13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • GKA014
    Mit kell csinálni a 2. lovas rész után ahol az a 2 állat piszkálgat?
  • el bruja
    Szassztok...plz segítsetek a játékban ott tartok amikor a szobrot ide-oda tologattam, utána a fogathajtás, és a végén leugrottam a szekérről és 2 homokszörny áljja utamat egy tűzkörben ahonnan nemtok kijutni s nemtom hogy kell őket +ölni...nem hatott ráuk semmi...plz
  • 00 Blue 00
    feladtam, csináljon már valaki egy videót fraps-al hogyan is néz ki ez az egész.
    please
  • THE DAHAKA3
    kimész a gerenda szélére, és bejön a herceg körül ilyen fehéres fény, és csak akkor nyomd meg az E- betűt, és arról az oldalról kezdjed, ahonnan a tört be kell szúrni ilyen izékbe !
  • 00 Blue 00
    na megnézem hátha...
  • sopi
    Blue.
    Ha az a baj amikor ELKAP és földhöz vág akkor az a megoldás hogy VÁRSZ addig amég a TÖRÖD FELVILLAN és akkor nyomod meg az egeret ez nem nehéz. hajrá :)
  • 00 Blue 00
    mikor kint állok a gerenda szélén, mindegy, hogy mikor nyomom az E gombot, vagy van valami trükje, mert ha megnyomom egyböl ugrik, de az idő nem lassul le, és lehetelen eltalálni, kard villanását. Na meg ha megvillan a kard akkor E gombot kell nyomni, vagy bal egeret, vagy mit mikor???
  • THE DAHAKA3
    csak meg kell várni a fényt, és akkor nyomni a kardozást, van olyan amikor elkap, szorongat a kezében, és amikor el akar dobni, akkor jelenik meg a fény, amikor felmész a tetejére, akkor kimész a lécre, és ott is csak a speed kill gombot kell nyomni
  • 00 Blue 00
    leszophat az ubisoft a dagijával... ennyi a véleményem erről a részéről a játéknak
    most vagy nem jó gombokat nyomkodok, vagy nem tudom mivan?! Nem hiszem el, hogy ennyire lehetetlenre csinálták volna.

Egyébként egyre több az ilyen kiélezett idgtépőre készített játék az easy fokozatok ellenére is, 10 év múlva nem lesznek egésséges emberek a mostani fiatalok közül. 90%-a idegbeteg állat lesz a sok ilyen szartól.
  • NOS16
    megvan...KURVAJÓ :D
  • NOS16
    jaja, a kód az nekem is megvan, csak nemtudtam hol kell beírni :P
  • Mr_no_NaMe
    Énis most vittem végig:)
    Poén a vége:)
    A fegyvert úgy tudod behozni hogy újra elkezded a játékot,elviszed addig amíg megkapod az első fegyvered aztán ESC-gomb és ott beírod ezt:

BAL,BAL,JOBB,JOBB,FEl,LE,LE,FEL,FEL,LE (a nyilakkal)

De ezt a játék végén is kiírja egy fekete kéeprnyőn!
  • troc
    nyugi én is majd megőrültem. egyértelmű hogy bugos a játék, kb. harmincadik próbálkozásra jöttek a felvillanások, akkor már olyan ideges voltam hogy egyből sikerült miszlikbe aprítanom a dagit. külföldi topikokban is rengetegen sírnak egyébként.
  • Kicsiszar
    Végigrohan velem a hátán a nagy dzsungelbarom majd elhasal és elpusztul. Létrán föl,+élet pálya megvan, de nincs tovább. Hogyan tovább? Kis segítséget kérek.Már visszamentem a falikúthoz.
  • laco1221
    na jóvan beleverem má a f@szom má 12-edjére nem sikerült de 13-jára meg igen beszarás!!!!
  • NOS16
    VÉGIGVITTEM!!! :) De sajna nekem nem hozza be a végén a speciális fegyvert. Nem tudja vki h miért???
  • laco1221
    Illetve megyek a falon és ugrok oszt akkor kattintok hogy tegye be a kést ez a hülye herceg meg a falba kapaszkodik!!!!
  • laco1221
    Na olyan ideges vagyok mint az állat má fél órája nem tudom elmenteni!!!!
    nem dugja bele a kést a lyukba!!!!!!
  • Stark
    Minimum Követelmény
    Operációs Rendszer: Windows 98/2000/ME/XP
    Processzor: Pentium PIII 800 MHz Processzor vagy AMD Athlon
    Videokártya: NVIDIA GeForce 2™ vagy ATI Radeon™ 7000 vagy jobb
    CD-ROM: 4X vagy gyorsabb
    Memória: 256 MB RAM

Ajánlott Követelmény
    Operációs Rendszer: Windows XP
    Processzor: CPU Pentium 4 2.4GHz vagy Athlon64 3000
    Videokártya: Geforce FX 5700 vagy Radeon 9600 vagy jobb
    CD-ROM: CDRom 52x vagy DVD Rom 16x
    Memória: 512 MB RAM

forrás: dahakateam.uw.hu
  • Attila8805
    Bocs ha már kérdezték de néztem mindenütt és nemtaláltam hogy mi a gépigény leírnátok plz. Előre is kössz.
  • Attila8805
    Bocs ha már kérdezték de néztem mindenütt és nemtaláltam hogy mi a gépigény leírnátok plz. Előre is kössz.
  • THE DAHAKA3
    szívesen
  • mate89
    ok köszin szépen
  • THE DAHAKA3
    először üsd a kardosat kb 3x kell bele ütni, utána odajön a baltásés rád akar csapni, ki kell térni előle, és ütni, amíg be nem jön a speed kill
  • mate89
    pls help!
  • mate89
    Valaki megmondaná hogy kell kinyirni kettő nagy főellenséget, ők olyan nagy állatok két bazi nagy kardal és egy körben vagyuk körölöttünk betig tűz szoval menekülni se tudok. valaki pls help
  • grebber
    Tényleg lol az első videó az extráknál :D
  • Mr_no_NaMe
    Vááá bocs nem frissítettem:)
  • grebber
    Na végre kinyirtam a buziját huh de megkönnyebbültem!
  • Mr_no_NaMe
    Na rájöttem a vízír gyerek titkára!Nemis olyan nehéz!
    Két szárnylevágásig teljesen egyszerű,de mikor a köveken kell ugrálni elakadtam!
    Mikor az oszlopról felfutok és átugrok egy kőre,és onnan egy másikra és onnan egy rúdra,na ott merre kell továbbmenni?Szal a rúdról merre?
  • Laky
    az első kőre úgy mész fel, hogy felfutsz a falon, de gondolom eddig megvolt :D
    onnét átugrasz a mellette lévőre, onnét a rúdra, a rúdról a szemben lévő kiálló kőtömbre, onnét jobbra futsz a falon, majd amikor jön a kő, akkor ugorsz...

innentől pedig elég egyértelmű :)
  • grebber
    ÁÁ nem birom ezt a stesszt ott állok az egyik lebegő kövön fingom nincs merre kell ugrálni hála a fantasztikus kameraállásoknak.Azt a mocskos parsztot se látom mert nehogymá.Kár hogy nem lehet itt menteni :(
  • Laky
    ez a végső :)
    utána még lesz egy pihentető rész (pár perc), majd a vid :)
  • grebber
    Na valaki #3269 ??

Amugy rájöttem hogy a vége nem lenne nehéz HA normáis lenne a kameranézet,főleg amikor a köveken ugrálnék mert a semmiből eltalál mindig csak az a szerencse hogy még véletlenül sem lehet láni hol van a buzija.
  • Laky
    egy képet kérhetnénk? :)
  • Kicsiszar
    Elérkeztem egy teremhez,ahol visszaváltoztam a lángolthajúból normállá. Van egy dobogó, rajta egy keresztszerű tákolmány. A dobogórol falfutásos módszerrel egy galériára jutottam ahol van egy csörlő. Elfordítottam, a szemben lévő falon egymásba csukódott 2 falap , a dobogó egyik oldalánál pedig eltünt egy kis zsilipszerű bizbasz. Nálam pedig megállt a tudomány. Ha valaki tudna segíteni a már lassan elmebeteggé váló jó munkásemberen,megköszönném.
  • Bornirt
    Próbálkozni,próbálkozni és próbálkozni.Ha már itt nem boldogulsz, késöbb még nehezebb lessz az elörejutás.
  • grebber
    Na most alt tabbal vagyok itt a végén miután már felemelkedtek a kövek ott már csak ugrálni kell vagy lesz még harc a köcsöggel cskhogy tudjam mire számithatók bár nem sokra kb van fél miliméter erőm :(
  • Laky
    itt vannak a mentések:

'Easy' mentések (full)
    PiZZADOX féle mentések (nem tudom milyen fokozat)
  • grebber
    Nin csagyad már megbocsáss kicsit kéne csak gondlokodni és látni.