13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    Hallod szoli (tudom hogy nem azt használod de nekem maradsz szolinak XD)
    képzeld én beraknék egy 18-éves srácot hogy story-hű maradjak... félek hogy a disney nagyon elbassza...
  • Looooser
    egy osonó gyilkos geccó... ez fájt ezeket mi is tudjuk , de ha rwendesebben olvasnád ezt a fórumot akkor észre vennéd pl skeleton már rég elhúzott a vígpicsába mert egy rohadt kis pöcs (rofl)
    a többinek azért nem segítettünk mert vagy baromságot kérdeztek, vagy mert olyat kérdeztek amire maguktól is rájöhetnének, vagy olyat kérdeztek hogy csak alul a keresőt kéne használniuk és nem lennének elveszettek....
    kivételesen nincs kedvem a fléwór-hoz, de lécci ne rontsd el a szórakozásunk
  • Picar77
    Jól van ne spammelj már annyit úgyse jönnek ide hogy elovassák
    Ha meg ennyire segiteni akarsz nekik akkor egy üzenetbe ha lehetne
  • Kongy
    Tomajoe:Na tehát a rúdról elrugaszkodsz (amikor becsukódik a szúrós "izé") és nyomod TÖBBSZÖR egymás után a SPACE-t és ugrál egyik falról a másikra. Míg vegül felkapaszkodik a peremre s innen már egyszerű lesz mert asszem visszaváltozik sima Herceggé! (ha nem tévedeg ez a "The Sewers" pálya, igaz?
  • Kongy
    előre nyil+space ha megnyomtad gyorsan E a lánccal elkapja és magától átlöki magát a létrára,onnan mászol,visszaváltozol a herceggé és igyál a szökőkútból. Letudtad a "Lower City" pályát...
  • Kongy
    skeleton01:A falra fel kell szaladni és megkapaszkodik! Ha néznél TUTORIAL videót kicsit jobban menne...
  • Kongy
    Az energiacsíkot cuccok összetörésével és ellenségek szétkaszabolásával tod felvinni mert minden ellenségböl idő homok jön ki és pl vázákban is van idő homok
  • Kongy
    A Klompára gondolsz? Megvakítod azt a balekot aszt esélye sncs!!
  • Kongy
    Szia! Nos a Prince azért fordul meg az én játékomban is mert csak egyszer röviden nyomod meg pl az előre nyilat. Határozottabban kell! :) Egyébként ha elfordul megint nyomogasd pl az előre nyilat hogy visszaforduljon. Csak az első pályán idegesítő ez a fisszafordulás amikor ládáról ládára ugrassz,de aztán semmi gond nem lesz vele nyugi!
  • SiZo91
    azért csak nem tehetnek a filmbe egy 18 évest :D ahogy elnézem ez ta csávót, ha hosszú haja lenne és kék szeme, akkor inkább a WW prince-re hasonlítana, de hát így is jó. kék szemnek meg ott van a kék színű kontatklencse, a haját meg megnövesztheti
  • tomee14
    a végén amit kiunlockoltam fegyvert hogy lehet előhozni? mer próbálkozok de nem jo
  • Looooser
    na wazz ezt nem hoszem el ezt hogy gondolták??? nem olvasták al a PoP:SoT story-t a herceg a sot-ban mak 18 éves hát ilyen nincs már most elbaszták
  • KILLER2
    Nála sem a kamera forog. Így viszont biztos, hogy a törés miatt van.
  • Neogan
    Nálam is ez van, de nálam csak a Prince fordul meg nem a kamera.
    Asszem a tört verzió miatt van ez.
  • Picar77
    És kit érdekell...Jó Nyaralást a BANamákon
  • KILLER2
    Mutass képet, hívd ide, hogy beszélhessünk vele, valamint add meg a szemályes adatait és kérek mindn adatot az érkezett csomagról. Amúgy neked már sikerült egyáltalán kredeitet szerezned?
  • Tekken5
    Az, de az egyik ismerősöm már nyert!
  • Picar77
    reklám
  • 062020
    Van egy kis problémám:
    Megyek előre a price-el, megállok és megfordul.Ok nélkül.
    Remélem érthető. A kamera felé fordul állandóan.Hogy lehet ezt kiküszöbölni.
  • SiZo91
    orlando bloom a sotba a legjobb, ha meg mást választanak akkor meg bekaphatják. ww-be kell johny deep, kék kontaktlencsével és tiszta prince, sokkal jobban hasonlít rá, mint viggo
  • Zsolt989
    Hi all!
    Nemtom, h mostanába figyeltétek-e imdb-t, de úgy néz ki, h megvan ki fogja játszani a herceget a Prince Of Persia: Sands of Time filmbe:
    imdb.com
  • Looooser
    dettó...
  • Prince of Máté
    örüljünk, hogy ezeknek A POPknak nem kell erős gép, még az én szottyadt gépemen is megy fullon.
  • The Protector
    A játék tökéletesen megy egy:p4 2Ghz 256mb-rammal és 64mb -os gyenge karival amina nfs underground is szaggatott.A ww-is megy ezen.
    A mostani gépemen pedig maxon:p4 2.0Ghz(ez nem változott) 768mb-ram és Radeon 9600 256Mbrammal.
  • Picar77
    Érdekes módon egy egyelen egy buggal sem tlálkoztam benne ( nem úgy mint a ww-ben ) :D
  • SiZo91
    nekem nem XD
  • Prince of Máté
    Nektek nem tűnt fel egy olyan bug, amikor azon a pályán vagytok, hogy irányítani kell az óriást, és beragad néha egy helyre és Prince beesik a föld alá?
    Mert nekem igen :D
  • SiZo91
    sok láma azt várják, hgy a sült galamb a pofájukba repüljön
  • Looooser
    De legalább megmondaná milyen gépe van proci alaplap hogy tán tudjunk neki segíteni rendesen XD
    bár monyyuk szeretem körbe röhögni az ilyen newbe-kat hogy nem mondanak semmit amiről kérdsezünk, de várják hogy nyújtsunk helping handed-et
  • KILLER2
    DE most száguld rajta a játék nem? Nem tudom miért, de nekemaz lenne a logikus, hogy ha valami gyenge valamihez, akkor az nehezebben emgy neki, nem pedig könnyebben.
  • Picar77
    :D
  • Prince of Máté
    Kicsit átszerkesztettem Painttel ^^
  • Picar77
    ennyi
  • Picar77
    én is azt néztem :D
  • Prince of Máté
    Még nem is hallottam olyan prociról,aminek -140465770 mhz es órajele lenne...
    Ezt még valamikor Salamon atyánk találta ki.
  • SiZo91
    tökéletesen igazad van xD Azt még ő nem tudja, hogy mi y baja a játéknak ^^ ez kész lolság xD
  • Picar77
    inkább felfele XD
  • SiZo91
    erre aztán alaposan rábasztál, cserélheted lefele ^^
  • SiZo91
    hát baszd meg, úgy látszik 1000MHz alatti a procid ^^ ikszdé xD
  • KILLER2