13392
-
kavaro #2905 Sziaztok.
Elérkeztem az első "főfő"-höz a Jason fejű bárdos csákóhoz. Van valami egyszerű kinyirás is vagy mindig fel kell menni azon az akármin, és megpróbálni valahogy a nyakába ugrani, ami még eddig nem sikerült 1x sem???
Ha van valami 1xűbb, írjátok már mewg.
Köszi Misi -
THE DAHAKA3 #2904 próbáld ki -
#2903 de írta,le is jegyeztem papírra
én úgy értelmeztem,hogy pause menü,ekkor az irányok és enter
ezt még kipróbálnám uninstall előtt -
maka2 #2902 Segítenétek mit kell a Szobornál csinálni?
Mármint melyik kart melyik irányba kell forgatni vagy a papa szobrát mert nem megy, mindig elakad. -
#2901 azert mert 1 konnektorban van fogadjunk. En azert atdugnam masikba a lampat -
#2900 biztos már régi a hangfalad és érzékeny az egérre,
nekem a lámpámra érzékeny :D
ha felkapcsolom az éjjeli lámpámat akkor amint felkapcsolom abban a pillanatban durran egy nagyot a hangfal :-/ -
THE DAHAKA3 #2899 és kódot nem írt hozzá, hogy pl: fel,le,le,fel ? -
THE DAHAKA3 #2898 KÖSZÖNÖM -
bumbi #2897 És nemtom tapasztaltátok -e ,de nekem ha mozgok az egérrel, vmi mindig serceg.
errevmi gyógyírt tud vki? -
bumbi #2896 Sziasztok!
Nah ma én is fölpakoltam a gémet (tegnap töltöttem le)és sztem naon pöpec lett a játék. (jah a FAQ naon jó, nekem sokat segített) ez a lehúzgálós verzióhoz meg annyit, h mielött bekapcsolod a gépet, eldöntöd játszol-e vagy se. -
#2895 nem sajna,tehát gyanítom ez a gond?pedig a végén kiírta,hogy unlocked
5-öt találtam -
#2894 off:
karácsonyra pont leveszik a büntipontjaidat Dahaka :D
ez legyen a te karácsonyi ajándékod az SG-től :P
on -
THE DAHAKA3 #2893 megtaláltad a 6 life upgrade-ot ? -
#2892 na vége,isten volt
video extrákban a bakis nagyon nagy
viszont nem értem az extra fegyvert hogy lehet előhúzni,esetleg valaki? -
maxius #2891 Izé...pont most sikerült, azért thx :) -
maxius #2890 Hajjaj...nagyon béna lennék?
Előzmények a #2782-ben
Felfutok 1 faállványzatra a 2 torony-rom között, de onnan nem tudok továbbjutni...pls help me -
THE DAHAKA3 #2889 üsd a kardosat, kb 3x üss bele, és odajön a baltás, ütni akar, akkor gurulj el tőle, és üssed, és bejön a speed kill -
Pardon22 #2888 na jó tovább jutottam! Csak most ezzel a két barommal killódok! :( Vki tudja az ellenszerét ennek a két nagy bárdos csávónak??? -
mate89 #2887 Köszi szépen a segítséget minnyárt megprobálom
-
#2886 loller NF3 chipset miatt mennek a dolgok? Mert nekem is az van... ra nem jottel volna..
-
THE DAHAKA3 #2885 ki kell nyírni az embereket, és beleszúrja a tőrt a nagy sárga körbe, és akkor megkapod a lassítást, és így -
#2884 És van ott ilyen fénynyláb? ,mert mindenképp le kell őket verned, akkor kapod majd meg az időlassítást -
mate89 #2883 valaki pls
-
mate89 #2882 Valaki pls segiytsen ott tartok hogy fel kell egy helyen futni a falra és kinyilik egy ajtó, mögöttem lent van az az ajto de olyan gyorsan nem lehet odaéni mert az ajto bezárul ráadásul 3 erőember védi azt a kaput. Hogy lehet gyorsan odaugrani pls help!
-
Pardon22 #2881 van vkinek lementése közvetlen a második kocsihajtás után? (the king's road után) Iszonyat nehéz az a rész (legalábbis nekem)! -
THE DAHAKA3 #2880 akkor már benne van a doboz (kőkocka) a liftben -
#2879 Én mindent értek abban az angolban csak az a baj h nem lehet 4Xesen írni a kibas*ott Alcohollal mert csak 32 40 és 52 X est ad be! akkor han írjam ki 4Xesen ah ők mondják az nfo-ban? te mit nem értesz vazze!? -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/051212/../051212/Screenshot0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]]Itt a kép, légyszi mutasd meg a dobozt! -
#2877 Lol semmi félrenyomtam azért ugrott a rud mellé én láma fasz. -
THE DAHAKA3 #2876 kell ott lennie doboznak, és húzd bele a liftbe, és menj a karokhoz, tekerd el, és a végén húzd ki a dobozt, told a falhoz, menj rá, falonfutás fel, és a tőrrel kapaszkodj meg -
#2875 Na faszán ugráltam ide oda eljutottam IDE van felettem 3 izé amibe a törömmel megkapaszkodhatok onnan elrugaszkodva egy dobbantóra jutok erre az meg ledob középre és meghalok.
Mit kell itt csinálni, jó fele jöttem egyátalán? -
#2874 Felraktak a Gamecopyworld.com-ra egy mini image-t-nekem persze nem ment még kihúzva se. Szerintem kamu.bunkók: -
#2873 milyen dobozt?Hol van? -
THE DAHAKA3 #2872 told be a liftve a dobozt, és vidd fel, és azon fel tudsz futni a falra. -
#2871 Én már 15-ször megprobaltam, de nem ment!!:-( -
THE DAHAKA3 #2870 ja ja -
#2869 Az első gólem után egy valami ilyen kerbe kerültem.
Az lenne a kérdésem, hogy innen még messze a vége? -
#2868 Azt nem értem egyesekben,hogyha már valami egy kicsit nehéz,akkor mért könnyebb egyből hsz-t írni,mint hogy megpróbálják kétszer,háromszor? -
THE DAHAKA3 #2867 szívesen -
laco1221 #2866 Hehe sikerült:D
Kösz a segírséget;)