13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • mate89
    Valaki megmondani hogy kell legyőzni ezt az egyik bossot, ő egy rózsaszín csaj:)
  • kurek
    Sziasztok! Szeva #2940!

nekem is műxik, de vissza kellett térnem a gyári telepítőlemezhez, mert az új driverrel nekem sem ment. Ráadásul a direktx 9.0c-t is újra kellett nyomni.
    Utána ment.

Ati Radeon 9600XT 256Mb DDR, Sempron 2500+ XP, 512MB RAM, 200Gb Samsung
  • NOS16

LOÁL.....

ez kurva jó volt... ;)
  • Goth
    Hát figy fogod a fejszét, és odasózol vele a cd meghajtónak. Még nem próbáltam, de biztosan működik :D
  • NOS16
    garancia matricát le tod szedni ha hajszárítóval el kezded melegíteni...1-2 per és simán le tod húzni, semmi baja nem lesz! Utána rakd oan helyre ahol nem piszkolódik. Ha szükség van rá akko meg visszarakod ;)
  • mate89
    Valaki megmondani hogy kell legyőzni ezt az egyik bossot, ő egy rózsaszín csaj:)
  • sonico
    figyelj el is tünteti a sajátgépből de akkor sem indul azt mondja rakjam máshová hát hova vazze a floppyba rakjam be?kész nem igaz, lehúzni meg nem tudom mert garancia 'gomb' v mi van rajta és nincs hozzá csavarhúzom v mi kell ahhoz? olyan nincs eladó? :)
  • sonico
    de nem ám
  • sonico
    hidd el elolvastam a faqot és már pbáltam így és még 2 féleképpen !!!! nem értem sajna miért nem pedig kedvenc játékom a prince of persia és ráadásul még a king kong is starforce os utálom!!!!!! áááááá , azért köszi ;
  • Laky
    nem indul
  • 062020
    BIZTOSAN ELINDUL:
    1.SFNIGHTMARE-BEN DISABLE CD( NE ZÁRD BE UTÁNNA)
    2.DAEMON TOOLS 4 -EL BEMOUNTOLOD A JÁTÉKOT
    3 JÁTSZOL
  • Prince007
    Az egyik oszlopra kell felmászni. Onnan a szembe lévő oszlop majd a párkány.
  • NOS16
    ööö...mennyi kell?
  • Shep
    Miután a csajt megölik, és dől lefele a palota, ott miután a nagy terembe beérek merre kell menni, mert ha balra megyek, ott csak végigfut a falon de aztán csak a mélység vár, jobbra meg eleve nem tudok menni, mert egyből leszakad minden.
  • dienesoft
    egyszerűen és spontán IDEGÖRLŐ a sárga vezír ellen játszani, esküszöm...
  • Rash87
    Sztem nagyon nehézre siekrült,el is ment a játéktól a kedvem egy darabig :)
  • sonico
    na ja! adsz pénzt? :P
  • grebber
    Én kb a feléig ha levittem az életét de spedkillel csak egyszer sikerült megszurnom :(
  • NOS16
    Vedd meg eredetiben. ;)
  • sonico
    kül. ua írja mint a múltkor h rakjam másik meghajtóba a dvd-t! ennyi. kész idegbeteg lettem! azért köszi.
  • sonico
    Háááát ez nem igaz! :( nem értem mivan a gépemmel tutira nem én vok a béna de így sem megy! :( fa*zom tele ezzel a játékkal pedig még nem is játszottam vele! :)
  • dienesoft
    nekem 3-at de már rosszul vok...
  • NOS16
    nekem le sikerült vágni már 2 szárnyát.
  • Rash87
    Nekem is az a kurva sárga szar okoz problémát!!Nagyon idegesítő!

A röpködő kövek nagyon szarok,tiszta IDEGESÍTŐ az egész! Már odaáig eljutotam,h levágom a szárnyát,ez votl kb 10. próbálkozásra,de tovéább nem megy,azok a kövek kinyírnak!
  • NOS16
    engem is azok nyirnak ki...de naon idegesítő..
  • grebber
    Ninc svalami megoldás a főellenségnél a végén a körözö kövek likvidálására mert azok nyirnak ki nem a főgeci?
  • sonico
    akkor most ezt megpróbálom, előre is köszi a tanácsot.
  • NOS16
    jaja dvd-s
  • sonico
    köszi, a másik problémámra meg csak annyit had mondjak h minek lehet beállítani azt h melyik fajta védelem írásnál hányszorosan írjon az alcohol ha miután leOKézom és megyek írni akkor meg újra bedobja h 32X v 40X v Maxuimum ! lószar nemigaz! és mitől adta be egyszer azt h négyszeresen írhattam (volna) ki az imaget?

kül NOS16 ezt most a dvdsel csináljam ugye?
  • Goth
    áhh sikerült :O Pedig semmit nem csináltam máhogy mint eddig :P
  • NOS16
    GamesJackel:
    http://www.gamejackal.com/landing.asp?affiliate=MediaTarget

Más progik:
    http://www.gamecopyworld.com/
  • Goth
    egyszer nyomtam meg, és pontosan, már próbáltam vagy 50-szer, és nemjön be a következő :/ Áh, nagyon idegesítő.
  • matyi08
    csak egyszer szabad megnyomni az egeret. ha többször megnyomod, a köv. speed kill már nem jön be. szóval 1-et de azt pontosan.
  • Goth
    Nah nekem az lenne a problémám, hogy egyszerűen NEM JÖN BE A SPEEDKILL a daginál. Az első még oké, felmászok, e betű és miután az első vágást megcsináltam, nem jön a következő szürkület. Csak ledob magáról, és kész. Nem tud valaki megoldást? De esetleg egy utána lévő save is jó lenne. thx!
  • sonico
    Pl. azt sem értem miért nem lehet az alcoholban !Xesen írni ha már azt kkell, úgy kell! kül. vh beadta a négyszerest az előbb EGYSZER de azóta nem és kül. meg úgyse lett jó a cd.! na ehhez tud vki vmit szólni!? vmi driver kell v mi?(mármint h tudjak , h mutasssa a négyszeres írást!)
  • sonico
    Sziasztok!

Hát nekem még mindig nem megy igen idgesítő de ezt a fajtát még nem próbáltam amit NOS16 írt! Kérlek NOS akkor mond el h honnan lehet ezt a programot leszedni, köszi!

u.i.: most próbáltam az SFCloneCD-set és az sem jó mert ha csinálok azzal a patchel egy új image-t kétszer is próbáltam kiírni 71 %nál azt írja h hibás vmi log fájl v mi, persze csináltam újra az image-t is de úgy sem jó! ennyi! én kezdek igen bepipulni azt ha elindul nem is lesz kedvem játszani vele! :P :) na azért ennyire nem! :)
  • 00 Blue 00
    Hi szenvedtem vagy két napot a mini imagéval, folyamat azt írta tegyem be a lemezt, hát így odattam neki, azt már ment is, nem is kellet hozzá a mini image.
    fuck!
  • sopi
    na megvan
    én voltam a hibás mert nem vártam meg hogy a markában is világitson a tör
    bocsi :)
  • NOS16
    Akkor minek kérdezed ha sejted??? KIRÁLY ;) BIOS előhozása: reset majd "del"
  • marci6
    köszi az útmutatót, de az a baj, hogy eleve nem engedi bemoutolni a msd file-t. (file not accessable) és a F.A.Q. ban említ egy ilyet h. a biosban le kell tiltati a meghajtókat. csak az a baj h. én ehez 1 cseppet sem értek. szóval azt nem tudom, hogy kell elővarázsolni ahol ezt be tudnám álítani
    hát ez kész. amúgy mien a játék?? najó sejtem a választ