vki mondani egy olyan POP T2T mentést ami 100%-os nuku vírus és nem vágja tönkre se a gépet se a programot???
THX! -
vesper #12170 nem tudhatom mi a baj a verzióm töltött és ki is írtam az error annak szól hogy nincs bent a dvd de az a helyzet hogy ki írtam és így sem megy másoltam a parancs ikont de semmi sval nem vágom mi a rossz kérlek segítsetek :S -
#12169 vírus írtód?????
---
kongy te akkor baromira nem tood használni azt a kurva guglit: 4. vagy 5. oldalra kidobta a dahakateam.uw.hu-t ahol fenn van..... -
vesper #12168 sziasztok nekem az a problémám hogy ne akar indulni mint úgy látom sokaknak :S de nekem fel ment gép igény príma csak ki írja egy pici ikonban hogy error ????? nem tudom kell e másolni valami vagy hogy kell???????, segítsetek !!! köszönöm -
#12167 Kerestem a google-ben de nem találtam semmit csak vackokat! Létszi ha ismersz olyan oldalt ahonnan megbízható mentést szerezhetek (min. az aréna pályáig) létszi írd meg!
köszi! -
#12166 képpel könnyebb lenne, de valószínűleg ha falon futsz akkor végig kell futnia...
előfordulhat hogy bug, vagy valami hiba folytán a futás közben elakad, és akkor leesik a földre, de ilyet csak egy helyen tapasztaltam (amikor megmentenek minket a nyilas íjjai (direkt nem mondom ki az, hátha valaki még nem tudja, az örüljön...))
egyébként meg át kell futnia! -
Easy Killer #12165 ne nézzetek le de már rögtön a legelején elakadtam:Damikor ugrálni kell a dobozokon me gminden van 1 rész ahol a falon kell átfutni!na ott vagyok gondba mert ha a falon futást nyomom akkor csak a vfeléig fut ha az ugrást akkor is csak a feléig:S itt mi a mit kell akkor csinálni? -
#12164 :D természetes -
#12163 jah ok XD -
#12162 tudom de mellé kattintottam XD -
#12161 ne nekem mond én tudom :D -
#12160 basszus a játék idelye 6 óra nagyon megakarok nézni egy részt elviszem odáig azt csumi -
#12159 én se
google jó barát ha nem találsz abba se akkor majd adok -
#12158 Nem értem minek mentést leszedni. -
#12157 és esetleg tudsz olyan oldalt ahonnan 100%-os mentést ehet letölteni? -
#12156 mindenpályáról lesz mentésed röviden ( persze csak akkor ha 100% töltesz le) -
#12155 Lenne egy költői kérdésem:
Tegyük fel hogy találtam egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a POP T2T mentését...oké de ha letöltöm mit fog csinálni? Elérhetővé teszi az összes pályát??? PLZ vki írjon választ!!! -
vegytek #12154 akkor mégse akadtál el :) -
#12153 Az angol végigjátszás. NAGYON RÉSZLETES! ÉRDEMES MEGNZNI! -
#12152 POP T2T elakadás,amikor ütlegelni kell a Klompa lábát,vhogy mindig megöl,de egyszer már sikerült:)
-
#12151 hát ja,leírás nélkül is a 14.-dik pályán vok,csak a Klompát megölni nehéz -
#12150 tom...rájöttem... -
vegytek #12149 amugy én is megvettem ezt a kiadást. megéri a 3K-t, leírás meg senkinek se kell :D -
#12148 Ez meg a borító hátoldala (magyar):
-
vegytek #12147 azé volt ocsó, mert nincs hozzá leírás -
Ez a játékom borítója amit megvettem. Nincs hozzá leírás...de olcsó -
#12145 -
#12144 Igazából én sem tok továbbjutni a Klompánál,de tom h hogy kell elejétől fogva! Az utcsó támadásnál amikor a hátán húzom végig a kardot előbb nyomtam meg mint amikor felvillant volna és a Klompa edobott késsz... azóta haragszom a játékra és nem igazán próbálkozom újra...pedig tom h hogy kell csak ahhoz kevés vok h megint térdre kényszerítsem! -
#12143 bocs,én csak segíteni akartam a többieknek! -
#12142 LOL= lószagú olajos lajos
de ez is cask egy példa -
#12141 én úgy tom hogy az OMFG = Oh my fucking god és a LOL = Laugh Out Loud
de ezer féle variációja van a LOLnak -
#12140 rofl - rolling on the flor laughing (ugyan az mint a lol)
OMFG - Oh My Fickin'God
háhhhg - nevetés
lol - Lots of Laughing -
#12139 Megeshet. Jól megy neki. -
#12138 lehet saját kitalált nyelve van -
#12137 Én már nem is próbálom megérteni őt. Minek erőlködjek. Úgysem sikerülne. -
#12136 ezen mit értesz? -
#12135 rofl OMFG háhhhg lol -
#12134 and if you continue it you can start carving your 'Rest in Peace' table [hülyül] -
#12133 hé kongy, szerintem ezt az 5 hsz-t, 1 hsz-ben is simán belerakhattad volna, most tisztára elcsúfítottad a topicot. már sejtem is hogy mért van egy büntipontod. meg szerintem ezekre már rég rájöttek, szóval nem kéne spamelned. yo' asshole, please leave this topic before i find you