13392
-
#2985 Ott van a COMBO LIST,nehéz megnézni? -
#2984 megvan mi a baj
csak az egyik szemét szurtam ki, a másikat nem.
amikor a vállán rohangál és utána szurja ki azt csináltam meg és amikor a vállán elkap amikor logok azt hogy kell?
ui.:mindent idöben nyomok :) -
#2983 Srácok, ebben nincsenek olyan kombók mint a WW-ben? -
NOS16 #2982 Ha nem megy úgy ahogy leírtad akkor próbáld meg ezt:
(én ezt nem próbáltam, mert nekem megy lehuzogatással.)
az alábbi lépésekhez nem kell a cd/dvd tápkábeleket kihúzogatni meg semmi
0. Games Jackal feltelepitése
1. játék bemountolása DT4-be, feltelepitése
2. játék első inditása ilyenkor feltelepiti a SF-védelmet, és újrainditást kér, tegyük meg
3. újrainditás után DT4-ből unmount PoP3
4. Tools/Create Games Jackal Profile
5. Target CD-ROM drive: ide válasszuk ki a DT4 virtuális meghajtó betűjelét, click next
6. No Profile Map Selected-re állitani (ha nem lenne azon) és click next
7. adjuk nevet a profile-nak, click next
8. click Locate Title: itt keressük meg a telepitett játék PrinceofPersia.exe fájlját
9. autostart option-t bekapcsolni
10. advanced options-ben kapcsoljuk be az autostop funciót, majd click next
11. use quick launch pipát szedjük ki, majd nyomjunk next-et
12. ekkor kérni fogja a cd/dvd-t, mountoljuk be DT4-be (ha autorun elindulna lőjjük le)
13. automatically launch game bepipálni, click Finish
14. ekkor elindul mind a profile, mind a játék (elvileg ilyenkor müxik is már a történet) DE! állitsuk le az egészet: nyomjunk Ctrl-t hogy a PoP3 detektálás megjelenjen ablakban és kitudjunk belőle lépni, valamint állitsuk le a profilet (click stop vagy deactivate profile)
15. My Game Profiles részben láthatjuk az elkészült profile-t, nyomjunk rá jobb click-et, és válasszuk a create desktop shortcut opciót
16. igy két PoP3-as ikon is lesz az asztalon egyiket az eredeti játéktelepités hozta létre a másikat mi a games jackal-lal, az eredetit töröljük mert azzal sose fog indulni és csak állandó reboot lesz a vége
17. másik shortcut-ra kattintva elindul a profile és elvileg a game is és voilá! játszhatunk
+1. ha a profile elinditása kérné hogy vmiért updatelnie kell a profile-t, nyomjunk neki igent, utána a game simán elindul -
NOS16 #2981 1.: Mielőtt az első nagy gólemmel harcolsz, ha nem a gólem fele mész hanem a másik ajtó irányában akkor ott találsz egy feltöltési pontot.
ha jól emléxem van egy mentési pont, és mellette egyből van egy kis mélyedés a falban. Ott van benn a 2.
Én 3at találtam, de a 3.at nemtommá hol.
Remélem sikerül eligazodni az írásomon. -
bg012 #2980 légyszíves rakjatok fel mentést legalább 35 felett
-
atesz02 #2979 Valaki írja már lehogy hol talált eddig élettöltő helyet! Aki talált az írja le! Szerintem ennek többen örülnének. -
#2978 megvan.
nem mindegy melyik rámpárol ugrok. kiszurtam mindkét szemét a fél élete lement de mintha még "látna". simán elkap a lábainál a másik rámpánál meg a válán maradok és nem tudok mit csinálni mert elkap és akkor van az hogy szurnám a kezét...hogy öljem meg :(((((((( -
marci6 #2977 hy mindenkinek. nem megy a feltelepítés. Megnéztem a F.A.Q-t, kihúztam a cd,dvd olvasót, de nem megy. a floppy meghajtót is ki kell húzni? vagy a biosban is le kell tiltani a meghajtókat? azt hogy kell csinálni(és majd visszacsinálni) ? az az igazság, hogy nem nagyon értek ehez. előre is köszi. -
NOS16 #2976 pont jó időben kell nyomni.. -
#2975 Hi all.
Elöre is elnézést kérek. Tudom hogy egy párszor le van irva az Óriásos rész az arénában akinek a szemét kellene kiszurni de valahogy nem megy. felmászok a rámpára ráugrok E-vel azután akkor nyomom meg az egeret amikor világit a tör és beleugrik a karjába a törrel. De utána meg leszed onnan és ledob. Látom hogy ha nyomom az egérgombot akkor a prince meg akarja szurni a kezét de az nem megy mert ledob mielött megszurná. probáltam hamarabb megszurni a kezét de nem ment. valaki tudna segiteni?
-
bg012 #2974 valaki legyen olyan szíves és felrakná a 34-35körüli mentését.
De a mentése legyen 34 felett aki felrakja! -
#2973 na, megcsináltam.Bug volt, mert ujrakezdtem az előtte lévő pályát és már megmozdultak a kövek (eddig csak ott álltak, átolvadt a lift rajta)Vezírnél vok.Ez lesz a nem semmi halljátok..amikor felbontja a falat oszt ott körbe körbe repülnek ott mit kéne csinalnom??... -
mate89 #2972 azé köszi minnyárt megprobálom
-
cofosdel #2971 ezt elég nehéz leírni... fel kell mászni egy kőtömbre, átfutni a falon és ismét futni a falon ami körba kanyarodik és ugrani a rúdra de sztem nem fogod megérteni és képpel meg nincs kedvem szarakodni, segítettem amennyire tudtam
-
cofosdel #2970 a dagit már nagyon sokszor leírták hogy hogy kell kinyírni és én is utoljára írom: amikor ráugrassz a dagi hátára abban a bizonyos arénában e betűvel..
bevillan egy kékség és akkor kell megnyomni a bal gombot 1x, aztán megy magától a játék és mindig bevillan és nyomsz...stb. aztán amikor kiszúrtad mindkét szemét hátulról kaszabold le a lábánál és amikor elesett megint kékség és bal egér gomb!!! remélem érthető!!!! nincs mit megköszönöd!!
-
mate89 #2969 Valaki pls help nem tok továbbjutni! Ott járok ahol 5 db kutya szerű szörnyet kell kinyirni az 5 ből három egy szakadégból jön elő, őket ki is nyirtam de utánna nemtudom hogy hogy kell felugrálni vagy merre kell továbbmenni? Valaki pls help
-
nagykovi #2968 Nah ezt már tényleg nem értem... DT4.0-m van. Kihúztam a DVDket. Mégse indul a game. PLS HEEEELP!!! :( -
#2967 úgy kell ugrálni, hogy ne találjon el...
engem 1x talált el, és akkor még volt 3/4 életem...
az elején jól meg kell komózni, hogy ne tudjon elmenni :P :D -
#2966 Csak én vagyok bamba, vagy a kettpben látott kombók eltűntek? -
#2965 Senki nem irja meg az életnövelőket ? Mert igy elmehetek a búsba,a sárga dög,a vezir a végén a 3. fázisban 3 köpéssel megül ! -
#2964 nem bug, csak a karokat kell elfordítani -
#2963 valószínű az a gáz... -
#2962 Hát ez nem igaz...valami bugom van a játékban, az biztos...egyszeruen nem találok másik követ amivel a liftet feltudom húzni...nem hiszem el... -
nagykovi #2961 HI!
Nekem nem indul a game ugy se h lehúzogatom a DVDkről a kábelt.... Lehet az a baj h a DT-m nem a 4.0 hanem 3.47??? V vmi más baj lesz? -
Gyver #2960 hello!kéne egy kis segitség pár napja kezdtem el prince 3-at és elakadtam egy helyen.egy arénába vagyok és egy nagy szörny van karddal és egyszerüen nemtom kinyirni.néha sikerül feugrani a hátára éa megsebezni de nem vesz le az életéböl.ha valaki tudna segiteni hogy mit csináljak az jó lenne.kössz -
fureszoszi #2959 igen de csak az és csak akkor amikor villan.sok sikert. -
h2oslider #2958 ok ok!!! Köszi csak h. tuti tiszta legyen nekem mert én x-en játszom tehát spedd kill gomb amikor bevillan majd amikor ráugrott akkor ütés gomb???.....
-
fureszoszi #2957 Fel kell másznod az eggyik rámpára és az E-vel ugorjrá tudod "speed kill" utána csak akkor nyomj ball egér gombot amikor kéken villan a penge.de vigyázz közbe ne nyomj meg más gomgot mert akkor ledob. -
h2oslider #2956 Körbe-körbe tok szaladgálni és van 2 rész ahol majd rá lehetne ugrani az óriásra de nem tom megsebezni mert elugrik vagy elkap........ Vki plz segítsen hogyan to memgölni!!!.......... -
h2oslider #2955 Haló! Elakdtam egy résznél a játékban egy főellenségnél egy baszott nagy óriásnál aki kardal csapkod( pálya neve: The Arena )!!! Vki segítsen plzzz!!!
-
#2954 Ez könnyű rész,nem értem itt h lehet elakadni!
Kicsit gondolkodni kell :D
-
kalvin_imarow #2953 Megcsináltam! És tudom mit rontottam el!! Én hülye visszamásztam a létrán és visszamentem az elejére a pályának!!!! Annyivolt a megoldás hogy a láncal kihúztam a követ és az ajtó kinyilt..... -
kalvin_imarow #2952 Felismeritek a képről hogy hol tartok? Mert akkor csinálok másikat!!
Ott a fényben kell valamit csinálni?? -
zsotesz #2951 Sikerült végre legyőznöm a Vezirt. Elég szivatós volt, főleg az ugra-bugrás rész. Összességében szerintem jó volt bár a 3 rész közül ez lett a legkönyebb. Igazán szivatós rész a végső csatát leszámítva nem volt. Az átvezető animokat azért feliratozhatták volna. -
#2950 A karokat úgy forgasd,hogy minden lift felmenjen a tetejére,a kő legyen benne az egyikben,fenn ezt a követ húzd át az üred liftbe,erre az lemegy és felhúz egy másikat,amire ugorva már át tudsz ugrani arra a liftre amit most még nem érsz el ! -
kalvin_imarow #2949
Ja tényleg ott volt!!
Szóval itt akadtam el! -
kalvin_imarow #2948 okszi kösz!!! -
#2947 a játék főkönyvtárába teszi én ugy tom.(Nekem legalábbis oda teszi a képeket, amiket printscreenel csinalsz). -
kalvin_imarow #2946 az nincs sajnos! délután mindenképp szúrok be!! (ti mivel lopjátok mert nekem a hagyományos alt+print scr illetve a print scr-el nem megy......