13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • csicsa
    A fogathajtás már csukott szemmel megy,de utána...
  • csicsa
    Nagyon megköszönném mindkettőtöknek!
  • Doki17
    NA megcsináltam az ikreket könnyen ment csak az a baj elég nagy lett a mérete de azért felrakom hagy okuljon a többi is.
  • NOS16
    maj holnap megcsinálom, ha addig nem lesz meg ;)
  • NOS16
    nanemáááá, megin csináljam meg a fogathajtást??? :(
    Egyefene...megpróbálom:)
  • csicsa
    The King's Road
  • NOS16
    mi a mentés neve??
  • NOS16
    nForce 3-as alaplapja van
  • csicsa
    Ha már ennyire videóztók akkor a kardos-bárdos párosról is tegyetek be.
  • Doki17
    Most mond azt hogy nem jó
  • Alien1024
    érdekes történt a haveromnak zolinak megy a pop3 ugy hogy nem huzot le semit nem irt ki semit csak simán daemo4 és megy se program semi nem kell hozá ez hiogy lehet?
  • NOS16
    "Elindult a segítsünk ne szöveggel hanem videoval kampány" lol :D
  • Doki17
    ITT van ez is. A második speed killt kicsit elrontottam de visszapörgettem az idöt de biztos vagyok benne hogy igy is kivehető minden.

Elindult a segítsünk ne szöveggel hanem videoval kampány
  • NOS16
    naja...gondolkodni kell, talán ezért nem neked való :P
    Gondolkodj még egy kicsit rajta, és rá fogsz jönni. Logika az egész. Nekem is kb 1-1,5 órámba tellt. DE megcsináltam...
  • m0pY
    hali! vki plz, azt a kurvanagy ülő szobrot, hogy a faszba kell forgatni? már egy ideje szenvedek vele :)
    vki segítsen már :P
    ez a játék nem nekem való, bár nagyon szeretem, de mégis állandóan elakadok benne, egyszerűen nem jövök rá magamtól, hogy mit kell csinálni :(
    :D
  • Laky
    nem fontos újrakezdeni, én betöltöttem valamelyik résznél, és úgy is ment :)

• NOS16
    A fegyvert úgy tudod behozni hogy újra elkezded a játékot,elviszed addig amíg megkapod az első fegyvered aztán ESC-gomb és ott beírod ezt:

BAL,BAL,JOBB,JOBB,FEl,LE,LE,FEL,FEL,LE (a nyilakkal)

*****köszönet érte Mr_no_NaMe - nek*****
  • Goth
    Nah nekem is sikerült végigvinni!
    Nem is volt olyan nehéz a Vizier, nekem sikerült negyedszerre. De lehet hogy csak azért, mert easy-n játszottam :O
  • Rash87
    Hogy kell előzhozni az extra fegyvert??

Mert nekem sehogy sem megy...
  • THE DAHAKA3
    én rendesen kihúztam a tápkábeleket, és úgy megy
  • Johnny23
    köszi.............DE beirom és "ERRROR" ...basszus

...mi lehet a baj?? BIOS-ba is ki van iktatva a DVD iro,lehet ez a gond? (nemhiszem)

• NOS16
    nekem 191 megás lett a videó...ezt nem tölteném fel.
  • THE DAHAKA3
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX kötőjel nélkül írd be
  • edem123123
    Arról nincs video hogy kell a másik szemét kiszurni má bocs és pont azt nem tudom megcsinálni mikor a karján csüngök a dögnek,és akkor semmiféle villanás sincs!!!!!!
  • Johnny23
    Sziasztok !

A "Game Jackal" féle megoldással tökjol eljutottam odáig,hogy már indult volna a cucc,csak a Registry key-t kérte,amit beírtam "-" jel nélkül !!!....erre kiirta az "error" féle üzit

na akkor mi pontosan ez a bizonyos KEY????????

PLZ HELP nagyon szeretném kiprobálnia cuccot!!
  • NOS16
    read ON!!! plzzzzz... 1000x leírták már, sőt...videó is van
  • THE DAHAKA3
    bal
  • 00 Blue 00
    utccsó kérdés, amikor villanik a tőr a bal vagy a jobb egeret kell nyomni, sajna elfeledtem
  • edem123123
    Valaki segítene most már???
  • 00 Blue 00
    thx
  • THE DAHAKA3
    KÖSZI !!!
  • Doki17
    http://www.sendmefile.com/00175750 tess
  • THE DAHAKA3
    köszi, és azt le lehet tölteni ?
  • Doki17
    Fraps nevű progival.
  • THE DAHAKA3
    hello ! hogyan csináltál videót a játékból ?
  • edem123123
    Valaki segítsen please! Az első főmonsztát nem tom kinyirni,az egyik szemét ki tudom szurni de a másikat sehogy már 3 órája próbálom szerintem bug de jó nagy tehát valaki tudna adi egy mentést ami itt jár a kinyírása után pont???
  • Doki17
    Tessék csak neked csak most csak tölem :D ITT a movie.
  • grebber
    Azért most is az van mint a game kijövetele után egy oldalon 5x megkérdezik uyganazt mert visszaolvasni meg alul a keresőt használni minek.
  • grebber
    Amugy azért tünik a dagi sokaknak nehéznek mert mindekibe benne van hogy jöjjön már az a kurva villanás jön is csak amikor át afut a másik vállára baszik villanni én is csak mákból nyomtam de sikerült kinyirnom.
  • THE DAHAKA3
    a kardosat kell ötni, kb 3x kell beleütni. és ha jól csináltátok, akkor odajön a baltás, és megakar ütni minket, ekkor ki kell térni az ütése elől, és a baltája beleragad 1 kis ideig a földbe, nekünk csak ütni kell őtt, amíg be nem jön a speed kill, és ugyanígy kb még 3x