13392
-
#3346 A fogathajtás már csukott szemmel megy,de utána... -
#3345 Nagyon megköszönném mindkettőtöknek! -
#3344 NA megcsináltam az ikreket könnyen ment csak az a baj elég nagy lett a mérete de azért felrakom hagy okuljon a többi is. -
NOS16 #3343 maj holnap megcsinálom, ha addig nem lesz meg ;) -
NOS16 #3342 nanemáááá, megin csináljam meg a fogathajtást??? :(
Egyefene...megpróbálom:) -
#3341 The King's Road -
NOS16 #3340 mi a mentés neve?? -
NOS16 #3339 nForce 3-as alaplapja van -
#3338 Ha már ennyire videóztók akkor a kardos-bárdos párosról is tegyetek be. -
#3337 Most mond azt hogy nem jó -
Alien1024 #3336 érdekes történt a haveromnak zolinak megy a pop3 ugy hogy nem huzot le semit nem irt ki semit csak simán daemo4 és megy se program semi nem kell hozá ez hiogy lehet? -
NOS16 #3335 "Elindult a segítsünk ne szöveggel hanem videoval kampány" lol :D -
#3334 ITT van ez is. A második speed killt kicsit elrontottam de visszapörgettem az idöt de biztos vagyok benne hogy igy is kivehető minden.
Elindult a segítsünk ne szöveggel hanem videoval kampány -
NOS16 #3333 naja...gondolkodni kell, talán ezért nem neked való :P
Gondolkodj még egy kicsit rajta, és rá fogsz jönni. Logika az egész. Nekem is kb 1-1,5 órámba tellt. DE megcsináltam... -
m0pY #3332 hali! vki plz, azt a kurvanagy ülő szobrot, hogy a faszba kell forgatni? már egy ideje szenvedek vele :)
vki segítsen már :P
ez a játék nem nekem való, bár nagyon szeretem, de mégis állandóan elakadok benne, egyszerűen nem jövök rá magamtól, hogy mit kell csinálni :(
:D -
#3331 nem fontos újrakezdeni, én betöltöttem valamelyik résznél, és úgy is ment :)
-
NOS16 #3330 A fegyvert úgy tudod behozni hogy újra elkezded a játékot,elviszed addig amíg megkapod az első fegyvered aztán ESC-gomb és ott beírod ezt:
BAL,BAL,JOBB,JOBB,FEl,LE,LE,FEL,FEL,LE (a nyilakkal)
*****köszönet érte Mr_no_NaMe - nek***** -
Goth #3329 Nah nekem is sikerült végigvinni!
Nem is volt olyan nehéz a Vizier, nekem sikerült negyedszerre. De lehet hogy csak azért, mert easy-n játszottam :O -
#3328 Hogy kell előzhozni az extra fegyvert??
Mert nekem sehogy sem megy... -
THE DAHAKA3 #3327 én rendesen kihúztam a tápkábeleket, és úgy megy -
#3326 köszi.............DE beirom és "ERRROR" ...basszus
...mi lehet a baj?? BIOS-ba is ki van iktatva a DVD iro,lehet ez a gond? (nemhiszem)
-
NOS16 #3325 nekem 191 megás lett a videó...ezt nem tölteném fel. -
THE DAHAKA3 #3324 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX kötőjel nélkül írd be -
edem123123 #3323 Arról nincs video hogy kell a másik szemét kiszurni má bocs és pont azt nem tudom megcsinálni mikor a karján csüngök a dögnek,és akkor semmiféle villanás sincs!!!!!! -
#3322 Sziasztok !
A "Game Jackal" féle megoldással tökjol eljutottam odáig,hogy már indult volna a cucc,csak a Registry key-t kérte,amit beírtam "-" jel nélkül !!!....erre kiirta az "error" féle üzit
na akkor mi pontosan ez a bizonyos KEY????????
PLZ HELP nagyon szeretném kiprobálnia cuccot!! -
NOS16 #3321 read ON!!! plzzzzz... 1000x leírták már, sőt...videó is van -
THE DAHAKA3 #3320 bal -
#3319 utccsó kérdés, amikor villanik a tőr a bal vagy a jobb egeret kell nyomni, sajna elfeledtem -
edem123123 #3318 Valaki segítene most már??? -
#3317 thx -
THE DAHAKA3 #3316 KÖSZI !!! -
#3315 http://www.sendmefile.com/00175750 tess -
THE DAHAKA3 #3314 köszi, és azt le lehet tölteni ? -
#3313 Fraps nevű progival. -
THE DAHAKA3 #3312 hello ! hogyan csináltál videót a játékból ? -
edem123123 #3311 Valaki segítsen please! Az első főmonsztát nem tom kinyirni,az egyik szemét ki tudom szurni de a másikat sehogy már 3 órája próbálom szerintem bug de jó nagy tehát valaki tudna adi egy mentést ami itt jár a kinyírása után pont??? -
#3310 Tessék csak neked csak most csak tölem :D ITT a movie. -
#3309 Azért most is az van mint a game kijövetele után egy oldalon 5x megkérdezik uyganazt mert visszaolvasni meg alul a keresőt használni minek. -
#3308 Amugy azért tünik a dagi sokaknak nehéznek mert mindekibe benne van hogy jöjjön már az a kurva villanás jön is csak amikor át afut a másik vállára baszik villanni én is csak mákból nyomtam de sikerült kinyirnom. -
THE DAHAKA3 #3307 a kardosat kell ötni, kb 3x kell beleütni. és ha jól csináltátok, akkor odajön a baltás, és megakar ütni minket, ekkor ki kell térni az ütése elől, és a baltája beleragad 1 kis ideig a földbe, nekünk csak ütni kell őtt, amíg be nem jön a speed kill, és ugyanígy kb még 3x