Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
Akkor a hálozat gondolom rendesen levan terhelve😄

()() (^^)

KILLER2
Ebben legalább egyetértünk.

Töltsük le az internetet!

maffioso
haha

\"If in doubt, flat out!\"

KILLER2
Az még nem jelenti azt, hogy van hangfal 😊

maffioso
mozsmájo
amugymeg kivolt pipálva a hangkari

KILLER2
Atttól függ, mit csinálsz vele. Õ hálózatról mutatott képeket. Amúgy ami a legszebb az egészben, hogy van a sulinak szép nagy hálózata, meg minden, de a 2 WiFi-s routerból egyiken sincs jelszó.

Picar77
Hát nekem az 😄

()() (^^)

KILLER2
Matek tanár meg 5 perc alatt 3szor lefagyasztotta a nótbukkot. Bár az nem nehéz.

Picar77
Igen azok olyanok az én magyar tanárom is ilyen volt😄

()() (^^)

KILLER2
Hát igen, érdekesen is néztünk rá. Tanárról meg inkább ne. Igazi magyar tanár. Technika ördöge.

Picar77
Lol okos rendszegazdi lehetett ilyet nézek meg elöször de akkor az a tanár se lehet egy észlény😄

()() (^^)

KILLER2
Eszembe jutott az is, hogy nincs bekapcsolva, de az nem mindn hangfalnál lehetséges. Bár lehet, hogy nincs bekötve és persz az is, hogy le van tekerve a hangerõ. Egyszer suliban volt, hogy tanár behozta a nótbukkját, hogy filmet mutat rajta projektorral, de nem volt hang. Külön hangszóró volt rátéve. Behívták a suli rendszergazdáját és negyed óra után jött rá, hogy le van húzva a hang. De az is csak 5 perc után derült ki, hogy a hangfal is le van tekerve.

Picar77
😄 ez jó volt

()() (^^)

Picar77
Tedd újra a játékot és frissitsd le a hangkártyád driverét ha az se oldja meg akkor passz.

()() (^^)

KILLER2
Nincs hangfal? (bocs, de nem tuttam kihagyni) Amúgy lehet, hogy esetleg valami baj van a hangkártyáddal vagy esetleg nem támogatja a játék.

maffioso
faqban nem láttam.
szoval elinditom a játékot de egy árva hangot nem hallok pedig már a játék is elkezdõdött
mi lehet az oka?

ffxi
Én azt szoktam orvosolni, hogy nyomom az x-et és hopp! Minek gamepad?

Fákjúal!

Egyébként én csak pc-n próbáltam a ttt meg ww-t, és szerintem billentyûzeten néha nem az igazi a megfelelõ irányba terelgetni hõsünket.. De a járékélmény kárpótol 😊
Nemtudjátok hogy az mitõl lehet, hogy néhol nem a legfolyamatosaban tudok fel, meg le kukkantani? Nem szaggat a játék, csak mintha lenne pár fix magasság ahova odaugrik folytonosság igénye nélkül.. Vagy lehet, hogy valami az optionsban nem stimmel? oldalra simán körbejárja prince-t de fel meg le irányítom a tekintetét, néha ilyen érdekes.
The Protector
Én billel és egérrel valamint gamepaddal is.Teljesen más élményt ad de nem szar egyik sem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince of Máté
nos hát én kijátszottam PC-n és PS2-n is, és PS2-n sokkal könnyebb volt, és kevesebb idõbe is telt.

Picar77
Neked én tökre átálitootam az egészet egy se maradt eredeti😄

()() (^^)

szoli91
PC-n tök egyszerû az irányítás. csak a WASD-t a C-t az E-t a SPACE-t meg a BAL EGÉRGOMB-ot kell nyomkodni

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

KILLER2
Ízlés kérdése. Én pl sok játékot PCn nem is tudnék nyomatni.

Picar77
Elhiszem de nekem nem megy vele egyszer játszottam vele valamit egyik haveromnál de nagyon nem ment úgy hogy le is mondtam róla hogy valaha is vegyek egyet.
Inkább maradok a pc-nél, az nekem valhogy jobban kézre esik

()() (^^)

KILLER2
Igen, Farahnak XBOXon sincsenek külön ujjai. Én meg eddig az összes részt XBOXon játszottam. Azon nagyon fasza az irányítása. Elég egyszerû. Analóg karral nagyon jól lehet mozogni és a többi gomb is nagyon jól van elhelyezve.

Picar77
Hát ez már nem rémlik de az újjai össze vannak növe Farahnak.
Az irányitás meg elég jó szerintem mondjuk nem tudom milyen x-box-on mert én pc-n toltam végig minden részét

()() (^^)

KILLER2
PC-n milyen az irányítása? MErt lehet, hogy most PCre szerzem meg, mert XBOXon elég gyenge a graf. PC-n nincs benne olyan, hogy amikor elõször találkozol egy kertben a láthatatlan ellenségekkel, az elõtte lévõ videóban, amikor a csajjal beszél és lehajol átlók afején a haja úgy, hogy kilóg a száján?

Picar77
Az szép nekem sincs x-boxom de azért tudom mi az😄

()() (^^)

KILLER2
Kipróbáltam a WWvel és azt olvassa. Amúgy 50 km-es körzetbe egyik haveromnak sincs XBOXa. Sokan azt se tudják, hogy mi az.

Picar77
Sok sikert a széttöréséhez.😄
De az is lehet hogy a xbox-odnak van csak baja és a lemez nem is rossz
Szerintem probáld ki valakinél mielõtt széttöröd

()() (^^)

KILLER2
Nem leszedtem, kaptam. Nem túl,gyors a netem, örüllök, ha 3 nap alatt lejön, meg aztán régi már, nehé torrentet találni, de nem is warezolok tovább, inkább keresek egy jó kis kalapácsot vagy valami jó nagy bicskát. Esetleg simán felgyújtom a cuccot. XBOX meghajtója is már egy rakás szar, vagy hogy kiadja a tálcát, de rögtön beszívja, meg hogy kiadja, de hiába nyomom a gombot, nem szívja be és nekem kell betolni, de akkor sem indul be, hanem teljesen manuálisan. Ilyenkor általában nem is ismeri fal a lemezt, hanem elkezdi pörgetni, aztán egyszer csak kiadja úgy, hogy még forog a tálcában a lemez. Örülök, hogy a WW-t nem tette tönkre ezzel.

Picar77
Akkor szed le újra mást nem tudsz csinálni

()() (^^)

KILLER2
Nem úgy néz ki. Letisztítottam, és a PC se tud róla ISO-t csinálni. Pedig olyan jó volt.

Picar77
😄 Reméljük sikerül megoldani hogy mennyen

()() (^^)

KILLER2
Az lesz. SZépen megtisztítom és ha akkor sem fog menni megpróbálok csinálni róla egy ISO-t, aztán jön a bicska. Faragok belõle valami szépet.

Picar77
Jól megszivtad <#violent>ezt a szar dvd-éknek😄

()() (^^)

KILLER2
Gecccccc. Nem indul. XBOXra van meg, akárcsak a WW, de szaros Ridata DVD-n és nem ismeri fel a cucc. Pedig régen játszottam már vele és akkor tökéletesen ment, azóta meg a tobjában volt és hozzá sem nyúltam.

Picar77
Hat van benne de ezek nincsenek úgy eldugva szerencsére mint a ww-ben

()() (^^)

KILLER2
Erre gondoltam. És ebben hány van?

Picar77
Összekell szedni õket mert nõ tölük az életeneergiád de ha nem szeded föl akkor se lesz semmi mert itt csak egy befejezés van úgy is

()() (^^)

KILLER2
Na, végeztem a WW-vel és nagyon tetszett, de most jöjjön a Two Thrones. Kérdesem, hogy össze kell-e szedni az életerõsítõket és mi van, ha igen ill. nem szedem õket össze.

Broafka
azért azt nem mondanám hogy annyi a játék ideje mint a sot-nak, a sot-nak valamivel hosszabb a játék ideje szerintem, ez úgy dúrván kb 6-7 óra tiszta játék idõ

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

szoli91
de azt nézdd. hogy eslõre mennyi volt, mert az számít. nekem elsõre a WW normál tempóval napi 1.5 óra játékka legy 1.5 hónap a T2T napi 1.5 óra 3 hét alatt a SoT is kb ennyi

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
hát ha a ww-vel normál játékidõ kb nekem a 6-7 óra között mozog és a ttt egy jó 4-4,5 óra akkor szentem lényegesebben rövidebb

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szoli91
a T2T játékideje kb annyi mint a SoTnak

Egyébként a ttt-nek mennyi a játékideje, mondjuk a ww-hez képest? (Érdekes, hogy a ww nagyobb helyet foglal install után, mint a ttt)
ThX az építõ jellegú hozzászólásokatt! (tisztelet a kivételnek)

-"a crack különben is ért van, hogy ne keljen lehûzni semmit, észlény" hát ezen jót röhögtem magamban.. elképzeltem ahogy a nagy iq-harcos rájön valami egyszerûre, aztán ossza az észt. Mindenesetre királyos hogy van hozzá ilyen egyszerû k.ekk is.
Holnap neki is látok büntetni dahakáéknál 😊
Picar77
Nem ennek csak egy van

()() (^^)

The Protector
Hy.Ennek a játéknak is 2befejezése van mint a warrior withinnek?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?