13392
-
#2945 Emberek, nem igaz hogy ne tudja senki hogy kéne továbbjutni a liftes résznél, mikor valami követ kéne fölvinni, és akkor elérném azt, ahova beszúrhatnám a kardot!
Itt egy kép, kérlek segítsetek, három napja(ebből 5 órája) el vagyok akadva:
-
#2944 Kép? -
#2943 Sztem probald meg az 5.8 ast. mikor meg nekem is 9600xt-m volt szarakodott az ujabb driverekkel. Ezzel tudtam csak kibekulni
-
#2942 Nagyon jó ez a játék,kár hogy most ismertem meg:(
Története nagyon magával ragadó, a játékélmény még akkoris hasít ha már huszadszorra haltál meg...
Nagyon szép története van, asszem megszerzem az összes részét!
-
kalvin_imarow #2941 Sziasztok elakadtam a játékban!
miután legyőztem a vizort(?) (nagy valami benn az arénában ki kell szúrni a szemét) utánna mondja a falusiaknak hogy maradjanak tőle távol és leugrik. Itt átalakul dark prince-é................ no itt semmi probléma a tovább jutással egész addig a pontig amíg meg nem hal (az első energia töltés után). Szóval itt leugrik egy terembe de nem tudom innen merre tovább!!
Help!! -
#2940 nekem muxik a jtek csak az a bajom vele hogy mindig meghal a grafkartyam tole , nem tudtok vmi megodlast a legujabb driver van felnyomva Ati Radeon 9600XT 256b ddram, athlon 64 2800+, 1Gb ram, 120Gb Seagate hdd, es 40gb maxtor, -
Pardon22 #2939 vki tud megoldást a #2913as hozzászólásomhoz? -
NOS16 #2938 én ezt ugy szoktam csinálni, h nyomogatom az "E"-t. mindig bejön-----nekem. -
maxius #2937 A porladó fejő herceggel hogy kell speed killezni?
Orr folytogatja a láncával, de mindig leránt a joe magáról... -
TBALINT19 #2936 Ok KÖszi -
#2935 Fuss fel a mögötte lévö oszlopokra és cselekedt spedd killel. -
NOS16 #2934 amikor odamegy a falakhoz, felfutsz rajta és akkor bejön a speedkill. 3x meg kell ismételni. -
Pardon22 #2933 hát nekem nem nyílik ki semmi, meghalok, pedig mindenkit kinyírtam! :( -
m0pY #2932 köfi! minnyá meg is próbálom :) -
TBALINT19 #2931 Hello!! A főellenséget (annál a nagysárga valamit)hogy kell kinyirni?? Már addig eljutottam hogy jöttek a kövek körbe körbe!! De csak lő rám!! -
#2930 Menj vissza arra az erkélyre ahonnan jöttél és a falon futva feltudsz urgani az ottani kinyilt ablakra. -
#2929 átugrasz arra a nem tudom mire, ami a herceged bal oldalán van, onnét pedig átugrasz a teraszra, ott jobbrafurdulsz, és abban az irányban kell valamit :)
már pontosan nem emlékszem, hogy mit de én is itt akadtam el egyszer :) -
#2928 de ezt hogyan aktiválod? -
m0pY #2927 hali! need help! :)
nem rég alakultam át dark prince-é, onnan a jobb felső sarokból jöttem, kinyírtam pár ellent, átrohantam ide, ahol most állok (akkor még nem volt felnyitva a tető), lehúztam egy kapcsolót, és felnyílt ez a két tető, és most nemtom merre... vki help me! plzthx :)
-
#2926 Én is itt tartok.
Jön kb10-15 ellenfél,azókat legyőzöd,kinyílik az ajtó veled szemben.
Utána a köv teremben felkapaszkodni az erkélyre,vagy mire,jobbra araszolni,felkapaszkodni and menteni :) -
NOS16 #2925 "sárga lebegő lény után" ugy tudom, Farah leveszi a kezedről a láncot.....aztán lesz a földön egy korona, prince fel akarja venni, de dark elveszi előle aztán kergetni kell.... Aztán ha végignyomtad kapsz egy felfujható kalapács cheat-et -
#2924 Dark Princehez igaz nem árt de eddig csak egyszer szivtam hogy elfogyott a nafta nála a kutba.
Sima princként nem muszály szvsz főleg nem miután megvan az együtéses kardod. -
#2923 Hol van a vége a sárga lebegő lény után? -
#2922 majd a végén lesz sírás rívás:))persze gémere válogatja -
Pardon22 #2921 vki tudna a #2913ashoz segíteni? -
#2920 Gyorsabb voltál :P
De legalább 1re gondoltunk. -
#2919 Hát azért jobb,ha minnél több van :)) Több esélyed van :D -
#2918 minnél több, annál jobb ;) -
#2917 Miért keresi mindenki ennyire a life Upgradeket adnak érte bónusz vagy mi??
Mert nekem nemtom mennyi lehet talán 3/4-éig az életcsik de elvagyok vele.
-
#2916 álltalában ezt használjuk
(http://www.kepfeltoltes.hu) -
THE DAHAKA3 #2915 hogy kell küldeni képet ? mert akkor küldök róla. -
#2914 Vaze jóhogy oda toltam alá a harangot:DDDDD
3* próbáltam felugrani sikertelenül és most hogy belinkeltem a help kérésemet sikerült:D
Bocsesz akkor a #2912 semmis:) -
Pardon22 #2913 újabb kérdés: kinyírtam az ikreket (bárdos és kardos), volt anim, majd lezárult az ajtó Farah mögött én átváltoztam dark princé, jön pár ellen, kinyírom de ott hogyan merre tovább? -
#2912 Ismét elakadtam:S
Azt ott középen a falon hogy kerülöm meg? -
#2911 Hihetetlen, hogy a liftnél egyszerűen nem tudok továbbjutni.DAHAKA3:Vakújak meg nincs semmi doboz,már vagy 14743-szor próbáltam, de nem megy. -
THE DAHAKA3 #2910 http://dahaka.uw.hu/index.php -
#2909 nincs egy konnektorba! -
THE DAHAKA3 #2908 www.dahakateam.uw.hu, ott hátha tudják -
#2907 Nem tud vaLAKi egy oldalt,ahol le vannak írva,hogy melyik pályákon vannak a titkos helyek? Ahol vannak azok a bonus life-ok :))
mert jól jönne,eddig csak 3at találtam meg,és ha jól sejtem már mnidjárt vége,mert most volt az a 2 csávó,akit ilyen tűz körben kelett kinyírni :) -
#2906 próbáltam de semmi nem történik vki kitudta csalni belőle ezt a dolgot?