13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • dienesoft
    Emberek, nem igaz hogy ne tudja senki hogy kéne továbbjutni a liftes résznél, mikor valami követ kéne fölvinni, és akkor elérném azt, ahova beszúrhatnám a kardot!
    Itt egy kép, kérlek segítsetek, három napja(ebből 5 órája) el vagyok akadva:

• ult1mate
    Kép?
  • ult1mate
    Sztem probald meg az 5.8 ast. mikor meg nekem is 9600xt-m volt szarakodott az ujabb driverekkel. Ezzel tudtam csak kibekulni
  • Mr_no_NaMe
    Nagyon jó ez a játék,kár hogy most ismertem meg:(
    Története nagyon magával ragadó, a játékélmény még akkoris hasít ha már huszadszorra haltál meg...
    Nagyon szép története van, asszem megszerzem az összes részét!
  • kalvin_imarow
    Sziasztok elakadtam a játékban!

miután legyőztem a vizort(?) (nagy valami benn az arénában ki kell szúrni a szemét) utánna mondja a falusiaknak hogy maradjanak tőle távol és leugrik. Itt átalakul dark prince-é................ no itt semmi probléma a tovább jutással egész addig a pontig amíg meg nem hal (az első energia töltés után). Szóval itt leugrik egy terembe de nem tudom innen merre tovább!!

Help!!
  • beamkiller
    nekem muxik a jtek csak az a bajom vele hogy mindig meghal a grafkartyam tole , nem tudtok vmi megodlast a legujabb driver van felnyomva Ati Radeon 9600XT 256b ddram, athlon 64 2800+, 1Gb ram, 120Gb Seagate hdd, es 40gb maxtor,
  • Pardon22
    vki tud megoldást a #2913as hozzászólásomhoz?
  • NOS16
    én ezt ugy szoktam csinálni, h nyomogatom az "E"-t. mindig bejön-----nekem.
  • maxius
    A porladó fejő herceggel hogy kell speed killezni?
    Orr folytogatja a láncával, de mindig leránt a joe magáról...
  • TBALINT19
    Ok KÖszi
  • grebber
    Fuss fel a mögötte lévö oszlopokra és cselekedt spedd killel.
  • NOS16
    amikor odamegy a falakhoz, felfutsz rajta és akkor bejön a speedkill. 3x meg kell ismételni.
  • Pardon22
    hát nekem nem nyílik ki semmi, meghalok, pedig mindenkit kinyírtam! :(
  • m0pY
    köfi! minnyá meg is próbálom :)
  • TBALINT19
    Hello!! A főellenséget (annál a nagysárga valamit)hogy kell kinyirni?? Már addig eljutottam hogy jöttek a kövek körbe körbe!! De csak lő rám!!
  • grebber
    Menj vissza arra az erkélyre ahonnan jöttél és a falon futva feltudsz urgani az ottani kinyilt ablakra.
  • Laky
    átugrasz arra a nem tudom mire, ami a herceged bal oldalán van, onnét pedig átugrasz a teraszra, ott jobbrafurdulsz, és abban az irányban kell valamit :)
    már pontosan nem emlékszem, hogy mit de én is itt akadtam el egyszer :)
  • ThugEdge
    de ezt hogyan aktiválod?
  • m0pY
    hali! need help! :)
    nem rég alakultam át dark prince-é, onnan a jobb felső sarokból jöttem, kinyírtam pár ellent, átrohantam ide, ahol most állok (akkor még nem volt felnyitva a tető), lehúztam egy kapcsolót, és felnyílt ez a két tető, és most nemtom merre... vki help me! plzthx :)
  • Rash87
    Én is itt tartok.

Jön kb10-15 ellenfél,azókat legyőzöd,kinyílik az ajtó veled szemben.
    Utána a köv teremben felkapaszkodni az erkélyre,vagy mire,jobbra araszolni,felkapaszkodni and menteni :)
  • NOS16
    "sárga lebegő lény után" ugy tudom, Farah leveszi a kezedről a láncot.....aztán lesz a földön egy korona, prince fel akarja venni, de dark elveszi előle aztán kergetni kell.... Aztán ha végignyomtad kapsz egy felfujható kalapács cheat-et
  • grebber
    Dark Princehez igaz nem árt de eddig csak egyszer szivtam hogy elfogyott a nafta nála a kutba.
    Sima princként nem muszály szvsz főleg nem miután megvan az együtéses kardod.
  • grebber
    Hol van a vége a sárga lebegő lény után?
  • ThugEdge
    majd a végén lesz sírás rívás:))persze gémere válogatja
  • Pardon22
    vki tudna a #2913ashoz segíteni?
  • Rash87
    Gyorsabb voltál :P
    De legalább 1re gondoltunk.
  • Rash87
    Hát azért jobb,ha minnél több van :)) Több esélyed van :D
  • Laky
    minnél több, annál jobb ;)
  • grebber
    Miért keresi mindenki ennyire a life Upgradeket adnak érte bónusz vagy mi??
    Mert nekem nemtom mennyi lehet talán 3/4-éig az életcsik de elvagyok vele.
  • Broafka
    álltalában ezt használjuk
    (http://www.kepfeltoltes.hu)
  • THE DAHAKA3
    hogy kell küldeni képet ? mert akkor küldök róla.
  • Mr_no_NaMe
    Vaze jóhogy oda toltam alá a harangot:DDDDD
    3* próbáltam felugrani sikertelenül és most hogy belinkeltem a help kérésemet sikerült:D
    Bocsesz akkor a #2912 semmis:)
  • Pardon22
    újabb kérdés: kinyírtam az ikreket (bárdos és kardos), volt anim, majd lezárult az ajtó Farah mögött én átváltoztam dark princé, jön pár ellen, kinyírom de ott hogyan merre tovább?
  • Mr_no_NaMe
    Ismét elakadtam:S

Azt ott középen a falon hogy kerülöm meg?
  • dienesoft
    Hihetetlen, hogy a liftnél egyszerűen nem tudok továbbjutni.DAHAKA3:Vakújak meg nincs semmi doboz,már vagy 14743-szor próbáltam, de nem megy.
  • THE DAHAKA3
    http://dahaka.uw.hu/index.php
  • Broafka
    nincs egy konnektorba!
  • THE DAHAKA3
    www.dahakateam.uw.hu, ott hátha tudják
  • Rash87
    Nem tud vaLAKi egy oldalt,ahol le vannak írva,hogy melyik pályákon vannak a titkos helyek? Ahol vannak azok a bonus life-ok :))
    mert jól jönne,eddig csak 3at találtam meg,és ha jól sejtem már mnidjárt vége,mert most volt az a 2 csávó,akit ilyen tűz körben kelett kinyírni :)
  • ThugEdge
    próbáltam de semmi nem történik vki kitudta csalni belőle ezt a dolgot?